ΔΙΑΚΟΠΗ ΦΑΡΜΑΚΟΥ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
  1. #16
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2021
    Posts
    907
    Quote Originally Posted by Margarita 77 View Post
    Ο ηλίθιος που μου τα έδωσε μου λέει συνέχισε τα....εγώ πάλι είναι αντίθετη αλλά τι να κάνω που είμαι στην ανάγκη του....οπότε ρωτάω να μου πει κάποιος αν είχε τα ίδια συμπτωματα πως πήγε..
    Μαργαριτα δε θελω να λεω οτι να ναι..Αν εμπιστευεσαι τον τυπο,κανεις ψυχοθεραπεια και εχεις ενα πλανο εισαι στα μαλακα.Απλα μην πας στα χαμενα μονο με ντοπα.Ρε συ κανεις δε θα σου πει κατι σιγουρο.Κανε την προσπαθεια σου.Το πιο σημαντικο ειναι η ψυχοθεραπεια τα χαπια δεν ειναι για πολυ καιρο .Αλλιως γαμιεααι

  2. #17
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2023
    Posts
    8
    Γιατι δεν του λες να σου γραψει τις σταγονες seropram αντι χαπι. Εγω τις ξεκινησα και τις ανεβαζω σιγα σιγα. Δεν εχω δει ιδιαιτερες παρενεργειες. Επισης πρωτη φορα παιρνω τετοια φαρμακα.

  3. #18
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2023
    Posts
    130
    Sumac Να’σαι καλά! Σίγουρα δεν είναι για πάντα και ούτε το θέλω αυτό.. Για να αρχίσω ψυχοθεραπεία πρέπει να έχει γίνει και ένα βήμα με τα ψυχοσωματικά προς το καλύτερο και είχε γίνει αλλά τώρα πάλι τα ίδια επειδή το έκοψα πριν την ώρα διότι μου έφερνε τάσεις αυτοκτονίες. Παράλληλα παλεύω και με την δική μου προσπάθεια κάθε μέρα που περνάει. Αύριο ξεκινάω το εφεξορ το οποίο και δεν έχω ξανά πάρει κ θα δείξει ότι τύχη έχω …

  4. #19
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2023
    Posts
    130
    Μαργαρίτα προφανώς είναι παρενέργεια. Σε ποια μέρα της αγωγής είσαι; Αν δεν αντέχεται με τίποτα ο πονοκέφαλος πάρε τηλέφωνο τον γιατρό και απαίτησε το άντε μπράβο. Που δεν θα μας σέβονται κι ολας λες και έχουν να κάνουν με ντουβάρια. Αν πάλι είναι ανεκτός σχετικά κανε λίγη υπομονή 2-3 μέρες κ αν συνεχίζει παρτον να στα αλλάξει σίγουρα. Γενικά, μην πιέζεις τον εαυτό σου περισσότερο κανε αυτό που νιώθεις.

  5. #20
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2022
    Posts
    489
    Και εμένα η ψυχολόγος μου έλεγε οτι για να συνεχίσουμε ψυχοθεραπεία πρρπει να πάρω αγωγή γιατί κάθε φορά που πήγαινα της έλεγα τι με πονάει και δεν μπορούσαμε να δουλέψουμε.Επίσης η ψυχίατρος μου έλεγε για ναυτίες κτλπ που έλεγα δεν είναι παρενέργειες απλά δεν με έχει πιάσει το χάπι,έκανα υπομονή όπως κ τώρα όλη μέρα ζάλη ανακατοσούρα θολούρα κτλπ (δεν θελω να αλλάζω όλο χάπια)αργησαν να με πιασουν στους 6 μηνες ημουν απολυτα καλά.

  6. #21
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    550
    Όπως έχω ξαναπεί, το πως δέχεται ο οργανισμός τα φάρμακα αυτά ,και η εν συνεχεία αντίδραση του, είναι δυστυχώς κατι άγνωστο..

    Καθώς δρούν στα λεπτεπιλεπτα νευρικά συστήματα του εγκεφάλου που αλληλλεπιδρουν μεταξύ τους, ο καθένας έχει και διαφορετικό αποτέλεσμα..

    Κάποιες φορές είναι αποτελεσματικά, και αισθανόμαστε καλα μετά από μερικές εβδομάδες η λίγους μήνες, μέχρι να αντιδράσει κάποια στιγμή ο οργανισμός και να μην βοηθούν πια .

    Άλλοτε δεν τα δέχεται από την πρώτη στιγμή, και υποφέρουμε χωρίς αποτέλεσμα..

    Πρόκειται δυστυχώς για ένα στοίχημα όταν τα αρχίζουμε, ελπίζοντας ότι θα είμαστε στο 30% περίπου που προσφέρουν βοήθεια.

    Από την εμπειρία μου ,ούτε ο καλύτερος γιατρός δεν μπορεί να σας πει με βεβαιότητα τι θα γίνει.

    Προσπαθούν βέβαια να μας βοηθήσουν αλλάζοντας την δόση, η προσθέτοντας και άλλο φάρμακο ελπίζοντας σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα, και κάποιες φορές εύστυχως το καταφέρνουν..

    Εάν η κατάσταση μας έχει φτάσει στο απροχώρητο όπως και σε εμένα ακολουθούμε τις συμβουλές τους, ελπίζοντας για το καλύτερο..

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Αξιολογηση φαρμακου
    By agxomeno astro in forum Ψυχοφαρμακολογία
    Replies: 1
    Last Post: 17-11-2022, 14:14
  2. Χορήγηση Φαρμάκου
    By rita.dr in forum Ψυχοφαρμακολογία
    Replies: 4
    Last Post: 08-09-2014, 20:17
  3. διακοπή φαρμακου-αυτοκτονία
    By skata in forum Ψυχοφαρμακολογία
    Replies: 14
    Last Post: 12-07-2014, 01:32
  4. τρεμω την διακοπη του φαρμακου
    By μυσπ in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Replies: 19
    Last Post: 18-04-2014, 01:57
  5. αλλαγη φαρμακου
    By prasiniklosti in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Replies: 4
    Last Post: 07-09-2009, 17:13

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •