ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 42 of 42
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Renia View Post
    Γιατί είναι απλό, εγώ αυτό καταλαβαίνω: ένα νέο κορίτσι ερωτεύτηκε έναν τύπο που της φέρθηκε σκάρτα και της έχει μείνει το γιατί. Γιατί να την κερατώσει και προπάντων γιατί όταν την χώρισε δεν απάντησε τίποτα και την μπλόκαρε. Ιδίως όταν αυτός ο τύπος είναι μιας κάποιας ηλικίας κ όχι ένα ανώριμο παιδαρελι. Δεν νομίζω ότι έχει κ δεύτερη ή τριτη ανάγνωση το θέμα. Δεν ζητά κάτι το κορίτσι απλά ήθελε να το βγάλει από μέσα της.

Εγώ πηνελοπη μου θέλω να σου πω μπράβο για την ωριμότητα σου που φαίνεται και από τον γραπτό σου λόγο. Μην ψάχνεις το γιατί, δεν αξιζει καν να ασχολείσαι με τέτοιους τύπους. Πιθήκια που λέει και η Remedy!
    Την ερώτηση την έκανα στην Πηνελόπη για να την βοηθήσω να ξεκαθαρίσει μέσα της τι πραγματικα τι προβληματίζει και αν αξίζει να χαλάει την ψυχική της υγεία.

Και περιμένω να μου απαντήσει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    [emoji848][emoji848][emoji848]
    Η Πηνελόπη γιατί άνοιξε θέμα στο φόρουμ εννοώ. Δεν ξέρω αν αυτό μου απαντάς.
    Από την στιγμή που είδε τι άνθρωπος είναι και έφυγε και είναι εντάξει με την επιλογή της να φύγει γιατί να σπαταλησει ενέργεια και να γράψει σε ένα φόρουμ; Κάτι της τρώει το μυαλό.. Αυτό ρώτησα. Τι είναι αυτό;
    ναι, σε αυτο απαντησα κι εγω..
    το οτι εφυγε και ειναι ενταξει με την επιλογη της, δεν σημαινει οτι πατησε ενα κουμπακι στο οφ και εσβησε ολη η ιστορια πουε ζησε τοσο καιρο.
    της εκανε εντυπωση και την πληγωσε η συμπεριφορα του, ειχε και αποριες γιατι εζησε πραγματα που η ιδια ΔΕΝ θα εκανε, ουτε τα καταλαβαινει, και ηθελε να τα συζητησει.
    αυτο, δεν αλλαζει το οτι ειναι σιγουρη για την επιλογη της...

Senior Member
    Την ερώτηση την έκανα στην Πηνελόπη για να την βοηθήσω να ξεκαθαρίσει μέσα της τι πραγματικα τι προβληματίζει και αν αξίζει να χαλάει την ψυχική της υγεία.

δεν χαλας την ψυχικη σου υγεια οταν συζητας ο,τι σε προβληματισε. την ψυχικη σου υγεια την χαλας οταν ανεχεσαι συμπεριφορες που δεν σου αξιζουν και δεν τις θελεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Renia View Post
    Γιατί είναι απλό, εγώ αυτό καταλαβαίνω: ένα νέο κορίτσι ερωτεύτηκε έναν τύπο που της φέρθηκε σκάρτα και της έχει μείνει το γιατί. Γιατί να την κερατώσει και προπάντων γιατί όταν την χώρισε δεν απάντησε τίποτα και την μπλόκαρε. Ιδίως όταν αυτός ο τύπος είναι μιας κάποιας ηλικίας κ όχι ένα ανώριμο παιδαρελι. Δεν νομίζω ότι έχει κ δεύτερη ή τριτη ανάγνωση το θέμα. Δεν ζητά κάτι το κορίτσι απλά ήθελε να το βγάλει από μέσα της.

Εγώ πηνελοπη μου θέλω να σου πω μπράβο για την ωριμότητα σου που φαίνεται και από τον γραπτό σου λόγο. Μην ψάχνεις το γιατί, δεν αξιζει καν να ασχολείσαι με τέτοιους τύπους. Πιθήκια που λέει και η Remedy!
    δεν την χωρισε εκεινος.
    αυτη τον χωρισε κι εκεινος την μπλοκαρε !!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Η ψυχική υγεία των ελληνίδων , δεν προστατεύεται πολύ όμως. Συχνά κλατάρει . Όσες δεν τυλίξουν κάποιον μέχρι κάποια ηλικία, για να του κάνουν τη ζωή ρημάδι , με χάπια καταλήγουν και σκύλους γατιά.
    Τον αμοιβαίο σεβασμό δεν τον αντιλαμβάνομαι ως ευνουχισμό των ανδρών .
    Λυπάμαι , το θεωρώ φυσιολογικό ... αν τύχει ευκαιρία για σεξ , να μην πει ένας άνδρας όχι .
    και των ελληνων, κλαταρει συχνα απ οτι ξεκαθαρα βλεπουμε...
    καποιοι που εχουν μια προβληματικη εμπειρια στην ζωη τους, ή και πολλες, παθαινουν κοκομπλοκο και δεν ξαναεπικοινωνουν σαν νοημονα οντα ποτε ξανα, παρα βαζουν μια κουλη κασετα με ασυναρτησιες που δεν αφορουν κανεναν αλλον, σε αιωνια επαναληψη ...

και βεβαια ειναι "φυσιολογικο" το να πει ενας ανδρας ναι σε μια ευκαιρια για σεξ. και το να πει μια γυναικα ναι σε μια ευκαιρια για σεξ, ειναι φυσιολογικο.
    το να βαυκαλιζεστε οτι μονο οι ανδρες κανουν ευκολο και απροβληματιστο σεξ, ειναι μια ψευδαισθηση που μονοι σας καλλιεργειτε για να μην αποδεχτειτε τα κερατα που τρωτε...

ΟΜΩΣ, μια χαρα "φυσιολογικο" ειναι και να ενδιαφερεται μια γυναικα η ενας ανδρας να εχει μια μονογαμικη σχεση και να θελει να διακοψει με καποιον που λεει "ναι" στο ευκαιριακο σεξ.
    ολοι μπορουμε να πουμε ναι αν θελουμε κουμπαρε. το να εχεις μονογαμικη σχεση ειναι επιλογη και αποφαση. δεν ειναι καποιου ειδους γεννετικο χαρακτηριστικο...

Junior Member

Αγαπητέ Γιώργο, για να σου είμαι ειλικρινής σίγουρα είμαι συνειδητοποιημένη για την επιλογή μου και δεν το μετανιώνω. Αλλά όπως Είπαν και τα κορίτσια παραπάνω δεν υπάρχει κάποιο κουμπί για να πατήσω το off των συναισθημάτων μου...επιλέγω να βάλω τη λογική γιατί έτσι πρέπει και γιατί σέβομαι τον εαυτό μου.
    Όσον αφορά αυτο που με καίει είναι ότι ακόμη τον σκέφτομαι και είχα κάψουρευτει και με βασάνιζει αυτό το γιατί η όλη συμπεριφορά με το μπλοκ κτλπ..δε γίνεται να εχεις περάσει 8 μηνες με ένα άνθρωπο να έχετε πάει διακοπές,Να έχετε ανοιχτεί για προσωπικά σας θέματα, να του έχεις κάνει ψυχολογική υποστήριξη σε πολλά που ο ιδιος Μου έλεγε και ανοιγόταν για οικογενειακά και επαγγελματικά και ξαφνικά να μου λες πράγματα που ξερεις ότι θα με πληγώσουν πχ για τις 6 (γιατί ειμαι σιγουρη ότι είχε καταλάβε ότι είχα τσιμπηθεί ασχετως αν δε το είπα ποτε) και να εξαφανίζεσαι ετσι όταν επιλέγω να σου πω πολύ ευγενικά και αξιοπρεπέστατα ότι δε μου κάνει όλο αυτο..με στεναχωρεί το γεγονός ότι δεν ένιωσε κατι σε αντίθεση με εμένα..

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    και των ελληνων, κλαταρει συχνα απ οτι ξεκαθαρα βλεπουμε...
    καποιοι που εχουν μια προβληματικη εμπειρια στην ζωη τους, ή και πολλες, παθαινουν κοκομπλοκο και δεν ξαναεπικοινωνουν σαν νοημονα οντα ποτε ξανα, παρα βαζουν μια κουλη κασετα με ασυναρτησιες που δεν αφορουν κανεναν αλλον, σε αιωνια επαναληψη ...

και βεβαια ειναι "φυσιολογικο" το να πει ενας ανδρας ναι σε μια ευκαιρια για σεξ. και το να πει μια γυναικα ναι σε μια ευκαιρια για σεξ, ειναι φυσιολογικο.
    το να βαυκαλιζεστε οτι μονο οι ανδρες κανουν ευκολο και απροβληματιστο σεξ, ειναι μια ψευδαισθηση που μονοι σας καλλιεργειτε για να μην αποδεχτειτε τα κερατα που τρωτε...

ΟΜΩΣ, μια χαρα "φυσιολογικο" ειναι και να ενδιαφερεται μια γυναικα η ενας ανδρας να εχει μια μονογαμικη σχεση και να θελει να διακοψει με καποιον που λεει "ναι" στο ευκαιριακο σεξ.
    ολοι μπορουμε να πουμε ναι αν θελουμε κουμπαρε. το να εχεις μονογαμικη σχεση ειναι επιλογη και αποφαση. δεν ειναι καποιου ειδους γεννετικο χαρακτηριστικο...
    Συμφωνω απόλυτα!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by pinelopi22 View Post
    Αγαπητέ Γιώργο, για να σου είμαι ειλικρινής σίγουρα είμαι συνειδητοποιημένη για την επιλογή μου και δεν το μετανιώνω. Αλλά όπως Είπαν και τα κορίτσια παραπάνω δεν υπάρχει κάποιο κουμπί για να πατήσω το off των συναισθημάτων μου...επιλέγω να βάλω τη λογική γιατί έτσι πρέπει και γιατί σέβομαι τον εαυτό μου.
    Όσον αφορά αυτο που με καίει είναι ότι ακόμη τον σκέφτομαι και είχα κάψουρευτει και με βασάνιζει αυτό το γιατί η όλη συμπεριφορά με το μπλοκ κτλπ..δε γίνεται να εχεις περάσει 8 μηνες με ένα άνθρωπο να έχετε πάει διακοπές,Να έχετε ανοιχτεί για προσωπικά σας θέματα, να του έχεις κάνει ψυχολογική υποστήριξη σε πολλά που ο ιδιος Μου έλεγε και ανοιγόταν για οικογενειακά και επαγγελματικά και ξαφνικά να μου λες πράγματα που ξερεις ότι θα με πληγώσουν πχ για τις 6 (γιατί ειμαι σιγουρη ότι είχε καταλάβε ότι είχα τσιμπηθεί ασχετως αν δε το είπα ποτε) και να εξαφανίζεσαι ετσι όταν επιλέγω να σου πω πολύ ευγενικά και αξιοπρεπέστατα ότι δε μου κάνει όλο αυτο..με στεναχωρεί το γεγονός ότι δεν ένιωσε κατι σε αντίθεση με εμένα..
    Αγαπητή Πηνελόπη (μαρεσε και το χρησιμοποίησα), την ερώτηση μου την έκανα όχι γιατί είμαι περίεργος αλλά για να σε βοηθήσω να δεις καλύτερα τα πράγματα και ποιον είχες δίπλα σου. Κάποτε χρειάζεται να βάζουμε τα γεγονότα και τα συναισθήματα μας κάτω για να συνειδητοποιησουμε κάποια πράγματα.
    Σίγουρα το τι είναι ο άλλος πάντα μας το δείχνει και επιλέγουμε να εθελοτρυφλουμε είτε γιατί δεν το δεχόμαστε είτε επειδή είμαστε ερωτευμένοι.
    Όσο για το μπλοκ είναι θέμα ανωριμότητας και όχι ευθύνης δικής σου. Είπα και πιο πάνω ότι κάποια στιγμή θα εμφανιστεί και εδώ θα είμαι να μου πεις ότι είχα δίκαιο. Όχι επειδή θα σε εκτιμήσει σαν άνθρωπος, αλλά θα φάει τα μούτρα του και θα κοιτάξει πίσω και θα ψάξει αυτή που τον ήθελε πραγματικά.

Senior Member
    Εμένα να με συγχωρέσετε για την παρέμβαση μου αλλά επειδή έχω γάτες και παίρνω ψυχοφάρμακα (και λεξοτανίλ μέσα σ' αυτά) έχω την εξής απορία: τι ζόρι τραβάει; Του ζήτησε κανείς λεφτά για να τις ταΐσει; Άμα γουστάρω το κάνω και γατοκομείο το διαμέρισμα!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Remedy Εκ παραδρομής το «την»

Senior Member
    Θα σασ στειλω κανενα καφασι μπανανεσ ξεκοληστε

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Λέγε τα ποιήματά σου (και συνέχισε όσες προσωπικές επιθέσεις θες εναντίον μου, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ), Το θέμα το διάβασες ; Τι γράφει ; Δεν ήθελε γάμους και κτήματα και τραπεζώματα στο σόϊ της ... όσο ήλπιζε ότι θα τον φέρει στα μέτρα αυτά ... καθόταν ...
    όταν είδε ... ΟΤΙ ΔΕΝ ... ΕΦΥΓΕ ...

Ελληνίδες ΠΑΝΤΑ ... ή γάμος με ντάρι ντάρι ... και ΣΚ αράχωβα κτλ ... Ή ΣΚΥΛΟΙ ΓΑΤΙΑ ΜΕ XANAX & LEXOTANIL ...

Ελεύθερες σχέσεις, χωρις να τα φάμε όλα από τους άνδρες ... ΣΕ ΑΡΛΕΚΙΝ & ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΟΧΙ ΕΔΩ.

Μάθετε να διαβάζετε ελληνικά ...

"δεν μου αξίζει"

"δεν θέλω να αναλώνομαι άδικα" !!!!!

Θέλουν να αναλώνονται μόνο ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΦΑΝΕ ΟΛΑ.
    Να αναλώνονται δίκαια, όχι άδικα.

Το σεξ και οι σχέσεις, δεν είναι απόλαυση , δεν είναι ζητούμενο. ΕΙΝΑΙ ... ΑΝΑΛΩΣΗ ... ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ... ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΑΔΕΛΦΕ ... ΟΧΙ ΤΣΑΜΠΑ ...

Τσάμπα ... μόνο με σκύλους γατιά.

Το να πάει με άλλες .... δε ξέρω πολλούς ... που θα τους τύχουν αξιοόλογες φάσεις ... και θα πουν όχι !
    Αφού ήταν ... κιθαρίστας ... μπουζουξής κτλ ... είναι περίπτωση που του την πέφτουν διάφορες .... όπως και άλλοι της νύχτας ... μπαρμαν κτλ !
    Καλημέρα!

Είσαι η κάθε αυτού απόδειξη ότι όταν ο άλλος μιλάει εσύ απλά ΔΕΝ τον ακούς!

Θα πεις αυτά που έχεις ζήσει εσύ, αυτά που πιστεύεις αμφισβητώντας ότι υπάρχει και η άλλη πλευρά και ξέρεις γιατί;

Γιατί έτσι θα νιώσεις τι πάει να πει σου τραβάει κάποιος απότομα το πουπουλενιο μαξιλαράκι σου και χαλάει ο υπέροχος ύπνος σου !

Κανένας άνθρωπος που έχει βυθιστεί ΜΟΝΟ στην δική του ζωή, στα δικά του τραυματικα βιώματα, στις δικές τους αποτυχίες αδυνατεί να ακουσει αλλα πολύ περισσότερο να καταλάβει ότι υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν και διεκδικούν ένα καλύτερο αύριο για εκείνους.

Ακόμα και λάθος να ειναι αγαπητέ μου όλο αυτό δεν υπάρχει κανένας λόγος ούτε να το χλευαζεις ούτε να το ειρωνεύεσαι ούτε τίποτα αρνητικό.
    Η κοπέλα είναι πραγματικά η προσωποιποηση της αυτοαξιας!

Ο μόνος λόγος που μπαίνει κάποιος στην διαδικασία να ασχολείται με αρνητικό τρόπο και να κρινει ανθρώπους όπως δεν τολμά να κοιτάξει τον καθρέπτη του και να ασκεί την ίδια κριτική στον εαυτό του ειβαι γιατί μέσα από τον υποβιβασμό η τον χλευασμό του άλλου λαμβάνει εκείνος αξία!

Κρίμα έλειπα καιρό πίστευα γυρνώντας θα βρω άλλες συμπεριφορές οι οποίες θα δείχνουν ότι τελικά δουλεύεις με την ζωή σου και όχι να αποφεύγεις να την αντιμετωπίσει προσβαλλοντας ανθρώπους που δεν έχεις ιδέα τι ειναξ και τι κάνουν....

Και για να σε προλάβω δεν επέλεξα τυχαία το δικό σου σχόλιο με σκοπό να κάνω επίθεση..
    Ίσα ίσα!

Απλά η δική σου και μόνο αντιμετώπιση σε ένα θέμα που η πλειοψηφία είναι αντίθετη με την δική σου άποψη είναι η ξεκάθαρη απόδειξη τι σημαίνει ΦΟΒΑΜΑΙ να δω την αλήθεια της δικής ΜΟΥ ζωής και μόνο!

Δεν περιμένω βέβαια να αντιληφθείς αυτά που γράφω και τον πραγματικό λογον ιατι πλέον έχεις βυθιστεί στα θέματα σου και δεν θα σκεφτείς λίγο παραπάνω αλλά οκ !!!!

Πηνελόπη χάρηκα που μοιράστηκες την εμπειρία σου η οποία είναι " μαθήματα " ζωής που πρέπει όλες οι κοπέλες στην ηλικία σου να την διαβάζουν!!!

Είναι σπουδαίο να λέγονται ΚΑΙ αυτά, να συνεχίσεις να προσεχεις και να φροντίζεις τον εαυτό σου !!!

Να προσέχετε και οι δύο, ο καθένας για τους λόγους του !!!

Page 3 of 3 FirstFirst 123