Results 1 to 15 of 29
Thread: Αξίζει να προσπαθήσω ;
-
22-09-2023, 04:38 #1
Αξίζει να προσπαθήσω ;
Πριν ενάμιση μήνα γνώρισα ένα παιδί μέσω κοινής παρέας και υπήρχε έντονο φλερτ. Κάποιες μέρες μετά μου έστειλε μήνυμα και ξεκινήσαμε να μιλάμε καθημερινά για καμία βδομάδα.(εγώ έλειπα και μόλις γύρισα μέσα στη βδομάδα βγήκαμε). Κατά την διάρκεια του ραντεβού ξεκίνησε να μου λέει άπειρες λεπτομέρειες για ό,τι έχει κάνει και έχει δοκιμάσει στα ερωτικά του. Γενικά έδινε την εντύπωση ατόμου με άπειρες εμπειρίες, πειραματισμούς, περιπέτειες κλπ. Γυρνώντας κάναμε κάτι (δεν προχωρήσαμε καθόλου, γιατί ήθελα παραπάνω οικειότητα). Εγώ ενθουσιάστηκα φουλ, δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο, ίσως και η καλύτερη <<πρώτη φορά-φιλί>> με κάποιον. Την επόμενη μέρα μου έστειλε μήνυμα και μου είπε να βρεθούμε, αλλά έπρεπε να φύγω για μία συνέντευξη δουλειάς. Μου ξαναέστειλε να ρωτήσει πως πήγα και εφόσον επέστρεψα μου είπε να βρεθούμε πάλι. Και από εδώ και πέρα όλα λάθος. Με πήγε σε ένα σπίτι (που απόσο ξέρω νοικιάζουν μαζί με τους φίλους του από την περίοδο του covid και εκεί έκαναν μαζώξεις κλπ), (είμαστε φοιτητές). Είχε κάνει φουλ ατμόσφαιρα, είχε παραγγείλει να φάμε, είχε ανάψει κεριά και γενικότερα το όλο σκηνικό ήταν πολύ στημένο για δεύτερο ραντεβού. Ξεκινάμε λοιπόν να κάνουμε προκαταρκτικά και 1) ήταν αρκετά ψυχρός-ρομποτικός σαν να είχε σχεδιάσει όλες τις κινήσεις, αλλά να μην του έβγαιναν αυθόρμητα και με πάθος 2) δεν έκανε πολλά προκαταρκτικά 3) δεν μου έβγαλε καν το σουτιέν 4) ενώ όλο το βράδυ μου έλεγε πόσο πολύ θέλει να κάνουμε σεξ, στο ένα λεπτό αφού ξεκινήσαμε του έπεσε. Ακολούθησε αμήχανη σιωπή, με εμένα να είμαι αρκετά χαλαρή και αυτός να έχει φρίξει και να είναι ψυχρός. Ξεκίνησε να απολογείται, τόσο πολύ που άρχισα να νιώθω άβολα και εγώ. Σε κάποια φάση του είπα ότι είναι αργά και πρέπει να φύγω, με γύρισε σπίτι και πάλι στον δρόμο με ρωτούσε πόσο πολύ ξενέρωσα, ενώ του είχα πει οτί είμαι οκευ και δεν ξνέρωσα καθόλου. Μόλις φτάσαμε σπίτι μου με ρώτησε αν θα βρεθούμε μετά τις διακοπές μου (θα έφευγα εξωτερικό σε μία φίλη) και άρχισε να μου λέει οτι μου χρωστάει μία τέλεια βραδιά. Εγώ του είπα απλώς καληνύχτα και έφυγα γιατί είχαν σπάσει τα νεύρα μου. Τις επόμενες15 μέρες που έλειπα δεν μου έστειλε ΤΙΠΟΤΑ (αν και έβλεπε όλα μου τα στόρυ πρώτος και όλες τις γνωστές βλακείες του ίνσταγκραμ). Δύο μέρες αφού γύρισα μου ξαναστέλνει, μιλάμε λίγο και μου λέει οτι θέλει να βρεθούμε και ότι αυτή τη φορά θέλει να δοκιμάσουμε πολλά πράγματα- φετιχ, έχει ετοιμάσει πολλά (σεξουαλικού περιεχομένου) κλπ. Μου φάνηκε σχεδόν αστείο και τον άφησα στο διαβάστηκε. Από τότε δεν μου ξαναέστειλε τίποτα και 1) είμαι να σκάσω γιατί στην αρχή μου άρεσε τρομερά και πήγε όλο λάθος 2) με ενόχλησε που δεν έστειλε ένα μήνυμα στις διακοπές, αλλά και τώρα δεν ξαναπροσπάθησε 3) ήθελα φουλ να προσπαθήσουμε άλλη μία φορά, αλλά νιώθω οτί έχουν μαζευτεί πολλά κουλά και επίσης δυστάζω να κάνω την κίνηση να στείλω και εγώ.
- 22-09-2023, 10:08 #2
Κλασικός φαφλατάς πιτσιρικάς που είναι και πολύ πιθανόν να είναι άπειρος .Γενικά όπου ακούς πολλά κεράσια και πολύ κουβέντα γύρω από τις σεξουαλικές εμπειριες και επιδόσεις κάποιου, κρατά μικρό καλάθι. Ούτε να τον φτυσεις. Δεν χρειάζεται ακόμη και για μια ξεπέτα να στο πω χοντρά να πέφτουμε χαμηλά. Θα είναι σαν να τον παρακαλάς. Αφού δεν βγήκε, άστο να πάει στο καλό. Άσε που πιστευω ότι θα ήταν μαπα το καρπούζι.
22-09-2023, 10:22 #3
καλημερα.
ηταν στραβο το κλιμα, το εφαγε κι ο γαιδαρος...
κατ αρχας, οι τοσο πολλες και περιεργες ερωτικες εμπειριες, το πιο πιθανο ειναι να ειναι μονο στο μυαλο του. να τις φαντασιωνεται και να μην τις εχει κανει ποτε.
κατα δευτερον, αν ηθελες τοσο φουλ να ξαναπροσπαθησετε, γιατι τον αφησες στο διαβαστηκε;
εχει το που εχει το κομπλεξ του που του πεφτει, ξυνισες κι εσυ, γιατι να επανερθει; καλα εκανε και εξαφανιστηκε.
το οτι δεν επικοινωνησε οσο ελειπες, δεν λεει τιποτε, γιατι δεν ειχατε και τιποτε. ηξερε ποτε θα ερθεις, εμφανιστηκε οταν ηρθες.
22-09-2023, 20:21 #4
Μπορεί να είχε άγχος. Να έχει η σκέψη της "απόδοσης" στο σεξ κολλήσει στο νου του (καθόλου σπάνιο
και σύμφωνο με τις επιταγές των πρεπόντων από το άρρεν φύλο) και αυτό να ήταν όλο.
Όσο για τα φετίχ, αν δεν είσαι εσύ φετιχίστρια, πώς θα τα δεχόσουν, ως αυτοθυσία; :D
Κι άλλη παράγραφος είναι ότι αν είναι δυνατή η κλίμακα του φετίχ τότε το απαιτεί το πράγμα για να
νιώσει διέγερση. Μην κάνεις τίποτε που δε γουστάρεις, κάνε αυτά που γουστάρεις, γενική συμβουλή. :P
22-09-2023, 21:24 #5
γεια, μπορεις να κανεις οτι θελεις και να προσπαθησεις οσο θελεις για να δεις που θα βγει ολο αυτο αν και υπολογιζω οτι ο νεαρος δεν ενδιαφερετε για κατι σοβαρο. γιατι κανεις που θελει πραματικα μια γυναικα δεν καθεται να της λεει περι ερωτικων φαντασιωσεων κτλ κτλ κανονικα εχει πολλα περισσοτερα να πει.
επιπλεον χωρις να μπορω να το επιβεβαιωσω ενας ανθρωπος που μιλα τοσο πολυ για φετιχ και τετοια να ξερεις οτι βιντεοσκοπει.
ακομα δεν ειχε καλη στυση γιατι εχει φετιχ, για να εχει θα πρεπει να ικανοποιησει τα φετιχ για τα οποια σου εχει πει.
22-09-2023, 21:31 #6
Ωσ προσ τι σου λεει αν κανει για σενα κ ειναι κοινωνικοσ θα σου πει για τα παντα εχω φιλο που τη φραση πισω εχει η αχλαδα την ουρα την εξηγησε στη γυναικα του πριν την παντρευτει εξηγηται αυτο το πραγμα ε αυτοσ το εξηγησε
22-09-2023, 21:33 #7
Δεν ξερω τι ειχε παρει αλλα το εξηγησε
22-09-2023, 21:33 #8
Δεν ισχύει το fetish ίσον βιντεοσκόπηση, πού το είδες αυτό γραμμένο; Γι αυτό δεν μπορείς να το επιβεβαιώσεις.
Όσοι άντρες έχετε μακρύ ίσιο μαλλί πάντως στείλτε μου, χα χααα
23-09-2023, 05:38 #9
Λοιπόν, καταρχας δεν θα δοκίμαζα κάτι που δεν ήθελα, αυτό το ξεκαθάρισα και στον ίδιο (έτσι και αλλιώς το είχε φέρει στην συζήτηση ως << αν σου αρέσει κάτι από αυτά θα μπορούσαμε να το δοκιμάσουμε>>). Εγώ ειμαι πολύ ανοιχτή γενικά σε όλα ΟΤΑΝ έχω αναπτύξει ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ, μου φαίνεται κάτι ελκυστικό και κυρίως δεν νιώθω ότι ικανοποιώ το φετίχ κάποιου που διαφορετικά χωρίς αυτό δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει, αλλά έχουμε πει μαζί ότι θελουμε να δοκιμάσουμε καινουρια πράγματα. Τώρα το αν βιντεοσκοπεί, αν δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς τα φετίχ του κλπ, πρόβλημα του και αν διαπίστωνα κάτι τέτοιο θα έφευγα, αλλά προς το παρόν δεν είχα προλάβει να βγάλω συμπεράσματα. Απλά πήγε αρκετά λάθος το όλο κονσεπτ και φάνηκα στα μάτια του πολύ πιο ξενερωμένη αποσο ήμουν. Στο πίσω μέρος του μυαλού μου είχα να ξαναβρεθούμε, να δω τελοσπαντων τι από όλα αυτά ισχύει και οκ στην τελική αν πάει χάλια το κόβω. Απλά τώρα μου έχει κολλησει στο μυαλό που δεν ξαναδοκιμασα.
23-09-2023, 05:46 #10
Γενικώς δεν μιλούσε μόνο για αυτά, εγώ κυρίως επικεντρώθηκα σε αυτό γιατί μου φάνηκε ότι το έπαιζε φουλ εμπειρία, τα έχω κάνει όλα σε αυτή τη ζωή κλπ, όταν αναφερθήκαμε σε αυτό.
Για κάποιο λόγο, ενώ είναι λίγο απόλυτο αυτό που λες, από ένστικτο νιώθω ότι ισχύει πολύ για τον συγκεκριμένο. Ότι δηλαδή δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς τα φετίχ του, για αυτό και ήταν λίγο περίεργος-ρομποτικός στο σεξ.
23-09-2023, 10:14 #11
23-09-2023, 15:31 #12
Νομίζω πως έπιασα αυτό που λες για την οικειότητα. Ισχύει, αν είναι αυτοθυσία δε λέει καθόλου. Το ζήτημα είναι
όλες οι πλευρές να το φχαριστιούνται και θα προσθέσω εδώ- όσο το ευχαριστιούνται. Το καθήκον σκοτώνει
την ευχαρίστηση. Να δοκιμάσετε λοιπόν τα καινούργια πράγματα. Νομίζω πως θα το κατάλαβε πια ότι πήγε λάθος, ε;
23-09-2023, 16:18 #13
εσυ τωρα εφαγες κολλημα για εναν λογο . πρωτον εισαστε μικροι σε ηλικια ,αφου λες φοιτητες κλπ ....το κολλημα το εφαγες γιατι του πεσε και σου περασε απο το μυαλο οτι δεν εισαι ποθητη , υπαρχει αλλη , θελει να ξεπερασει κλπ . γραφεις οτι ενω εκανε ατμο , δεν προχωρησε σε μπολικα προκαταρτικα ...προσπαθω να μπω στο μυαλο μικροτερων ηλικιων οταν ακουω ...εχω κανει πολλα , εχω φετιχ , εχω διαφορα ....δεν ξερω κ τι παιζει με τις εφαρμογες για σεξ , βιντεακια κλπ
ας μπουμε στον δικο σου κοσμο , εσυ τι θελεις απο το παιδι αυτο ? σχεση ? σεξ ?
23-09-2023, 16:34 #14
Λοιπόν, αυτός το πήγαινε προς fifty shades (Αυτό μπορεί να το κάνει πάλι για εντυπωσιασμό κλπ). Αλλά μετά όσο το συζητήσαμε, κατάλαβα ότι θέλει να δοκιμάσουμε πράγματα και σε αυτόν. Γενικώς μου έδωσε την αίσθηση ότι πέρα από εντύπωση και μούρη που προσπαθεί να πουλήσει, ίσως έχει συγκεκριμένους τρόπους που διεγείρεται που μπορεί να μην μου έχει πει ακόμη.
23-09-2023, 16:40 #15
Επειδή ήταν πολύ σύντομο το μεταξύ μας και όσο μιλούσαμε προσπαθούσε κάθε μέρα να με δει κλπ + μετά απολογούνταν και ξαναπροσπαθήσε να με δει,δεν το πήρα τόσο στραβά ή να σκεφτώ ότι δεν ήθελε - δεν του άρεσε - έχει άλλη. Πιο πολύ απογοητεύτηκα γιατί την πρώτη φορά μου άρεσε πολύ και είχα δημιουργήσει και εγώ προσδοκίες στο μυαλό μου- μου τις είχε δημιουργήσει. Τώρα για το τι θα ήθελα από αυτόν, θα μπορούσα να απαντήσω αν τον γνώριζα λίγο παραπάνω. Αν πήγαινε καλά και τα βρίσκαμε ναι θα ήθελα να τον δω και πιο σοβαρά. Αν όχι θα το άφηνα.