Διπολικη σε κατάθλιψη
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Junior Member

Διπολικη σε κατάθλιψη

Διάγνωση διπολικη διαταραχη . Συνεχιζω τα ζολοφτ ανεβάζοντας τη δόση σιγά σιγά και ίσως χρειαστεί σταθεροποιητής μέχρι να βρω τον παλιό μου εαυτό .
    Ποιον παλιό μου εαυτό ; Ποια είμαι πραγματικά ; Σε ποιο ακριβως σημείο της ζωης μου ήμουν εγώ ;Τελικά εγώ ήμουν λάθος ; Αυτά που με ενοχλούσαν δεν έπρεπε να με ενοχλούν ; Τα προβλήματα μου τελικά δεν ήταν προβλήματα ; Από ποιο σημείο και μετά χάλασα ; Και αυτό το χαλασμένο κομμάτι το μετέφερα στα παιδιά μου ;

Όντως θα χρειαστεί σταθεροποιητής μη στο γυρίσει σε μανία.δεν είσαι λάθος απλά έτυχε σε εσένα όπως και σε μένα όπως και σε τόσους άλλους.κουραγιο

Junior Member
    Θα ηθελα να μου το γυρίσει . Το προτιμούσα

Και εγώ το εύχομαι αυτό συχνα

Junior Member
    Quote Originally Posted by Φρειδερικη View Post
    Διάγνωση διπολικη διαταραχη . Συνεχιζω τα ζολοφτ ανεβάζοντας τη δόση σιγά σιγά και ίσως χρειαστεί σταθεροποιητής μέχρι να βρω τον παλιό μου εαυτό .
    Ποιον παλιό μου εαυτό ; Ποια είμαι πραγματικά ; Σε ποιο ακριβως σημείο της ζωης μου ήμουν εγώ ;Τελικά εγώ ήμουν λάθος ; Αυτά που με ενοχλούσαν δεν έπρεπε να με ενοχλούν ; Τα προβλήματα μου τελικά δεν ήταν προβλήματα ; Από ποιο σημείο και μετά χάλασα ; Και αυτό το χαλασμένο κομμάτι το μετέφερα στα παιδιά μου ;
    Έχασες κ εσύ τον εαυτό σου μέσα σε όλο αυτό? Εγώ ψάχνω να βρω τι έχω... Είμαι άλλος άνθρωπος τελείως.. Λες κ κατέβασες διακόπτη στον παλιό κ έχει βγει ένας άλλος...

Senior Member
    το να ακροβατεις αναμεσα στην μανια και στην καταθλιψη θα σε κουρασει περισσοτερο

κανεις που κανεις την αγωγη να την κανεις σωστα και με ενα σταθεροποιητη ....ευχομαι να βρεις αυτο που σε οδηγησε στην διπολικη !
    Όλη η ζωή μου συναισθήματα !

Junior Member
    Quote Originally Posted by Marilou View Post
    το να ακροβατεις αναμεσα στην μανια και στην καταθλιψη θα σε κουρασει περισσοτερο

κανεις που κανεις την αγωγη να την κανεις σωστα και με ενα σταθεροποιητη ....ευχομαι να βρεις αυτο που σε οδηγησε στην διπολικη !
    Ακροβατώ στη μανία . Έχω ανεβάσει ελάχιστα το ζολοφτ και είμαι στον αέρα . Κάνω δουλειές όλη μέρα . Πίνω καφέδες συνέχεια και κάνω δουλειές . Και μόλις έρθει η ώρα πίνω μελατονινη και κοιμάμαι . Χρειάζομαι τις δουλειές . Πρέπει να γίνουν . Είναι απίστευτα πολλές και πρέπει να τελειώσουν . Ειμαι ήδη στην τριτη εβδομάδα και συνεχιζω ακάθεκτη . Μόλις πέφτω λίγο πίνω καφέ . Το σώμα μου διαμαρτύρεται . Δεν υπάρχει τέλος σε όλο αυτό . Διώχνω τους ανθρώπους που μου τρώνε χρόνο και συνεχιζω να κάνω δουλειές . Ξυπνάω από τους πόνους . Πρέπει όμως να τελειώσω . Δε βλέπω το τέλος . Φοβάμαι αλλά