πιος ειναι διαθεσιμος να μιλισουμε
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Senior Member

πιος ειναι διαθεσιμος να μιλισουμε

νιοθω την αναγκη να μιλισω καπου ειναι κανεις εδω?

Senior Member
    εγω!

Senior Member
    ευχαριστω
    αν θες στα σημερινα μηνυματα διαβασε τι γραφω στο αρθρο ΝΕΟΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΕΛΙΚΑ
    και μετα μου λες την αποψη σου η εκει η εδω

Senior Member
    ωω καταλαβα..εχεις μπλεξει ε?
    φιλε μου δεν ξερω τι να σου πω...
    το μονο σιγουρο ειναι οτι για να φτασει σε αυτο αυτο το σημειο θα ειχε πολλα μαζεμενα.
    ο τσακωμος σας ηταν απλα η αφορμη.
    μπορει να σου ειναι δυσκολο αλλα μην την αφησεις τωρα....ειστε 6χρονια μαζι,φανταζομαι την αγαπας.μην την λυπασαι απλα βοηθα την οσο μπορεις.
    σιγουρα δεν μπορεις μονος σου για αυτο καλο θα ηταν να παει σε καποιον ειδικο να μιλησει.
    και μην την κατηγορεις που το εκανε αυτο φταιει η \'\'αρρωστια\'\' και σκεψου και ποσο πολυ θα υπεφερε για να φτασει σε αυτο το σημειο.
    την ψυχικη σου ηρεμια παντως σιγουρα δεν θα την βρεις με το να την παρατησεις....αντιθετα
    θα βουτηχτεις στις τυψεις ειδικα αν η αποπειρα την επομενη φορα πετυχει!

Senior Member
    το θεμα ειναι οτι εγω πλεον ειμαι μπλεγμενος και πρεπει να ξεμπλεχτω συντομα
    ξερεις κανεναν ψυχολογο,ψυχιατρο που μπορει να ειναι αθηνα να παω να μιλησω?

Senior Member
    ναι και μαλιστα πολυ καλος!απο τους καλυτεριυς βασικα.σου στελνω u2u

Senior Member
    οκ το περιμενω

Senior Member
    εχει διαθεση κανεις να συζητησουμε?αν ναι,σας περιμενω!

Junior Member
    Γεια! Για ποιο πραγμα θα ηθελες να συζητησεις? Διαθεση υπαρχει..

και εγω εδω ειμαι

Originally posted by glafkos
    το θεμα ειναι οτι εγω πλεον ειμαι μπλεγμενος και πρεπει να ξεμπλεχτω συντομα
    ξερεις κανεναν ψυχολογο,ψυχιατρο που μπορει να ειναι αθηνα να παω να μιλησω?
    γλαυκο εχω την εντυπωση οτι το προβλημα σου ξεφευγει απο την αρμοδιοτητα ενος ειδικου γιατι ακουμπαει μια κοινωνικη βασικα διασταση στην οποια ισως θα χρειαστειτε με την κοπελια
    την παρεμβαση καποιου κοινωνικου λειτουργου...
    Εχω καταλαβει οτι για τον Α η τον Β λογο αισθανεσαι αυτη τη στιγμη υποχρεωμενος να κανεις κατι το οποιο ισως να μην θελεις να συνεχισεις αλλο..
    Δεν εχει σημασια ουτε το γιατι ουτε το πως φτασατε ως εδω , οσο το να βρειτε τον τροπο να χωρισετε χωρις αυτο να εχει επιπτωσεις δραματικες στην ψυχικη και σωματικη σας υγεια .
    Το προβλημα ειναι καθαρα οικονομικο σε αυτη την φαση...
    Η κοπελα πρεπει να παρει κρατικη βοηθεια για να αποκτησει στεγη , εξοδα διατροφης και το σημαντικοτερο να βρει μια πορεια που θα την φερει στον κσμο της εργασιας ...
    Ειναι ισως πολυ δυσκολο και γιαυτη και για σενα , να διαπιστωσετε τοσο ασχημα ,οτι πισω απο μια ερωτικη περιπετεια μορει να κρυβονται τοσο σημαντικα υπαρξιακα ζητηματα .
    Ελπιζω ο ειδικος που σου συνεστησε η μιλενα να ειναι τοσο καλος οσο χρειαζεται για να δει τις προτεραιοτητες με τον τροπο που σου τις υποδεικνύω και να εχει προσβαση στο συστημα κοινωνικης ασφαλισης που κατα την γνωμη μου εχει τον πρωτο λογο σε αυτο το περιστατικο...
    Μονο οταν τα πραγματα δρομολογηθουν κατα τροπο που να εχει εξασφαλιστει η δυνατοτητα επιβιωσης και των δυο σας ,
    θα μπορεσετε να δειτε τι εχει μεινει απο τα αιτια που σας εφεραν μαζι και να αποφασισει ο καθε ενας χωριστα τι ειναι το καλυτερο να κανει στην ζωη του

Junior Member
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ .ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΕΙΜΑΙ 39 ΕΤΩΝ ΜΕΝ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑΩ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ;

Senior Member
    mirona εχεισ u2u!!