δεν μπορω να καταλαβω τι εκπεμπω - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 73
    Senior Member
    Ok παιδια ειμαι καλυτερα,αισθανομαι καλυτερα δεν ξερω τιποτα για τιποτα.
    Η σχεση μου με την \"πολη\" μιας και δεν ειμαι κανενας σημαντικος?
    Περασα στην μη υπαρξη.Δηλαδη ουτε καν με κοιτανε σαν να μην υπαρχω.Οπως κανουν με τους τρελλους.
    Με κατι που δεν θελουν να εχουν σχεση,με τους περιθωριακους.Δεν με πειραζει αρκει να μη με πειραζουν.
    Φτου και απο την αρχη,μπορει καποτε να καταφερω να φυγω...να αποκτησω την ενεργεια γιατι αυτο μου λειπει η ενεργεια για τα παντα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    κεεπ σαγαπαμε .κανε κατι με τα φαρμακααντρακι μου.
    στεναχωριεμαι να σε βλεπω τοσες μερες ετσι.να σε διαβαζω μαλλον.

Senior Member
    Ετσι keep , keep on keeping on !
    Ζεις σε μια μικρη πολη και αυτο ειναι το προβλημα.
    Αμα ησουν στην Αθηνα θα ησουν αγνωστος μεταξυ αγνωστων.
    Αλλα και παλι μη ψαρωνεις απο τους αλλους.
    Ενας στους εξι , τουλαχιστον, εχει προβλημα ψυχικης υγιειας.
    Οποτε ολοι αυτοι που σε περιθωριοποιουνε ειναι οι μεγαλυτεροι υποκριτες. Ποιος ξερει τι lexotanil παιρνουν αυτοι καθε μερα και
    ποσα prozac.
    Εισαι μαλλον μικρος ακομα και δινεις σημασια στη γνωμη των αλλων.
    Εγω τους γραφω ολους και δε με νοιαζει τι σκατα λενε.
    Τους περιφρονω , εχω καταφερει σημαντικα πραγματα στη ζωη μου
    και αυτοι ειναι πιο χαζοι απο εμενα..
    Ενα προβλημα υγιειας δεν ειναι ντροπη ουτε λογος να περιθωριοποιειται ενας ανθρωπος. Υπαρχει ανθρωπος που δε θα εχει στη ζωη του ενα προβλημα υγειας ; Οχι βεβαια. Αρα τι σε νοιαζει.
    Αστους να ειναι αμορφωτοι. Μην αγχωνεσαι και πανω απο ολα
    κοιτα τη δοση σου , γιατι ολα αυτα μου ερχονταν στο μυαλο οταν ελαττωνα τη δοση μου.
    Κοιτα εσυ να εισαι καλα και χεστους αλλους. Το λεω αυτο και στον εαυτο μου. Αμα γινεις εσυ καλα σιγα σιγα θα κοπασουν και οι αλλοι.

Originally posted by keep_walking
    Ok παιδια ειμαι καλυτερα,αισθανομαι καλυτερα δεν ξερω τιποτα για τιποτα.
    Η σχεση μου με την \"πολη\" μιας και δεν ειμαι κανενας σημαντικος?
    Περασα στην μη υπαρξη.Δηλαδη ουτε καν με κοιτανε σαν να μην υπαρχω.Οπως κανουν με τους τρελλους.
    Με κατι που δεν θελουν να εχουν σχεση,με τους περιθωριακους.Δεν με πειραζει αρκει να μη με πειραζουν.
    Φτου και απο την αρχη,μπορει καποτε να καταφερω να φυγω...να αποκτησω την ενεργεια γιατι αυτο μου λειπει η ενεργεια για τα παντα.

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Ok παιδια ειμαι καλυτερα,αισθανομαι καλυτερα.
    ετσι μπραβο βρε κιπακο!
    να δεις που θα τα καταφερεις ολα τελικα!
    πιστευω πολυ σε σενα και στις δυναμεις σου!!!
    φιλακια!:)))

Μπραβο κιπ,ειλικρινα χαιρομαι που εισαι καλα.δυναμη,υπομονη και αισιοδοξια:):):) H ζωη, σου ανηκει:)

Senior Member
    κιπ να ξερεις πως ολοι εδω περα ειμαστε με το μερος σου σε καταλαβαινουμε γιατι μκ εμεις τα ιδια περναμε κ χειροτερα...μη το βαζεις κατω..παντα διπλα σου θαμαστε για βοηθεια.στειλε αμα θες κ πρωσοπικο μυνημα,χαιρομαι πουσαι καλυτερα:)

Senior Member
    κιπ στην εξω ζωη δεν ξερω τι εκπεμπεις παντως εδω εισαι οπως διαπιστωνεις απο τα μελη που οι περισσοτεροι βλεπουν με εκτιμηση και συμπαθεια

:)
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    δεν αισθανομαι μισος πλεον απλως ειμαι πλεον φιρμα...ημουν δηλδη και πιο πριν...τωρα ειμαι περισσοτερο...ωραια τα καταφερα παλι:]
    δεν πειραζει
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    εμεις εδω μεσα σε βλεπουμε σημαντικο γιατι κ εσυ εχεις κατι να μας δωσεις.....κ μας βοηθας να το ξερεις.ολοι οι αλοι να φυγουν απο κει που ηρθαν που σε κοιτανε κ λενε για σενα!!!!!!γραψτους ειναι το καλυτερο που εχεισ να κανεις κ αν σε πουν κ κατι απαντησε δυναμικα να τους πληγωσεις χειροτερα!!!!!!!!!:)

Senior Member
    Με εχουν σκοτωσει τοσα χρονια και θελουν και τα απομειναρια,μακαρι να ηταν ψυχωση η αρρωστια τους.Sorry guys αλλα μιλαμε για real life τωρα.ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ εγω μπορει να ειμαι σπεσιαλ αλλα αυτοι ειναι ΑΡΡΩΣΤΟΙ.

Senior Member
    Αν δεν καταφερω να φυγω απο δω ειλικρινα bye-bye.

Senior Member
    Keep τι εγινε? τι σου κανανε?

Senior Member
    Αυτοι με βριζουνε στους δρομους επειδη ειπα θα φυγω απο αυτη τη γαμημενη πολη.....και μου λενε οτι με αγαπανε με φωναζουν μαλακα με σκοτωνουν.

Senior Member
    Με σκοτωνουν εντωμεταξει εδω και χρονια με αυτο που λενε \"αγαπη\"

Senior Member
    Τους φτυνω για το αιμα που εχυσα...τοσα χρονια δεν τους αξιζω και ξερω ποιος ειμαι.

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast