Results 1 to 2 of 2
Thread: Βοηθειααα
-
17-09-2023, 23:03 #1Panos_019Guest
Βοηθειααα
Καλησπέρα παιδιά.Πασχω από καταθλιψη εδώ και τρεις μήνες βαρια με έντονα ψυχοσωματικα και αισθημα ότι δεν πάω ΠΟΥΘΕΝΆ.Εδω και 1μιση χρόνο απο τοτε που έπαθα τρίτο ψυχωτικο επεισοδιο έχω πάρει την κάτω βόλτα ψυχολογικά νιωθω πως η ζωη μου τελείωσε οριστικά και αμετακλητως.Αργοπεθαινω κάθε μέρα ζηλεύω τους άλλους που καταφέρνουν να κάνουν πράγματα και ζουν τη ζωή τους και εγώ να είμαι σα κλαμενο μύδι συνεχώς.Εχω ένα αίσθημα αδικίας μέσα μου διότι έχω περάσει πολλά πριν το επεισόδιο και η ζωη μου είναι στο μεγαλύτερο μέρος της δράμα.Περασα άσχημα παιδικά χρόνια τα οποία με έκαναν υπερβολικά ευαίσθητο και ευπαθή σε ψυχολογικές αρρώστιες.Εφτασα 28 χρονών και πραγματικά νιωθω ότι είμαι μια αποτυχία και ένα σκουπίδι ένας άχρηστος αχάιρευτος.Εμπλεξα με χασις κάποτε και αυτό πυροδότησε το 2ο επεισοδιο όπου έκανα καιρό να συνέλθω ώσπου αρρωστησα πάλι.Βρε παιδιά ένα καλό δε μου έχει συμβεί και σκέφτομαι πολλές φορές ότι καλύτερα να πέθαινα.Το στενό μου περιβάλλον δεν δείχνει κατανόηση και με κριτικάρει πέρα από την αδερφή μου λες και θέλω να μαι έτσι.Δεν αντεχω την κατάσταση μέσα στο σπίτι και ανησυχώ για το μέλλον μου μιας και δεν με θεωρώ άξιο να τα βγάλω πέρα λόγω των ψυχολογικών μου.Ο γιατρός μου λέει να είμαι πρακτικός αλλά η καταθλιψη δε βοηθάει ρε πουστη μου με έχει καθηλώσει σαν κάτι γριές που δεν μπορούν να σηκωθούν οι κακομοιρες.Θα βοηθούσε μια νοσηλεια πιστεύεται η τζάμπα θα χάσω τον χρόνο μου εκεί μεσα;
- 18-09-2023, 18:22 #2
Ψυχολογια δεν εχεισ μια χαρα εισαι