Πιρακεταμη
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Panos_019
    Guest

Πιρακεταμη

Καλησπέρα.υπαρχει κάποιος που έχει πάρει πιρακεταμη;Σε τι τον βοηθησε;Ευχαριστω

Senior Member
    παρομοια θεματα δεν εχω δει πολλες φορες στο φορουμ, οπως θεματα που αφορα διεγερτικα δεν εχω δει πολλες απαντησεις απο χρηστες του φορουμ... το νοοτροπ το ειχα δοκιμασει για πρωτη φορα περιπου το 2012 οταν ηθελα να εχω καλυτερη γνωστικη αντιληψη με τα διαβασματα μου στο πανεπιστημιο... ειναι ενα ηπιο διεγερτικο που μια δυο φορες θα κανει δουλεια.. μετα μοιαζει σαν να μην εχω παρει κατι.. προφανως τετοια σκευασματα ειναι ηπια και δεν απαιτουν ειδικη κοκκινη συνταγη ναρκωτικων ουσιων... προφανως σκεφτεσαι να το δοκιμασεις?

Panos_019
    Guest
    Quote Originally Posted by menis_644 View Post
    παρομοια θεματα δεν εχω δει πολλες φορες στο φορουμ, οπως θεματα που αφορα διεγερτικα δεν εχω δει πολλες απαντησεις απο χρηστες του φορουμ... το νοοτροπ το ειχα δοκιμασει για πρωτη φορα περιπου το 2012 οταν ηθελα να εχω καλυτερη γνωστικη αντιληψη με τα διαβασματα μου στο πανεπιστημιο... ειναι ενα ηπιο διεγερτικο που μια δυο φορες θα κανει δουλεια.. μετα μοιαζει σαν να μην εχω παρει κατι.. προφανως τετοια σκευασματα ειναι ηπια και δεν απαιτουν ειδικη κοκκινη συνταγη ναρκωτικων ουσιων... προφανως σκεφτεσαι να το δοκιμασεις?
    Καλησπέρα.Επισκεφθηκα νευρολογο και μου είπε πως βοηθαει και σε αποκατάσταση βλαβών του εγκεφάλου όπου νομίζω πως έχω πάθει πέρα από την γνωστικη λειτουργία.Πηρα το κουτί και αύριο θα το δοκιμάσω για 10 μέρες και βλέπουμε μου είπε.

Senior Member
    αυτο που αναφερεις το εχω ακουσει... βασικα μου το θυμησες γιατι ηταν στο πισω μερος του μυαλου μου... δεν ηταν αυτος ο λογος που το δοκιμασα και δεν μπορω να εκφερω αποψη αν κανει αυτο που αναγραψες.. ο κυριος στοχος μου ηταν για διεγερτικο του κεντρικου νευρικου συστηματος

Member
    Quote Originally Posted by Panos_019 View Post
    Καλησπέρα.Επισκεφθηκα νευρολογο και μου είπε πως βοηθαει και σε αποκατάσταση βλαβών του εγκεφάλου όπου νομίζω πως έχω πάθει πέρα από την γνωστικη λειτουργία.Πηρα το κουτί και αύριο θα το δοκιμάσω για 10 μέρες και βλέπουμε μου είπε.
    Πες μας πως ήταν η εμπειρία μόλις περάσει η μέρα.

Panos_019
    Guest
    Quote Originally Posted by Feynman View Post
    Πες μας πως ήταν η εμπειρία μόλις περάσει η μέρα.
    Είτε το πήρα είτε όχι το ίδιο είναι αυτο βλεπω