Δεν είχα ποτέ μου ερωτική σχέση με κοπέλα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 40
    Senior Member
    μια χαρα κινηθηκες και μια χαρα το σκεφτεσαι.
    να συνεχισεις τις δραστηριοτητες σου και θα γνωρισεις κι αλλες κοπελες, ισως και μεσα απο παρεες.
    μην αποθαρυνεσαι. καμια φορα ειναι απλα θεμα χρονου και συγκυριων.

Banned
    Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Σήμερα χάρηκα πολύ που ξαναείδα την κοπέλα που μου αρέσει και παρόλο που δεν μου απάντησε στο μήνυμα της μίλησα και ήταν ευδιάθετη. Στην τελική δεν είχα κάτι να χάσω. Πήρα όλο το θάρρος που είχα και της είπα ότι μου αρέσει πολύ και εκείνη κοκκίνισε. Κάτι πήγε να μου απαντήσει αλλά καθώς ερχόταν ο πελάτης εκείνη την ώρα μας διέκοψε δυστυχώς και χάλασε η φάση. Η πορεία θα δείξει, αλλά αν όχι με εκείνη θα βρεθεί κάποια άλλη κοπέλα. Νιώθω επιτέλους μια σιγουριά την οποία δεν την είχα βιώσει καιρό

Senior Member
    Quote Originally Posted by alex942023 View Post
    Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Σήμερα χάρηκα πολύ που ξαναείδα την κοπέλα που μου αρέσει και παρόλο που δεν μου απάντησε στο μήνυμα της μίλησα και ήταν ευδιάθετη. Στην τελική δεν είχα κάτι να χάσω. Πήρα όλο το θάρρος που είχα και της είπα ότι μου αρέσει πολύ και εκείνη κοκκίνισε. Κάτι πήγε να μου απαντήσει αλλά καθώς ερχόταν ο πελάτης εκείνη την ώρα μας διέκοψε δυστυχώς και χάλασε η φάση. Η πορεία θα δείξει, αλλά αν όχι με εκείνη θα βρεθεί κάποια άλλη κοπέλα. Νιώθω επιτέλους μια σιγουριά την οποία δεν την είχα βιώσει καιρό
    Μπράβο ρε φίλε. Καλά έκανες και μίλησες. Αν είναι να τα νιώθουμε και να μην λέμε τίποτα, δεν αξίζει. Τώρα από αυτήν εξαρτάται. Αν ενδιαφέρεται θα κάνει κίνηση, αν όχι δεν πειράζει. Δεν αρέσουμε σε όλους.

Senior Member
    Μϊα καλή συμβουλή, για όποια συζήτηση κάνεις εδώ μέσα. Να κάνεις block το μέλος που βρίσκεται εδώ μέσα 24/365 το τελευταίο 1/4 του αιώνα , έχει 400.000 posts και απαντά σε όλους τους άνδρες σε Dt με στόχο την εξώντωσή τους.
    Για να σε διευκολύνω , ξεκινά από Re και τελειώνει σε medy ....

Σχετικά με την επικοινωνία με γυναίκες. Μην περιμενεις από μόνη της μια γνωριμία να αποκτήσει ερωτικό χαρακτήρα. Και μην περιμένεις από τις γυναίκες να της δώσουν τέτοιο χαρακτήρα. Αν μέσα από μια γνωριμία, πετύχεις με κάποια να βγείτε οι δυό σας, έχεις μια ευκαιρία. Στην έξοδο , πρέπει να κάνεις εσύ κάποια κίνηση , να μην φανείς φιλαράκι . Αν δεν πει όχι , είσαι σε καλό δρόμο . Αν πει όχι , το κόβεις και δεν ασχολείσαι άλλο.

Senior Member
    χαιρομαι!
    η σιγουρια που νοιωθεις τωρα, ειναι το μονο που χρειαζεται, αν εχεις μια νορμαλ εμφανιση και μια νορμαλ συμπεριφορα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Μϊα καλή συμβουλή, για όποια συζήτηση κάνεις εδώ μέσα. Να κάνεις block το μέλος που βρίσκεται εδώ μέσα 24/365 το τελευταίο 1/4 του αιώνα , έχει 400.000 posts και απαντά σε όλους τους άνδρες σε Dt με στόχο την εξώντωσή τους.
    Για να σε διευκολύνω , ξεκινά από Re και τελειώνει σε medy ....

Σχετικά με την επικοινωνία με γυναίκες. Μην περιμενεις από μόνη της μια γνωριμία να αποκτήσει ερωτικό χαρακτήρα. Και μην περιμένεις από τις γυναίκες να της δώσουν τέτοιο χαρακτήρα. Αν μέσα από μια γνωριμία, πετύχεις με κάποια να βγείτε οι δυό σας, έχεις μια ευκαιρία. Στην έξοδο , πρέπει να κάνεις εσύ κάποια κίνηση , να μην φανείς φιλαράκι . Αν δεν πει όχι , είσαι σε καλό δρόμο . Αν πει όχι , το κόβεις και δεν ασχολείσαι άλλο.
    χαχαχαχαχ
    κακομοίρη...
    ξεχασες να τελειωσεις το μηνυμα σου με την υπογραφη σου "ωραια που ναι η νυφη μας και νταρι νταρι νταρι νταρι στο γυαλο πετουν οι γλαροι", που πετας στο ασχετο σε καθε ποστ!!!

μια καλη συμβουλη και για σενα.
    βγαλε τα λεπια απο τα ματια σου και τους φελλους απο τα αυτια σου και διαβαζε τι μας λεει καποιος, πριν απαντησεις στο ασχετο με τις ιδιες ασυναρτησιες που λες παντα και με παραπονα απο τον γαμο σου...

Banned
    Δεν εχω καποια ιδιαιτερη εμφανιση εκτος απο το οτι ειμαι ψηλος. Αλλα δεν νομιζω να πρεπει να εχω εμφανιση μοντελου για να αρεσω

Senior Member
    Δεν εχω καποια ιδιαιτερη εμφανιση εκτος απο το οτι ειμαι ψηλος. Αλλα δεν νομιζω να πρεπει να εχω εμφανιση μοντελου για να αρεσω
    εννοειται οτι δεν χρειαζεται ιδιαιτερη εμφανιση για να αρεσεις!
    μια "νορμαλ" εμφανιση, δεν σημαινει ουτε ιδιαιτερη εμφανιση, ουτε εμφανιση μοντελου. σημαινει μια εμφανιση που δεν ειναι απωθητικη. τα υπολοιπα χαρακτηριστικα, οπως η αυτοπεποιθηση και η προσωπικοτητα, μετρανε πολυ περισσοτερο απο την "ιδιαιτερη" εμφανιση..

Banned
    Σήμερα είδα ξανά την κοπέλα και μου ζήτησε συγγνώμη που άφηνε τα μηνύματα μου στο instagram στα ,, διαβασμένα,, καθώς μου είπε ότι είχε εξεταστική και δεν ασχολείται καθόλου με τα social αυτόν τον καιρό. Παρ'όλα αυτά μου είπε ότι με συμπαθεί αρκετά και με κοιτούσε συνέχεια έντονα στα μάτια. Κοίτα συμφωνώ απόλυτα στο ότι ο άντρας πρέπει να κάνει πάντα την πρώτη κίνηση, αλλά και εκείνη δεν μου δίνει κάποιο σημάδι ότι ενδιαφέρεται ακόμα και σε φιλικό επίπεδο. Δυσκολεύομαι να καταλάβω τι ακριβώς θέλει. Και το να την ρωτήσω ξανά να βγω μαζί της για καφέ είναι κάπως καθώς την είχα ήδη ρωτήσει αυτό.
    Αλλά όσο μένω μαζί της στο small talk δύσκολα θα αλλάξει κάτι. Θέλω πολύ να την γνωρίσω καλύτερα και μου αρέσει πολύ αλλά δεν είμαι σίγουρος αν εκείνη το βλέπει έτσι.

Senior Member
    Σήμερα είδα ξανά την κοπέλα και μου ζήτησε συγγνώμη που άφηνε τα μηνύματα μου στο instagram στα ,, διαβασμένα,, καθώς μου είπε ότι είχε εξεταστική και δεν ασχολείται καθόλου με τα social αυτόν τον καιρό. Παρ'όλα αυτά μου είπε ότι με συμπαθεί αρκετά και με κοιτούσε συνέχεια έντονα στα μάτια. Κοίτα συμφωνώ απόλυτα στο ότι ο άντρας πρέπει να κάνει πάντα την πρώτη κίνηση, αλλά και εκείνη δεν μου δίνει κάποιο σημάδι ότι ενδιαφέρεται ακόμα και σε φιλικό επίπεδο. Δυσκολεύομαι να καταλάβω τι ακριβώς θέλει. Και το να την ρωτήσω ξανά να βγω μαζί της για καφέ είναι κάπως καθώς την είχα ήδη ρωτήσει αυτό.
    Αλλά όσο μένω μαζί της στο small talk δύσκολα θα αλλάξει κάτι. Θέλω πολύ να την γνωρίσω καλύτερα και μου αρέσει πολύ αλλά δεν είμαι σίγουρος αν εκείνη το βλέπει έτσι.
    κι εγω δεν ειμαι σιγουρη για το πως το βλεπει.
    μπορει να σε συμπαθει αλλα να μην το βλεπει ερωτικα, ή να σε συμπαθει αλλα να υπαρχει κατι αλλο στην ζωη της, το οποιο δεν θελει να συζητησει.
    νομιζω οτι τις κινησεις σου τις εκανες.
    το πολυ small talk δεν ωφελει, ξερεις, γιατι αν δεν εξελιχθει ΣΥΝΤΟΜΑ, οδηγει σε friend zone, κι απο κει, δεν ξαναβγαινεις ευκολα.
    διατηρησε την ψυχραιμια σου, να εισαι ευγενικος, μην της κανεις μουτρα, αλλα οχι πολυ ομιλητικος. ασε εκεινην να κανει καποια κινηση αν ενδιαφερεται τελικα, κι αν δεν κανει, προχωρα παρακατω, ισως την ξαναβρεις στον δρομο σου αργοτερα, αν δεν την καψεις τωρα, με λαθος συμπεριφορες...

Banned
    Οτι μπορω κανω και εγω. Χωρις παρεξηγηση εχω ατελειωτη επιθυμια να κανω σεξ και δεν την παλευω αλλο. Δεν τρολλαρω απλα το λεω. Και το να πηγαινω σε οικους ανοχης ειναι μονο μια στιγμιαια ευχαριστηση. Αλλα τι να κανω δεν μπορω να μενω χωρις σεξ και να περιμενω ποτε και αν ερθει η καταλληλη. Δεν ειμαι κανενας λιγουρης απλα κουραστηκα να μπαινω συνεχως στην friend zone και οι φιλοι μου να με χλευαζουν οτι δεν θα κανω ποτε σεξ και οτι ειμαι γκει και βλακειες. Τι να κανω δηλαδη? Να στερηθω και το σεξ?

Senior Member
    Οτι μπορω κανω και εγω. Χωρις παρεξηγηση εχω ατελειωτη επιθυμια να κανω σεξ και δεν την παλευω αλλο. Δεν τρολλαρω απλα το λεω. Και το να πηγαινω σε οικους ανοχης ειναι μονο μια στιγμιαια ευχαριστηση. Αλλα τι να κανω δεν μπορω να μενω χωρις σεξ και να περιμενω ποτε και αν ερθει η καταλληλη. Δεν ειμαι κανενας λιγουρης απλα κουραστηκα να μπαινω συνεχως στην friend zone και οι φιλοι μου να με χλευαζουν οτι δεν θα κανω ποτε σεξ και οτι ειμαι γκει και βλακειες. Τι να κανω δηλαδη? Να στερηθω και το σεξ?
    δεν λεει κανεις οτι τρολαρεις, και απολυτα κατανοητες οι επιθυμιες σου.
    αλλα σεξ με γυναικες που δεν πληρωνονται, κανει καποιος οταν τους εμπνευσει μια αντιστοιχη επιθυμια.
    δεν υπαρχει κανενας αλλος τροπος....
    αλλα αυτο που λες οτι μπαινεις συνεχως σε friend zone χτυπαει καποιο καμπανακι.
    κατι δεν κανεις καλα απο αποψη συμπεριφορας για να μπαινεις συνεχως εκει. πρεπει να το ψαξεις.

Banned
    Ειμαι εντελως απειρος στο κομματι των σχεσεων (οπως γραφω και στον τιτλο). Απο σεξ δεν εχω κανενα προβλημα. Δεν εχω την εμπειρια και την ανεση που εχουν αλλοι στο να φλερταρουν. Δεν μπορω να προσποιηθω κατι που δεν ειμαι. Δεν ειμαι τυπος που θα ,,χωθει,, κατευθειαν. Το θεωρω ακομψο και θα ερθει η κοπελα σε δυσκολη θεση. Δηλαδη τι πρεπει να κανω? Εδω καλα καλα δεν την ξερω την κοπελα αν της πω οτι την γουσταρω θα με στειλει απο εκει που ηρθα. Εγω ενα ποτο της ζητησα τπτ παραπανω. Και τι βλεπω το πρωι μου ειπε οτι θα διαβασει σπιτι της και τσακ ανεβαζει στορυ απο κλαμπ λιγα λεπτα πριν.

Senior Member
    Φίλε αν το μόνο που θες από την κοπέλα είναι σεξ, να το ξεκαθαρίσεις. Σε κάθε κοπέλα. Εστιάζεις περισσότερο εκεί και αυτό δείχνεις με αυτά που λες. Ναι έχεις ανάγκη, αλλά άλλο σχέση και άλλο μόνο σεξ. Για να πας στη σχέση, θέλει διαδικασία.

Της είπες τι αισθάνεσαι, το είδε, από εκεί και πέρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Δώσε της χρόνο, χωρίς να την πιέζεις και αν ενδιαφέρεται θα κάνει κίνηση.

Senior Member
    Ειμαι εντελως απειρος στο κομματι των σχεσεων (οπως γραφω και στον τιτλο). Απο σεξ δεν εχω κανενα προβλημα. Δεν εχω την εμπειρια και την ανεση που εχουν αλλοι στο να φλερταρουν. Δεν μπορω να προσποιηθω κατι που δεν ειμαι. Δεν ειμαι τυπος που θα ,,χωθει,, κατευθειαν. Το θεωρω ακομψο και θα ερθει η κοπελα σε δυσκολη θεση. Δηλαδη τι πρεπει να κανω? Εδω καλα καλα δεν την ξερω την κοπελα αν της πω οτι την γουσταρω θα με στειλει απο εκει που ηρθα. Εγω ενα ποτο της ζητησα τπτ παραπανω. Και τι βλεπω το πρωι μου ειπε οτι θα διαβασει σπιτι της και τσακ ανεβαζει στορυ απο κλαμπ λιγα λεπτα πριν.
    Φίλε, αφού δεν είσαι παρθένος, την παλεύεις. Μη φανταστείς ότι είναι όλοι έμπειροι . Το ότι μπαίνεις σε friend zone ,δεν σημαίνει ότι φταις απαραίτητα εσύ. Μπορεί , όπως μεγάλο ποσοστό του μέσου ανθρώπου (σε αυτή τη χώρα) να πέφτεις σε ξενέρωτες, ξυνές και ηλίθιες (συχνά συνδιασμό και των 3) .

Δες το από την άλλη. Εσύ λες δεν βρίσκεις κοπέλες. Μεγάλο ποσοστό γυναικών , με άπειρες προτάσεις , μένουν μόνες για πολλά χρόνια . Γιατί ; Γιατί ψάχνουν κάποιον πολύ πιο πάνω από αυτό που τους "ταιριάζει" . Ζητάν τον ουρανό με τα άστρα. Για αυτό φτάνουν στη μέση ηλικία μόνες και καταλήγουν με χάπια και pets (συχνότερα και τα 2 ) . Φταίει η βλακεία τους και η ξυνίλα τους και οι μανάδες τους που τις έπεισαν ότι αξίζουν πρίγκηπες και εφοπλιστάδες.
    Χωρίς να αναλώνεσαι σε αέναες συζητήσεις και να γίνεσαι φιλενάδα, καλό είναι να προτείνεις μία συνάντηση τετ-α-τετ με την άλλη. Όχι με χαρακτήρα επίσημου ραντεβού. Όχι σαββατόβραδα κτλ . Κάτι σε πρόχειρο καφέ ή ποτάκι . Εκεί χωρίς κοπλιμέντα και αναφορές σε σχέσεις κτλ (ξενερουά) προσπαθείς να έρθεις κοντά στην άλλη. Αν δεν είναι για να τεθεί υπό κηδεμονία, λογικά θα το καταλάβει . Εφόσον δεν αντισταθεί και δεν αρνηθεί κάτι , προχωράς. Αν σε φρενάρει , κομψά, τελειώνεις τη συνάντηση , σβήνεις τηλέφωνα και δεν λέτε ξανά ούτε καλημέρα . Δεν χρειάζεται . Πας σε επόμενη. Ζήτημα αριθμών είναι. Μπορεί να αποτύχει με την 1η ... 3η .... 7η ... ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ....
    Ποτ'ε δεν δίνεις λεκτικές περιγραφές, ότι θες σχέση , σεξ κτλ ... μόνο πράξεις, όχι λόγια. Τα λόγια είναι ξενέρα. Επίσης φτιάξε με λεπτομέρειες ένα ψεύτικο παρελθόν, παλιάς σχέσης. Με κάθε λεπτομέρεια. Δεν θα το πασάρεις σαν διήγηση . Μόνο λεπτομέρειες, μεμονωμένες, αν έρχεται η κουβέντα. Τον χρόνια μπάκουρο , δεν τον θέλει καμία. Δεν πρέπει να φαίνεσαι έτσι . Με βλαμμένες που στο παίζουν φίλες, τις ξεκόβεις και επιδιώκουν πάλι επαφή, ξεκαθάριζε, ότι είσαι άνδρας ενεργός και για φίλους, έχεις άνδρες. Δεν θες γυναίκες φίλες, χωρίς το ερωτικό στοιχείο . Τρώνε σοκ με αυτό και μπορεί να αλλάξουν ρότα, ειδικά αν δεν έχουν δεκάδες διαθέσιμους ηλίθιους, φιλενάδες.

Υ.Γ. Επαναλαμβάνω, δεν κάνεις ποτέ κοπλιμέντα εμφάνισης, δεν δείχνεις ενθουσιασμό , δεν αναφέρεσαι σε μελλοντικά πράγματα για τους δυό σας , δεν μιλάς για σχέσεις, γάμους , τίποτε. Και δεν λες πολλά σε τηλέφωνα. Ειδικά βαρετές λεπτομέρειες. Να σε περιβάλει λίγο μυστήριο .

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast