Ψυχίατρο Θεσσαλονίκη
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 11 of 11
    Senior Member

Ψυχίατρο Θεσσαλονίκη

Καλησπέρα σας ...πήγαινα σε ένα ψυχίατρο μου έχει δώσει αγωγή την παίρνω εδώ και 3 μήνες ..δεν έχω δει αποτέλεσμα και γενικά η συμπεριφορά του είναι απαράδεκτη...ξέρετε κάποιον ή κάποια στη Θεσσαλονίκη που να είναι άνθρωπος??

Senior Member
    Εγω υποθετω για να αντιδραει εισαι κακομαθημενη η δεν συνιδητοποιεισ τι σκατα μαλακιεσ κανεισ παντωσ να ξερεισ καθε ανθρωποσ για να αντιδραει κατι τον χαλαει σε αυτα που λεσ η σε αυτα που κανεισ εγω ετσι πιστευω εσυ εχεισ τον ελεγχο σε αυτα που λεσ κ που κανεισ δουλεψε με τον εαυτο σου θα σου πω κ γιατρο

Senior Member
    Ο γιατροσ μου ειναι ο κουνιακησ φιλιπποσ ego ideal ψαξε το παρε μια δευτερη γνωμη

Senior Member
    Ευχαριστώ πολύ...όχι δεν είμαι κακομαθημένη απλά με 3 επισκέψεις καιε συνεχείς διακοπές κατά την διάρκεια αυτών όχι για να δώσει μια συνταγή όχι για να απάντηση στο τηλ...5 φορές διακόψαμε σε μία ώρα.... Μπορείς να μου πεις πως μπορεί να συνκεντρωθει στο πρόβλημα μου??? Εγώ πιστεύω ούτε άκουσε τι του είπα...και όταν είπα κάτι και άκουσε έγινε επιθετικός χωρίς λόγο...θα μπορούσε να μιλήσει πιο όμορφα...

Senior Member
    Οχι ο δικοσ μου ειναι εκπαιδευμενοσ ακουει

biscochicco
    Guest
    Quote Originally Posted by Margarita 77 View Post
    Ευχαριστώ πολύ...όχι δεν είμαι κακομαθημένη απλά με 3 επισκέψεις καιε συνεχείς διακοπές κατά την διάρκεια αυτών όχι για να δώσει μια συνταγή όχι για να απάντηση στο τηλ...5 φορές διακόψαμε σε μία ώρα.... Μπορείς να μου πεις πως μπορεί να συνκεντρωθει στο πρόβλημα μου??? Εγώ πιστεύω ούτε άκουσε τι του είπα...και όταν είπα κάτι και άκουσε έγινε επιθετικός χωρίς λόγο...θα μπορούσε να μιλήσει πιο όμορφα...
    εγω παντως ειχα εναν ψυχιατρο εδω θεσσαλονικη 6 μηνες , ενιωθα οτι κοιμοταν ειχε κατακαιρους τα ματια κλειστα. οτι να ναι διαγνωση μου εβγαλε και ηθελε κιολας να με πεισει οτι βλεπω σκιες ενω 100 φορες του ειπα οτι ειχα υπνικη παραλληση και ειδα την "μορα". μεχρι που στο τελος προτεινα αλλη διαγνωση και μου ειπε εγω ποτε δεν σου ειπα οτι εχεις την διπολικη( οπως με ειχε διαγνωσει) ουτε που σημειωνε ουτε που θυμοταν το ονομα μου καμια φορα. πηγαινα και μερικες φορες καταληγαμε να του κανω εγω ψυχοθεραπεια

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by Margarita 77 View Post
    Μαργαριτα μου ειναι μονο ψυχιατρος ή και ψυχολογος ?

Σαφεστατα δεν ταιριαζουμε με ολους τους γιατρους ,ο καθενας βαζει και την προσωπικη του σφραγιδα σε ολο αυτο και φυσικα ειναι και το γεγονος που καποιους τους ξεχωριζουμε γιατι κουμπωνουμε μαζι τους και καποιους τους απορρίπτουμε εφοσον το γεγονος οτι ειναι γιατρος δεν παει να πει οτι τον εμπιστευομαστε με κλειστα τα ματια ,ειδικα σε ολα αυτα που ακουμε .

Junior Member
    Εγώ θα σου πρότεινα ένα ιατρικό κέντρο που είναι στην Αγγελάκη, έχει ομάδα ψυχιάτρους και ψυχολόγους! Ίσως κάποιος επαγγελματίας να μη μας ταιριάζει και να χρειαζόμαστε κάτι άλλο , ο καθένας κάτι έχει να προσφέρει!!
    Όταν πρόκειται για την υγεία μας είναι σημαντικό να δοκιμάσουμε τι μας κάνει μέχρι να βρούμε το ιδανικό !

Quote Originally Posted by elis View Post
    Ο γιατροσ μου ειναι ο κουνιακησ φιλιπποσ ego ideal ψαξε το παρε μια δευτερη γνωμη
    Μεγάλο όχι από εμένα γιατί πέρασα απ αυτόν παλιά ! Καλός να ακούει όσο δν είχα αντικαταθλιπτική αγωγή μόλις μου έδωσε μια και δέν έστρωσε δεν μπορούσα να τον βρω ούτε στο τηλ ούτε μήνυμα ούτε στη γραμματεία και αναγκάστηκα να τρέχω στο κέντρο για να τον ρωτήσω τι να κάνω με την αϋπνία και την δοσολογία ! Αφού διαρκώς μου λέγανε θα με καλέσει και καλά ξεχνούσε . Πήγα με σύσταση ψυχολόγου σε. Άλλον με έκανε καλά με βοήθησε όταν δεν έστρωνε η αγωγή υπήρχε επικοινωνία τώρα βέβαια την έκοψα και ξανά κύλησα αλλά καμία σχέση η επικοινωνία και η στήριξη

Senior Member
    Εγω δεν τον εχω παρει ποτε τηλ δεν ξερω πωσ ειναι

Senior Member
    αυτο νομιζω θα βοηθήσει δες κι ολλοι δειτε αξιζει .

https://www.milamou.gr/
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα