Γνώμες σχετικά με γραφεία συνοικεσίων - Page 22
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 22 of 27 FirstFirst ... 122021222324 ... LastLast
Results 316 to 330 of 405
    Quote Originally Posted by alex942023 View Post
    Σε βρισκω πολυ συμπαθητικη και εχεις φοβερο χιουμορ. Ακομη και αν υπηρχε 1% πιθανοτητα να γνωριζομασταν να εισαι σιγουρη οτι δεν θα την αφηνα να παει χαμενη
    Αν δε σε πνίξει η little πρώτα, γιατί βλεπω της προκαλείς έντονα συναισθήματα. Μη δίνεις πληροφορίες καλύτερα για το που βρίσκεσαι γιατί ποτε δεν ξερεις

Banned
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Αν δε σε πνίξει η little πρώτα, γιατί βλεπω της προκαλείς έντονα συναισθήματα. Μη δίνεις πληροφορίες καλύτερα για το που βρίσκεσαι γιατί ποτε δεν ξερεις
    Τουλαχιστον εσυ μου προκαλεις ευχαριστα συναισθηματα και ασε την little να λεει. Επισης λεγομαι Αλεξανδρος by the way. Και αυτη ειναι η μονη πληροφορια που σου δινω.. ετσι για να υπαρχει ενα μυστηριο χαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by little View Post
    Αυτο με την τουαλετα και το μαγιο ειναι μυθος. Μαλλον απλα σας το λενε για να μην φρικάρετε που κολλησατε. Και εγω δοκιμαζω μαγιο ΜΟΝΟ με εσωρουχο και σερβιετα απο μεσα ;)
    Ο θεματοθετης ειναι βεβαιο πως εχει κολλησει κατι κατα 99% ομως. Μην συγκρίνεις ασύγκριτα πραγματα.
    Λιτλ μήπως φοβάσαι πολύ μην κολλήσεις τίποτα;

Senior Member
    Τι εισαι προσωπικος μου γιατρος και εβγαλες διαγνωση? Εγω παντως μια χαρα υγιης ειμαι εχω κανει τις εξετασεις μου. Δεν περιμενα εσενα να μου το πεις
    Σιγα μην εχεις κανει...αφου δεν υπαρχει εγκυρο τεστ για hpv για αντρες. χαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Player View Post
    Λιτλ μήπως φοβάσαι πολύ μην κολλήσεις τίποτα;
    Υπαρχει ανθρωπος που θελει να παει ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ να κολλησει κατι; Γιατι το να πηγαινεις με εναν που εχει παει με πολλες ειναι τεραστιο ρισκο και ας μην θελουν να το παραδεχτούν!

Σιγα μην εχεις κανει...αφου δεν υπαρχει εγκυρο τεστ για hpv για αντρες. χαχα
    Εγώ εχω αρχίσει να πιστεύω ότι τον γουστάρεις και προσπαθείς να κάνεις κατάσταση. Δεν εξηγείται διαφορετικά αυτό το πάθος που δειχνεις για την υγεία του

Senior Member
    Υπαρχει ανθρωπος που θελει να παει ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ να κολλησει κατι; Γιατι το να πηγαινεις με εναν που εχει παει με πολλες ειναι τεραστιο ρισκο και ας μην θελουν να το παραδεχτούν!
    Κανένας δεν θέλει να κολλήσει τίποτα συμφωνώ σε αυτό.
    Αλλά απ' την άλλη με ιερόδουλες στην εφηβεία μας ειδικά, έχουμε πάει όλοι οι άντρες.
    Δεν γίνεται να μεταφέρουμε όλοι τον hpv.

Senior Member
    Τουλαχιστον εσυ μου προκαλεις ευχαριστα συναισθηματα και ασε την little να λεει. Επισης λεγομαι Αλεξανδρος by the way. Και αυτη ειναι η μονη πληροφορια που σου δινω.. ετσι για να υπαρχει ενα μυστηριο χαχα
    Αλεξανδρε δεν κατάλαβες πως απλα για να μου την σπασει σε υπερασπίζεσαι, ενω ξερει πως εχω δικιο. Δεν θα τον βρεξεις μην χαίρεσαι αδικα.

Σπουργιτι αφου ειναι οκ οσοι πανε στα μπουρδελα γιατι δεν δινεις μια ευκαιρια εδω στον Αλεξανδρο που τον εχεις ψυχολογήσει αλλωστε πως ειναι καλο παιδι και δε ψάχνει τζαμπα πηδημα. Τα βρίσκετε αλλωστε, εχετε ιδιες αποψεις κριμα να παει χαμένη τοση χημεια.
    Με το καλο παιδια ;)

Banned
    Εγώ εχω αρχίσει να πιστεύω ότι τον γουστάρεις και προσπαθείς να κάνεις κατάσταση. Δεν εξηγείται διαφορετικά αυτό το πάθος που δειχνεις για την υγεία του
    Μην ξεχνας οτι εσενα εδωσα την πληροφορια για το αληθινο μου ονομα οχι στην little. Κατι δεν σου λεει αυτο?

Αλεξανδρε δεν κατάλαβες πως απλα για να μου την σπασει σε υπερασπίζεσαι, ενω ξερει πως εχω δικιο. Δεν θα τον βρεξεις μην χαίρεσαι αδικα.

Σπουργιτι αφου ειναι οκ οσοι πανε στα μπουρδελα γιατι δεν δινεις μια ευκαιρια εδω στον Αλεξανδρο που τον εχεις ψυχολογήσει αλλωστε πως ειναι καλο παιδι και δε ψάχνει τζαμπα πηδημα. Τα βρίσκετε αλλωστε, εχετε ιδιες αποψεις κριμα να παει χαμένη τοση χημεια.
    Με το καλο παιδια ;)
    <3 ελα μη ζηλεύεις, περιμεναμε τις ευχες σου

Senior Member
    <3 ελα μη ζηλεύεις, περιμεναμε τις ευχες σου
    Σας τις δίνω και εγώ.

Την ευχή μου τέκνα μου.

Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Σας τις δίνω και εγώ.

Την ευχή μου τέκνα μου.
    Ευχαριστούμε πάτερ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Player View Post
    Κανένας δεν θέλει να κολλήσει τίποτα συμφωνώ σε αυτό.
    Αλλά απ' την άλλη με ιερόδουλες στην εφηβεία μας ειδικά, έχουμε πάει όλοι οι άντρες.
    Δεν γίνεται να μεταφέρουμε όλοι τον hpv.
    Αν κολλησεις δεν φευγει απο τον οργανισμο σου ΠΟΤΕ! Μπορεις να τον μεταδίδεις κανονικα και χωρις να εχεις συμπτωματα.
    Ειναι η αληθεια δυστυχως, μακαρι να μπορουσαμε να την αλλαξουμε αλλα δεν γινεται. Εγω προτιμω εναν που δεν παει με πολλες και δεν εχει παει σε μπουρδελα. Αλλο να σου τυχει η στραβη και αλλο να πας και γυρεύοντας.

Banned
    Ευχαριστούμε πάτερ
    Εμενα τι ευχη θα μου δωσεις?

Senior Member
    Μην ξεχνας οτι εσενα εδωσα την πληροφορια για το αληθινο μου ονομα οχι στην little. Κατι δεν σου λεει αυτο?
    Φίλε αλεξ. Επειδή το θέμα εδώ εσύ το άνοιξες, θες να ανοίξεις καινούργιο για να συζητήσεις τρόπους για να φλεταρεις.. Επειδή νομίζω το πήγες λίγο λάθος εδώ...;

Page 22 of 27 FirstFirst ... 122021222324 ... LastLast