Κρίση υστερίας βοθήθηκα πολύ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Senior Member

Κρίση υστερίας βοθήθηκα πολύ

Το πρωι γυρισαμε απο διακοπες ημουν νηστικη και αρχισα να μαζευω πραγματα ξαφνικα ενιωσα κοπωση στη καρδια ζαλαδα δυσφορια κ τις παλαμες να γυρνανε προς τα μεσα και τις πατουσες και ενιωθα τα αγγεια στα χερια κ ποδια εσωτερικα να τρεμουν κ ταυτοχρονα και μυρμηγκιασμα στα χερια ετρεξα γ καρδιογραφημα κ μου ειπαν κριση υστρεριας εχω κοψει την αγωγη 1 χρονο γεννησα προσφατα...ειχα αρρωστοφοβια κ αγχωδη διαταταχη ηπια ζαναξ 0,50 ανησυχω πολυ μην εχω τιποτα στο κεφαλι.επισης το τελευταιο καιρο ολο ζαλιζομαι

Senior Member
    Quote Originally Posted by Medussa View Post
    Το πρωι γυρισαμε απο διακοπες ημουν νηστικη και αρχισα να μαζευω πραγματα ξαφνικα ενιωσα κοπωση στη καρδια ζαλαδα δυσφορια κ τις παλαμες να γυρνανε προς τα μεσα και τις πατουσες και ενιωθα τα αγγεια στα χερια κ ποδια εσωτερικα να τρεμουν κ ταυτοχρονα και μυρμηγκιασμα στα χερια ετρεξα γ καρδιογραφημα κ μου ειπαν κριση υστρεριας εχω κοψει την αγωγη 1 χρονο γεννησα προσφατα...ειχα αρρωστοφοβια κ αγχωδη διαταταχη ηπια ζαναξ 0,50 ανησυχω πολυ μην εχω τιποτα στο κεφαλι.επισης το τελευταιο καιρο ολο ζαλιζομαι
    Να σου ζήσει το μωράκι σου.
    Το ότι ήσουν νηστική μπορεί να έπαιξε ρόλο για το πως ένιωσες μετά. Αν έχεις άγχος και θες λίγο να ηρεμήσεις, κάνε γενικές εξετάσεις.
    Αφού σταμάτησες την αγωγή, ξαναπήγαινε στον γιατρό σου, πες του τι σου συμβαίνει και να αρχίσεις νέα θεραπεία.
    Σκέψου αν όλο αυτό το διάστημα έχεις άγχος με κάτι, ίσως και η γέννα να σε επηρέασε και γιαυτό νιώθεις εξάντληση. Όταν είμαστε ψυχικά κουρασμένοι, είναι λογικό να είμαστε και σωματικά.

Senior Member
    Εχω πάλι έντονο άγχος περσυ πριν την αγωγη ειχα απειρα ψυχοσωματικα,ομως αυτο που έγινε σήμερα με τις παλαμες δεν το εχω ξαναπερασει στις κρισεις πανικου και φοβαμαι πολυ

Senior Member
    Εμένα παλιά για αρκετό διάστημα, μου συνέβαινε κάτι παρόμοιο στα χέρια. Είχα ανοίξει και θέμα στο φόρουμ. Ένιωθα στα χέρια μου ένα αίσθημα ανυπομονησίας και μόνο όταν τα κουνουσα ηρεμουσαν. Η ψυχολόγος είχε πει τοτε, πως επειδή μου συμβαίνει κάτι που δεν μπορώ να ελέγξω ένιωθα αυτό στα χέρια.
    Όλα παιχνίδι του μυαλού είναι. Δημιουργεί προβλήματα επειδή δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα άλλα, τα μεγαλύτερα. Εγώ τότε όμως ήξερα τι μου συνέβαινε και αυτό με βοήθησε να το ξεπεράσω. Εσένα σου συμβαίνει κάτι αυτή τη περίοδο; Πέρα από την γέννα που από μόνη της επηρεάζει τη ψυχολογία.

Senior Member
    Γενικά έχω άγχος για τα πάντα και κυρίως αρρωστοφοβια με την αγωγη μου ειχαν περασει οι κρισεις πανικου μετα εμεινα εγκυος δεν ειχα τιποτα κ τωρα επανερχοντε πάλι δυστυχως θα πρεπει παλι να ξεκινησω αγωγη και ηθελα να το αποφυγω αλλα βλέπω δεν γινεται...

Senior Member
    Γενικά έχω άγχος για τα πάντα και κυρίως αρρωστοφοβια με την αγωγη μου ειχαν περασει οι κρισεις πανικου μετα εμεινα εγκυος δεν ειχα τιποτα κ τωρα επανερχοντε πάλι δυστυχως θα πρεπει παλι να ξεκινησω αγωγη και ηθελα να το αποφυγω αλλα βλέπω δεν γινεται...
    Ψυχοθεραπεία κάνεις;
    Last edited by george1520; 09-09-2023 at 13:21.

Senior Member
    Εκανα τοτε ψυχοθεραπεια αλλα δεν με βοηθησε ειχα τοσο εντονα ψυχοσωματικα που μονο με την αγωγη ειδα βοηθεια.

Senior Member
    Εκανα τοτε ψυχοθεραπεια αλλα δεν με βοηθησε ειχα τοσο εντονα ψυχοσωματικα που μονο με την αγωγη ειδα βοηθεια.
    Ο συνδυασμός θα βοηθήσει σίγουρα. Να λες σε κάποιον όλα αυτά που σε αγχώνουν ή σε τρομάζουν.

Senior Member
    Σηκωθηκα παλι το πρωι ζαλη αδυναμια μετα κορυφωνοταν ηπια ζαναξ 0,25 τιποτα αρχισαν παλι οι παλαμες να αγκειλωνουν να γυριζουν τα δαχτυλα προς τα μεσα και εσωτερικη ενταση στις παλαμες σαν εγκεφαλικο σαν επιληψια ηπια αλλο 0.25 κ ηρεμησα απλα ζαλιζομαι γενικα ειμαι στην αρχη αγωγης με ζολοφτ φοβαμαι δεν εχω ακουσει αλλον να παθαινει αυτο με τις παλαμες θα παω σε νευρολογο ανησυχω πολύ κ καθε μερα δεν ειμαι καλα.