Γνώμες σχετικά με γραφεία συνοικεσίων - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 27 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 405
    Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    ακομα η κοινωνια τις βοηθα οσο μπορει, τους δινει δουλεια, αληθεια εχεις σκεφτει γιατι τωρα τελευταια εχει γεμισει παντου με οδοκαθαριστριες σε ολους τους δημους; οι αντρες οδοκαθαριστες που πηγαν αραγε; ε;;

παλιοτερα που αυτο δεν συνεβαινε τα παιδακια που δεν ειχαν πατερα ηταν στην κυριολεξια καταδικασμενα.

γενικα να ξερεις οι αντρες μονοι τους περνανε πολυ ωραια βλεποντας μπαλα πινοντας μπυρες η καθουμενοι στο καφενειο συζητοντας για πολιτικη η χαλβαδιαζοντας γυναικες.
    Ε μόνος σου τα λες ρε μλκ. Οι οδοκαθαρίστριες είναι περισσότερες γιατί αυτές είναι μονογονεϊκές οικογένεις. Βούρλο. Αυ-το-α-ναι-ρει-σαι! :Ρ ΑΝ οι άντρες μεγάλωναν παιδιά τότε αυτοί θα ήταν περισσότεροι.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ναι, ειναι απο την διασταση "μπαρμπας σε ελληνικο καφενειο ενος χωριου στα 1952, μας λεει τις αποψεις του".
    αυτη ειναι η διασταση που ζει ο μπαρμπα νικος...
    Μην σου πω και αρχαιότερος κούκλα μου χα χα ρε!!!

Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    γιατι να μην τσιμπησει; γυναικα ειναι,
    οσο εξυπνη και να ειναι θα τσιμπησει.

μερικες φορες τσιμπανε και οι αντρες οπως ο οδυσσεας που δεθηκε στο καταρτι. αλλα αυτος ειχε να κανει με τις σειρηνες οποτε δικαιολογητε.
    στην περιπτωση μας θα πρεπει να σπασει το πληκτρολογιο η να με βαλει στο ιγνορ
    Ότι γράφεις παπαριές για να τσιμπήσουμε. Γελάμε και πάλι!
    Άσε μας μαρή που θα σου κάνω και την χάρη!

Senior Member
    Quote Originally Posted by alex942023 View Post
    Δηλαδη οποιος πηγαινει σε οικους ανοχης ειναι αμαρτωλος και κακος ανθρωπος? Το εχω ξαναπει απο αναγκη πηγαινω καθως δεν εχω γνωρισει ποτε μου καποια με την οποια θα μπορω να ζησω αληθινο ερωτα? Απλα δεν αντεχω να στερουμαι και αυτο. Τα χρονια περνανε και αν δεν βρεθει ποτε η καταλληλη θα πρεπει να στερηθω και μια φυσιολογικη αναγκη? Δεν κανω και εγκλημα
    Όχι παιδί μου. Ποιος το είπε αυτό; Ηρέμησε. Απλά ίσως χρειάζεσαι κάποια βοήθεια ψυχοθεραπευτική ίσως να σε βοηθήσει να ξεκλειδωθείς. Το σπουργίτι νομίζω σου έδωσε τις πιο σωστές συμβουλές.

Senior Member
    το να πας με πολλους συντροφους δε ειναι ωραιο για δυο λογους ενας ειναι οτι αναλωνεσε σε επηφανιακα πραματα επιδερμικά χαλαει η ομορφη συνιθεια να εχεις μονο μια αγαπη . δευτερον ειναι θεμα υγειας μπορει κατι να αρπαξεις αν γινει απροσεξια οχι οτι οσοι πανε με πολλα τερια ειναι κακοι η αλητες δικαιωμα τους ειναι ομως αυτο σε αλλοιώνει σιγα σιγα συνηθιζεις να θες πολλες παρεες δε θες συνηθως πλεον μια αγαπη μα κοιτας παντα εδω εκει κατι νεο . ειναι αποψη μου αυτη απλα .
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Senior Member
    Φίλε, γενικά πιστεύω το πρόβλημα σου είναι ότι πρέπει να διευρινεις τον κοινωνικό σου κύκλο.
    Δεν διάβασα όλες τις σελίδες, αλλά τιντερ και τέτοια έχεις δοκιμάσει;

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    α καλα.. εκοψες αλυσιδα εσυ...
    βγαζεις παραλογα συμπερασματα απο ασχετες συζητησεις.
    ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΜΙΣΟΓΥΝΗ!
    απο που σου προεκυψε αυτο;;; δεν σκεφτηκα οτι εισαι μισογυνης. σκεφτηκα οτι προσπαθεις να καμουφλαρεις μια απορριψη που ειχες απο την κοπελα και να την κανεις να φανει σαν να την απεριψες εσυ.. δεν ειναι μισογυνισμος αυτο. απλο κομπλεξ ειναι. η κοπελα δεν ηθελε. ξεπερασε το..
    .

εσυ εισαι "οι ανδρες";;;; φυσικα και δεν μισω τους σωστους ανδρες! αλλα ουτε εσενα μισω! αλοιμονο!
    αντιπαθω τους μισογυνηδες βεβαια, αλλα ουτε αυτους τους μισω.

ολα τα αλλα ασυναρτητα που λες, τα λες για το ξεκαρφωμα...
    Χμ ....να κάνω μια ορθή επανάληψη αφού τα οιστρογόνα σου κάνουν πάρτυ . Το θέμα μας είναι οι οίκοι ανοχής , όχι αν με απέρριψε το τροχαίο . Ο θεματογραφος έθεσε τον προβληματισμό του και εγώ τον προτρέπω να ενεργοποιηθεί, κοινωνικοποιηθεί να γνωρίσει κόσμο , να κάνει μια καινούργια αρχή . Ο άνθρωπος θέλει να κάνει τα πρώτα βήματα . Κοπέλες θα έρθουν , φλερτ θα γίνουν , γνωριμίες θα υπάρξουν , οπότε του έγραψα ανάμεσα στις τόσες γνωριμίες , δεν υπάρχει ποσοστό επιτυχίας 100% ...και έθεσα ένα παράδειγμα μου , που δεν ξεκίνησε κάτι ...για κάποιους λόγους ...το θέμα μας δεν είναι αν απορρίφθηκα για να το ξεπεράσω...τι να ξεπεράσω ένα Κόφι ??? Whatever το θέμα μας είναι η ενεργοποίηση και η κοινωνικοποίηση . Υγ. Γελάει κ ο κόσμος τριγύρω δλδ ...
    Υγ2.τι να ξεκαρφωσω ? Υπάρχουν κρουστικά δρεπάνα για αυτήν την δουλειά...
    Υγ3. Δεν φοράω αλυσίδα , ιμάντες χρονισμού φοράω ...

Banned
    + player Ναι αυτό προσπαθώ να κάνω και σε περίπτωση που έτυχε να διαβάσεις τα τελευταία post μου θα γραφτώ σε γυμναστήριο και σε σχολή aikido. Είναι μέρη που σίγουρα θα με βοηθήσουν να γνωρίσω νέα άτομα αλλά το θέμα μου δεν είναι αυτό. Αυτό θα γίνει ούτως ή άλλως με τις γνωριμίες. Το θέμα είναι να με δει κάποια κοπέλα ερωτικά. Δεν έχω κάποιο θέμα στην εμφάνιση, είμαι ψηλός και δεν είναι ότι δεν βλέπομαι. Αλλά δεν νομίζω να έχει και ιδιαίτερη σημασία αυτό.

Tinder είχα για κάποιο διάστημα αλλά το διέγραψα καθώς δεν έβλεπα κανένα αποτέλεσμα. Ούτε ένα like μήνες ολόκληρους. Προσωπικά είμαι κατά του online dating και προτιμώ επί χίλιες την γνωριμία από κοντά. Και αυτό πολύ απλά γιατί για μια εμφανίσιμη κοπέλα μπορεί το tinder να αποτελεί παράδεισος ( καθώς υπάρχουν χιλιάδες λιγούρια που περιμένουν πως και πως να ρίξουν κάποια) ενώ για τους άνδρες οι επιλογές περιορίζονται στο ελάχιστο. Είναι ξεκάθαρα ο νόμος προσφοράς - ζήτησης. Το πάνω χέρι στο dating το έχουν ξεκάθαρα οι γυναίκες. Γιατί όσο εμφανίσιμος και να είσαι, όσα λεφτά και να έχεις αν μια κοπέλα δεν γουστάρει δεν γίνεται τίποτα. Και το χειρότερο είναι ότι σε αυτά τα dating apps σε κρίνουν καθαρά εμφανισιακά, είσαι απλώς ένας αλγόριθμος στο σύστημα.

Δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος εδώ μέσα να καταλάβει τι ψυχικός πόνος είναι αυτός. Δεν ζητάω ούτε παλάτια ούτε τίποτα, απλώς να βρω μια σοβαρή κοπέλα η οποία θα με αγαπήσει και θα την αγαπήσω γι'αυτό που είμαι. Είναι βράδια που κλαίω ασταμάτητα και νιώθω ατελείωτες ενοχές που επισκεπτόμουν οίκους ανοχής. Δεν αντέχω να ζω άλλο αυτό το μαρτύριο γι'αυτό και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου να προσεγγίζω κοπέλες σε αθλητικές δραστηριότητες με τις οποίες θα έχω κάποια κοινά να ξεκινάω συζητήσεις και ας μην καταλήξει απαραίτητα σε κάτι ερωτικό. Δεν πιέζω καμία, ούτε είμαι κανένας λιγούρης. Ίσα ίσα σέβομαι τα συναισθήματα μιας κοπέλας και θα της δώσω όσο χρόνο θέλει

Senior Member
    + player Ναι αυτό προσπαθώ να κάνω και σε περίπτωση που έτυχε να διαβάσεις τα τελευταία post μου θα γραφτώ σε γυμναστήριο και σε σχολή aikido. Είναι μέρη που σίγουρα θα με βοηθήσουν να γνωρίσω νέα άτομα αλλά το θέμα μου δεν είναι αυτό. Αυτό θα γίνει ούτως ή άλλως με τις γνωριμίες. Το θέμα είναι να με δει κάποια κοπέλα ερωτικά. Δεν έχω κάποιο θέμα στην εμφάνιση, είμαι ψηλός και δεν είναι ότι δεν βλέπομαι. Αλλά δεν νομίζω να έχει και ιδιαίτερη σημασία αυτό.

Tinder είχα για κάποιο διάστημα αλλά το διέγραψα καθώς δεν έβλεπα κανένα αποτέλεσμα. Ούτε ένα like μήνες ολόκληρους. Προσωπικά είμαι κατά του online dating και προτιμώ επί χίλιες την γνωριμία από κοντά. Και αυτό πολύ απλά γιατί για μια εμφανίσιμη κοπέλα μπορεί το tinder να αποτελεί παράδεισος ( καθώς υπάρχουν χιλιάδες λιγούρια που περιμένουν πως και πως να ρίξουν κάποια) ενώ για τους άνδρες οι επιλογές περιορίζονται στο ελάχιστο. Είναι ξεκάθαρα ο νόμος προσφοράς - ζήτησης. Το πάνω χέρι στο dating το έχουν ξεκάθαρα οι γυναίκες. Γιατί όσο εμφανίσιμος και να είσαι, όσα λεφτά και να έχεις αν μια κοπέλα δεν γουστάρει δεν γίνεται τίποτα. Και το χειρότερο είναι ότι σε αυτά τα dating apps σε κρίνουν καθαρά εμφανισιακά, είσαι απλώς ένας αλγόριθμος στο σύστημα.

Δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος εδώ μέσα να καταλάβει τι ψυχικός πόνος είναι αυτός. Δεν ζητάω ούτε παλάτια ούτε τίποτα, απλώς να βρω μια σοβαρή κοπέλα η οποία θα με αγαπήσει και θα την αγαπήσω γι'αυτό που είμαι. Είναι βράδια που κλαίω ασταμάτητα και νιώθω ατελείωτες ενοχές που επισκεπτόμουν οίκους ανοχής. Δεν αντέχω να ζω άλλο αυτό το μαρτύριο γι'αυτό και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου να προσεγγίζω κοπέλες σε αθλητικές δραστηριότητες με τις οποίες θα έχω κάποια κοινά να ξεκινάω συζητήσεις και ας μην καταλήξει απαραίτητα σε κάτι ερωτικό. Δεν πιέζω καμία, ούτε είμαι κανένας λιγούρης. Ίσα ίσα σέβομαι τα συναισθήματα μιας κοπέλας και θα της δώσω όσο χρόνο θέλει
    Αφού είσαι κατά του ονλάιν ντέιτινγκ τότε τι δουλειά έχεις με τα γραφεία συνοικισίων; Θα μας τρελάνεις μπρε;
    Ηρέμησε και πάλι σου λέω. Μια χαρά παιδί είσαι και να ξέρεις ότι τα καλύτερα παιδιά πιάνονται. Και παντρεύονται και κάνουν οικογένειες. Τα κωλόπαιδα μένουν μπακούρια.
    Θα το δεις στη ζωή σου.

Banned
    Quote Originally Posted by asperger39 View Post
    το να πας με πολλους συντροφους δε ειναι ωραιο για δυο λογους ενας ειναι οτι αναλωνεσε σε επηφανιακα πραματα επιδερμικά χαλαει η ομορφη συνιθεια να εχεις μονο μια αγαπη . δευτερον ειναι θεμα υγειας μπορει κατι να αρπαξεις αν γινει απροσεξια οχι οτι οσοι πανε με πολλα τερια ειναι κακοι η αλητες δικαιωμα τους ειναι ομως αυτο σε αλλοιώνει σιγα σιγα συνηθιζεις να θες πολλες παρεες δε θες συνηθως πλεον μια αγαπη μα κοιτας παντα εδω εκει κατι νεο . ειναι αποψη μου αυτη απλα .
    Από που και ως που οι κοπέλες στους οίκους ανοχής θεωρούνται ,, σύντροφοι,,?? Δεύτερον δεν νοιώθω περήφανος που πήγαινα εκεί. Νομίζεις ότι μου άρεσε όλο αυτό? Υπήρξαν βράδια που δεν κοιμόμουν καθόλου φέτος από τις τύψεις και τις ενοχές. Δεν με ικανοποιούσαν αυτές οι επισκέψεις. Δεν συμβαδίζουν με τον χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία μου. Δεν μου βγαίνει να πάω με κάποια απλά για το σεξ...δεν μπορώ να λειτουργήσω σαν ρομπότ χωρίς συναίσθημα.

Banned
    Δεν γνωρίζω πολλές κοπέλες οι οποίες βρίσκουν τα ,, καλά παιδιά,, ενδιαφέροντα. Και αν τα βρίσκουν ενδιαφέρονται θα είναι επειδή θα έχουν φάει ένα σωρό απογοητεύσεις από τα bad boys.

Banned
    Και στην τελική τι σημαίνει ,, καλό παιδί,, Όλοι οι άνθρωποι έχουμε την καλή και την κακή πλευρά μέσα μας. Εκτός αν εννοείς με ,, καλό παιδί,, όσους δεν φέρονται σαν κάγκουρες και μοστράρουν ακριβά αμάξια και μηχανές για να ρίξουν γκόμενες. Εγώ τα απεχθάνομαι αυτά και δεν θα ήθελα να είναι κάποια μαζί μου επειδή έχω ακριβό αμάξι ή οτιδήποτε. Πάντοτε τους απεχθανόμουν αυτούς τους τύπους

Senior Member
    παντως, για να μην μπερδευομαστε με τις "καλωσυνες", το να ειναι καποιος ατολμος, δεν σημαινει οτι ειναι καλο παιδι, η καλυτερο απο καποιον που ειναι πιο διεκδικητικος, ουτε και το αντιθετο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Αφού είσαι κατά του ονλάιν ντέιτινγκ τότε τι δουλειά έχεις με τα γραφεία συνοικισίων; Θα μας τρελάνεις μπρε;
    Ηρέμησε και πάλι σου λέω. Μια χαρά παιδί είσαι και να ξέρεις ότι τα καλύτερα παιδιά πιάνονται. Και παντρεύονται και κάνουν οικογένειες. Τα κωλόπαιδα μένουν μπακούρια.
    Θα το δεις στη ζωή σου.
    Γιατί ΟΛΟΙ οι άντρες βλέπουν το ακριβώς αντίθετο? Σε όλο τον κόσμο το λένε. Κι εγώ θεωρούμαι "καλό παιδί", ευγενικός, εμφανίσημος (κοντός βέβαια), μορφωμένος, οδηγώ, είμαι κλειστός αλλά έχω παρέες, οκ δεν μου βγαίνει εύκολα το σεξουαλικό, αλλά πριν τα ψυχολογικά μου (από τότε και μετά δεν την πέφτω), σε όποια κι αν την είχα πέσει έτρωγα απόρριψη. Και δεν είναι μόνο αυτό, ΟΛΟΥΣ όσους ξέρω τέτοιους δεν έχουν σταυρώσει ΠΟΤΕ γκόμενα. Βέβαια, 3-4 έχουν κάνει σχέσεις στο παρελθόν, με κοπέλες εμφανισιακά ΠΟΛΥ κατώτερές τους! Τυχαίο? Δε νομίζω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    Γιατί ΟΛΟΙ οι άντρες βλέπουν το ακριβώς αντίθετο? Σε όλο τον κόσμο το λένε. Κι εγώ θεωρούμαι "καλό παιδί", ευγενικός, εμφανίσημος (κοντός βέβαια), μορφωμένος, οδηγώ, είμαι κλειστός αλλά έχω παρέες, οκ δεν μου βγαίνει εύκολα το σεξουαλικό, αλλά πριν τα ψυχολογικά μου (από τότε και μετά δεν την πέφτω), σε όποια κι αν την είχα πέσει έτρωγα απόρριψη. Και δεν είναι μόνο αυτό, ΟΛΟΥΣ όσους ξέρω τέτοιους δεν έχουν σταυρώσει ΠΟΤΕ γκόμενα. Βέβαια, 3-4 έχουν κάνει σχέσεις στο παρελθόν, με κοπέλες εμφανισιακά ΠΟΛΥ κατώτερές τους! Τυχαίο? Δε νομίζω
    Εσένα, έτσι όπως σε κόβω... Θα σου την πέσει μία και καλή και όμορφή και φτασμένη που θα θέλει οικογένεια. Και θα παντρευτείς και θα γειάνεις αγόρι μου.

Senior Member
    Όπως έχω αναφέρει σε παλαιότερα post έχω δυο φίλους εντελώς μπακούρια στα 30 τους που είναι αναμενόμενο ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν. Φίλες ποτέ μου δεν είχα, δεν έχω έρθει ποτέ μου κοντά σε κοπέλα ( αν εξαιρέσουμε τις κοπέλες στους οίκους ανοχής). Το χειμώνα μόλις τελειώσει η σεζόν θα πηγαίνω σε γυμναστήριο σε ομαδικό γκρουπ για αερόβιες ασκήσεις. Παράλληλα ενδεχομένως να γραφτώ και σε σχολή πολεμικών τεχνών. Ειλικρινά ντρέπομαι που το λέω αλλά δεν έχω απολύτως καμία ιδέα από φλερτ και πως να προσεγγίσω κάποια. Είναι μέρες που βγαίνω με φίλους και παρόλο που πέρασα καλά γυρίζω σπίτι με έναν αβάσταχτο ψυχικό πόνο καθώς βλέπω άλλους να είναι αγκαλιά με τις κοπέλες τους και για εμένα όλο αυτό παραμένει ένα μακρινό όνειρο.
    .
    Φαίνεται ότι προσπερνάς όσα γράφω εγώ. Υπάρχουν πολύ χειρότερα από το να μην έχεις γκόμενα, σύνελθε, πραγματικά στο λέω! Και όλοι αυτοί που κάνουν πολλές σχέσεις είναι πολύ λιγότερο γεμάτοι από τα ζευγάρια στις παλιές εποχές που έμεναν σε όλη τη ζωή τους μαζί, τώρα τα διαζύγια κι η μοναξιά χτυπάνε κόκκινο! Και εσύ έχεις και εμπειρία στο σεξ, μπορείς να ψάξεις κάποια ιερόδουλη σε αγγελία που θα σου δώσει τη girlfriend experience και να αποκτήσεις εμπειρία σε αυτό! Ναι, δεν είναι το καλύτερο το πληρωμένο, αλλά βλέπεις και οι "κανονικές" γυναίκες με ποιους πάνε, οπότε τι να κάνουμε, αν θες να βρεις λύση αυτή είναι η καλύτερη για να κάνεις μια αρχή! Αλλά γενικότερα, μην εξαρτάς όλη την αξία σου σαν άνθρωπος από το αν έχεις γκόμενα. Το χόμπι σου να κάνεις επάγγελμα και θα είσαι οκ. Σιγά, νομίζεις ότι επειδή κάποιος είναι γκομενιάρης είναι κι ευτυχισμένος? Όλοι οι φιλόσοφοι του κόσμου έχουν πει ότι η ευτυχία δεν βρίσκεται στα έξω αλλά στο μέσα μας!

Senior Member
    Ο γάμος δηλαδή είναι το αντίθετο της μοναξιάς;
    Πιστεύω πως πολλοί άνθρωποι της παλιάς εποχής ήταν δυστυχισμενοι μέσα σε ένα γάμο.. Το ότι δεν χωριζαν δεν σημαίνει πως ηταν καλά.

Page 9 of 27 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast