Results 31 to 38 of 38
-
20-09-2023, 09:15 #31
Ποιος είπε πως αν προχωρήσω με την γυναίκα που ερωτεύτηκα δεν θα είμαι κοντά στο παιδί σαν πατέρας? Υποθέτεις πως αν τραβήξω άλλο μονοπάτι θα ρίξω μαύρη πέτρα πίσω μου και δεν θα αναλάβω τις ευθύνες μου? Εάν ναι, πως έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα? Σου λέω και πάλι, δεν επέλεξα να ερωτευτώ την συγκεκριμένη περίοδο ούτε το επιδίωξα, συνέβη όπως θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα από εμάς. Η λογική λέει πως θα έπρεπε να κάνω πίσω αλλά όπως είπα δεν σκεφτόμουν λογικά, είχα συναισθηματική σκέψη και ακόμα έτσι έχω. Όποιος Το ότι μερικοί λέτε ότι είναι δικαιολογία επειδή εν τέλει μετάνιωσα να κάνω οικογένεια και θέλησα να φύγω από την σχέση ή για να κάνω περιστασιακό σεξ δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να το σχολιάσω γιατί δεν με γνωρίζεται και θα πρέπει να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας σε μια ομάδα αγνώστων. Από ποτέ είναι απωθητική, άνανδρη και ανήθικη συμπεριφορά να ερωτευτεί κάποιος και να αναθεωρήσει για τις επιλογές του?? αυτοί οι χαρακτηρισμοί συνοδεύονται λόγω της παρούσας κατάστασης? Θα ήμουν όλα αυτά που λες αν δεν ήμουν ειλικρινής (έστω και αργά) και με έπιαναν να λέω ψέματα και δεν το παραδεχόμουν, τότε ναι, θα ήμουν. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ανήθικο επειδή μίλησα ειλικρινά. Δέχομαι ότι η στιγμή που μίλησα ενδεχομένως δεν ήταν η κατάλληλη αλλά ένιωθα πως δεν υπήρχε άλλο περιθώριο μέσα μου και έπρεπε να μιλήσω. Αν αυτό με κάνει κακό άνθρωπο τότε τι να πω…
- 20-09-2023, 13:04 #32biscochiccoGuest
Οκ, αφου τα ξεκαθαρισαμε ολα. Η συντροφο ομως πρεπει να καταλαβει οτι δεν θα υπαρχει κατι περα απο 2 γονεις που μεγαλωνουν συνειδητα ενα παιδι.
Εγω αυτο που λεω ειναι να μεινεις λιγο μονος. Ή εστω σε αποσταση απο την συντροφο αν πρεπει να εισαι εκει να την βοηθας. Αν θελεις τοσοοοο πολυ τον ερωτα σου καλο θα ηταν να μαθεις που συχναζει (στις μερες μας δεν βγαινουν και οι ανθρωποι) για να εμφανιζεσαι που και που. Κατι αλλο που μπορεις να κανεις που ολες οι γυναικες πεφτουν, κανε της ενα πολυ καλο δωρο, ενα ταξιδι για παραδειγμα. Δυστυχως τωρα πρεπει λιγο να σταξεις που λενε. Οχι για να της δειξεις οτι εισαι ανοιχτοχερης και τετοιες βλακειες. Αλλα για να της δειξεις οτι σε τετοιους δυσκολους καιρους εισαι διατεθημενος να κανεις οτι μπορεις για να την ευχαριστησεις και να την κερδισεις πισω. Εμεις τα υπολοιπα τα ειπαμε οχι για να σε λιθοβολισουμε. Απλα μας εδειξες με το σκεπτικο σου οτι εισαι λιγο ασταθης. Τωρα μπορεις ολοι εμεις να ειμασττε τρελοι(χχαχα). λογικα εσυ που τα ξερεις ολα και τα τακτοποιεις κατι παραπανω απο μας θα ξερεις. Σιγουρα δεν εισαι ατομο που δεχεται κριτικη παντως και αυτο δειχνει αδυναμια.
20-09-2023, 13:10 #33biscochiccoGuestΕπισης μπορει να πιαστηκες απο το τιτλο της σελιδας. ΦΟΡΟΥΜ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ.. δεν ειναι παντα υποστηρικτικο προς τον θεματοθετη. αλλα παντα κατι υποστηριζει.
20-09-2023, 14:26 #34
Κακό άνθρωπο δεν σε είπε κανενας εδω. Όσο όμως Συζητάμε, εμένα προσωπικά μου προκύπτουν νεα ερωτήματα που θα ήθελα να σου θεσω. Αν εκείνη επιστρέψει, θα εισαι διατεθειμένος αντί να ξενυχτάς και να περνάς χρόνο μαζι της, να ξενυχτάς με την πρώην κ το μωρό, αλλάζοντας πάνες και ταΐζοντας το; Γιατί εφόσον αποφασίσεις να την κυνηγήσεις και εκείνη επιστρέψει, θα υπάρξει και το αντίστοιχο κόστος εις βάρος του παιδιού, κατ’εμε. Ή θα εισαι από εκείνους Που θα προσφέρουν απλά μια οικονομική βοήθεια και το αγγούρι θα το φάει η γυναίκα; Όταν ξεκινάς μια νέα σχέση, κανείς ταξίδια, εισαι φουλ αφοσιωμένος σε αυτό που ζεις. Έχεις σκεφτεί το σενάριο να εισαι μαζί με την άλλη, πώς θα χωρέσει στο πλάνο το παιδί σου; Είναι πράγματα που λογικά θα έπρεπε να σκεφτείς πριν πέσεις με τα μούτρα σε αυτο το πρωτόγνωρο για εσένα συναίσθημα. Γι αυτο μου βγάζεις έναν πάρτακισμο. Γιατί αναφέρεσαι μόνο στο ποσό χάλια νιώθεις Εσυ και στεκεσαι πολύ λίγο στα αλλα εμπλεκόμενα άτομα της ιστοριας. Στο φόρουμ αυτο, όπως και σε πολλά αλλά, θα βρεις δεκάδες οπτικές και γνώμες. Κρατάς οποία σου κάνει στην τελική. Αλλά καμία φορά είναι χρήσιμο να βγαίνουμε έξω από το πρόβλημα μας και να το βλέπουμε όπως το βλέπει ένας τρίτος. Ίσως, έτσι κατανοήσεις κάπως τις τοποθετήσεις μας.
20-09-2023, 20:52 #35
Μπορεί να σου γαμήσουμε λιγάκι το εγώ, αλλά θα σε τιθασέψουμε, μη στενοχωριέσαι.
Με τύψεις, με επανάληψη των καθηκόντων σου, με ανάλυση του τι έκανες στραβά και τι θα έπρεπε
να κάνεις πριν,μετά ή ενδιάμεσα, θα αναλάβεις κι εσύ το ρόλο σου.
Και θα σου μείνει κι ένα μάθημα
του τι μπορούν να σου κάνουν, για να το έχεις και για μετά.
20-09-2023, 21:14 #36
οπως δεν καταλαβαινεις τι σου συμβαινει, ετσι δεν καταλαβαινεις και τι σου λενε οι αλλοι....
ναι, οικογενεια μπορει να θελεις ακομα, αλλα να την φορτωσεις στην αλλη την δυσμοιρη κι εσυ να κανεις ντολτσε βιτα....
τι ειδους ευθυνες δλδ θα αναλαβεις; για πες μας; οικονομικες;
πως θα εχεις προσωπικη ζωη με την νεα σχεση (αν τυχον επιστρεψει) με ενα μωρο παιδι; σκοπευεις να το παρκαρεις στην μανα του;
το ανανδρο δεν ηταν οτι "ερωτευτηκες" , αλλα το οτι εμπλεξες μια γυναικα σε μια δεσμευση που θα ειναι τουλαχιστον 5-10 χρονια χωρις προσωπικη ζωη, γιατι συμφωνησατε να το κανετε μαζι το παιδι. οχι να το κανει μονη της και να το λουστει;
που ξερεις τι αποφαση θα επαιρνε αν της ελεγες οτι δεν θα ειστε μαζι; μπορει να το εριχνε.
με ποιο δικαιωμα την καταδικαζεις σε μια μοναχικη ζωη με ενα μωρο στο κεφαλι της ;
εσυ θελεις να πας να κυνηγησεις την αλλη. παρε και το μωρο μαζι σου και μεγαλωσε το εσυ, να δω πως θα κανεις τον γκομενο με ενα μωρο στην αγκαλια...
απωθητικος αναδρος παρτακιας.
δεν ερωτευθηκες καμια. την ελευθερια σου ερωτευθηκες, γιατι ειδες το κλουβι να ρχεται...
ειλικρινης θα ησουν αν δεν την αφηνες να κανει παιδι, η αν της ελεγες οτι δεν νοιωθεις και πολλα γι αυτην κι αν το κανει, πιθανα να το μεγαλωσει μονη της.
μερικες φορες ειναι οντως ΑΡΓΑ. σε αυτην την περιπτωση, αν η αλλη δεν ειχε σκοπο να γινει μονη, αγαμη, μητερα, μπορει να επιστρεψει πισω το παιδι; πως δεν ειναι αργα;;;;
20-09-2023, 22:05 #37
Θα δώσω για μια ακόμα φορά μια συμβουλή , όπως δίνω στους φίλους κ φίλες . Είναι ευκαιρία να αυτό βελτιωθείς . Θέλεις μια γερή δόση ψυχανάλυσης κ ψυχοθεραπείας. Να είσαι ανοιχτός κ να ανοίξεις το μυαλό σου . Έχεις πολλά ζητήματα να λύσεις . Αυτό το ερωτεύτηκα στα 40 είναι καταλαβαίνεις ήδη καμπανάκι . Εξήγησε μας πως είναι ο έρωτας ? Πώς είσαι με έναν άνθρωπο 8 χρόνια και προκύπτει εγκυμοσύνη στον 8ο ? Τι εννοείς έκανες σχέσεις στο παρελθόν με βάση κάποια στάνταρ ? Τι εννοούμε στάνταρ ? Λίγο φαστ φουντ τα έχεις κάνει . Μέσα σε 3 μήνες κατάλαβες εσύ και η καινούρια ότι ερωτευθηκατε σφόδρα κ στα καπάκια σε διώχνει ....δεν μου φαίνεται και πολύ νορμάλ η καινούρια ....ίσα ίσα έχει τα θεματακια της ...ενώ γνωρίζει ότι περιμένεις παιδί από την αρχή ,τι σχέση είχε πριν από σένα ? ....μπαχαλο , βρείτε έναν ψυχαναλυτή ,γιατί πρέπει να σου κάνει μπόλικες συνεδρίες ...
21-09-2023, 22:12 #38
Πετρα του σκανδαλου ο ετσι ο δικοσ σου