Results 91 to 99 of 99
Thread: ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΑΖΙ
-
28-08-2009, 13:48 #91
Originally posted by Mimi82
Originally posted by krino
πως θα μαθεις απο τα λαθη σου?
Γιατί αυτό μου το είχε στερήσει η σχέση μου... Ένιωθα ότι πέρναγε ο καιρός και γινόμουνα πιο μίζερη, πιο καχύποπτη, πιο ανασφαλής και πολλά άλλα... Όχι πάντως αυτό που ήθελα για μένα.
Να κάνω μία ύστατη προσπάθεια?
Σου ξαναειπα,
υστατη προσπαθεια με τα ιδια σκεπτικα ειναι μια ασκοπη προσπαθεια.
Χτιζεται μια σχεση, γυρω απο οχυρα ο καθενας και στην συνεχεια οπου συναντηθειτε.....
Δεν εισαι ουτε καλυτερη ουτε χειροτερη απο τον πρωην συντροφο σου.
Καταλειγεται ομως να εισαστε το ιδιο δυστυχισμενοι και σε αυτο εισαστε στην ιδια κλιμακα.
Το ρεζουμε:
Ειτε κανες κρουση για ολα για ολα,
ειτε το κοβεις και αλλαζεις πορεια ζωης.
Στην πρωτη περιπτωση,
φροντιστε συντομα να επισκεφτειτε ενα ειδικο,
για να αναδειξει τις αντιφασεις σας και πως θα μπορεσετε να δουλευετε τις συγκρουσεις σας.
Ειναι φανερο οτι μονοι σας δεν μπορειτε αλλα αυτο δεν ειναι κακο.
Κακο ειναι να ταλαιπωριεστε.....
- 28-08-2009, 14:00 #92
Αλλά μπορώ να φύγω. Μπορώ να συνεχίσω τη ζωή μου. Αμφιταλαντεύομαι όμως γιατί σημαίνει πολλά αυτός ο άντρας για μένα.
δεν εχω να σου πω τί να κανεις...εχω ομως να σου πω, πώς το να μενεις, να στεκεσαι με αμφιβολια κ τοση επιφυλακτικοτητα σε μια ενδεχομενη επιστροφη σ αυτον τον αντρα λεει κατι σημαντικο. σε σενα βεβαια.
Ειναι οπως λες εσυ, ευκαιρια να ξεδιαλυνεις τα πραγματα μεσα σου. Καμια φορα, ψαχνουμε τοσο πολυ τα νοηματα, τα λογια, τις κινησεις των αλλων, αφηνοντας στην ακρη τα αντιστοιχα δικα μας. Κ αναρωτιεμαι τελικα ποσο καλα μπορουμε να διαβαζουμε τους αλλους, οταν χανομαστε στην αναγνωση του δικου μας εαυτου.
Ελπιζω να βρεις τί πραγματικα χρειαζεσαι. Μετα ολα θα ναι πιο απλα!πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
29-08-2009, 13:43 #93
Πίστεψε με Πάνο το ξέρω ότι κρέμομαι...
Πάλι σήμερα τα ξημερώματα μου έστειλε μήνυμα. (Έχει γενέθλια ο ανιψιός μου).
Άκρως τυπικό βέβαια. (Το μόνο που με ρώτησε είναι τι κάνει το σκυλάκι μου!).
Αλλά μπορώ να φύγω. Μπορώ να συνεχίσω τη ζωή μου. Αμφιταλαντεύομαι όμως γιατί σημαίνει πολλά αυτός ο άντρας για μένα.
με βριζουν καποιοι εδω μεσα γιατι δεν σταματαω να λεω τα ιδια πραγματα..
γραψου σε ενα σαιτ γνωριμιων για να καταλαβεις τι εννοω...
θα γνωρισεις καλονους η εστω κουασιμοδους που χρησιμοποιουν τις φωτογραφιες των καλονων , γιατι και οι δυο εχουν το ιδιο προβλημα.... καλονοι νομιζουν οτι ολες οι γυναικες ειναι ετοιμες να πεσουν στα ποδια τους και οι κουασιμοδοι οτι καμμια δεν θα τους κοιταξει....
γιατι νομιζεις ειμαι τοσο απολυτος σε αυτη την τοσο εξυπνη βιομηχανια του διαδικτυου?
Γιατι δινει καθμερινα μαθηματα ζωης σε ολους οσους συμμετεχουν σε αυτη την ομορφη ουτοπια να ψαχνουν να βρουν τον τροπο να υλοποιησουν τα ιδανικα τους...
Το προβλημα απομονωσης ειναι τεραστιο σημερα φιλεναδα γιατι η ζωη μας αλλαζει και μαζι της οι αναγκες της νεα εποχης ..
οσα μαθαμε στο σχολειο ειναι αχρηστα για την μαχη της ζωης μας , αν σταματησουμε να μαθαινυμε καθε μερα που περναει απο τα λαθη μας ..
Ο ανδρας σου με το συμπαθιο βεβαια , ειναι ξεροκεφαλος και πεισματαρης ...
αρβανιτικο κεφαλι που λενε ...ομως σε αγαπαει και το σημαντικοτερο για μας εδω , τον αγαπας ακομα και εσυ...
τα σαιτ γνωριμιων ισως να σου εβρισκαν 50 ανδρες σε 3 δευτερολεπτα με περισσοτερα χρηματα , καλυτεροι στην εμφανιση πιο ευγενικοι στις πρωτες επαφες αλλα σε τελευταια αναλυση , ισως να στοκαριζες απλα μια λιστα φιλων αλλα ποτε να μην αφτανες να κρεμεσαι απο τα χειλη τους οσο τωρα απο αυτα του αντρα σου....καντο αν νομιζεις οτι θα σε κανει να αισθανθεις περισσοτερη ασφαλεια με την εννοια οτι εχεις παντα το δικαωμα να αναθεωρεις και να αλλαζεις οτι υπαρχει γυρω σου για να εισαι ευτυχισμενη...
αλλα αν ημουνα στην θεση σου , θα ρωταγα μονη μου αυτο τον ξροκεφαλο αρβανιτη , αν ειναι καλυτερα να σε δει μια μερα στο γραφειο με αλλο ανδρα , για να καταλαβει τι η ξεροκεφαλια καμμια φορα μας οδηγει στην απογνωση απο λαθος κινηση στην επικοινωνια μας με τους αλλους
29-08-2009, 14:08 #94
πανο στα συντριμια μιας σχεσης το γκρεμισμα της, δεν το εχει κανει ΠΟΤΕ ενας.
Αυτο που συμβαινει ο καθενας απο την μερια του να παιρνει την σκαπανη και να βαραει οσο του ερχεται.
Επισης γνωριζω οτι για να χτισεις μια σχεση πρεπει να ριξεις πολυ δουλεια, να χαμηλωσεις τους εγωισμους σου και στην τελικη να υπερβεις τον εαυτο σου, πραγματα πολυ δυσκολα.
Απο την αλλη, οσο δυσκολα τα κανεις ολα αυτα, τοσο ευκολα την διαλυεις, με ενα συντομο καυγα και γεια σας.
Ετσι θεωρω και εδω οτι ο καθενας εχει το μεριδιο του.
Αλλα αυτο δεν μας λεει και πολλα, ουτε λυνει το κομπο....
Εκεινο που μας λεει ομως ειναι αν υπαρχουν οι διαθεσεις - εκατερωθεν - να συζητησουν τα λαθη τους, να διαχειριστουν τις ανασφαλεις τους, το θυμικο τους και οτι αλλο ειναι σε υπερβολικη δοση.
Οπως λεει η μιμη, ο συντροφος ελεγε ψεμματα.
Κανεις δεν λεει ψεμματα αν δεν εχει λογους να το κανει αυτο.
Αγνοω στην υποθεση εδω, ποιοι ειναι αυτοι οι λογοι, θα πρεπει οομως να τους μαθει η φιλη μας.
Αλλιως πως μπορει να σταματησει ο αλλος να λεει ψεμματα η να υπεκφευγει?
Απο οσο γνωριζω ολα αυτα ειναι πολυ δυσκολες ιστοριες.
Για αυτο προτεινα την προσφυγη σε ενα ειδικο, ο οποιος οχι μονο θα βρει φορμουλα συνεννοησης,
αλλα αν εμβαθυνει κανεις θα βρει τους λογους που ο ταδε αναγκαζεται να προσφυγει στο ψεμμα για να καλυψει το κενο που δεν μπορει με την αληθεια.
Τελος στο θεμα της προσεγγισης, το θεωρω μια ηλιοτητα απο την αρχη μεχρι το τελος.
Εχω διαβασει παρομοιες ιστοριες και απαντησεις του τυπου, καντον να σερνεται και θα ερθει πισω σαν σκυλακι.
Εγω απανταω οτι ο πιο ψυχραιμος μπορει και υπερβαινει τετοιες γελειοτητες και κανει την πρωτη κινηση.
Αυτος που παραμενει σε αδρανεια και το παιζει δυσκολος (η) απλα κυριαρχει μεσα του αρνητικα συναισθηματα για τα οποια το καλυτερο που θα ειχε να κανει στη ζωη του ηταν να τα λυσει ασχετως αν θα κανει πρωτος η ογδοος κινηση.
Και αν θελετε προσωπικη αποψη,
100 φορες και αν με χωρισουν, 100 φορες θα κανω την πρωτη κινηση.
Οταν αγαπας διεκδικεις και τετοιες λεπτομεριες εχουν σημασια στους σεναριογραφους του χολυγουντ και οχι στην πραγματικη μας ζωη.
29-08-2009, 14:19 #95
πανο στα συντριμια μιας σχεσης το γκρεμισμα της, δεν το εχει κανει ΠΟΤΕ ενας.
Αυτο που συμβαινει ο καθενας απο την μερια του να παιρνει την σκαπανη και να βαραει οσο του ερχεται.
Επισης γνωριζω οτι για να χτισεις μια σχεση πρεπει να ριξεις πολυ δουλεια, να χαμηλωσεις τους εγωισμους σου και στην τελικη να υπερβεις τον εαυτο σου, πραγματα πολυ δυσκολα.
Απο την αλλη, οσο δυσκολα τα κανεις ολα αυτα, τοσο ευκολα την διαλυεις, με ενα συντομο καυγα και γεια σας.
Ετσι θεωρω και εδω οτι ο καθενας εχει το μεριδιο του.
Αλλα αυτο δεν μας λεει και πολλα, ουτε λυνει το κομπο....
Εκεινο που μας λεει ομως ειναι αν υπαρχουν οι διαθεσεις - εκατερωθεν - να συζητησουν τα λαθη τους, να διαχειριστουν τις ανασφαλεις τους, το θυμικο τους και οτι αλλο ειναι σε υπερβολικη δοση.
Οπως λεει η μιμη, ο συντροφος ελεγε ψεμματα.
Κανεις δεν λεει ψεμματα αν δεν εχει λογους να το κανει αυτο.
Αγνοω στην υποθεση εδω, ποιοι ειναι αυτοι οι λογοι, θα πρεπει οομως να τους μαθει η φιλη μας.
Αλλιως πως μπορει να σταματησει ο αλλος να λεει ψεμματα η να υπεκφευγει?
Απο οσο γνωριζω ολα αυτα ειναι πολυ δυσκολες ιστοριες.
Για αυτο προτεινα την προσφυγη σε ενα ειδικο, ο οποιος οχι μονο θα βρει φορμουλα συνεννοησης,
αλλα αν εμβαθυνει κανεις θα βρει τους λογους που ο ταδε αναγκαζεται να προσφυγει στο ψεμμα για να καλυψει το κενο που δεν μπορει με την αληθεια.
Τελος στο θεμα της προσεγγισης, το θεωρω μια ηλιοτητα απο την αρχη μεχρι το τελος.
Εχω διαβασει παρομοιες ιστοριες και απαντησεις του τυπου, καντον να σερνεται και θα ερθει πισω σαν σκυλακι.
Εγω απανταω οτι ο πιο ψυχραιμος μπορει και υπερβαινει τετοιες γελειοτητες και κανει την πρωτη κινηση.
Αυτος που παραμενει σε αδρανεια και το παιζει δυσκολος (η) απλα κυριαρχει μεσα του αρνητικα συναισθηματα για τα οποια το καλυτερο που θα ειχε να κανει στη ζωη του ηταν να τα λυσει ασχετως αν θα κανει πρωτος η ογδοος κινηση.
Και αν θελετε προσωπικη αποψη,
100 φορες και αν με χωρισουν, 100 φορες θα κανω την πρωτη κινηση.
Οταν αγαπας διεκδικεις και τετοιες λεπτομεριες εχουν σημασια στους σεναριογραφους του χολυγουντ και οχι στην πραγματικη μας ζωη.
ομως να γιατι δεν μου κανουν τα παραδειγματα σαν μεθοδος μαθησης ....
εδω εχουμε να κανουμε με δυο ανθρωπους που προφανως εχουν και οι δυο το ιδιο ελλατωμα
ειναι λιγο ξεροκεφαλοι και εγωιστες , σως παραπανω απο οτι χρειαζεται για να υποχωρησουν πρωτοι..
και τι κανουν?παιζουν την γατα με το ποντικι ...
ο ενας κοιταει τι κανει ο αλλους και περιμενει την κινση του αλλου για να αρχισει το κυνηγητο...
29-08-2009, 14:35 #96
ενα τελευταιο στο θεμα τακτικης ...επι 13 χρνια η γυναικα μου ουτε ηθελε να ακουσει για γαμο...οταν με ειδε ομως με μια 26 χρονη χωρις καν να μπει στον κοπο να ψαξει να δει τι ακριβως εκανα μαζι της , σε 15 μερες ειχαμε κλεισει το ραντεβου στο δημαρχειο!!!!!!!
ετσι απλα , αθελα μας παντρευτηκαμε .... μη με ρωτησεις αν εχω κανει καπου λαθος ...
δεν κοιταζω πισω μου ποτε....μονο μπροστα...σημερα ζω με αυτη την γυναικα σαν δυο καλοι φιλοι....οταν γνωριστηκαμε της απαγορευσα να κανει το ιδιο με τον παλιο της φιλο
και θα καθομαι εδω ωσπου να βρει νεο.....το μον βεβαι που κερδισα ειναι να καταλαβω οτι η ζωη μας ειναι γεματη λαθη και να προσπαθω να μαθω απο αυτα και να μαθω στους αλλους
μονο οσους μπορουν και θελουν πως να τα αποφευγουν
29-08-2009, 14:39 #97
Originally posted by πανος12345
εδω εχουμε να κανουμε με δυο ανθρωπους που προφανως εχουν και οι δυο το ιδιο ελλατωμα
ειναι λιγο ξεροκεφαλοι και εγωιστες , σως παραπανω απο οτι χρειαζεται για να υποχωρησουν πρωτοι..
ο ενας κοιταει τι κανει ο αλλους και περιμενει την κινση του αλλου για να αρχισει το κυνηγητο...
το κανεις λιγο μελοδραματικο και δεν ειναι ετσι.
Μιλας για την πλειονοτητα της ελληνικης κοινωνιας οσον αφορα νεα ζευγαρια.
Ετσι μεγαλωσαμε (ενα μεγαλο κομματι) ετσι μαθαμε και στο τελος παλευουν ολοι στο μετρο που μπορουν για να ξεπερασουν τις αδυναμιες τους.
Αν θες μιλας για τα θυματα της ελληνικης κοινωνιας και οχι τους θυτες.
29-08-2009, 14:59 #98
Originally posted by πανος12345
το κανεις λιγο μελοδραματικο και δεν ειναι ετσι.
Μιλας για την πλειονοτητα της ελληνικης κοινωνιας οσον αφορα νεα ζευγαρια.
Ετσι μεγαλωσαμε (ενα μεγαλο κομματι) ετσι μαθαμε και στο τελος παλευουν ολοι στο μετρο που μπορουν για να ξεπερασουν τις αδυναμιες τους.
Αν θες μιλας για τα θυματα της ελληνικης κοινωνιας και οχι τους θυτες.
το τι κανει καποιον θυμα η θυτη ειναι σχετικο και οχι απολυτο..
ενας ασθενης πληρωνει φακελακι για να παρει την θεση καπιου αλλου στο χειρουργειο...
μεχρι σημερα η δικαιοσυνη τιμωρουσε τον γιατρο για να μην θιξει την ιεραρχια της εξουσιας ειναι ομως λαθος αντιμετωπιση...
γιατι φταει το φτωχο παιδι που του επετρεψαν να νομιζει οτι μπορει με βασει την γνωση να επιβαλει τους δικους του κανονες στους αλλους? εχει η δεν εχει σημερα την εξουσια να καθοριζει μονος του τα χειρουργεια του?
αν ομως αλλαξουν οι κανονες και τα χειρουργεια στα νοσοκμεια η στις κλινικες δεν τα καθοριζει ο γιατρος αλλα ολοκληρο συμβουλιο χειρουργειου με την συμμετοχη ολων των συντελεστων ακομα και του τραυματιοφορεα -νοσοκομου τοτε παει το φακελακι και γλυτωνει το θυμα της εξαιρεσης απο την εξουσια του χρηματος που ασκησε ο πλουσιος ασθενης σε βαρος του λαδωνοντας τον απολυτο κυριαρχο σημερα γιατρο.
29-08-2009, 15:05 #99
δεν πρεπει να θεωρειται κανενας θυμα η θυτης σε μια αμφιδρομη σχεση...
πρεπει μονο να ξερει με ποιον τροπο μπορει να ελγχεει τα συναισθηματα του για να μην γινει ουτε θυτης ουτε θυμα
Αύριο θα γίνω 27, και δεν θέλω να δω ούτε μέρα παραπάνω.
15-06-2025, 13:47 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή