ΔΙΑΚΟΠΗ ΦΑΡΜΑΚΟΥ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21

ΔΙΑΚΟΠΗ ΦΑΡΜΑΚΟΥ

Διακοψα το σεροξατ 20mg που έπαιρνα
    Πήρα το μισό για 8 μέρες και εδώ και δυο μέρες δεν έχω πάρει καθόλου. Αύριο έχω ραντεβού με τον γιατρό μου. Νιώθω απαίσια ζαλίζομαι παρα πολύ νιώθω ένα βάρος στο κεφάλι μου σαν να κοντεύω να λυποθιμησω σαν να κουνιέται το κεφάλι μου από μέσα έχω θολούρα και ανακατεύομαι απίστευτα πολύ σε σημείο να κοντεύω να κάνω εμετό. Επίσης, έχω πολλές φορές ταχυκαρδίες και σφίξιμο στο σαγόνι και τρέμει και το χείλος μου κάποια φορές. Τι γίνεται ρε παιδιά επιτέλους ;! Το είχε κάποιος άλλος αυτό από την διακοπή ενός φαρμάκου;! Να πω επίσης ότι το έπαιρνα για 2 μήνες.

Και μυϊκούς σπασμούς κυρίως στα πόδια και σχεδόν όλη την ώρα.

Senior Member
    Είναι φυσιολογικά όλα αυτά που αναφέρεις καθώς πρόκειται για συμπτώματα απόσυρσης.. τα αναφέρει στο χαρτάκι του φαρμάκου.
    Υποτίθεται ότι διαρκούν περίπου 2 εβδομάδες που ελπίζω να ισχύσει στηβ περίπτωση σου καθώς το παίρνεις για μικρό διάστημα.

Senior Member
    Εγω νιωθω ολα αυτα που λες ακριβως κ γ αυτο ξεκινησα αγωγη ειμαι 4η μερα με μισο του μισου ζολοφτ,περσυ που επισης ειχα αυτα που λες μου ειπε η ψυχ οτι δεν ειναι παρενεργειες ειναι οτι δεν με εχει πιασει η αγωγη εκανα υπομονη μεγαλη ομως στους 6 μηνες ειδα φως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Peg23 View Post
    Διακοψα το σεροξατ 20mg που έπαιρνα
    Πήρα το μισό για 8 μέρες και εδώ και δυο μέρες δεν έχω πάρει καθόλου. Αύριο έχω ραντεβού με τον γιατρό μου. Νιώθω απαίσια ζαλίζομαι παρα πολύ νιώθω ένα βάρος στο κεφάλι μου σαν να κοντεύω να λυποθιμησω σαν να κουνιέται το κεφάλι μου από μέσα έχω θολούρα και ανακατεύομαι απίστευτα πολύ σε σημείο να κοντεύω να κάνω εμετό. Επίσης, έχω πολλές φορές ταχυκαρδίες και σφίξιμο στο σαγόνι και τρέμει και το χείλος μου κάποια φορές. Τι γίνεται ρε παιδιά επιτέλους ;! Το είχε κάποιος άλλος αυτό από την διακοπή ενός φαρμάκου;! Να πω επίσης ότι το έπαιρνα για 2 μήνες.
    καπου εδω ισως καταλαβαινεις ποσο χαλια ειναι αυτα τα χαπια... εγω αν το ηξερα οταν τα ξεκινησα, θα προτιμουσα να μην τα ξανα εβαζα ποτε στο οργανισμο μου

Ιωσηφ μάλλον για αυτό πρόκειται και παράλληλα πρόκειται γιατί δεν έχω συνέλθει κι ολας από την θεραπεία.

Σου εύχομαι την καλύτερη τύχη να έχεις Meddusa ! Ελπίζω, και εγώ επιτέλους να δω φως κ σύντομα γιατί δεν αντεχω άλλο έτσι διότι ξεκινάω το εφεξορ.

Menis Μωρέ εγώ το έχω καταλάβει άλλωστε το έπαιρνα κ πέρυσι έναν μήνα + το συγκεκριμένο κι ολας. Καθόλου δεν θέλω ν τα παίρνω αυτά τα φάρμακα αλλά κ γενικά είμαι κατά όλων των φαρμάκων. Αλλά πες μου μπορούμε ν κάνουμε κ αλλιώς με αυτά που περνάμε; Ξέρεις ποσο καιρό έκανα υπομονή χωρίς φάρμακα και υπέφερα ήταν κάθε μέρα σαν ένας αργος κ βασανιστικός θάνατος..

Senior Member
    και εγω σε ρωτω με αυτα δηλαδη ειδες καποια βελτιωση? ειπες ενταξει κατι λιγο με βοηθουν για αυτο θα τα παιρνω? εγω θυμαμαι ενα σωρο θεματα στο φορουμ νοιωθω αυτες τις παρενεργειες θα περασουν? θα μπορουσες εστω να το προσεγγισεις και λιγο φυτικα την κατασταση σου... υπαρχουν το σπαθοχορτο, ροδιολα και αλλα τοσα που βοηθουν στην διατηρηση της καλης διαθεσης...

Δεν τίθεται θέμα διάθεσης μόνο. Αλλά με τα τόσο βαριά ψυχοσωματικά που δεν αντέχω. Και για να σου απαντήσω και στο άλλο ναι με βοήθησε σε ένα κομμάτι κ μέχρι ενα σημείο στο θέμα που αντιμετωπίζω στον ύπνο, στην μεγάλη ανησυχία και νευρικότητα, στην ναυτία, στο να καταφέρω να κάνω ένα βήμα και να βγω από το σπίτι και μέσα σε πολύ κόσμο κι ολας. Είχα χάσει κυριολεκτικά μέχρι κ τον ύπνο μου δεν ξέρω κ εγώ σε μια εβδομάδα πρέπει να κοιμόμουν σύνολο 10 ώρες είχα αρρωστήσει.

Senior Member
    Να πρασεχεις peg.Να βρεις καποιον ειδικο που εμπιστευευεσαι σχετικα και να κανεις ταυτοχρονα ψυχοθεραπεια.Τα φαρμακα δε λειτουργουν για παντα.Ειναι μια βοηθεια για συγκεκριμμενο χρονικο διαστημα

Senior Member
    Βοήθεια...περνώ την μικρότερη δοσολογία.serospam και θα σπάσει το κεφάλι μου...δεν αντέχω ...τι να κάνω ?? Να το σταματήσω ή όχι ....δεν μπορώ άλλο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Margarita 77 View Post
    Βοήθεια...περνώ την μικρότερη δοσολογία.serospam και θα σπάσει το κεφάλι μου...δεν αντέχω ...τι να κάνω ?? Να το σταματήσω ή όχι ....δεν μπορώ άλλο...
    μη ρωτας εμας το μαλακα που στα εδωσε.Κονσερβρς και κουτια!!!!!!!!!!!!Ειναι χασαπηδες

Senior Member
    Ο ηλίθιος που μου τα έδωσε μου λέει συνέχισε τα....εγώ πάλι είναι αντίθετη αλλά τι να κάνω που είμαι στην ανάγκη του....οπότε ρωτάω να μου πει κάποιος αν είχε τα ίδια συμπτωματα πως πήγε..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Margarita 77 View Post
    Ο ηλίθιος που μου τα έδωσε μου λέει συνέχισε τα....εγώ πάλι είναι αντίθετη αλλά τι να κάνω που είμαι στην ανάγκη του....οπότε ρωτάω να μου πει κάποιος αν είχε τα ίδια συμπτωματα πως πήγε..
    Αν δεν είσαι ευχαριστημένη απο το γιατρό σου, άλλαξε τον. Ότι απορίες έχεις να τις κάνεις σε αυτόν. Να μη φεύγεις από εκεί με αμφιβολίες.

Page 1 of 2 12 LastLast