Γνώμες σχετικά με γραφεία συνοικεσίων - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 27 FirstFirst ... 91718192021 ... LastLast
Results 271 to 285 of 405
    Εσύ δεν έλεγες ότι είσαι αναποφάσιστος Τζώρτζ? Πήρες φόρα βλεπω, μάλλον αποφάσισες με ποιου το μέρος είσαι

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Εσύ δεν έλεγες ότι είσαι αναποφάσιστος Τζώρτζ? Πήρες φόρα βλεπω, μάλλον αποφάσισες με ποιου το μέρος είσαι
    Οκ οκ κατάλαβα. Το σταματάω εδώ. Μα πόσο καλός είμαι πια; Τρομάζω.

Συνεχίζω να είμαι αναποφασιστος αλλά θα παρακολουθώ το θέμα και ίσως καταλήξω κάπου.

Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Οκ οκ κατάλαβα. Το σταματάω εδώ. Μα πόσο καλός είμαι πια; Τρομάζω.

Συνεχίζω να είμαι αναποφασιστος αλλά θα παρακολουθώ το θέμα και ίσως καταλήξω κάπου.
    Εγώ αποφασισμένο σε βλέπω παντως!

Άλεξ94 έλα να τους μαζέψεις που πήραν φόρα

Senior Member
    Μεγάλε εε... Σου δώσε πάσα..
    [emoji23][emoji1787]

Banned
    Πιστευω οτι αν γνωριζομασταν ολοι οσοι γραφουμε εδω μεσα απο κοντα θα ειχε φαση χαχα.

Quote Originally Posted by alex942023 View Post
    Πιστευω οτι αν γνωριζομασταν ολοι οσοι γραφουμε εδω μεσα απο κοντα θα ειχε φαση χαχα.
    Έτσι, κερασε μια τσικουδιά στα παιδιά να τα επαναφέρεις σε τάξη

Banned
    Περα απο την πλακα δεν ειχα ποτε ακριβως θεμα στο να μιλησω σε καποια, απλως αυτες οι γνωριμιες δεν προχωρησαν απλα περα απο το φιλικο επιπεδο. Αλλα δεν μου ειναι ευκολο να τα εκφρασω ολα αυτα σε ενα μηνυμα. Θα επρεπε να σας γραφω ολοκληρα κατεβατα προκειμενου να καταλαβετε πως ακριβως σκεφτομαι και τι εχω ζησει. Ειναι καθαρα θεμα ευκαιριων αναξιοποιητων

Banned
    Ενταξει το οτι φασωθηκα με καποια δεν λεει απαραιτητα κατι, μου ειναι παντως μια ευχαριστη αναμνηση

Quote Originally Posted by alex942023 View Post
    Περα απο την πλακα δεν ειχα ποτε ακριβως θεμα στο να μιλησω σε καποια, απλως αυτες οι γνωριμιες δεν προχωρησαν απλα περα απο το φιλικο επιπεδο. Αλλα δεν μου ειναι ευκολο να τα εκφρασω ολα αυτα σε ενα μηνυμα. Θα επρεπε να σας γραφω ολοκληρα κατεβατα προκειμενου να καταλαβετε πως ακριβως σκεφτομαι και τι εχω ζησει. Ειναι καθαρα θεμα ευκαιριων αναξιοποιητων
    Έτσι κατάλαβα και εγώ , δεν έχεις θέμα να μιλήσεις . Μήπως και εσύ τις κόβεις όμως γιατί η άλλη κοπέλα ήθελε αλλά σε ξενέρωσε που εκφράστηκε γρήγορα ότι θέλει σεξ

Senior Member
    Προφανώς και ο καθε ένας μπορει να σου πει ψέματα και δεν μπορείς να βασίζεσαι στο τι θα πει ο καθε άντρας. Άλλο αυτο!
    Εγω λέω οτι δενε ειναι ηθικό απο μεριάς τους να λένε ψέματα. Εδω ο θεματοθέτης το παιζει δηθεν ρομαντικος και ευαίσθητος ενω χεστηκε για τον υγεια της συντρόφου του και θα της πει ψέματα απλα για να βρει την εμπειρία μιας σχέσης, να εχει μόνιμο σεξ κλπ.
    Απλα μην το παιζει καλος γιατι εδειξε τι ειναι ! Δεν γίνεται να αγαπάς και να βάζεις σε κίνδυνο την άλλη, αφου ξερεις πως εχεις γυρίσει όλα τα μπουρδέλα.
    Οκ θα πεις οι σχεσεις κατάντησαν απλα για το συμφέρον πλεον. Απλα μην το παιζει και ευαίσθητος και ρομαντικος . Πες ψάχνω δωρεάν ιερόδουλη να ξερουμε.

Senior Member
    Η λιτλ μιλάει αποκλειστικά για κονδυλώματα, τα οποία υποτίθεται ότι τα έχει κολλήσει κάποια στιγμή στη ζωή του το 70-80% του πληθυσμού.

Μπερδεύει όμως λιγο τις πιθανότητες με τη τύχη και το ηθικό και ανήθικο. Ο μόνος που ευθύνεται για να προφυλαχτεί η little είναι η ίδια η little.
    Δεν μπορεις να προφυλαχτείς μόνη σου! Κολλανε και με προφυλακτικό και αν καποια δεν κάνει να κάνει εμβόλιο τι γίνεται; Ασε που το εμβολιο δεν προστατεύει απο ολα τα στελέχη !

Quote Originally Posted by little View Post
    Προφανώς και ο καθε ένας μπορει να σου πει ψέματα και δεν μπορείς να βασίζεσαι στο τι θα πει ο καθε άντρας. Άλλο αυτο!
    Εγω λέω οτι δενε ειναι ηθικό απο μεριάς τους να λένε ψέματα. Εδω ο θεματοθέτης το παιζει δηθεν ρομαντικος και ευαίσθητος ενω χεστηκε για τον υγεια της συντρόφου του και θα της πει ψέματα απλα για να βρει την εμπειρία μιας σχέσης, να εχει μόνιμο σεξ κλπ.
    Απλα μην το παιζει καλος γιατι εδειξε τι ειναι ! Δεν γίνεται να αγαπάς και να βάζεις σε κίνδυνο την άλλη, αφου ξερεις πως εχεις γυρίσει όλα τα μπουρδέλα.
    Οκ θα πεις οι σχεσεις κατάντησαν απλα για το συμφέρον πλεον. Απλα μην το παιζει και ευαίσθητος και ρομαντικος . Δεν ειμαστε χαζοι
    Εσύ αν σου δώσει μια λίστα κάποιος για το που εχει πάει και με πόσες πως θα το χειριστείς? Γιατί αν θες να ακους αλήθειες πρέπει να εχεις και την αντίστοιχη ψύχραιμη αντίδραση.

Και αν σου πει πήγα με 30 κοπέλες ή αν πει πήγα σε οίκο ανοχής έχει διαφορά?

Banned
    Έτσι κατάλαβα και εγώ , δεν έχεις θέμα να μιλήσεις . Μήπως και εσύ τις κόβεις όμως γιατί η άλλη κοπέλα ήθελε αλλά σε ξενέρωσε που εκφράστηκε γρήγορα ότι θέλει σεξ
    Οπως εγραψα πιο πανω στα 20 μου ειχα αλλα στο μυαλο μου εχουν περασει 9 χρονια απο τοτε. Ηταν η πρωτη φορα που εζησα αυτην την εμπειρια και ηταν αναμενομενο οτι δεν θα το διαχειριζομουν σωστα. Πλεον ξερω τι θελω και ειμαι συνειδητοποιημενος ανδρας. Δεν με ενθουσιαζουν τοσο πολυ αυτα πλεον. Συντροφικοτητα ψαχνω, να εχω εναν ανθρωπο στη ζωη μου να ζω εμπειριες, ταξιδια κτλ. Οι αγκαλιες, τα φιλια θα γινουν ουτως 'η αλλως

Senior Member
    Δεν μπορεις να προφυλαχτείς μόνη σου! Κολλανε και με προφυλακτικό και αν καποια δεν κάνει να κάνει εμβόλιο τι γίνεται; Ασε που το εμβολιο δεν προστατεύει απο ολα τα στελέχη !
    Άρα να μείνουν όλες παρθένες, για να μη βρεθεί κάποιος να τις κολλήσει το οτιδήποτε; επειδή ποτέ δεν θα είσαι σίγουρη για την ιστορία του ατόμου που κάνεις σεξ. Δεν μπορείς να ξέρεις με πόσες πήγε, αν αυτές είχαν το οτιδήποτε.
    Δεν μπορείς να έχεις τον έλεγχο σε όλα. Παίρνεις προφυλάξεις και ρισκάρεις. Το ίδιο ισχύει και για έναν άντρα. Άρα θα πρέπει να μείνουν και οι άντρες παρθενοι. Το βλέπεις πως δεν έχει λογικη αυτό που λες, έτσι?

Έχουν τόση διάδοση τα κονδυλώματα στους νέους που μπορεί να έχει πάει ο άντρας με 1 κοπέλα μόνο και να είναι άτυχος και να κόλλησε .

Εσυ ποια λύση προτείνεις? Και με ποιο τρόπο θα ελέγξεις όλους τους συντρόφους των συντρόφων του συντρόφου σου?

Page 19 of 27 FirstFirst ... 91718192021 ... LastLast