Φόβος για την καρδια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 38
    Απόψε είμαι πολυ αγχωμένη... Νιώθω ότι θα πεθανω ότι θα παθω έμφραγμα... Ότι με καίει το στήθος... Φοβάμαι πολυ... Εχω μια τεράστια έξαρση άγχους... Δεν μπορώ όλη την μέρα να ηρεμησω ουτε να κοιμηθω

Senior Member
    Μην αγχώνεσαι πιες ένα χαμομήλι να σε χαλαρώσει!!!

Senior Member
    Ούτε και εγώ είμαι καλά έξαρση άγχους όπως λες ναυτία κόπωση έκανα μπάνιο λαχάνιασα ηπια ζαναξ για καμια ωρα ηρεμησα τωρα πάλι δεν μπορώ να αναπνεύσω.

Quote Originally Posted by Medussa View Post
    Ούτε και εγώ είμαι καλά έξαρση άγχους όπως λες ναυτία κόπωση έκανα μπάνιο λαχάνιασα ηπια ζαναξ για καμια ωρα ηρεμησα τωρα πάλι δεν μπορώ να αναπνεύσω.
    Με το ζαναξ νιώθεις πιο χαλαρή το λάχανιασμα περναει εντελώς?

όλα είναι στο μυαλό και εγώ παθαίνω κρίσης πανικού και έχω εμμονή με την καρδια και είμαι 25 ετών τόσες φορές που το έχω πάθει είναι λς και πλησιάζει το τέλος μου αλά σκεφτείτε πόσες φορες το έχετε νιώσει και δεν ήρθε άρα είναι mind game είναι ένα από τα πιο χάλια και σκοτεινά σινεσθιματα από το 22 έτσι είμαι κουράγιο θα σηκωθούμε πιο δυνατοί πίστη Θέληση Υπομονή Επιμονή!!!!!

Quote Originally Posted by Stauros k View Post
    όλα είναι στο μυαλό και εγώ παθαίνω κρίσης πανικού και έχω εμμονή με την καρδια και είμαι 25 ετών τόσες φορές που το έχω πάθει είναι λς και πλησιάζει το τέλος μου αλά σκεφτείτε πόσες φορες το έχετε νιώσει και δεν ήρθε άρα είναι mind game είναι ένα από τα πιο χάλια και σκοτεινά σινεσθιματα από το 22 έτσι είμαι κουράγιο θα σηκωθούμε πιο δυνατοί πίστη Θέληση Υπομονή Επιμονή!!!!!
    Δεν μπόρεσα να κοιμηθώ καλά. Συνέχεια ξυπνουσα και ένιωθα λες και με καίει το στήθος και ότι θα πεθανω... Ναυτία έχω επίσης... Και τώρα πριν που έκλεισα τα μάτια μου ένιωσα λες και πνιγηκα από το σάλιο και τώρα το έβαλα στην ιδέα μου και δεν μπορώ να κοιμηθώ γιατί νιώθω ότι θέλω να καταπιώ για να μην πνιγω από το σάλιο... Καταλαβαίνω ότι έχω πολυ πολυ άγχος σε έξαρση... Τώρα ξεσπάει όλο μου το σωμα από καταστάσεις που είχα περασει όλο αυτό το διάστημα.. Δεν μπορώ όμως και να ελέγξω τον φόβο μου επειδή συνέχεια παρατηρω τι έχω και νιώθω ότι θα πεθανω... Πόσο δυσκολο ειναι όλο αυτό ρε παιδια? Γιατί πρεπει συνέχεια να υποφέρουμε ετσι

Senior Member
    Κ εγω δεν ειμαι καλα σηκωθηκα ενιωσα λιγο σα μουδιασμα στο κεφαλι και μετα ταση λιποθυμιας φοβαμαι πολυ.

Senior Member
    Ειμαι χαλια ηπια ζαναξ 0.25 τιποτα παλι ταση λιποθυμιας κ αρχισαν οι παλαμες να μυρμυγκιαζουν ηπια παλι 0.25 ζαναξ καπως ηρεμησα αλλα ζαλιζομαι πολυ σα ν εχει πεσει τ αιμα απ τ κεφαλι μονο ξαπλα μπορω

Ειμαι χαλια ηπια ζαναξ 0.25 τιποτα παλι ταση λιποθυμιας κ αρχισαν οι παλαμες να μυρμυγκιαζουν ηπια παλι 0.25 ζαναξ καπως ηρεμησα αλλα ζαλιζομαι πολυ σα ν εχει πεσει τ αιμα απ τ κεφαλι μονο ξαπλα μπορω
    Και εγώ χάλια είμαι... Άυπνη κουρασμένη και έχω υπερένταση και ναυτία... Δεν μπορώ με τίποτα να ηρεμησω.... Αμα κοιμόμουνα θα ένιωθα καλυτερα αλλά δεν μπορώ και να κοιμηθώ είμαι χαλια

Senior Member
    Τι θακανουμε...εγω πάλι ζήταγα νοσοκομειο για καλη μου τυχη μολις ηπια το 2ο ζαναξ καπως κοπασε ολο αυτο καθομαι ξαπλα ολη μερα νιωθω αδυναμη.

Δεν έχω διαβάσει είσαι σε αγωγή?μου φαίνεσαι πολύ αγχωμενη..

Quote Originally Posted by Shadoka21 View Post
    Δεν έχω διαβάσει είσαι σε αγωγή?μου φαίνεσαι πολύ αγχωμενη..
    Οχι δεν είμαι σε αγωγή.... Είμαι αρκετά.. Έχω ένα παιδακι και είμαι γενικά σε στρες λόγω κούρασης...

Τι θακανουμε...εγω πάλι ζήταγα νοσοκομειο για καλη μου τυχη μολις ηπια το 2ο ζαναξ καπως κοπασε ολο αυτο καθομαι ξαπλα ολη μερα νιωθω αδυναμη.
    Κάθε φορά που νιώθεις αυτά τα συμπτώματα νιώθεις και μια μεγάλη ανάγκη να πας νοσοκομείο?

Πχ τώρα εσθανομε την καρδια μου να κλωτσάει πολύ με ταχυκαρδια μαζί αλά δείτε τι σάς είπα πιο πάνω θέλει θετικές σκέψεις

Senior Member
    Εμένα με φοβίζει πολύ η τάση λιποθυμίας που με πιάνει σα να πεφτει το αίμα απ τ κεφάλι κ σαν ν μην εχω διαυγεια κ τωρα τελευταια αυτο με τις παλάμες.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast