Results 61 to 75 of 99
Thread: ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΑΖΙ
-
27-08-2009, 20:13 #61
Πίεση δεν είναι και οι αμπελοφιλοσοφίες του Πάνου;Τι απαντάς κρίνο ο πανος είναι παντογνώστης συμβουλές για όλες τις ειδικότητες της ιατρικής ο Πάνος.Αμαν τι του απαντάτε δεν βαρεθήκατε;Τι πράγματα είναι αυτά τόσο καιρό μιλάμε ανταλλάσουμε απόψεις προσπαθεί ο ένας να δώσει κουράγιο και διαβάζουμε του κόσμου τις βλακείες απο τον νεώτερο Ναπολέοντα.βρε παιδιά μεγάλη γυναίκα είμαι αλλά μας έπριξε γράφονται πράγματα που δεν αρμόζουν σε αυτό το φόρουμ.Αντε Χριστιανέ μου μιλάς σε πολλά φόρουμ είπες κάνε κανένα διάλλειμα και μην μου ξαναπείς να μην σε διαβάζω γιατί απαξιώ να σε διαβάσω απλώς κολλήσαμε δεν πάμε παρακάτω
- 27-08-2009, 20:14 #62
φανταζομαι να μην σου κανει εντυπωση που θα ξαναδιαφωνιησω κρινε...
τι ειναι αυτο που μας εμποδιζει να βρουμε διεξοδο στα προβληματα μας ?
ποιος θα μας το απαντησει , αν θα καταλαβουμε την συμβουλη του και αν θα μπορεσουμε να την προσαρμοσουμε στις αναγκες μας ειναι ολα θεματα επικοινωνιας ...οπως και το σεξ η η εργασια μας...
θα σου δωσω ενα παραδειγμα ...
παω να δω μια συμβουλο εργασιας γιατι παιρνω επιδομα ανεργιας ...
δεν βρισκω το προφιλ σας στο αρχειο μας μου λεει
μα ειναι φυσικο της απανταω....δεν ειμαι ανεργος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εχω απλα χαμηλο εισοδημα και γιαυτο μου δινετε το επιδομα της απανταω..
πρεπει να κανετε εγγραφη στο ταμειο ανεργιας μου λεει
μα πως να κανω εγγραφη στο ταμειο ανεργιας της απανταω οταν μου δινετε σαν κρατος ειδικο επιδομα για νεο επιχειρηματια?
δεν εχει σχεση μου λεει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
γιατι δεν πατε στην δικαστικη υπηρεσια της γειτονιας σας να δηλωσετε οτι ειστε ελληνας
για να σας προσλανβουν σαν ειδικο μεταφραστη? για συμπληρωμα εισοδηματος
παω κρινε και ερχεται ενας δικηγορς και μου λεει το εξης εκπληκτικο
μα καλα εσας εστειλε για να μαθετε την πληροφορια για την οποια εργαζεται?
τι να πεις με αυτη την υπηρεσια μου λεει..βαζουν τον κσμο να τρεχει απο υπηρεσια σε υπηρεσια και τον αποκαρδιωνουν!!!!!!!!!!!!!
ερωτηση
αν αυριο η κοπελα αυτη βρεθει ανεργη ποιος θα φταιει κρινε?
γιατι τα προβληματα θα γινουν τσουβαλι....
λες να παρδεχθει καποτε οτι απλα δεν εκανε για αυτη την θεση στην οποια επενδυσε την ζωη της και ποιος θα της το πει οταν μιλαμε για δημοσιο?
27-08-2009, 20:18 #63
Originally posted by giota
Πίεση δεν είναι και οι αμπελοφιλοσοφίες του Πάνου;Τι απαντάς κρίνο ο πανος είναι παντογνώστης συμβουλές για όλες τις ειδικότητες της ιατρικής ο Πάνος.Αμαν τι του απαντάτε δεν βαρεθήκατε;Τι πράγματα είναι αυτά τόσο καιρό μιλάμε ανταλλάσουμε απόψεις προσπαθεί ο ένας να δώσει κουράγιο και διαβάζουμε του κόσμου τις βλακείες απο τον νεώτερο Ναπολέοντα.βρε παιδιά μεγάλη γυναίκα είμαι αλλά μας έπριξε γράφονται πράγματα που δεν αρμόζουν σε αυτό το φόρουμ.Αντε Χριστιανέ μου μιλάς σε πολλά φόρουμ είπες κάνε κανένα διάλλειμα και μην μου ξαναπείς να μην σε διαβάζω γιατί απαξιώ να σε διαβάσω απλώς κολλήσαμε δεν πάμε παρακάτω
Γιωτα,
κανεις δεν μπορει να αλλαξει (αν υποθεσουμε οτι παιζει τετοιο σεναριο) αν δεν του δειξεις μια αλλη οπτικη γωνια.
Θα μου πεις, τσαμπα μιλας, ισως ναι δεν το ξερω αυτο.
Παντως κανεις δεν μπορει να με πεισει οτι εχω αδικο, οταν εχω επιχειρηματα.
Νιωθω οτι ο πανος σε 2-3 ζητηματα τον κυριευουν εμμονες.
Θα το παιξω το στοιχημα μου, να δω μεχρι που μπορω να φτασω....
27-08-2009, 20:22 #64
ομως δεν θα το κανω γιατι δεν θα αλλαξει κατι
απλα μην περιμενεις να σου απαντησω αν μια αλλη μερα με ρωτησης κατι
27-08-2009, 20:26 #65
Originally posted by πανος12345
αυτο που μου ζητας ειναι να σε πω τρελη και να καθαρισω
δεν εχεις δικαιωμα να πεις σε κανενα τιποτα πανο,
ακομα και αν προκαλεισαι, υποτιθεται οτι εισαι ατομο που μπορεις και κρατας την ψυχραιμια σου.
Η κανω λαθος?
27-08-2009, 20:29 #66
Εδώ δεν νομίζω είναι το κατάλληλο φόρουμ για στοιχήματα προσπαθούμε να ηρεμήσουμε να αποφορτιστούμε και επειδή ο Παναής έχει εμμονές θα πρέπει να επανεξετάσει την θεραπεία του όπως κάνουμε όλοι και όπως συμβουλεύουμε πολλούς.Εξ\'άλλου δεν υπάρχει ινστα άλλη οπτικής γωνίας.Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.ο Παναής αυτό επιδιώκει να ασχολούνται μαζί του την μια σαν Αφρούλα την άλλη σαν Ονούφριος αυτός μπορεί να ονειρεύεται ότι θα γίνει και πρόεδρος της Αμερικής.Σταμάτα και σύ Κρίνε έγινε παραπάνω απο κουραστικό.Χριστιανέ μου σου ζήτησε κανείς να κάνεις τον προφέσορα;Υπάρχουν και σοβαρά άτομα εκτός απο σένα και μερικούς άλλους
27-08-2009, 20:31 #67
εμμονες εχουμε ολοι κρινε....αλλοτε ωφελιμες αλλοτε βλαπτικες ...
ομως δεν ειναι εκει το ζητημα..πρεπει να μπορουμε να τις εντοπιζουμε για να τις διορθωσουμε να πρεπει η να τις κανουμε παραδειγμα [μια που σου αρεσουν τα παραδειγματα ] για να αλλαξουμε κατι προς το καλυτερο....
η δικη μου εμμονη ειναι η επικοινωνια....σημερα η επικοινωνια ειναι η πιο σημαντικη δραστηριοτητα σε ολο τον πλανητη και οχι μονο στο ινετρνετ...
ειναι η μονη ελπιδα για ενα λαο και οχι για μεμονομενα ατομα μονο , να βγει απο το λουκι
μιας ψευδεπιγραφης δημοκρατιας που σταματαει εκει οπου αρχιζει η δυναμη του χρηματος ...
γιατι αυτο ειναι ο σημερινος κινδυνος για την επικοινωνια μας ....
το τι μαθανουμε και το τι σχεση εχει με την πραγματικοτητα....
μου ρθε σημερα μια λυπητερη απο την εφορια εδω για 55000 ευρω ενω απο την ημερα που πατησα το ποδι μου σε αυτη τη Χωρα , φτωχαινω καθε μερα και περισσοτερο και με πληρωνουν για να ανακαμψω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η διαφορα τους ομως με μας ειναι οτι εδω το λαθος θεωρειται τροπος μαθησης και οχι τιμωρια.....μηπως αυτο και μον θα μπορουσε να αλλαξει το μελλον της Χωρας μας ?
να αρχισουμε να μαθαινουμε καποτε απο τα λαθη μας ?
27-08-2009, 20:31 #68
οχι,
μαλλον την βρισκεις κιολας....
αν πω,
τα προβληματα μας θα πω εξυπναδα?
Αντε ας πω κατι καλυτερο.
Πολυ πιθανον, το οτι με το σκεπτικο που εχουμε δεν υπαρχει διεξοδος. Τουλαχιστον ετσι οπως την προσδοκουμε.
ποιος θα μας το απαντησει , αν θα καταλαβουμε την συμβουλη του και αν θα μπορεσουμε να την προσαρμοσουμε στις αναγκες μας ειναι ολα θεματα επικοινωνιας ...
ετσι οπως το πας,
η ρημαδα η επικοινωνια κατανταει κατι σε λοβοτομη.
οπως και το σεξ η η εργασια μας...
τι σοι επικοινωνια γινεται στην εργασια μας και στο σεξ?
μα πως να κανω εγγραφη στο ταμειο ανεργιας της απανταω οταν μου δινετε σαν κρατος ειδικο επιδομα για νεο επιχειρηματια?
γιατι δεν πατε στην δικαστικη υπηρεσια της γειτονιας σας να δηλωσετε οτι ειστε ελληνας
τι να πεις με αυτη την υπηρεσια μου λεει..βαζουν τον κσμο να τρεχει απο υπηρεσια σε υπηρεσια και τον αποκαρδιωνουν!!!!!!!!!!!!!
ερωτηση
λες να παρδεχθει καποτε οτι απλα δεν εκανε για αυτη την θεση στην οποια επενδυσε την ζωη της και ποιος θα της το πει οταν μιλαμε για δημοσιο?
το συστημα το οποιο ζει.
Αυτο την εκπαιδευσε να ειναι ετσι και να λειτουργει ετσι.
Σε καλυψα?
27-08-2009, 20:31 #69
Εδώ δεν νομίζω είναι το κατάλληλο φόρουμ για στοιχήματα προσπαθούμε να ηρεμήσουμε να αποφορτιστούμε και επειδή ο Παναής έχει εμμονές θα πρέπει να επανεξετάσει την θεραπεία του όπως κάνουμε όλοι και όπως συμβουλεύουμε πολλούς.Εξ\'άλλου δεν υπάρχει ινστα άλλη οπτικής γωνίας.Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.ο Παναής αυτό επιδιώκει να ασχολούνται μαζί του την μια σαν Αφρούλα την άλλη σαν Ονούφριος αυτός μπορεί να ονειρεύεται ότι θα γίνει και πρόεδρος της Αμερικής.Σταμάτα και σύ Κρίνε έγινε παραπάνω απο κουραστικό.Χριστιανέ μου σου ζήτησε κανείς να κάνεις τον προφέσορα;Υπάρχουν και σοβαρά άτομα εκτός απο σένα και μερικούς άλλους
τι προτεινεις λοιπον?
να διαγραφει ο πανος για να βρεις την ησυχια σου?
27-08-2009, 20:35 #70
η δικη μου εμμονη ειναι η επικοινωνια....σημερα η επικοινωνια ειναι η πιο σημαντικη δραστηριοτητα σε ολο τον πλανητη και οχι μονο στο ινετρνετ...
υποψιαζομαι οτι στερείσαι ερεθισματων για να επικοινωνησεις στο ευρυτερο χωρο που ζεις καθημερινα και εχεις ριξει βαρος σε οτι κινειται και αναπνεει στο διαδυκτιο.
Θα δειξει αν εχω λαθος....
27-08-2009, 20:35 #71
Δεν θα το ξεχάσω εσένα να ρωτήσω.Οσο για το τρελλή αν η κατάθλιψη είναι τρέλλα τότε είμαστε όλοι τρελλοί εδώ μέσα.Θα βάλεις και όρους Παναή απο τα Μέγαρα.Αλλά αφού σου δίνουν τροφή γι\'αυτό τα κάνεις.Δεν σου απαντάνε γιατί απαξιούν αλλά έλεος πιά οι υπόλοιποι ο Παναής δεν καταλαβαίνει
27-08-2009, 20:36 #72
Originally posted by krino
οχι,
μαλλον την βρισκεις κιολας....
αν πω,
τα προβληματα μας θα πω εξυπναδα?
Αντε ας πω κατι καλυτερο.
Πολυ πιθανον, το οτι με το σκεπτικο που εχουμε δεν υπαρχει διεξοδος. Τουλαχιστον ετσι οπως την προσδοκουμε.
ποιος θα μας το απαντησει , αν θα καταλαβουμε την συμβουλη του και αν θα μπορεσουμε να την προσαρμοσουμε στις αναγκες μας ειναι ολα θεματα επικοινωνιας ...
ετσι οπως το πας,
η ρημαδα η επικοινωνια κατανταει κατι σε λοβοτομη.
οπως και το σεξ η η εργασια μας...
τι σοι επικοινωνια γινεται στην εργασια μας και στο σεξ?
ερωτηση
το συστημα το οποιο ζει.
Αυτο την εκπαιδευσε να ειναι ετσι και να λειτουργει ετσι.
Σε καλυψα?
δειγμα κακης επικοινωνιακης νοοτροπιας ...
ειμαστε εδω μορφωμενοι οχι για να γινουμε πλουσιότεροι μονο
και πιο αλαζονικοι . αλλα για να καταργησουμε τα στερεοτυπα και να τα αντικαταστησουμε μαθησεις που θα στηριζονται στα λαθη μας ....
δεν μπορουμε να επικοινωνησουμε εδω μεσα ..
σε αυτο συμφωνησες ..
αλλα σταματας εκει....
εγω απο εκει αρχιζω κρινε....
γιατι ο στοχος δεν ειναι η διαπιστωση αλλα η θεραπεια ενος συμπτωματος .....
ειτε αυτο αφορα την υγεια ειτε την πολιτικη η την κοινωνικη ζωη ενος τοπου στο συνολο του
27-08-2009, 20:37 #73
Για ρώτα και τους υπόλοιπους;ας υπάρξει ένα μέτρο αν δεν μπορεί να το καταλάβει στο καλό
27-08-2009, 20:46 #74
τελος κατι για την λοβοτομη.....αυτη η επεμβαση ,αφαιρουσε κατι φυσικο απο εναν ανθρωπο που του εκανε λαθοε ισως χρηση ια αγνωστες αιτιες ...
η επικοινωνια ομως δεν αφαιρει απολυτως τιποτα απο κανενα αλλα μονο προσθετει δυνατοτητες να βρει μονος του λυσεις στα προβληματα του μεσα σε μια ομαδα ανθρωπων
με ωριμο και εξελιγμενο πολιτιστικα τροπο αφου αυτα που του χρειαζονται μαθανει να τα παιρνει χωρις να τα κλεβει η να τα αρπαζει με την βια....
27-08-2009, 20:48 #75
παρακαλεισθε να συνεχισουμε την οποια συζητηση σε αλλο θρεντ και οχι στο συγκεκριμενο,
γιατι ηδη εχουμε παρεκλεινει του θεματος εδω και ωρα.
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία