Results 121 to 135 of 161
Thread: Δεν ξερω τι με σκοτωνει.
-
26-08-2009, 15:12 #121
Εννοω real life εσεις με σωσατε σας πηρε κατι παραπανω:P
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 26-08-2009, 15:12 #122
Originally posted by keep_walking
Μα να μην εχω ενα φιλο \"εξυπνο\"...οχι εξυπνο διορατικο να δει τι χρειαζομαι?
Κιπ, ενα νεο μελος εδω μεσα μας ειπε χαπηκηδες καποια στιγμη. Το θυμασαι??
Ακομα και να το δεχτουμε αυτο, γιατι παιρνουμε χαπια, τπουλαχιστον δεν ειμαστε παρτακηδες!!!!! Και πιστεψε με αυτο ειναι χειροτερο. Οταν καποιος ειναι παρτακιας απλα δεν αξιζει. Αρα φευγουμε μακρια του....
26-08-2009, 15:12 #123
Με καναν ψιλομυτη,να προσπαθω να αποδεικνυω συνεχεια εξυπναδα...το χιουμορ πηγε περιπατο...αστα να πανε αλλοιωσαν την προσωπικοτητα μου ανεπανορθωτα."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
26-08-2009, 15:15 #124
Δεν ξερω και που αρχιζει η παρανοια και που αρχιζει η λογικη...αστα να πανε σε αυτο το θεμα.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
26-08-2009, 15:16 #125
Ειμαι μες την καταθλιψη και ταυτοχρονα ειμαι \"μεγαλειωδης\"...σουπερ τωρα ειναι που θελω ψυχιατρο:P"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
26-08-2009, 15:17 #126
Αρκει να μη με πριζουν στη δουλεια.
26-08-2009, 15:17 #127
Καλα παιδια \"λιγο\" χαζουλια αλλα καλα.
26-08-2009, 15:18 #128
Δηλαδη χαζα ως προς τη συμπεριφορα τους προς εμενα
26-08-2009, 15:20 #129
Δεν αισθανομαι πολυ καλα ακομα...γραφω ψυχρα.
26-08-2009, 15:22 #130
Παιδες ειχα ενα ξεσπασμα αλλο πραγμα παω να κοιμηθω λιγο να ηρεμησω.
26-08-2009, 15:22 #131
Δωσε χρονο στον εαυτο σου να κανει σταθερα βηματα. ΚΑι ολα θα τα καταφερεις
26-08-2009, 15:23 #132
Κeep, όλοι είμαστε ίσοι...ίδιοι όχι.
Είμαστε ίσοι γιατί όλοι είμαστε άνθρωποι, αδέρφια, φτιαγμένοι από ίδιο υλικό, σώμα, ψυχή και πνεύμα, με τις αδυναμίες μας και τις δυνατότητές μας, με τα
φωτεινές και τις σκοτεινές μας πλευρές.
Ίδιοι δεν είμαστε.
Έχουμε διαφορετικά σώματα, ψυχές και πνεύματα.
Σε διαφορετικό βαθμό αναπτυγμένα μεταξύ μας.
Πο΄λλές φορές κάνουμε 2 μεγάλα σφάλματα.
Το πρώτο είναι όταν υποτιμούμε τον εαυτό μας.
Λέμε ότι οι άλλοι έχουν πιο ωραία σώματα ή πιο ωραίες ψυχές ή πιο ωραία πνεύματα.
Και μας κυριεύει η απογοητευση και κλεινόμαστε στον εαυτό μας αφού οι άλλοι δε θα μας έχουν ανάγκη εμάς τους κατώτερους.
Το δεύτερο σφάλμα που κάνουμε είναι οι ιδέες μεγαλείου.
Λέμε ότι εμείς έχουμε το πιο ωραίο ένα από τα τρία συστατικά (σώμα, ψυχή, πνεύμα) ή και τα τρία.
Οπότε δεν μπορεί κανένας να μας καταλάβει είμαστε ανώτεροι...
Και κλεινόμαστε στον εαυτό μας με συνέπεια πάλι να μας κυριεύει η απογοήτευση...
Δηλαδή το αποτέλεσμα και των δύο σφαλμάτων είναι το ίδιο! Στα λέω γιατί τα έχω περάσει και τα περνάω:) :(((
Και η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση... Όπως πάντα:)
Ούτε είμαστε οι κατώτεροι όλων, οι κατάπτυστοι, οι καθυστερημένοι, ούτε οι ανώτεροι, οι μεγαλειώδεις.
Είμαστε διαφορετικοί. Μπορέι για παράδειγμα εγώ από τον Α να έχω πιο αναπτυγμένη την ευαισθησία (ψυχικό προσόν) αλλά εκείνος να έχει διαφορετικό ψυχικό ή
πνευματικό προσόν, πχ να μπορεί να επικοινωνεί πιο εύκολα με τους ανθρώπους. Μπορώ να μάθω από εκείνον αν το θελήσω, αν δεν κλειστώ στον εαυτό μου ως
κατώτερη και εκείνος να μάθει από εμένα, αν δεν κλειστώ στον εαυτό μου ως ανώτερη...
Και όλοι χρειαζόμαστε τους άλλους. Κανείς δεν μπορέι να ζήσει μόνος του. Τους χρειαζόμαστε για να δώσουμε και να πάρουμε. Κι εκείνοι μας χρειάζονται για
να δώσουν και να πάρουν. Άσχετα πόσοι από εμάς και εκείνους το συνειδητοποιούν αυτό και πόσοι δρουν/με ώστε να παίρνουν/με μόνο δυστυχώς.
Φτάνει να είμαστε πιο ανοιχτοί και ειλικρινείς ως προς τις ανάγκες μας, τις αδυναμίες και τις δυνατότητές μας και θα βρούμε ανθρώπους που θα μας ταιριάζουν.
Γιατί δεν μας ταιριάζουν όλοι. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μη μας ταιριάζει και κανένας. Όταν το πιστεύουμε αυτό, κάτι λάθος κάνουμε, κάπου λάθος
κοιτάμε.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
26-08-2009, 15:24 #133
Τι να πω κηπ,σκέψου το καλύτερο για σένα και ξεκινα να το σχεδιάζεις.....
Εγώ ήμουν Πάτρα (και τόσο μεγάλη πόλη!!!)2-3 χρόνια και σαν ξένη και ένιωσα μια \'μαλακία\' και ρατσισμό επειδή δεν ήμουν καλά,όταν πήγα θεσ/κη ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα.Και με βοήθησε και στη θεραπεία μου.
Ότι και να λέμε όταν είσαι στο πρόβλημα του ηλίθιου ρατσισμού είναι δύσκολο να πεις \'\'αη γ.....\'\' γιατί είναι η ψυχολογία της μάζας στη μέση και συ μόνος.Είναι πολύς κόσμος κλειστόμυαλος και επιλέγουν να γίνονται πρόβατα σε όσα έχουν μάθει από δεκαετίες και......και επιπλέον τους βολεύει να μισούν το διαφορετικό γιατί απλά επέλεξαν να είναι μάζα,ανώνυμοι,πρόβατα.
26-08-2009, 18:13 #134
Ηρεμησα καπως,απλως με πονανε
26-08-2009, 18:14 #135
Δηλαδη αν κανω κατι xtreme θαρθει επιπλεον πονος?
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία