Results 31 to 45 of 405
-
18-10-2023, 23:57 #31
Να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω πάει και δεν έχω προσωπική εμπειρία.
Υποθέτω ότι εκεί θα πηγαίνουν πιο πατροπαράδοτες ας το πούμε γυναίκες, πράγμα καλό εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα. Ωστόσο ίσως απλά δεν πηγαίνει πια καμία δεδομένου ότι με ινστα και online dating σαιτς μπορούν να βρουν ό,τι θέλουν μέσα σε 24 ώρες. Άρα θέλει μεγάλη προσοχή μήπως είναι απάτη.
Προσωπικά αν μου περίσσευαν λεφτά θα το δοκίμαζα χωρίς κανέναν ενδοιασμό.
Καλή επιτυχία αν πας.
- 19-10-2023, 08:40 #32
19-10-2023, 13:32 #33
να του κανουν κονε γνωστοι που τον εκτιμούν η φιλοι του γιατι αυτα τα γραφεια ειναι επιχιρισεις δε κοιτουν τον ανθρωπο μα κανουν κονε σα να πας στο κρεπολειο να πεις θελω αυτο το κρεας α παρτε το εχει δωρο και αυτο το κομματι κρεατος . αυτο ειναι συμβολικα το θεμα περιουσιας προίκα και οτι εχει να κανει με το τι θα δωσει ο ενας στον αλον που θα τον παρει . ολα μια συναλλαγη δε αρχιζει σωστα το θεμα και η μανα μου μ εχει πρηξει ελα να παμε σε γραφειο συνοικεσιων . βγάζω φλύκταινες και λεω οχι ετσι δε γουσταρω εχω ακουσει και τα χειροτερα για αυτα τα γραφεια . δε ειναι ωραιο να πας για να βρεις τον άνθρωπό σου να πας σε τετοια μερη.αυτα ερχονται μονα τους οχι με τροπο αφυσικο. καπου κλωτσαει αυτο σα σκεψη μπλιαχ μα ας αποφασίσει ο ιδιος αν εχει μια ελπιδα εκει ε μια φορα ας δοκιμασει .
Last edited by asperger39; 19-10-2023 at 19:56.
αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα
19-10-2023, 19:27 #34
Σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες εως τωρα. Θα συμφωνησω με τον asperger39 στο θεμα οτι ο τροπος γνωριμιας δεν θα μοιαζει σαν φυσικος, αλλα ενδεχομενως σαν κατι στημενο. Τωρα δεν ξερω πως γινονται τα ραντεβου εκει. Πως σε φερνουν σε επαφη με την κοπελα? Σου κανονιζουν καποιο ,, ραντεβου,, και γνωριζεις την κοπελα σε καποιο σημειο της πολης? Και πως μπορω να ειμαι σιγουρος οτι πραγματι θα την γνωρισω απο κοντα και οτι δεν θα το ακυρωσει εκεινη τελευταια στιγμη? Οχι οτι αυτο δεν μπορει να συμβει και σε γνωριμιες διχως την βοηθεια γραφειου. Απλως εχω αυτες τις αποριες. Σε περιπτωση που καποιος γνωριζει περισσοτερες λεπτομερειες σχετικα με την διαδικασια γνωριμιας θα το εκτιμουσα πολυ
19-10-2023, 19:54 #35
αν το εχεις τοσο αναγκη δοκιμασετο μα να ξερεις πως μπορει να σε απογοητεύσει ο τροπο οπου γινονται τα κονε σε αυτα τα μερη. εσυ αποφασιζεις παντα γνωριζοντας τα μειον κι τα πιθανον σιν.η ζωη ειν εμπειριες κι μεσα απο αστοχιες γινεσαι πιο σοφος μα μπορει κι να εχεις κι τυχη σε κατι που μπορει να ειν λαθος σα κινηση . μπορει να κατσει καλη φαση μα παντα να ξερεις οτι μπορει να ειν η ξενερα μεγαλη . ολα πορουν να συμβουν μην στεναχωριθεις απλα θα ξερεις να συμβουλέψεις αλους σε κατι που γνώρισες απ πρωτο χερι.
αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα
20-10-2023, 22:49 #36
απο το φιλοκοινωνικο περιβαλλον δεν εχω ακουσει ποτέ για τετοια γραφεια . το μονο που ξερω οτι στις εφημεριδες εχουν καποια μονοστηλα και γραφουν ......ανδρας ταδε ετων , αθλητικος τυπος , ευγενικος με τρανταχτο εισοδημα , με ακινητα εσωτερικο και εξωτερικο , εμφανησιμος κλπ .....απο την αλλη διαβαζω γυναικα ταδε ετων , αθλητικη , εισοδηματιας , με ακινητα στα νησια , ψαχνει για σοβαρη γνωριμια . οποτε αν κανεις μια απλη σκεψη , εφοσον σε ολα αυτα τα γραφεια παει η <<αφροκρεμα >> , μηπως ειναι λιγο μουφα η ολη φαση και απλα τραβανε λεφτα γενικα ......γενικα οτι κυκλοφρει σε αυτα τα γραφεια , τιντερ , ινστα , τικ τοκ κλπ τα θεωρω ασφαλη καταφυγια για τους ανασφαλης . be a man , δουλεψε με τον εαυτο σου και ολα θα ερθουν .....υγ. λιγο σαν παραγγελια μου κανει , ενα κοτοπουλο (φιλετο ) με ρυζι (κστανο ) , σαλατα και νερακι εμφιαλωμενο και σβελτα ....
22-10-2023, 05:45 #37
ειχα βαλει αγγελια σε εφημεριδα για να γνωρισω κοπελα και την ηλικια μου τοτε οτι ημουν 31 ετων και δεν με πηρε καμια με πηρε μονο μια μεγαλη για να με ρωτησει κατι και επειδη της μιλησα στο πληθυντικο γιατι ακουγα μεγαλιστικη φωνη δεν με ξαναπηρε εντω μεταξυ ειχα βαλει φραγη αποκρυψης στο κινητο για να αποφυγω τις φαρσες οποτε οποια δοκιμασε να με παρει με αποκρυψη δεν μπορουσε λογω φραγης και δεν θα το μαθω ποτε αν δοκιμασε καποια να παρει με αποκρυψη μονο μια με πηρε 50 χρονων και ανω αλλοδαπη που κατι ειπε και για χρηματα.δηλαδη τζιφος και η αγγελια ηταν χωρις φωτογραφια ηταν σε εφημεριδα και τοτε ημουν πιο νεος 31 ετων και ομως καμια ανταποκριση εστω να δοκιμασει καποια να παρει να με δει απο κοντα.εχω κατεβασει στο tinder την εφαρμογη να γνωρισω καποια και μου κανουν λαικ ολο ανδρες αν ημουνα γκει θα ειχα οποιον ηθελα συμφωνα με τα πολλα λαικ που μου κανουν ανδρες αλλα επειδη ειμαι ετεροφυλοφιλος ουτε και κει εχει αποτελεσμα.και για τα γραφεια συνοικεσιων εχω ακουσει οτι θελουν σοβαρη σχεση με γαμο και πανε αλλοδαπες σε ετοιμοθανατους ηλικιωμενους που θελουν συντροφια γιατι αυτοι πανε σε γραφεια συνοικεσιων ως επι το πλειστον για να παρουν την συνταξη τους και την ελληνικη υπηκοοτητα αλλα δεν εχω δικη μου γνωση επι του θεματος...
γενικα η κοινωνια εχει γινει νοσηρη βλεπεις τοσους ανδρες μονους τους να ξημεροβραδιαζονται σε στουντιο οικους ανοχης και στριπτιζαδικα για του λογου το αληθες μια βολτα να κανει καποιος σε αυτα τα μερη θα δει τον γεματο κοσμο που εχει και πανε και 20 χρονοι με φουλ μαγκια και ακομα και αυτοι καταληγουν εκει να πηγαινουν με την παρεα τους μετα την νυχτερινη εξοδο γιατι για αλλη μια φορα δεν γνωρισαν κοπελα και καταληγουν πελατες στους οικους ανοχης.γι αυτο και η πορνεια ειναι το αρχαιοτερο επαγγελμα του κοσμου γιατι πολυ απλα σε ολες τους αιωνες της ανθρωποτητας στην γη υπηρχαν πανω απο τους μισους και βαλε ανδρες να ειναι μπακουρια και υπηρχε αυτο το επαγγελμα να ανακουφισει τους ανδρες απο την μοναξια τους γιατι πολυ απλα οταν υπαρχει ζητηση υπαρχει και προσφορα κανονες οικονομιας ειναι αν δεν υπηρχε ζητηση θα ειχε παψει να υπαρχει σαν επαγγελμα.και μην ξεχναμε οτι οι πιο παρανομες δραστηριοτητες με υψηλο τζιρο ειναι το εμποριο ναρκωτικων και η πορνεια γι αυτα τα δυο υπαρχει τεραστια ζητηση και προσφορα γιατι πολυ απλα υπαρχουν ανθρωποι που τα ζητανε
22-10-2023, 05:58 #38
και πραγματικα τις θαυμαζω τις ιεροδουλες γιατι πολλες ειναι καταπληκτικες στην εμφανιση σαν μοντελα μανεκεν ειναι ορισμενες και επιτελουν εργο διοτι αν δεν υπηρχαν αυτες που εκτελουν πραγματικα εργο για την υπολοιπη κοινωνια θα βλεπατε που θα εφταναν οι βιασμοι στην κοινωνια.ας παρει παραδειγμα καποιος την Σουηδια που την εχουν παρανομη την πορνεια και κυνηγουν τους πελατες νομικα και εχει κατα μεσο ορο καταγγελομενους βιασμους( γιοτι πολλοι βιασμοι δεν δηλωνονται) 1500 βιασμους οταν εμεις εχουμε 300 βιασμους καταγεγραμενους στην Ελλαδα καθε χρονο και εχουμε τον ιδιο πληθυσμο με την Σουηδια και εχει 5 φορες επανω απο την Ελλαδα.πραγματικα σεβασμο σε αυτες τις γυναικες και ποτε δεν τις αποκαλω πουτ@@@ες διοτι ετσι τις υποβιβαζουμε ενω εκτελουν ενα κοινωνικο εργο για την κοινωνια και το βλεπουμε το παραδειγμα με την Σουηδια που ανεφερα
22-10-2023, 21:21 #39
22-10-2023, 22:37 #40
δεν νομιζω οτι ειναι κοινωνικο το θεμα αλλα ετσι ειναι η φυση τους.
εχουν πολυ χαμηλωτερες γενετησιες ορμες απο τους αντρες διαφορετικα θα ειχε γεμισει ο κοσμος νοθα παιδακια. αυτο απο μονο του δεν ειναι κακο,αλλα δυστηχως η συντριπτικη πλειοψηφια των γυναικων δεν μπορουν να μεγαλωσουν μονες τους παιδακια χωρις εναν αντρα διπλα τους να τους παρεχει τα παντα η την κοινωνια για να κανει μεσω επιδοματων ακριβως το ιδιο.
αλλα και οταν αναγκαστουν να το κανουν γιατι ας πουμε βιαστηκαν να μεινουν εγκυες η δεν βλεπαν καλα η απλα θαμπωθηκαν απο τον αλλον κακα τα ψεμματα τα περισσοτερα εχουν σοβαρα προβληματα οταν ο πατερας ειναι απων.
23-10-2023, 01:23 #41
23-10-2023, 08:27 #42
ainte pali με τις βλακειες...
εχεις υπαρξει γυναικα για να ξερεις τι ορμες εχουν η δεν εχουν;
εδω, δεν εχεις γνωρισει καν, καποια...
ο λογος που οι ελευθερες γυναικες δεν ειναι στην γυρα για σεξ οπως οι ελευθεροι ανδρες (αλλο αν καποιοι δεν βρισκουν, παντως ειναι στην γυρα) ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ. καταπιεζονται , γιατι δεν ειναι πρεπον για μια γυναικα να ψαχνει σεξ.. ετσι, ολες "ψαχνουν" για σχεση. ε, στο ψαξιμο τρωνε κι απο κανεναν, αλλα το προσχημα ειναι συνηθως οτι ψαχνουν για σχεση.
ποιοι ειναι οι "αντρες που θα προσφερουν τα παντα", βρε κακομοιρη; παλι στο 1950 επεστρεψες;
ενας μεσος ανδρας με ενα μεσο εισοδημα δεν μπορει να προσφερει "τα παντα" σε καμια οικογενεια. στην συντριπτικη πλειοψηφια των οικογενειων, δουλευουν εδω και δεκαετιες και οι δυο για να μπορουν να τα βγαζουν περα και παραλληλα, στο ελλαδισταν μια γυναικα εργαζομενη με οικογενεια, εχει συνηθως και οοοολη την οικιακη φροντιδα και παιδικη φροντιδα στο κεφαλι της, γιατι ο ανδρας πιστευει οτι ειναι "βοηθητικος" μονο για τετοιες υποχρεωσεις. σε αλλες χωρες βεβαια, δεν ειναι τοσο οπισθοδρομικοι οι ανδρες και μοιραζονται καλυτερα τις υποχρεωσεις..
αι παρατα μας με την μισογυνικη αγνοια σου.
υ.γ. ειδαμε και τα παιδακια που δεν εχουν κανενα προβλημα επειδη ο πατερας ειναι παρων....Last edited by Remedy; 23-10-2023 at 10:37.
23-10-2023, 17:51 #43
Προς αποφυγήν τυχόν παρεξηγήσεων δεν ζητάω να βρω μοντέλο, μια νορμάλ κοπέλα με την οποία να έχω χημεία και να ζούμε πράγματα μαζί. Όλο αυτό το συναισθηματικό κομμάτι είναι αυτό που μου λείπει αφάνταστα. Να ξυπνάω και να έχω μια κοπέλα αγκαλιά. Ξέρω ότι μπορεί όλο αυτό να ακούγεται ρομαντικό και ξενέρωτο για κάποιους αλλά εγώ έτσι νοιώθω. Στην τελική για εμένα προσωπικά μιλώντας δεν μου προσφέρουν παρά στιγμιαία ικανοποίηση οι επισκέψεις σε οίκους ανοχής όπως προαναφέρθηκε σε προηγούμενα σχόλια. Δεν με καλύπτει συναισθηματικά αυτό. Ενδεχομένως ναι για να καλύπτεται αυτή η βιολογική ανάγκη αλλά θέλω να ζήσω πραγματικό έρωτα με μια κοπέλα την οποία αγαπάω και όχι κάποια άγνωστη.
23-10-2023, 17:58 #44
Δυστυχώς και στα dating apps τα πράγματα δεν είναι καλύτερα. Είχα την τύχη να μεγαλώσω σε εποχή στην οποία όλα αυτά τα dating apps, τα facebook, τα instagram δεν υπήρχαν και οι άνθρωποι ήταν αρκετά πιο ανοιχτοί για γνωριμίες από κοντά. Πλέον όπου και να κοιτάξεις βλέπεις άνδρες και γυναίκες κολλημένες στο κινητό να βγάζουν story κτλ. και έχει χαθεί κάθε ίχνος προσωπικής επικοινωνίας.
Αν είχα την δυνατότητα να γνωρίσω κοπέλα χωρίς την βοήθεια του γραφείου θα το είχα ήδη κάνει. Απλώς είμαι ρεαλιστής και το βλέπω ότι περνάνε τα χρόνια και δεν μου δίνονται ευκαιρίες να γνωρίσω κάποια. Ακόμα και για έναν καφέ να βγω με κάποια θα είναι σπουδαία υπόθεση
23-10-2023, 20:46 #45
Λοιπόν, εντάξει ο Νίκος είναι κολλημένος, αλλά πες μας, είναι ΜΟΝΟ κοινωνικό το θέμα? Έχεις δει εσύ σε κανένα ζώο να την "πέφτει" το θηλυκό και όχι το αρσενικό? Επίσης, πάλι για "καταπίεση" λες, οκ παλιά υπήρχε, τώρα όλες οι νεαρές κυκλοφορούν με ξέκωλλα ρούχα χειμώνα καλοκαίρι, εκεί δεν έχει καταπίεση? Οι γυναίκες, αφού είναι αυτές που "διαλέγουν", γιατί απτυγχάνουν στις σχέσεις? Φταίει η "καταπίεση"? ΟΧΙ, φταίνε ΟΙ ΙΔΙΕΣ, που δεν δίνουν ποτέ ευκαιρία σε πάμπολους άντρες γιατί "έχουν απαιτήσεις", άντε μην τρελαθούμε τώρα! Λες και δεν ξέρω ένα σκασμό άντρες που δεν υπάρχουν για ΚΑΜΙΑ γυναίκα σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους, ποια καταπίεση και μπούρδες μου λες?