Ένα μήνυμα μπας και σώσω καποιον αφού δεν μπορώ εμενα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Panos_019
    Guest

Ένα μήνυμα μπας και σώσω καποιον αφού δεν μπορώ εμενα

Από μικρός πάντα φοβόμουν ότι θα πάθω κάτι πολύ κακό δεν ξέρω γιατί αυτή η αίσθηση.Περασα άσχημα παιδικά χρόνια και ήταν ο λόγος που νοσησα από καταθλιψη στα 18 μου.Στα 19 μου νοσηησα από ψυχωση κάτι πρωτόγνωρο για μενα το οποίο πάει έφυγε.Τα χρόνια κυλούσαν ηρεμα ώσπου παθαίνω βαρβάτο επεισοδιο ως φοιτητής από μαύρο.Περασαν δύο χρόνια να συνέλθω ώσπου σκάει 3ο στο στρατό και με ξέκανε τελείως.Οι νοητικές μου λειτουργιες είναι χάλια έχω ξεχάσει της γνώσεις των τελευταίων ετών δεν συγκρατώ ούτε μπορώ να μάθω πράγματα έχω πρόβλημα κατανοησης και η νοημοσυνη μου έχει πέσει κατακόρυφα.Ετσι όπως τα λέω κάποιος θα σκεφτεί η ζωη του παιδιού αυτού τελείωσε.Και εγώ αυτό σκέφτομαι και βασανιζομαι ενάμιση χρόνο τώρα από καταθλιψη δίχως να μπορώ να κάνω κάτι να αντιστρέψω την κατάσταση.Το μυαλο μου έγινε σμπαραλια και εκεί που κάποτε στροφαρα τώρα βρέθηκα χαζός και με πρόβλημα στην ομιλια.Οι γιατροί δεν παραδέχονται ότι συμβαίνουν αυτά και ότι είναι στο μυαλο μου κοινώς δεν βγάζω άκρη έχω γυρίσει 3 μέχρι τώρα.Στα νέα παιδιά που τώρα ξεκινάει η ζωη τους έχω να πω μακριά από οποιαδήποτε ουσία ναρκωτικη διότι μπορεί να πάθεις ζημια εκεί που δε το περιμένεις όπως ψυχωση που έπαθα εγώ και να προσέχουν την υγεία τους γιατί δεν είναι δεδομένη όπως και τίποτε στη ζωή.Να είστε πάντα καλά!

Senior Member
    ευχομε ολόψυχα να βγεις απο αυτο το αδιέξοδο κι να κανεις νεα αρχη στη ζωη σου μακρια απο αυτα τα πραματα το αξιζεις .
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Senior Member
    μα γιατι πηγες στρατο αφου μπορουσες να παρεις ι5 , τη τον ηθελες το στρατο. επισης κοιτα εμενα μου πηρε μια πενταετια να συνελθω δεν ηταν ευκολο

Panos_019
    Guest
    Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    μα γιατι πηγες στρατο αφου μπορουσες να παρεις ι5 , τη τον ηθελες το στρατο. επισης κοιτα εμενα μου πηρε μια πενταετια να συνελθω δεν ηταν ευκολο
    Πήγα για να μην λέει ο κοσμος και αρρρωστησα για να μην πει ο κόσμος μαλακιες και τώρα τραβάω λούκι μεγάλο

Senior Member
    οταν παρουσιαστικες τους ανεφερες το προβλημα σου και οτι παιρνεις φαρμακα?

Panos_019
    Guest
    οταν παρουσιαστικες τους ανεφερες το προβλημα σου και οτι παιρνεις φαρμακα?
    Τους είπα ότι έχω καταθλιψη μόνο και παίρνω ζολοφτ τίποτα αλλο και με έβγαλαν ι3 και μετά έφαγα τα μούτρα μου

Senior Member
    σε βγαλαν ενοπλο η αοπλο?

Panos_019
    Guest
    σε βγαλαν ενοπλο η αοπλο?
    Αοπλο Παυλο

Member
    επαθες ζημια απο την κανναβη αλλα δεν επεσες σε πιο βαρια ναρκωτικα που θα εχανες μαθηματικα βεβαιο την ζωη σου αργα ή γρηγορα.ξερω ατομο που ειχε παθει ψυχωση απο την κανναβη και αντι να σταματησει πηγε στα πιο βαρια ναρκωτικα και πεθανε.τουλαχιστον ειδες τι κακο εκανε και το απλο τσιγαριλικι και σταματησες.οπως σου ειπα σε αλλο ποστ αφου εχεις ενσημα μπορεις να βγαλεις το επιδομα το προνοιακο και να δουλευεις παραλληλα οποτε μπορεσει και να βγαλεις δικη σου συνταξη με πολυ λιγα χρονια εργασιας σε σχεση με αλλους που δεν εχουν το προβλημα και βγαινουν στα 62 ή στα 67 με βαση τα τωρινα δεδομενα.ετσι ενιωθα και γω καταδικασμενος οταν αρρωστησα με ψυχωση δουλεψα καποια χρονια και εχω δικο μου εισοδημα απο την εργασια και εχω αρκετο χρονο και για δραστηριοτητες.δεν ειναι το τελος του κοσμου

Junior Member
    Τελικά η ινδική κάνναβη έχει γίνει αιτία πολλών ψυχικών παθήσεων...
    Και σε κάποιες χώρες έχει νομιμοποιηθεί κιόλας!

Senior Member
    πανο εμενα μου πηρε πενταετια να στρωσο να αρχισω να δουλευω και να προχωρησω στη ζωη μου

Panos_019
    Guest
    πανο εμενα μου πηρε πενταετια να στρωσο να αρχισω να δουλευω και να προχωρησω στη ζωη μου
    Είμαι στον 1.5 χρόνο έχω να φάω ταλαιπωρία το ξέρω αλλά δεν μπορώ να το δεχθώ πρέπει να βρω μια ισσοροπια με την κολοαρρωστια που με έχει κάνει ακοινωνητο απαθη και χωρίς στοχους άνθρωπο.Ενας ζωντανος νεκρός με λίγα λογια

Senior Member
    Υπομονή φίλε και όλα θα πάνε καλά.
    Θέλει καιρό να στρώσεις από οποιαδήποτε ψυχική πάθηση.