Results 1 to 3 of 3
Thread: Νοητικές λειτουργιες ψυχωση
-
01-09-2023, 19:23 #1Panos_019Guest
Νοητικές λειτουργιες ψυχωση
Καλησπέρα στο φορουμ.Εχω περάσει τρία ψυχωσικα επεισόδια με το δεύτερο να είναι πολύ δυνατό από χρήση Κανάβης πριν 4 χρόνια.Οταν είχα βγει παρουσιαζα προβλήματα όπως να μου μιλάνε και να μη καταλαβαίνω η να διαβάζω κάτι και να μη καταλαβαίνω όπως και αδυναμια μαθησης νέων πραγμάτων.Ολα αυτά βελτιώθηκαν με το πέρασμα του χρόνου δύο χρόνια χρειάστηκαν ώσπου πάω στρατό.Ακολουθει τρίτο επεισόδιο και νοσηλεια ενός μήνα.Μετα το πέρας της νοσηλείας άρχιζα να έχω πάλι τα ίδια προβλήματα σε χειρότερη μορφή κάτι που αντιλήφθηκα πρόσφατα αφού αυτός είναι και ο λόγος που έχω πέσει σε βαρια καταθλιψη 2 μηνών.Εχω φοβηθεί πως έχω κάψει εγκεφαλικα κυτταρα και πως είμαι πια νοητικα αναπηρος μιας και η κατάσταση αυτή παραμένει σταθερή 1μιση χρόνο τώρα.Ο γιατρός μου λέει να μη σκέφτομαι πως έχω κάψει κυτταραα γιατί θα αρρωστήσω όχι ότι δεν έχω άλλα λέμε τώρα και δεν μου έχει απάντησει ξεκάθαρα αν αυτό περνάει η όχι.Ειναι καινούριος στρατιωτικός ξεκίνησα μαζί του πριν 1 εβδομάδα και θα δω πως θα πάει.Κανεις από εδώ μέσα με ψυχωση δεν έχει παρουσιάσει τέτοια προβλήματα εγώ όμως έχω πάθει γερή ζημια και παίζει να είμαι και ο μόνος.Εχω βαρια καταθλιψη η οποία χειροτερεύει μέρα με τη μέρα και είμαι σίγουρος πως δεν γλιτώνω την νοσηλεια.Φοβαμαι για το μέλλον μου τι θα απογινω έχω χάσει τον εαυτό μου και οι γύρω μου δείχνουν να μην καταλαβαίνουν πέρα από τη μάνα μου.Εχω μπλέξει σε μια ζωη από τότε μπες βγες από τα κολοψυχιατρεια και είναι πολύ ψυχοφθορο όλο αυτό.Κλαιω καθημερινώς η μάνα μου κοντεύει να αρρωστήσει και αυτή και δεν ξέρω που να απευθυνθώ μιας και θέλω να γίνω καλά.Ο θεος νιωθω ότι με παράτησε και με βάρα σφαλιάρες κάθε μέρα και εγώ με τις λιγοστές δυνάμεις να κρατιέμαι μη κάνω καμιά τρελα.Τι προτείνεται σχετικά με το πως να κινηθώ από εδώ και περα;
- 01-09-2023, 22:11 #2
Πες μου έναν λόγο που μετά από δύο ψυχωτικά επεισόδια πηγές στρατό;
Εγώ θα σου πρότεινα να βρεις κίνητρα.
Ο εγκέφαλος σιγά σιγά θα επανέλθει.
Φίλους; Γνωστούς; Έχεις; Να βγαίνεις;
Πρέπει να κρατάς τον εγκέφαλο απασχολημένο. Βρες χόμπυ, βάζε μικρούς στόχους.
Πάντως πρέπει να δραστηριοποιηθείς μην τα παρατήσεις.
01-09-2023, 22:12 #3
Το θεμα ειναι αν θεσ να σκαψεισ λακο να πεσεισ μεσα η να χαρεισ τη ζωη σου ενδεχομενωσ να βγαλεισ κανα φραγκο να μαμησεισ καμια παντωσ απο το κειμενο φαινεται οτι δεν εχεισ τιποτα εισαι καλα