δεν μπορω να καταλαβω τι εκπεμπω - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 73
    Banned
    εχεις υ2υ κιπ.

Senior Member
    Πανικουλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα...με πηδηξαν και τους μισω.Δεν μπορω να το αλλαξω αυτο ακομα και αν παρω ολοκληρη τη φαρμακαποθηκη του συμπαντος.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    ...sorry αλλα δε μου φαίνεσαι και πολύ νεκρός. Εγώ σε \"βλέπω\" να εξετάζεις μια νέα προοπτική (γιατί το να αντιλαμβάνεσαι πως σε έπιασαν κότσο είναι μια αλλαγή) και γεμάτο ενέργεια (γιατί ο θυμος είναι ένα εξαιρετικά ενεργειοφάγο συναίσθημα). Όμως keep, εκφράσεις όπως \"είμαι μονο ένας βλάκας\" και \"θα είμαι νεκρός παντου\" είναι άστοχες και παντελώς ασύμφορες αν εννοείς αυτό που γραφεις στη διάθεση σου, ότι θέλεις να προχωρήσεις. Χωρίς να ξέρω καθόλου το οτιδήποτε συγκεκριμένο για το τι εννοείς, θα προσπαθήσω να έρθω από τη πλευρά σου.

Ναι λοιπόν, σε περνούσαν για βλάκα, και εσύ το επέτρεπες. Δεν ξέρω τι σόι άνθρωποι αντλούσαν ευχαρίστηση προσβάλλοντας τη νοημοσύνη και την ύπαρξη ενός συνανθρώπου τους, και αξίζουν την αδιαφορία αλλα και την αντίδραση σου. Και εσύ όμως άφησες τον εαυτό σου να πιστέψει ένα τόσο υποβιβαστικο σχόλιο, και να χαράξεις τη ζωή και την ψυχολογία σου γύρω από αυτό. Τώρα λοιπόν που έμαθες την αλήθεια πως δεν είσαι βλάκας... τί Θα συνεχίσεις όπως και πριν; Μα έτσι θα τους αποδείξεις πως ο χαρακτηρισμός τους ήταν σωστός. Και συμφωνώ πως ο ερωτας μας τρελαίνει, αλλα από αυτά που γραφεις, έχεις αντιληφθεί την τρελα σου αυτή... απλά αντί να κανεις κάτι για να την ξεπεράσεις, έστω απλά λέγοντας στον εαυτό σου πως δεν αξίζει να τρελαίνεσαι για κανέναν, την γαλουχείς επαναλαμβάνοντας ένα σωρό αρνητικότητες...

Εγώ προσωπικά δεν αισθάνομαι ότι μπορώ να σε βοηθήσω εάν δεν μου πεις το πρόβλημα σου συγκεκριμένα, αναλυτικά, όσο περίπλοκο και να είναι. Θα σε βοηθήσει και εσένα να ξεφύγεις από τις γενικεύσεις ώστε να μπορέσεις να νιώσεις πως δεν είσαι μονος εναντίων όλων...
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Senior Member
    Το προβλημα μου ηταν οτι ημουν ΕΝΑΣ και ολοι οι φιλοι και συγγενεις προτιμουσαν να το παιζουν κοκουρουκου αντι να μου πουν τι με σκοτωνει.Αστον τον βλακα στην τρελλα του.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Και προτιμησαν να με πλακωσουν στα χαπια.

Senior Member
    Μια δεκαετια...τωρα που ξυπνησα και βλεπω την πραγματικοτητα τι να μου πουνε?

Senior Member
    Ειμαι περα απο βοηθεια σημερα ακομα και απο εσας δεν θελω να σας στενοχωρω...θα σταματησω να γραφω για σημερα.

Senior Member
    Μη λες οτι προτιμησαν να σε χαπακωσουν ,ειναι κουβεντες βαριες,ειχαν λογους να θελουν να σε νεκρωσουν η δεν ηξεραν τι να κανουν οπως συμβαινει συνηθως, γιατι και εμεις με τις κρισεις μας τους τρομαζουμε και μαζι με την τρομοκρατια των γιατρων γινονται και αυτοι αρρωστοι και φοβισμενοι,εννοω την οικογενεια μας.Πες μας τι εγινε με τον ερωτα γιατι φοβαμαι οτι πολλα ξεκινησαν απο αυτο!Μη ξεχνας οτι ολοι ειμαστε εδω για να βοηθησουμε και να βοηθηθουμε και μπορει και να σωθουμε!

Senior Member
    keep γιατι δεν αγαπας τον εαυτο σου? Συνεχεια λες πως εισαι βλακας, και διαφορα αλλα που δεν εισαι...

Αλλα η αληθεια ειναι πως αυτο που βλεπω εδω, ειναι οτι δεν αγαπας εσενα.. πρεπει να αγαπησεις τον εαυτο σου για να σε αγαπησουν και οι αλλοι οπως και για να κανεις σχεση.

Senior Member
    Keep
    προσπαθώ να καταλάβω γιατί δεν το κάνεις και πολύ εύκολο...
    εννοείς ότι τελικά δεν είχες ψύχωση και άδικα πήρες αγωγή;
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Ειχα ψυχωση...αλλα οχι σε τετοιο βαθμο,την ψυχωση την πραγματικη ηταν δημιουργημα των αλλων και φτυνω αιμα γιατι εχω την ρετσινια.Παντα το ηξερα και παλευα προσπαθουσα με τη λογικη,με ατελειωτους μικρους κανονες,με φιλοσοφιες αλλα δεν μπορεσα.Απλουστατα δεν μπορεσα.Δεν εχει κανενας την εμπειρια.Αμφεβαλλα για την αληθεια και αναζητουσα τι φταιει,γιατι ρε γαμωτο,γιατι ειμαι ανυπαρκτος ενω με ξερουν ολοι.Γιατι με ξερουν ολοι αλλα ειμαι και ανυπαρκτος.Μονο πονο,πονο,πονο.

Senior Member
    Κηπ καλημερα.Θελεις να πεις οτι δεν σου ειπαν οτι εχεις ψυχωση κ απλα σου εδιναν τα χαπια?Δηλαδη τι σου ειπαν?Τα χαπια τα πηρες με συνταγη γιατρου ετσι?

Banned
    ξερει οτι εχει μια ελαφρια μορφης σχοζοφρενια.απλα κατι δεν παει καλα με την θεραπεια.
    αλλα δεν εχει αδικο οτι ο κοσμος ειναι πολυ αδικο με τετια θεματα.
    μην το βαζεις κατω κιπ κουνισου και δες τι σε χαλαει τοσες μερες.

Senior Member
    Άρα keep θες να πεις ότι η ψύχωση επιβαρύνθηκε με τη στάση των υπολοίπων απέναντί σου;
    Και ποιοι είναι αυτοί; Η οικογένεια ειδικά ή γενικά για το περιβάλλον στην πόλη όπου ζεις μιλάς;
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    γινε αναισθητος.....μην δινεισ σημασια για το τι λεει ο καθε ενας...οτι κ αν σου πει να το βρει ο ιδιος.εχω σπαστει τωρα με τον κοσμο που δεν ξερει κ του λεει οτι ηλιθιοτητα του κατεβει για να σε στεναχωρησει.κοιταξε τον εαυτο σου κ κανεναν αλο.οπιοσ σαγαπαει πραγματικα θαναι μαζι σου..κ να ξερεισ πως σαγαπανε αλλα αυτοι που σαγαπαν πραγματικα ειναι πολοι λιγοι.μην εγχωνεσαι ολα θα πανε καλα στη ζωη σου απο δω κ περα υπομονη θελει κ να βαλεις δυναμη..θα την βρεισ καπια στιγμη αυτο ειναι σιγουρο.

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast