Αξίζει να προσπαθήσω ; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 29 of 29
    Junior Member
    Επίσης αποφάσισα ότι δεν θα κάνω κάτι. Αν ξαναβρεθούμε σύντομα σε κοινή παρέα και μου μιλήσει θα ειμαι δεκτική και θα δώσω άλλη μια ευκαιρία να δω αν μπορούμε να τα βρούμε. Διαφορετικά θα το αφήσω γιατί ίσως δεν ήταν αυτό που μου έδειξε την πρώτη φορά που βρεθήκαμε.

Senior Member
    χμ , για να δουμε αν μπορουμε να βοηθησουμε . παιρνουμε λοιπον δεδομενο οτι θα ηθελες να τον γνωρισεις καλυτερα , να προκυψει σχεση και να τα βρειτε μεταξυ σας .
    οποτε οι αντιδρασεις σου θα ειναι με γνωμονα τα δικα σου θελω .
    η μπαλα παιζει στο δικο σου γηπεδο για εναν και μοναδικο λογο . εκανε δηλωσεις στις οποιες ηταν κομπαρσος ! οποτε βαλε το μυαλο σου να δουλεψει .....παντως σιγουρα δειχνει ανασφαλης με οτι αυτο συνεπαγεται ....τωρα με τι ειναι ανασφαλης ....με εσενα , με τον ιδιο ...

Junior Member
    Πάντως δεν ξέρω αν είναι τόσο ανασφαλής. Εμένα δεν μου έδωσε τόσο αυτή την εντύπωση. Γενικώς έδειχνε φουλ σίγουρος για τον εαυτό του, δεν είχε ντροπές ή αναστολές ή κάτι. Περισσότερο μου φάνηκε ότι απλώς ήθελε να με << πάει με τα νερά του >> κατά κάποιο τρόπο και να προκαλέσει εντυπωσιασμό. Μπορεί να είναι απλώς η τακτική του έτσι. Τι να πω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Evelina2000 View Post
    Πάντως δεν ξέρω αν είναι τόσο ανασφαλής. Εμένα δεν μου έδωσε τόσο αυτή την εντύπωση. Γενικώς έδειχνε φουλ σίγουρος για τον εαυτό του, δεν είχε ντροπές ή αναστολές ή κάτι. Περισσότερο μου φάνηκε ότι απλώς ήθελε να με << πάει με τα νερά του >> κατά κάποιο τρόπο και να προκαλέσει εντυπωσιασμό. Μπορεί να είναι απλώς η τακτική του έτσι. Τι να πω
    Δεν σε ξενερώνει ότι πουλάει μούρη για το κρεβάτι που κάνει κ για τις εμπειριες του; Επίσης, προσωπική γνώμη πάντα, θεωρώ ότι είναι καλύτερα να δοκιμάζεις πράγματα κ φετίχ με μια σχέση που και θα υπάρχει οικειότητα, όπως σωστά λες, αλλά και θα spice things up. Τώρα με ένα τυπακι που προσπαθεί να κοκορευτεί κατά κάποιο τρόπο και ίσως το κάνει γιατί εισαι κ μικρή, εγώ θα έλεγα να μην κανείς κάτι. Άσε μην είναι κ κανένας αμπαλος και τρέχετε στο ΚΑΤ. Χαχα

Senior Member
    Εγώ έχω φτιάξει κάτι σενάρια με το μυαλό μου ήδη.
    Να πάει ο άλλος να παίξει με αυτή νομίζοντας ότι είναι sub και να του βγει domme lol
    Ή αυτός με το fetish να το πάει γλυκά γλυκά για να μην την τρομάξει και να βγει περισσότερο into αυτή, χα χα.
    Σόρρυ Εβελίνα, δεν αντιστέκομαι σε κάτι τέτοια, χα χαα

Senior Member
    Αγαπητή θεματοθέτρια,

ο τύπος δεν το πάει το πράγμα καθόλου ρομαντικά. Εάν αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η σύνδεση, ο έρωτας, η οικειότητα και πιθανώς μια σχέση στο μέλλον δεν είναι ο κατάλληλος. Αυτό κάνει μπαμ από το πρώτο ραντεβού που σου περιέγραψε όλη την σεξουαλική του ζωή και προτιμήσεις. Προφανώς δεν έστειλε κάτι όταν έλειπες, γιατί δεν είναι συναισθηματικά διαθέσιμος, δεν τον ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή να συνδεθεί ρομαντικά μαζι σου μόνο σεξουαλικά.
    Επιπλέον, τα πολλά λόγια δείχνουν άνθρωπο ανασφαλή. Ένας άνδρας που έχει αυτοπεποιθηση όταν δεν λειτουργεί δεν σου σπάει τα νεύρα. Απλά λέει σόρρυ την επόμενη φορά θα είναι καλύτερα και δεν το κάνει μεγάλο θεμα. Μπορεί να φοβάται το τι θα πεις στους κοινούς γνωστούς.

Junior Member
    Την πρώτη φορά δεν είναι ότι μου ανέλυσε τι θέλει να κάνουμε σεξουαλικα και ποιες είναι οι προτιμήσεις του (ίσως και εγώ το έθεσα λίγο μπερδεμένα.) Απλώς τον έπιασε ένα ακατάσχετο παραλήρημα για όσα έχει ζήσει <<είχα μια σχέση, και μετά με είχε απωθημένο και η ξαδέρφη της και μετά με έναν φίλο μου σε μια εκδρομή βρήκαμε άλλες τρεις και μετά μας κυνήγησε ο ιδιοκτήτης και μετά εγώ τα διαπραγματεύτηκα όλα και τους έσωσα όλους και εκεί κάπου βγήκε ένας δράκος και όλοι φοβήθηκαν, αλλά εγώ όχι και σκότωσα τον δράκο, και μετά βρεθήκαμε σε ένα δωμάτιο εγώ ο δάσκαλος μου και 5 μαθήτριες. Και όταν έχω σχέση ειμαι και πιστός, αλλά δεν θέλω να με κερατώσει η άλλη. Επίσης δεν έχω απωθημένα και ειμαι καλά >> . Κάπως έτσι πήγαινε το πράγμα. Τώρα αυτά για τα φετίχ μου τα είπε αφού προχωρησαμε την πρώτη αποτυχημένη φορά, λέγοντας μου ότι αυτή τη φορά θα εντυπωσιαστώ κλπ. Επίσης πιστεύω ότι όσο έλειπα δεν έστειλε εξαιτίας της αποτυχημένης βραδιάς. Και αυτό γιατί σε άλλη φάση που έλειψα ενδιάμεσα, έστελνε παρολο που δεν θα υπήρχε δυνατότητα να βρεθούμε. Γενικά νιώθω ότι όσο πάω να το δικαιολογήσω κάπως, γίνεται χειρότερο χαχαχαχ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Art_Phil View Post
    Αγαπητή θεματοθέτρια,

ο τύπος δεν το πάει το πράγμα καθόλου ρομαντικά. Εάν αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η σύνδεση, ο έρωτας, η οικειότητα και πιθανώς μια σχέση στο μέλλον δεν είναι ο κατάλληλος. Αυτό κάνει μπαμ από το πρώτο ραντεβού που σου περιέγραψε όλη την σεξουαλική του ζωή και προτιμήσεις. Προφανώς δεν έστειλε κάτι όταν έλειπες, γιατί δεν είναι συναισθηματικά διαθέσιμος, δεν τον ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή να συνδεθεί ρομαντικά μαζι σου μόνο σεξουαλικά.
    Επιπλέον, τα πολλά λόγια δείχνουν άνθρωπο ανασφαλή. Ένας άνδρας που έχει αυτοπεποιθηση όταν δεν λειτουργεί δεν σου σπάει τα νεύρα. Απλά λέει σόρρυ την επόμενη φορά θα είναι καλύτερα και δεν το κάνει μεγάλο θεμα. Μπορεί να φοβάται το τι θα πεις στους κοινούς γνωστούς.
    ΠΑΡΑ πολυ ευστοχα, ολα τα σχολια. ισχυουν 100%..

Junior Member
    Όταν είναι κάποιος συναισθηματικά μη διαθέσιμος, αυτό συμβαίνει επειδή το άλλο πρόσωπο δεν τον καλύπτει (σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια τουλάχιστον) ή έχει να κάνει καθαρά με τον ίδιο ;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Evelina2000 View Post
    Όταν είναι κάποιος συναισθηματικά μη διαθέσιμος, αυτό συμβαίνει επειδή το άλλο πρόσωπο δεν τον καλύπτει (σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια τουλάχιστον) ή έχει να κάνει καθαρά με τον ίδιο ;
    οι λογοι μπορει να ειναι πολλοι.
    στην συγκεκριμενη περιπτωση, εχω την εντυπωση οτι ο σκοπος του εξ αρχης ηταν σεξουαλικος, οπως πιθανοτατα και με ολες τις γνωριμιες του.
    ψαχνει καποια να του εκπληρωσει το φετιχ του.
    οποτε μονο ρομαντικος δεν ειναι ο σκοπος του.
    πιθανοτατα, ο λογος που δεν μπορει να μπιπ, ειναι οτι την βρισκει μονο με κατι πολυ συγκεκριμενο, που δεν τολμησε να στο πει ακομα, ή στο ειπε , αλλα δεν το κανατε, οποτε.... δεν...

μια συμβουλη.
    μην κανεις ποτε στο σεξ κατι που σε χαλαει με την ελπιδα να κρατησεις εναν ανδρα. να το κανεις μονο αν αρεσει και σε σενα.

Senior Member
    Την εχει μικρη μην το κουραζεισ

Senior Member
    Είστε στην ιδια σχολή ή εστω στο ιδιο campus?

Junior Member
    Όχι αλλά έχουμε άπειρες κοινές παρέες και γνωστούς

Senior Member
    ...( καλά το είπα από την αρχή , η μικρή είναι καψουρακι ) πες αλήθεια

Page 2 of 2 FirstFirst 12