EAN ME EΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΩΣΗ - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 14 FirstFirst ... 311121314 LastLast
Results 181 to 195 of 196
    Senior Member
    εσυ να σαι καλα κιπ!!

Senior Member
    το ανωνυμο πληθος σε λεει μαλακα!πιστευω οτι στη δουλεια σου σε σεβονται!γιατι σε νοιαζει τοσο πολυ τι λενε οι μαλακες?δεν μπορει να σε λενε μαλακα μονο αυτο το διαστημα,θα το λεγανε και παλια,τοτε δεν ακουγες καλα?το νοιωθεις οτι τωρα εισαι σε ενταση?εμεις το εισπρατουμε αυτο απο εσενα το τελευταιο διαστημα που γραφεις,ο αδελφος σου τι σου λεει?σε προτρεπει κι αυτος να αυξησεις τα φαρμακα?Εμενα προσωπικα δεν θα με ενοιαζε τι λεει το ανωνυμο πληθος γιατι δεν ειμαι δημοσιο προσωπο και δεν χρειαζομαι τις ψηφους τους.Ειναι βεβαιο οτι χρειαζεσαι χαδια και αγαπη για να δεις αν μπορεις να κρατηθεις στην μειωμενη δοσολογια αλλοιως αν δεν εχεις συμπαρασταση μηπως πρεπει να παρεις κανενα ηρεμιστικο να δεις τι γινεται,φωνες ακους?

Senior Member
    Ουτε φωνες ουτε μαλακιες,ημουν στην μαυρη καταθλιψη δυο μερες-εκανα βολτες σαν ζουρλος και τσουπ εμφανιστηκαν ενα καρο μαλακες και μας δουλευουν πραγματικο γεγονος.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Το θεμα ειναι οτι παλι εσεις με βοηθησατε να ξεμαυρισω...real life τιποτα
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    δηλ,ολα καλα με την ασθενεια,νοιωθεις πιο δυνατος κ θελεις να τους εκδικηθεις ,ε λοιπον δεν γινεται θα πουν οτι εισαι τρελλος,το μονο που μπορεις να κανεις ειναι 1)να τους αγνοησεις 2)να εχεις καλυτερη εικονα (να μη γυρνας σαν ζουρλος)3) να ασχοληθεις και να πετυχεις με το ελευθερο πανεπιστημιο 4)να φυγεις απο την πολη σου 5)να ξαναερωτευτεις πιο προσεκτικα,διαλεξε κατι και καντο μη σκεφτεσαι τα ιδια και εκνευριζεσαι και σε πιανει μανια δεν το χρειαζεσαι τωρα το παθος παρε κατι να ηρεμισεις ,το θεωρεις απιθανο ολο αυτο που περνας να εχει σχεση με τη μειωση των φαρμακων (ΕΝΟΩ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ,ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ)

Senior Member
    Μα ξερεις τι ειναι ενω εχεις ηδη παλια τρελλαθει για ενα χρονο και το ξερουν \"πολλοι\" λογω ερωτα να αρχιζουν να σε φωναζουν μερικοι μαλακες μαλακα με θρασυδειλο τροπο...εχω βεβαρυμενο ιστορικο σε αυτη την πολη...δεν ξερω ποσο βεβαρυμενο...να παν να πηδηχτουν ολοι.Θα φυγω σιγουρα.Ναι μαυρισα υπερβολικα,αλλα δεν εχω καποιον να συζηταω και ειμαι ευαλωτος.

Senior Member
    Ξερεις ειμαι και εγω σε μια διαδικασια διακοπης των αντιψυχωτικων και δεν ξερω πως θα εξελιχθει,σε παρακαλω φροντισε τον εαυτο σου,μαλακωσε και ξεχνα ολους τους ασχετους θελω να εισαι καλα για να παιρνω και εγω δυναμη και να ελπιζω οτι θα τα καταφερω!καληνυχτα!

Senior Member
    Καληνυχτα κατερινα...νασαι καλα

Senior Member
    Ελα τωρα το εβγαλες-ερωτας-,μικρη πολη,μαλακες (εμεις δεν εχουμε ερωτα και ο τρελλος παει να μας την φερει θα τον γαμησουμε) μη μασας ,συνεχισε να γινεσαι καλυτερος με οτι τροπο μπορεις ολα αλλαζουν ολα εξαρτωνται απο εμας, κοιμησου και οραματισου το μελλον σου γιατι υπαρχει για ολους μας και αμη τι αλλο οφειλουμε να ονειρευομαστε!

Banned
    κιπ τι ενοεις περπαταγες σαν ζουρλος?
    οταν εισαι αφηρημενος δεν το καταλαβενεις να σταματας?
    εχεις και αυτη την απωλεια μνημηςολαεχουν γινει κουβαρι στο μυαλο σου.ολα αυτα δεν θα συνβενανε αν επερνεςκανονικα τα φαρμακα σου ρε κιπ.
    οπως καταλαβα σε φοβουντε μερικοι και λυπαμαιγιαυτο.δεν ξεροουν τιγλυκιαψυχουλα εχεις.

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Δεν εχω χρονο...πρεπει να παλεψω πρωτιστως για επιβιωση...ισως το διαβασω,απλως θα μπορουσα να πω ειμαι μες το πανικο,δεν ειναι λιγα αυτα που αντιμετωπιζω.

και μονο αυτη η προταση με κανει να νιωθω πωσ κατι δεν παει καλα κιπ μου..
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Ο \"τρελλος\" της πολης αλλος \"τρελλος\" αυτος περασε και μου ειπε,σηκω φυγε αν θελεις το καλο σου και μετα γυρισε προς το ανωνυμο πληθος και τους λεει...με ακουσατε που του το ειπα...ρε με σκοτωνουν με το γαντι.
    Το μυαλο μου ειναι περιεργο και δεν το δεχεται ο κοσμος,ειμαι αφηρημενος και τα γραφω ολα στα παπαρια μου συνηθως.
    φοβουνται...οι αλλοι..εκει εξω που δεν ξερουν ...φοβουνται και το ξερεισ...
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    κιπ ελπιζω σημερα να εισαι καλυτερα καλε μας φιλε :)
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    Ακυρα ολα τα προηγουμενα ποστ μου...δεν ξερω τιποτα για το περιβαλλον που ζω...και πρεπει να μαθω.

Banned
    εγω λεω να συναντησεις παλι τον ερωτα και θα σου πω πως θα σαι μετα..αστα τα εχω ζησει και εγω χρονια λεγαν μαλακιες αλλα δεν τους εκανα την χαρ και μακαρι να ακουγα την λεξη μαλακας..ακουγα χειροτερα

Page 13 of 14 FirstFirst ... 311121314 LastLast