δεν με θέλει κανένας άντρας - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 120
    Senior Member
    χμ .....προχτες σε ενα καφε , καθοταν μια κοπελα στα 100 κιλα και ο δικος της στα 130 ....το ζευγαρι εδειχνε πολυ αγαπημενο και οι φιλοι τους που ηρθαν μετα ηταν στα κιλα σουπερμοντελ !
    εμενα προσωπικα μου αρεσαν σαν εικονα και ταιριασμα .

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    για να σου καποιος αποψη για την σεξουαλικοτητα των γυναικων, πρεπει να εχει γνωρισει γυναικες. το βλεπεις το αδιεξοδο, φανταζομαι...
    Σαφεστατα το ομολογώ !
    Εφόσον η άποψη του έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την πλειοψηφία αντρών που εχουν μια πολύ καλή υγιείς σεξουαλική ζωή,μιας που εμεις δεν εχουμε αποψη ΣΑΝ γυναικες για Νικολα , αλλα πέραν των άλλων θέλω πολυ ν ακούσω την αποψη του γι αυτη την κατηγορία των γυναικών εφοσον η αντρικη αποψη ειναι παγιωμενη θα ελεγα !

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Είχα ερωτευτεί πρόσφατα έναν τύπο και εκείνος μου είπε ότι για να τα φτιάξει κάποιος μαζί μου πρέπει να αδυνατίσω
    Τι καλα που δεν εισαι μαζι με αυτο τον τυπο ακομα!

Δελφινι μου η αναγκη σου πλεον για μοιρασμα ,ερωτα ,συντροφικοτητα και γενικα η απολυτα φυσιολογικη ανθρωπινη αναγκη μας για ερωτικες επαφες μην σε κανει να εθελοτυφλεις σε ¨αντρες ¨που σε βλεπουν σαν ενα κομματι κρεας μονο και μονο να παρουν την σαρκικη ηδονη και να φυγουν..

Μην κλεινεις τα ματια σε τετοια χαρακτηριστηκα και αφηνεις τον εαυτο σου να ερωτεύεται ...Μονο ετσι θα καταφέρεις να μην πληγωνεσαι μετεπειτα .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marilou View Post
    Καλημέρα Νίκο μου !

Εφόσον πιάνεις το θέμα της γυναικείας σεξουαλικοτητας θα ήθελα να ακούσω την μοναδικη άποψη σου για τις γυναίκες εκεί γύρω στα 40 .

Τι έχεις να πεις πάνω σε αυτό, σε πια φάση βρίσκονται και τι αποδοχή έχουν από τον αντρικό πληθυσμό ;
    Αγχώνεσαι μήπως δεν έχεις πλέον σουξέ ; Όλες έχουν προτάσεις απλά αλλάζει το ηλικιακό γκρουπ .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δηλαδη, κατα τα λεγομενα σου, εσυ τωρα στα γεραματα, πρεπει να εχεις κανει limit up και να μην ξερεις ποια να πρωτοδιαλεξεις.
    αν ειναι ετσι, ΠΟΥΛΑ!!!!!!! τι καθεσαι και κοιτας; μπορει να κατρακυλησει παλι η μετοχη, ποτε δεν ξερεις....
    οι αντρες δεν εχουν ηλικια

Senior Member
    Καλημέρα Νίκο μου !

Εφόσον πιάνεις το θέμα της γυναικείας σεξουαλικοτητας θα ήθελα να ακούσω την μοναδικη άποψη σου για τις γυναίκες εκεί γύρω στα 40 .

Τι έχεις να πεις πάνω σε αυτό, σε πια φάση βρίσκονται και τι αποδοχή έχουν από τον αντρικό πληθυσμό ;
    για το κρεββατι πολυ μεγαλη για κατι καλλιτερο μαλλον οχι.
    βεβαια υπαρχουν μερικες που τις θελουν οι αντρες για κατι περισσοτερο αλλα αυτες ειναι λιγες

Senior Member
    Ρεμ εχεισ βελτιωθει πολυ μπραβο σου

Senior Member
    Τι καλα που δεν εισαι μαζι με αυτο τον τυπο ακομα!

Δελφινι μου η αναγκη σου πλεον για μοιρασμα ,ερωτα ,συντροφικοτητα και γενικα η απολυτα φυσιολογικη ανθρωπινη αναγκη μας για ερωτικες επαφες μην σε κανει να εθελοτυφλεις σε ¨αντρες ¨που σε βλεπουν σαν ενα κομματι κρεας μονο και μονο να παρουν την σαρκικη ηδονη και να φυγουν..

Μην κλεινεις τα ματια σε τετοια χαρακτηριστηκα και αφηνεις τον εαυτο σου να ερωτεύεται ...Μονο ετσι θα καταφέρεις να μην πληγωνεσαι μετεπειτα .
    Δεν ήμουνα με αυτόν ποτέ ουτε με αυτόν ούτε με κανέναν γιατί κανένας άντρας δεν με θέλει σαφέστατα ούτε και οι βλαμμένοι

Senior Member
    και να μείνεις μόνη τι έγινε? ξέρεις πόσα ζευγάρια νοιώθουν μόνοι τους μεσα στο γαμο τους?
    φίλους συγγενείς δεν έχεις?η ζωή δεν είναι μόνο σχέση και γάμος , υπάρχουν τόσα πράγματα να κάνεις χομπι , να βγεις με μια φίλη σου , να πας σινεμά,εκδρομές χίλια δυο πράγματα
    Πήγαινε και σε ένα ψυχολόγο να μιλήσεις , για τα κιλά που λες μπορείς αν θες σιγά σιγά να τα χάσεις με λίγη γυμναστική και διατροφή αλλά όχι για να βρεις γκόμενο , για την υγεία σου σωματική και πνευματική

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Αγχώνεσαι μήπως δεν έχεις πλέον σουξέ ; Όλες έχουν προτάσεις απλά αλλάζει το ηλικιακό γκρουπ .
    Καλημερα

προτιμησα να σου απαντησω σε προσωπικο μηνυμα και ισως ετσι καταλαβεις οτι η δικη σου ανασφάλεια δεν ειναι σαφεστατα δικη μου και επειδη ο γραπτος λογος παρεξηγείτε ...προτιμώ να μιλάω πλεον ,ισως αυτο κανει πιο ξεκαθαρες και τις δημοσιες σχεσεις μας και ισως το επιπεδο δημοσιου διαλογου μας παρει αλλη τροπή, μιας που αυτη ειναι η δικη μου προσδοκια εφοσον επελεξα να συνυπαρχω μεσα σε αυτη την ιδιαιτερη κοινότητα με κυριο χαρακτηριστικο της,την διαχειρησης της πολυπλοκοτητας που μπορει να υφιστατε δεδομενων των διαφορετικων μας βιωματων !

Αν συμφωνεις καλός ,αν οχι δεν πειράζει καλα να ειμαστε !

καλα να περνας !
    Last edited by Marilou; 15-09-2023 at 13:07.

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    για το κρεββατι πολυ μεγαλη για κατι καλλιτερο μαλλον οχι.
    βεβαια υπαρχουν μερικες που τις θελουν οι αντρες για κατι περισσοτερο αλλα αυτες ειναι λιγες
    χμμ..μαλιστα
    τι εχεις να πεις που μια γυναικα στα 40 πλεον ειναι απολυτα κατασταλαγμενη και ερωτικα και συναισθηματικα αλλα και επαγγελματικα ?

τι εχεις να πεις πως εν ετη 2023 η γυναικα στα 40 plus μπορει και συντηρει μονη της τον εαυτο της και πολλες φορες ειναι ικανή να στηρίξει την οικογένεια της εφοσον ο συζηγος εχει χασει την εργασια του ?

αληθεια τι ποσοστο εχεις στο μυαλο σου εφοσον μιλας για" λιγες " ?

θα σου προτεινα να ανατρεξεις στις επισημες ερευνες που θα σε απογοητευσουν βεβαια ,γιατι τα ποσοσστα αυτων ειναι πολλα περισσοτερα Νικο μου, αλλα τι να σου πω εγω μια γυναικα εδω μεσα για να σε πείσω άλλωστε ,γι αυτο ας μιλησει η επιστημη , κατηγορια βλεπω οτι την αποδεχεσαι !

Αρα με βαση ολα αυτα μηπως ειναι καιρος να πεταξεις το πουπουλενιο μαξιλαρακι σου και να δεις την πραχματικοτητα ?
    ή μηπως ακομα φοβασαι να την δεις οποτε εχεις επαναπαυτεί ?

τροφη για σκεψη ,παρακινηση και ισως αν θες αφύπνιση καλε μου ,να προσέχεις !

Marilou
    Guest
    Δεν ήμουνα με αυτόν ποτέ ουτε με αυτόν ούτε με κανέναν γιατί κανένας άντρας δεν με θέλει σαφέστατα ούτε και οι βλαμμένοι
    Δεν ησουν μαζι του ?
    και τι ερωτευτηκες εναν ανθρωπο που δεν ησασταν καν μαζι ?

Δελφινι μου ακομα χειροτερο αυτο ....μην πληγωνεσαι ετσι χωρις αντίκρισμα και χωρις ουσιαστικο λογο

Senior Member
    Αυτό όμως πως το εξηγείς ότι και πιο άσχημες από μένα τις θέλουνε κ εμένα όχι ; Τι έχω πια εγώ ;

Marilou
    Guest
    Αυτό όμως πως το εξηγείς ότι και πιο άσχημες από μένα τις θέλουνε κ εμένα όχι ; Τι έχω πια εγώ ;
    Δελφινι μου η εξωτερικη ομορφια ειναι κατι τελειος υποκειμενικο .
    Ο καθενας μας την δινει μορφη συμφωνα με τις προσδοκιες του .

Την ομορφια ,την αγαπη την ευτυχια εεμεις τα κανουμε αντικειμενικα

Για εμενα ενας αντρας μπορει να ειναι κουκλος για εσενα ασχημος !
    Για εμενα ειναι κουκλος γιατι στα δικα μου ματια η ομορφια της ψυχης του μπορει να επισκιάζει τα εξωτερικα χαρακτηριστικα που για εσενα θεωρουντε απαγορευτικα για να τον πλησιασεις .

Αυτο τι σημαινει επειδη εσυ τον βλεπεις ασχημο ειναι ασχημος για εμενα ?Οχι φυσικα ,για εμενα ειναι οτι πιο ομορφο εχω συναντησει και εξωτερικα και εσωτερικα !

Αρα με πιο κριτήριο λοιπον λες μια αλλη κοπελα οτι ειναι πιο ασχημη απο εσενα ?
    Την εχεις γνωρισει ?
    Ξερεις ο αντρα που επιλεγει να ειναι μαζι της πως την βλεπει ?Αν στα δικα του ματια αντικατοπριτιζεται η ομορφια που εχει αυτη η γυναικα στον τροπο που του μιλαει ,στην χροιά της φωνης της ,στο αρωμα της επιδερμας της ,στις κινησεις των χεριων της ή στον τροπο που κινειτε μεσα σε ενα χωρο ,στον δικο του χωρο ,αν η αυρα που του αφηνει ειναι τοσο σαγινευτικη που του εξιτάρει το μυαλο και κατ επεκταση και ολο το υπολοιπο ?

Ξερεις αν αυτη η γυναικα κανει υπεροχες συζητησεις και αν οι αποψεις της και τα ονειρα της ταυτιζονται με τα δικα του ?

Αληθεια η αυρα σου ,η φωνη σου ,οι κινήσεις των χεριων σου εχουν " ομορφια" οπως την εννοεις εσυ αυτη την στιγμη ?Σαφεφστατα και οχι ,ειναι ομως πολυ βασικα κριτήρια για να εισαι ερωτευσιμη για εναν αντρα .Δεν ειναι μονο η οπτικη ομορφια ,ειναι και αυτη που χαιδευει την ψυχη σου και αυτη θα την γνωρισεις μεσα απο την επαφη ....
    Εχει ¨ομορφια η μυρωδια του σωματος σου ?
    Ποσες φορες περναει ενας ανθρωπος απο διπλα μας και χωρις να τον δουμε η μυρωδια του και μονο μας ενεργοποιεί να τον κοιταξουμε και ισως μας ξυπνησει και ομορφα συναισθηματα ?ή και το αντιθετο ?

Η ενεργοποιηση των αισθησεων μας ειναι κριτήριο ομορφιας

Δελφινι μου στην σημερινη εποχη του εφημερου και σαρκικου επιφανειακου ερωτα ξερεις τι λειπει και κανει τους αντρες να σε πλησιασουν ?
    Η θυληκοτητα αγαπη μου γλυκια ..
    Χαθηκε η θηλυκή πλευρα της γυναικας και οχι αυτη δεν ειναι στο κατα ποσο εμφανίσιμη εξωτερικα ειναι !

Οι γυναικες ειδικα τα νεα κοριτσια μιλουν σαν αντρες γιατι νομιζουν οτι ετσι θα θεσουν οριο και δεν θα θεωρουν υπο ...δυστηχως το κινημα του φεμινισμου αντικατασταθηκε απο το κινημα του φεμινοζισμου και εχει καταστρεψει την θυληκοτητα της σημερινης γυναικας !

Θαυμαζω απιστευτα σαν γυναικα ,τις γυναικες που περπατουν στο δρομο και η αυρα τους ,η κινηση τους εκμπεμπει θηλυκότητα ...δυστηχως ομως ειναι λιγες ...πολλες εγιναν οι δηθεν ¨ομορφες ¨
    Last edited by Marilou; 15-09-2023 at 15:34.

Senior Member
    πιο ασχημες, τις βλεπεις εσυ. αλλοι μπορει να τις βλεπουν πιο ομορφες. αλλα δεν αρκει η ομορφια για να κανει καποιος σχεση. χρειαζονται κι αλλα θετικα στοιχεια, κι οταν μιλαμε για ερωτικη σχεση, μεσα στα πρωτα απο αυτα, ειναι η σεξουαλικοτητα.

εισαι βεβαιαη οτι θελεις εναν ανδρα, ή σε εχει πεισει η μανα σου οτι πρεπει να θελεις;

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast