Βοτανα - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 42 of 42

Thread: Βοτανα

Senior Member
    Δεν το ξέρω Όλγα μου για αυτά.
    Εμένα η βαλεριάνα με βοηθησε όταν εκτέθηκα σε ένα ταξίδι που παλιότερα πάθαινα πανικό.
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

βαλεριανα εννοεις σε μορφη χαπιου απο φαρμακειο,ε?

Senior Member
    Ναι.
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    h ακομα και το ιδιο το βοτανο το οποιο θα ζεστανεις και θα σουρωσεις.ειναι εξισου αποτελεσματικο αν και μετα πρεπει να κανεις αρκετες επισκεψεις στην τουαλετα...

ειχα δοκιμασει τσαι βαλεριανας αρκετα χρονια πριν χωρις να ξερω τιποτα για τη βαλεριανα.θυμαμαι οτι με επιασε υπνηλια και αυτο με την τουαλετα μελ:):):)

Senior Member
    α τοτε ξερεις τι αλλο μπορεις να κανεις για να μην μπλεκεις με χαπια και τουαλετες αγορασε την σε μορφη λαδιου...θα βαζεις λιγο κατω απο τη μυτη σου και λιγο στο μαξιλαρακι και θα χαλαρωνεις αρκετα..

thanks mel mou:)

Senior Member
    you are welcome olgaki:D:D

Member
    Alobar
    ααπο που μπορω να το προμυθευτω το \'sweden bitter\' ??????

Senior Member
    Καλησπέρα! Αν είσαι Αθήνα, δες εδώ. Αλλά φαντάζομαι πως ως αντιπροσωπεία θα γνωρίζουν όλα τα σημεία πώλησης. Γνώμη μου πάντα να γίνεται μια έρευνα μέσω κάποιου ομοιοπαθητικού, διατροφολόγου ή γενικότερα γνώστη του αντικειμένου. Εγώ ξέρω έναν καταπληκτικό άνθρωπο που συλλέγει ο ίδιος βότανα εδώ και χρόνια και διατηρεί κατάστημα στην πόλη μου. Έχει τα πάντα θα έλεγα, κατατοπιστικότατος και ιδιαίτερα εξυπηρετικός!

:P

http://www.bioshop.gr/index.html

Banned
    Originally posted by olgaki82
    για το eazy cool λεω το neutorone kai το st.johns wort της power health.ειχα μπει στη σελιδα της power και ελεγε για αγχος και νευρικοτητα.δεν ξερω ομως αν βοηθανε σε παθολογικες καταστασεις αγχους .
    ολγάκι, ως προς τα συναφή με το eazycool σκευάσματα που έχουν βιταμίνες Β κλπ, βοηθούν γενικότερα στο να διατηρείται η καλή υγεία του νευρικού συστήματος και όχι μόνο. Το neurotrone δεν το ξέρω, αλλά είδα περιέχει και τη γνωστή βαλεριάνα.

Αλλά στο st. john\'s wort (νομίζω ελληνιστί βαλσαμόχορτο) χρειάζεται προσοχή. Χρησιμοποιείται κατά βάση για την κατάθλιψη και στο εξωτερικό το συστήνουν εκτενώς σε ήπιας-μέτριας βαρύτητας κατάθλιψη, καθότι έχει σχεδόν μηδενικές παρενέργειες και παρόμοια δράση με τα κλασικά αντικαταθλιπτικά. Όμως, χρειάζεται καθοδήγηση και παρακολούθηση η λήψη του, έχει αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα, αντενδείκνυται σε κάποιες καταστάσεις κ.ά., οπότε καλό είναι να το προτείνει κάποιος που σε παρακολουθεί και γνωρίζει το ιστορικό σου.

να σαι καλα μαρινα για τις πληροφοριες

Page 3 of 3 FirstFirst 123