Results 1 to 6 of 6
Thread: σκέψεις ψυχαναγκαστικες??
-
08-08-2009, 03:04 #1
σκέψεις ψυχαναγκαστικες??
Πήγα προσευχήθηκα σε μια εκκλησία και οταν παρακαλούσα στην εικόνα να περάσουν ολα αυτά που με βασανίζουν είδα οτι ειχε πάνω πολλά χρυσαφικά απο τάματα, έτσι εντελως αυθόρμητα μου ηρθε η σκέψη να παω και εγω εναν σταυρό μου αυτον που φοράω βασικά σαν τάμα αν γινω επιτέλους καλά! Σκέφτομαι λοιπόν τώρα που είμαι όντως καλύτερα οτι αυτο δεν ηταν κατι συνειδητό αλλά μια σκε΄ψη οπως χιλιάδες που κάνω με την χαζή ιδψ που με τυραννά. Αν δεν το υλοποιήσω θα ειναι αμαρτία? Λογίζεται αυτό σαν τάμα? Ουτε καν θυμάμαι ποια εικόνα ήταν και σε ποια εκκλησία!Δεν είναι οτι στεναχωριέμαι γιατί θα χάσω κατι πολύτιμο γιατί δεν ειναι και ιδιαιτερα ακριβο απλά νιωθω οτι θα με προστατευει καλύτερα το σταυρουδάκι αν το φοράω και απο την αλλη σκεφτομαι οτι αν το παω θα υποκυψω στην ιδψ και με ρίχνει αυτο ψυχολογικά γιατί δεν θα μπορω καθε φορά να κανω οτι μου καρφωνεται στο μυαλό!Εσεις τι πιστευετε?
- 08-08-2009, 03:11 #2
KANE AYTO ΠOY ΠIΣTEYEIΣ OTI ΘA ΣE BOHΘHΣEI.
MH KOΛΛAΣ ΣTO TI EINAI ΣΩΣTO KAI TI OXI. ΠPOEXEI O EAYTOΣ ΣOYΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
08-08-2009, 17:54 #3
Πραγματικά κάνε αυτό που νιώθεις.Αναψε ένα κεράκι ο Θεός δεν έχει ανάγκη απο χρυσαφικά αν και εγώ έχω κάνει τάματα δεν θα πω ψέματα.Εφώ είχα ένα τάμα και έκανα παραγγελία μια συγκεκριμένη εικόνα ο γιός μου όταν ήταν 9 ετών τον πήγα στην Τήνο και αυόρμητα έβγαλε το παιδί μια αλυσιδα χρυσή που φορούσε στο χέρι και μου λέει μαμά θα την βάλω για την υγεία μου,γιατί είχε κουραστεί απο τις αρρώστειες.Αυτό αισθάνθηκε αυτό έκανε μην κολλάς όμως σε τέτοια άλλα είναι οι αμαρτίες
08-08-2009, 19:37 #4
κρατα το σταυρουδακι σου,η εικονα δεν το εχει αναγκη ουτε κανενας ναος.παρολα αυτα αν θελεις να κανεις κατι βρες ενα παιδακι που οι γονεις του δεν ειναι σε καλη οικονομικη κατασταση και αγορασε του ενα σαντουιτς η ενα παιχνιδι.
08-08-2009, 20:52 #5
Ναι Σοφάκι υπάρχει τόση δυστυχία και φτώχεια.Τι καλύτερο απο το να βοηθήσεις μια ψυχούλα;
08-08-2009, 23:32 #6
ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟΥΔΑΚΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΙΣΗς ΑΞΙΑς ΠΕΡΙΠΟΥ , ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΤΣΑ , -ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΗ- ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,, ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙς ΜΕ ΤΟ ΔΕΙΛΗΜΑ .
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....