Results 1 to 15 of 42
Thread: ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ
-
30-08-2023, 17:34 #1
ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ
Καλησπέρα σας,
Εδω και 8 μήνες ήμουν μαζί με εναν άνθρωπο 16 χρόνια μεγαλύτερο (έγω 24 αυτός 40 και να σημειωθεί ότι ήταν μουσικός στο επαγγελμα) . Περνούσαμε υπέροχα βγαίναμε, κοιμόμασταν μαζί, υπήρχε τρυφερότητα, στοργικότητα και γενικότερα κάναμε πραγματα όπως κάνει ένα ζευγάρι σε μια σχέση με τη διαφορά ότι δεν είχε μπει κάποια ταμπέλα και ξεκίνησε ως κάτι ελεύθερο. Στην αρχή (περίπου στον πρωτο μήνα) μου ειχε ξεκαθαρίσει απο μόνος του χωρίς να του πω κάτι ότι δεν είναι για οικογένεια και παιδιά. Μετά τους δυο μήνες καταλήξαμε στο 'πάμε και όπου βγεί' και οτι περνάμε πολύ όμορφα αλλα και πάλι δεν μπήκε κάποια ταμπέλα(ούτε εγώ απο μεριάς μου ήθελα να πιέσω κάτι γιατι ούτε εγώ η ίδια ήμουν σίγουρη για τον εαυτό μου). Μετά όμως αρχισα και δενόμουν και φυσικα απο την αρχή ειχα καψουρευτεί απλώς φοβόμουν την διαφορά συ ότι ο τύπος είχε τρομερά θέματα δέσμευσης.
Κάποια στιγμή μετά από 5 μήνες έγινε μια συζήτηση μεταξύ μας τον ρώτησα πάνω σε μια σχετική κουβέντα που είχαμε περι παιδιών αν θα ήθελε ποτε να κανει παιδιά και είπε οτι το σκέφτεται πολύ έντονα ειδικά μετά τον θάνατο της μητέρας του η οποία πεθανε πριν ένα χρόνο (ενω τον πρωτο καιρο ειχε πει ότι δεν είναι για οικογένεια και παιδια) αλλά μου είπε απέξω απέξω ότι είχε κάποιους προβληματισμούς οτι οταν αυτος θα είναι 50 εγω θα είμαι 30κατι και όταν αυτος 60 εγω 40 κατι και για το αν θέλω εγω οικόγενεια κτλπ δικές του ανασφάλειες ουσιαστικα.
Να μη σας τα πολυλογώ καταλήξαμε να πάμε διακοπές μαζί και την τελευταία μέρα πάνω σε ένα παιχνίδι με ρωτησε ο ίδιος αν πιστεύω οτι έχει πάει με κάποια όσο καιρό βγαίνουμε.Εγω του απάντησα ναι το πιστεύω και εν τελει μου είπε απο μόνος του (χωρις καμια πιεση ουτε καν τον ρωτησα) οτι πηγε με έξι και για την ακρίβεια με 5 γιατι η μια ηταν δυο φορες..γελαω.. τον ρώτησα ' και γω τι ήμουν για σένα? το σταθερο?'μου είπε οτι μαζί μου δε συγκρίνεται φυσικά ουτε το σεξουαλικό ούτε το συναισθηματικό κομμάτι και ότι ειμαι διαφορετικη. Εγω παγωσα και ξενερωσα εκείνη την ώρα με εβλεπε αδιαφορη και έκανε κινησεις για να αλλάξει αυτο, με ρωτησε γιατι με πειραξε? αφου ουσιαστικά το γνωριζα και εθελοτυφλούσα..και μου είπε οτι κάποια μέρα θα τον ευχαριστω κιόλας γιαυτο.
Γυρίσαμε και ενω μιλούσαμε απο σοσιαλ σαν να μην τρέχει τίποτα αυτος φαινόταν ότι είχε τύψεις (απο τη συμπεριφορά του δλδ) αποφάσισα να του στείλω ενα μήνυμα για να το λήξω γιατι δεν άντεχα άλλο.Του εξηγούσα ότι το σκεφτόμουν μέρες για να του το πω,ότι ξενερωσα μετα απο αυτό, δε με εκφραζει η όλη φάση, δεν μου αξίζει, και οτι δε θέλω να αναλώνομαι άδικα, οτι χάρηκα πολυ που τον γνώρισα κλπ. Το δίαβασε μετα από καποιες ώρες δεν απάντησε απολύτως τίποτα και απλώς με εκανε μπλοκ απο παντου (εκτος απο το τηλέφωνο) εμένα και άλλες δυο φίλες μου τις όποιες δεν είχε καν στα σοσιαλ. (δεν βγάζει καν νόημα αυτο)
Τα σχόλια δικά σας...Γιατί να μου πει κάτι τετοιο (για τις 6) ολομόναχος? Γιατι τέτοια συμπεριφορά? και Γιατι να με μπλοκάρει χωρις καμία απαντηση? Περίμενα κάτι πιο ώριμο απο εναν μεγαλύτερο τουλάχιστον..
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
- 30-08-2023, 18:51 #2
pinelopi, ξεφορτώθηκες έναν αυτοκαταστροφικό, εγωϊστή, παρτάκια, κομπλεξικό μαλάκα!!!
Ζήλευε τη νιότη σου, τη θηλυκότητά σου και σε μισούσε!Υπάρχει μόνο το Αέναο Νυν
30-08-2023, 23:24 #3
H ωριμότητα δεν πάει πακέτο με την ηλικία και ο τύπος το απέδειξε περίτρανα. Δεν θα σταθώ στις βλακείες που σου είπε για να «δικαιολογήσει» τα ξενο…ματα αλλα ότι δεν απάντησε σε ο,τι του είπες και κατευθείαν σε έκανε μπλοκ δείχνει έναν άνθρωπο τέρμα κομπλεξικό και χωρίς ενσυναισθηση. Εισαι πολύ μικρή ακόμη, κοιτά να χαρείς τη νιότη σου και όπως αναφέρθηκε παραπάνω μείνε μακριά από αυτοκαταστροφικούς και τοξικούς γκόμενους.
31-08-2023, 00:08 #4
αυτα που λενε οι απο πανω...
μεγαλη χαρη σου εκανε που σου εδειξε ποσο μαλακας ειναι τοσο ξεκαθαρα, αντι να κρυβεται κι εσυ να ψαχνεσαι τι δεν παει καλα..
οπως τα ειπες ακριβως ειναι, δεν σου αξιζουν τετοιες συμπεριφορες, και μην το ξεχασεις αυτο.
ο τυπος εκτος απο κομπλεξικος και μαλακας, πιθανοτατα εχει και καποια διαταραχη, αλλα εσενα δεν σε αφορα αυτο. αφορα την ψυχοθεραπεια του ΑΝ ποτε αποφασισει να παει να κανει.
ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αναλογα σκηνικα εχουν επαναληφθει πολλες φορες στην ζωουλα του και το οτι σε διαλεξε τοσο μικροτερη τελικα δεν πρεπει να ηταν τυχαιο, αλλα το εκανε γιατι ηλπιζε οτι θα εισαι πιο διαχειρισιμη και θα υποκλιθεις στις παπαριες που θα σου λεει περι αλλαξοκωλιων και θα καθεσαι να τον ανεχεσαι. ΤΡΕΧΑ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΠΙΣΩ.
εσυε χεις δικιο. αυτος ειναι ενας γελοιος.
31-08-2023, 00:52 #5
Σου έκανε μεγάλη χάρη, θα τον ευχαριστείς σε λίγα χρόνια.
31-08-2023, 10:32 #6
Σας ευχαριστώ θερμά όλους για τα σχολιά σας!! Σε ότι είπατε πέσατε μέσα!! Είχε ξεκινήσει ψυχοθεραπεία ο συγκεκριμένος απο ότι μου είχε πει μετά τον θάνατο της μητέρας του. Επίσης όντως σε όλες τις προηγούμενες σχέσεις του απατούσε (αυτό το καταλαβα εγώ μόνη μου απο καποιες εξιστορίσεις του) και ήταν τοξικές όπως μου έλεγε ο ίδιος. Και μου έκανε τρομερή εντύπωση κάποια στιγμή γιατι μου είχε πει περι πολυγαμίας γιατι λεει με την πρωην του ένιωθε full in love άλλα παρόλα αυτα έτυχε να παέι με αλλη μια φορα και δεν αλλαξε τίποτα παρέμεινε ερωτευμένος δηλαδη μετά απο αυτό...Τι να πω.. Απογοήτευση μόνο..δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν ένιωσε τίποτα για μένα διαισθανόμουν άλλα πράγματα..και απλως με έκανε μπλοκ τόσο απλά χωρις καμία απαντηση..απλα εξαφανίστηκε
31-08-2023, 10:36 #7
Αυτοκαταστροφικός σίγουρα και όλα τα υπόλοιπα όντως.. όμως πως βγαίνει το συμπέρασμα ότι με μισούσε?
31-08-2023, 10:57 #8
παπαριες, καμαρωτες...
ολοι οι παπαρες αυτου του ειδους, τις ιδιες παπαριες λενε...
ναι, σου ειπε οτι αν και απατουσε ηταν και ερωτευμενος με την δικια του, αυτο συμβαινει σε πολλους (ανδρες συνηθως), αυτο που δεν σου ειπε ομως, ειναι οτι οταν ηταν ερωτευμενος δεν μπορουσε να καταπιει να τον απαταει η αλλη. μονο αυτος επρεπε να απαταει...
ο τοξικος στις σχεσεις του ηταν ο ιδιος, οχι οι αλλες. ουτε αυτο στο ειπε.. "τοξικοτητα" εννοει οτι δεν καταπιναν παπαριες σαν αυτες που σας πουλησε.. ηλπιζε οτι σε σενα θα περασουν λογω νεαρης ηλικιας, αλλα την πατησε (παλι). σιγουρα την εχει πατησει ετσι πολλες φορες..
σε εκανε μπλοκ τοσο απλα, γιατι του ειναι αδιαπραγματευτο να του κανεις τα κεφια και να λες κι ευχαριστω κι οχι να τον στειλεις στον διαολο. πως τολμησες!!!!
σαν καλος αποτυχημενος ναρκισακος της κακιας ωρας που ειναι, ενω τον απεριψες εσυ, με το μπλοκ παριστανει οτι εκεινος σε εστειλε .. θα ηταν για γελια, αν δεν ηταν τοσο γελοιος...
31-08-2023, 11:02 #9
δεν σε μισουσε σαν βασικο χαρακτηριστικο των συναισθηματων του.
σε μισησε που δεν προσαρμοστηκες στα κεφια του και θελησε να εκδικηθει με ο,τι μπορεσε. με τπτ δηλαδη... μπλοκ και μλκιες. τον εχει κανει μπλοκ ο θεος κι αυτο δεν μπορει να χωνεψει...
να λες καλα που δεν σου εκανε κανενα παιδι να σε σερνει εφ ορου ζωης..
ΓΛΥΥΥΤΩΣΕΕΕΣ!!
31-08-2023, 18:58 #10
Το πιο πιθανόν είναι ότι σου έριξε ότι θέλει να πηγαίνει και με άλλες, είδε ότι δεν σου άρεσε.. Προσπάθησε με τον τρόπο του να σε "ρίξει" πάλι και αφού εσύ μίλησες και το έληξες αντιδράσε εγωιστικα. Το γεγονός ότι δεν σου απάντησε στο μήνυμα, σου έδειξε τι άνθρωπος είναι. Θα εμφανιστεί να ξέρεις. Όταν θα φάει τα μούτρα του με κάποια άλλη θα εμφανιστεί. Το θέμα είναι, εσύ τι θα κάνεις εκείνη την ώρα.
Μπραβο σου που άκουσες τον εαυτό σου και τον προστάτεψες.
01-09-2023, 10:18 #11
01-09-2023, 15:09 #12
01-09-2023, 18:11 #13
Παπαριεσ καλιτεχνικεσ σου λενε δεν απατησε ποτε καμια κ πηγε συνολικα με εξι τισ εξησ πεντε δηλαδη τεσσερισ τισ εξησ τρεισ συνολικα δυο μονο με μια πηγε
01-09-2023, 20:52 #14
Ολεσ θελετε χωρο κ χρονο να μαθεται να εκφραζεστε χωρισ αντιδρασεισ με τον δικο σασ μοναδικο τροπο θα πατε σε γιατρο θα το κανετε στη δουλεια οπωσ θελετε καντε το να μαθετε να εκφραζεστε φυσιολογικα
02-09-2023, 01:35 #15
Συνέχισε να ψάχνεις, αυτόν που θα ξοδέψει 20 χιλιάρικα για το γάμο , που θα παιχθούν τα
"ωραία που είναι η νύφη μας, ωραία τα προικιά της"
"έχε γεια, παναγιά, τα μιλήσαμέ, όνειρο ήταν , τα συμφωνήσαμε"
"ντάρι ντάρι , ντάρι ντάρι, στο γυαλό πετούν οι γλάροι" .
Έτσι δεν σου έχει πει η μαμά σου ;
Άλλωστε μέχρι εκείνη τη μέρα, είναι τα προβλήματα και τα δικά σου και της μαμάς σου.
Μετά λύνονται , με τον αφανισμό του γαμπρού, της οικογένειάς του και της περιουσίας τους.