Results 61 to 75 of 405
-
24-10-2023, 23:27 #61
οχι, φυσικα.
και η καταπιεση των ανδρων , στην πατριαρχια, οφειλεται...
οποιος δεν κολλαει καλα στο καλουπι του A male αρσενικου, βρισκεταισ το περιθωριο και καταπιεζεται.
σου εξηγησα ηδη, οτι καθε ζωο συγκρινεται με το δικο του ειδος στις ερωτικες συμπεριφορες...
δεν μου λεει τπτ αν οι σκυλοι εχουν συγκεκριμενους ρολους.
οι ανθρωποι επιλεγουν ρολους.
ναι, στην πλειοψηφια οι ανδρες ειναι κυνηγοι, αλλα εχει και γυναικες κυνηγους.
αλλα κι αυτο ειναι ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, οχι βιολογικη.
αυτο δεν μπορεις να κατανοησεις.
αλλα ο μπαρμπα νικος δεν ελεγε καν αυτο.
ελεγε οτι οι γυναικες δεν εχουν αρκετες ορμες σε σχεση με τους ανδρες... γιατι τοσο ξερει απο γυναικες...
- 24-10-2023, 23:50 #62
[QUOTE=Remedy;1230923]τι σε κανει να πιστευεις οτι ηταν στο χερι σου αν θα γινοσουν η οχι ο τριτος κι οτι δεν θα σεβοταν πρωτη εκεινη, την σχεση της;
ειδικα μαλιστα οταν μιλαει με σενα για τον δικο της και προτεινει να βγειτε ολοι μαζι και τελικα τυχαια βγηκατε οι δυο σας και οχι ολοι;
οταν καποια ψαχνεται, δεν κανονιζει να βγει μπροστα στον δικο της.
ισως απλα ηταν πολυ κοινωνικη και επικοινωνιακη, οπως σου ειχε φανει και στο ατυχημα.[/QUOTE
οταν εκανε αναφορα στον δικο της , η φωνη της αλλαξε στιγμιαια , κομπιασε ! δεν χρειαζοταν μαζι μου να ηταν ουτε επικοινωνιακη ,ουτε κοινωνικη . ενας αγνωστος ημουν , που πηρε την πρωτοβουλια να την γνωρισει . μην μου πεις , οτι λες ευκολα σε ενα φλερτ , << και εμενα μου εκανες εντυπωση οπως χειριστηκες το θεμα >> , ενω ο δικος της δεν το χειριστηκε καθολου ! μερικα πραγματα φαινονται-ρεουν , δεν χρειζεται υπεραναλυση , πως ελκονται δυο ανθρωποι . εσενα δεν σου εχει τυχει ?
υγ. ποτε δεν σκεφτηκα αν θα την επιβεβαιωσω σαν γυναικα , η΄ θα επαιρνε μια ικανοποιηση ...εξαλλου η γυναικα αυτη δεν χρειαζοταν κανεναν να της τονωσει την επιβεβαιωση ...μια κατηγορια μονη της ! πολλοι λειτουργουν με το αισθημα αυτο , συνηθως οι συναισθηματικα συντηριτικοι . full all day ego. δεν ανηκω σε αυτο το κομματι , δεν με αγγιζειLast edited by tziovani; 25-10-2023 at 01:01.
25-10-2023, 00:28 #63
θα σου απαντησω οπως συζηταω με τους φιλους τα γκομενικα τους . θα ειμαι λιγο σκληρος ! το φλερτ ειναι ενα υγιες κομματι στην ανθρωπινη φυση . και απο τα δυο μερη . και απο τον ανδρα και απο την γυναικα . και η γυναικα κυνηγαει με τον τροπο της . θα δειξει το σημα της . δεν σημαινει οτι οποια φλερταρουμε θα μας κατσει κιολας . αν δεν φλερταρουμε καθολου στατιστικα δεν θα μας κατσει καμια . ειναι δεδομενο οτι στο παιχνιδι του φλερτ , θα χασεις πολλες φορες , θα κερδισεις αλλες τοσες . αλλοι πανε στα σιγουρα , αλλοι πανε στο να σου γνωρισω μια φιλη μου κλπ ....δεν ειμαι υπερ αυτης της προσεγγισης . εξαρταται παντα για τι θηλυκα μιλαμε , εχουμε και εδω μερικα λεβελ - επιπεδα . εχω ριξει απιστευτες πιττες σε γυναικες που αντικειμενικα ξεχωριζουν στο πληθος , γιατι ετσι , γιατι κατι με χαλασε . γιατι καποιες μου το εχουν δωσει στο πιατο και εγω δεν θελω ευκολη τροφη . εχω τσαντισει γυναικες , εχω κανει γυναικες να τρεχουν χλμ , εχω ακουσει απο γυναικες με <<κυνηγανε τοσοι >> εσυ εισαι το απωθυμενο μου , εχω προσεγγισει γυναικες και εχω κανει κατι μαζι τους που στην αρχη ηταν τελειως αρνητικες δεν ημουν στα στανταρντ τους ειχαν συνηθισει αλλιως , ειχαν αλλα προτυπα και ομως τις καταφερα, εχω πληγωσει και εχω πληγωθει , εχω φαει τα μουτρα μου , εχω καταπατησει εγωισμους , δικους μου , δικους τους, ολα ειναι μεσα στο παιχνιδι ! τι θελω να πω με ολα αυτα . μοντελο δεν ειμαι , γνωστος στην σοουμπιζ δεν ειμαι να εχω τις απειρες γνωριμιες , δεν εχω καποια θεση ευθυνης να με ερωτευθει μια γυναικα για τα κατορθωματα μου η΄για την πορτοφολαρα μου η΄για το κοινωνικο μου στατους , οπως λεμε σχεσεις στατους . απλα ενεργοποιω το μυαλο μου. καμια δεν θελει ενα λοοζερ διπλα της . εχεις κανει καθρεφτη την απογοητευση . οπλισου με δυναμη , να πατησεις γερα στα ποδια σου και ολα θα ερθουν . αν εσυ αισθανθεις κυριαρχος του εαυτου σου , αν νιωσεις ασφαλης μεσα σου , ολα τα αλλα ειναι ευκολα . με ΄λιγα λογια πρεπει να δουλεψεις μεσα σου ! να αφησεις τα ασφαλη καταφυγια των οικων ανοχης. δεν θελει κοπο θελει τροπο . ντυσου ομορφα , μυρισε ωραια , ενα ωραιο ρολοι . μην φοβασαι , μπες στο παιχνιδι !
25-10-2023, 00:42 #64
στο λεω και παλι σαν να ειμαι φιλος σου . σπασε τα δεσμα της απογοητευσης ! η ζωη ειναι ενα χαμογελο ! μια φορα ζεις ! ζησε ! το οτι καμια δεν σου εχει δειξει οτι σε γουσταρει σε αυτο δεν φταινε οι γυναικες , αλλα εσυ !!!!! τι εχεις κανει για σενα ? για τον εαυτο σου ? ολοι εχουν ενα ταιρι , μαλλον πολλα ταιριασματα σε αυτον τον πλανητη ! τι σε ευχαριστει ? τι σου δινει χαρα ? τι θα ηθελες να κανεις που δεν το εχεις κανει ? open your mind ! ανοιξε το μεσα σου ! εισαι νεο παιδι , ξεκινα να ζεις ! τωρα ξεκινανε τα ωραια σου !
25-10-2023, 03:36 #65
Ακριβώς. Είναι βλακείες αυτά τα "από τη φύση του το ένα φύλο και από τη φύση του το άλλο" μπλα μπλα.
Και χρησιμοποιούνται για να κρατήσουν όλα τα υποκείμενα κάτω από μία ομπρέλα γενικότητας μεν αλλά
με συγκεκριμένα καλούπια συμπεριφορών και τύπων. Συμφωνώ και για την καταπίεση των ανδρών από την
πατριαρχία, που αρκετοί δε συνειδητοποιούν πόσο πολύ τους αφορά και καμώνονται τους μάτσο και τους
τεστοστερονιασμένους. Ας ξεκολλήσουμε κάποτε τα μυαλά μας.
25-10-2023, 12:46 #66
Μακαρι να ηταν τοσο απλα οσο τα παρουσιαζεις. Μου λες να ζησω χαρουμενη ζωη και να κανω οτι θελω? Εδω παλευω ολη τη σεζον να βγαλω καποια λεφτα να περασω τον χειμωνα. Δεν εχω καθολου ελευθερο χρονο. Δεν εχω σχεδον κανεναν να βγω. Σου λεω τι βιωνω καθημερινα.
25-10-2023, 13:56 #67
Χμ , σε έχει πάρει πολύ από κάτω . Η ψυχολογία σου είναι στα τάρταρα, για αυτό σου έγραψα μακροσκελή μηνύματα πιο πάνω . Όλοι μας έχουμε βιώσει δυσκολίες , προβλήματα , ωράρια , προβλήματα υγείας κλπ . Δεν έχει χαρισθει τπτ σε κανέναν . Το ζήτημα σου είναι ξεκάθαρο, πρέπει να αλλάξεις τρόπο σκέψης κ προσέγγισης της ζωής . Αλλιώς όλη αυτή η δίνη που βιώνεις θα σε ρουφάει συνεχώς . Αν κ έχω παρέες , επειδή μουσικά δεν ταιριάζουμε με όλους κ με ολες , προτιμώ κάποιες φορές να βγαίνω μόνος μου . Κ πίστεψε με κάθε φορά που βγαίνω όλο κ κάτι συμβαίνει. Συνήθως οι γυναίκες έλκονται από άτομα τα οποία ξέρουν να περνουν καλά χωρίς παρέες . Και πίστεψέ με, έρχονται κ σου πιάνουν για κουβέντα μόνες τους ...αρκεί να ξέρεις πως να κινηθείς στον χώρο , πως θα κοιτάξεις , πως θα σταθείς . Οι κεραίες τους πιάνουν μπόλικα vibe ....
25-10-2023, 13:56 #68
θα μπορουσες να γραψεις σκετο κουγκαρ.
αυτο ισχυει και ειναι γνωστο. αυτος ειναι και ο λογος που δεν κυνηγανε αργουν να παρουν στροφες κατα τις γενετησιες επαφες
δεν διεγειρονται οπως τα αγορακια την νυχτα πρωι νυχτα μεσημερι απογευμα.....δεν αυνανιζονται οσο τα αγορακια δεν παιζει το ματι τους παρα μονο σε βιτρινες καταστηματων...... δεν ασχολουνται με τον αθλητισμο,οχι δεν οφειλετε στην κοινωνια η αναγκη των αντρων να παρακολουθουν 24 αντρες να παιζουν με ενα τοπι για μιαμισι ωρα...
βεβαια σημερα εχουν γινει παμπολες μελετες στις γυναικες σχετικα με την τεστοστερονη και τις συνεπειες στον οργανισμο τους ασφαλως σε αθλητριες ολων των αθληματων που περνουν οση περισσοτερη μπορουν πριν τις πιασουν οποτε μαντεψε τι συμβαινει.........
και βεβαια η τεστοστερονη διαμορφωνει οχι μονοτο σωμα αλλα και τον εγκεφαλο οσον αφορα την χωροαντιληψη προσανατολισμο παρακολουθηση κινουμενων αντικειμενων και γενικοτερα την κατανοηση του εξωτερικου περιβαλλοντος οταν οι γυναικες........
25-10-2023, 15:10 #69
Και σου ξαναλεω δεν με γνωριζεις προσωπικα, εχω φαει τοσο bullying απο μικρος στο σχολειο και αργοτερα σε χωρους εργασιας και με χλευαζαν και με ελεγαν φλωρο που δεν ειχα ποτε κοπελα. Με μειωναν τοσο πολυ σε σημειο που ειχα κανει αρκετες αποπειρες στο παρελθον να βαλω τελος στη ζωη μου. Σορρυ κιολας αλλα δεν θα κατσω να σκασω για το τι θελουν οι γκομενες. Για ποιο λογο να γεμισω την ψυχη μου με αλλη τοση απορριψη? Εσυ τα λες τοσο ανετα λες και ξερεις τι περναω. Πηγαινω τακτικα σε ψυχολογο και αν δεν ηταν εκεινος θα ειχα βαλει τελος στη ζωη μου δεν αστειευομαι. Εχεις σκεφτει ποσο χαλια και απαξιωτικα νοιωθω που ειμαι 29 χωρις καμια ερωτικη εμπειρια?? Ουτε διαθεση να βγω απο το σπιτι δεν εχω γιατι δεν το αντεχω να βλεπω ζευγαρια. Δεν αντεχω αλλο να νοιωθω αναξιος σαν ανδρας? Ειναι στιγμες που σκεφτομαι μακαρι να ειχα γεννηθει γυναικα. Και ακομα και αν βγω με μια κοπελα απο καποιο θαυμα θα με σουταρει αν μαθει οτι στα 29 μου δεν εχω ιδεα ουτε πως να φιλησω καποια. Ελπιζω να σου εδωσα μια εικονα για τον καθημερινο εφιαλτη που περναω
25-10-2023, 15:43 #70
ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙς ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΟΙ . ΔΕ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΕ ΚΡΙΝΟΥΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑς ΠΟΥ ΔΕ ΕΚΑΝΕς ΚΑΤΙ ΑΠΛΑ ΝΑΣΕ ΣΤΗΝ ΜΟΔΑ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΘΑ ΣΕ ΝΙΩΣΟΥΝ .
αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα
25-10-2023, 17:23 #71
Σε ευχαριστώ που με καταλαβαίνεις ειλικρινά. Σε λίγες μέρες ευτυχώς τελειώνει η σεζόν και θα γραφτώ σε γυμναστήριο με γκρουπ αερόβιων ασκήσεων να ανοίξω λίγο τον κύκλο μου. Ακόμη και αν δεν γνωρίσω κάποια εκεί τουλάχιστον θα έχω καθημερινά ένα μέρος να συναναστρέφομαι με άτομα παρά να είμαι κλεισμένος σπίτι.
25-10-2023, 17:43 #72
Όπως γράφεις πιο κάτω , θα γραφτείς σε κάποιο γυμναστήριο. Είναι μια αρχή ....ενεργοποίηση κ κοινωνικοποίηση ! Θα σου πρότεινα κ σχολή χορού . Επιλογές έχεις αν το θελήσεις . Τα υπόλοιπα μπορείς να τα αφήσεις πίσω σου και να κάνεις μια καινούργια αρχή . Μπορεί τα προηγούμενα χρόνια να βίωσες όσα περιγράφεις , όμως έχεις αλλά 29 χρόνια κ βάλε να ανακτήσεις το χαμένο έδαφος . Το μέλλον είναι μπροστά σου , άδραξε το ....
25-10-2023, 18:26 #73
Σιγά ρε συ, σε καταλαβαίνω από τη μία γιατί κι εμένα με δουλεύανε διάφοροι γιατί ήμουν κλειστός, οι γονείς μου είναι πολύ αυστηροί, και από γυναίκες δεν μου δίνανε σημασία και είμαι 37 χωρίς ουσιαστικές εμπειρίες, ΟΜΩΣ: είναι υπερεκτιμημένο γενικά το θέμα ότι "πρέπει να κάνεις σεξ, πρέπει να έχεις σύντροφο για να είσαι ευτυχισμένος". Αν είσαι εσωστρεφής, κάνεις αυτά που αγαπάς, έχεις θετική νοοτροπία και άποψη για τη ζωή και έχεις και φίλους να βγαίνεις, ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΟΥ ποιους διαλέγουν οι γυναίκες και αν έχεις ή δεν έχεις γκόμενα. Εγώ είμαι 37 και η μόνη εμπειρία μου είναι χουφτώματα σε στριπτιζάδικο, νόμιζα ότι δεν ήθελα καθόλου γενικά σεξ αλλά τελικά θέλω όταν είμαι καλά, απλά είμαι ντεμισέξουαλ, που σημαίνει ότι θέλω να έχω στενή επαφή με κάποια πριν μου βγει το σεξουαλικό. Φυσικά και θα κυνηγήσω κατά καιρούς κάποια που μου αρέσει, μέχρι τώρα βέβαια όλες με βάζουν σε friendzone, αλλά αν δεν κάτσει δε με νοιάζει, βγαίνω και κάνω τις βόλτες μου, αν κάτσει έχει καλώς, θα συνεχίσω να κάνω τις βόλτες μου και με την κοπέλα και με φίλους.
25-10-2023, 19:47 #74
Υπάρχει κάποιος λόγος που οι κοπέλες βρίσκουν τόσο εύκολα γκόμενο... θα έλεγα δίχως καν προσπάθεια. Δεν έχουν τον φόβο της απόρριψης που έχουμε εμείς οι άνδρες καθώς εκείνες έχουν πληθώρα επιλογών. Αν δεν κολακευτεί ο ένας θα υπάρξει ο επόμενος. Χωρίς παρεξήγηση έτσι ακριβώς είναι. Ακόμη και μια μέτρια εμφανίσιμη κοπέλα έχει δεκάδες αγόρια να την κυνηγούν στα social, στα tinder κτλ. Είναι απολύτως λογικό κάποιες κοπέλες μετά να καβαλάνε το καλάμι και να φέρονται με τον τρόπο που φέρονται σε άνδρες που είναι σωστοί και τίμιοι. Αντί να συνειδητοποιήσουν ότι την αληθινή αγάπη θα την βιώσουν με αξιόλογα άτομα την βρίσκουν με τα bad boys και τους κάγκουρες που μοστράρουν ακριβά αμάξια και μηχανές. Προκειμένου να μην παρεξηγηθώ σίγουρα υπάρχουν κοπέλες που δεν θέλουν τα αλάνια και τους κάγκουρες, αλλά εκείνες στην εποχή μας είναι μετρημένες στα δάχτυλα. Είχα την τύχη να μεγαλώσω στα παιδικά μου χρόνια χωρίς τα social και αυτές τις εφαρμογές και ομολογουμένως οι άνθρωποι ήταν πιο ανοιχτόμυαλοι,αγόρια και κορίτσια αντίστοιχα. Θέλω να καταλήξω στο γεγονός ότι φτάσαμε σε τέτοιο σημείο σαν κοινωνία να μην μπορούμε να εμπιστευτούμε σχεδόν κανέναν πλέον. Φαινομενικά ένα καλό κορίτσι πλέον δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα ότι δεν θα απατήσει και ούτω καθ'εξής. 'Εχει χαθεί κάθε είδους αγνότητα στον βωμό του σεξ. Και το ανησυχητικό είναι ότι το βλέπουν όλοι σαν διαγωνισμό ποιος/ποια θα πάει με τους περισσότερους.
25-10-2023, 20:38 #75
αυτο το μπούλινγκ που κανουν οι ψευτομαγκες που με παρωπιδες ακολουθουν οτι επιτάσσει η μοδα κοινωνια κι τετοια δειχνει ποσο ρομποτ ειναι .ο καθε ανθρωπος εχει τους ρυθμους του τον τροπο του και πως λειτουργει σα χαρακτηρας. το οτι καποιοι πετάγονται και κοροιδευουν και δουλευουν αλλους γιατι δε ακολουθουν χαζο κανονες της μοδας ειναι ριχο κενο απ ανθρωπια και δειχνουν ατομα χωρις ωριμοτητα πνευματικη. οταν σεβεσαι τον αλλον ανθρωπο οπου εχει το δικο του τροπο τοτε εισαι αξιος ανθρωπος και με αρχες. οι αγιοι εχουν πει κατι οτι ο καθενας να ακολουθει τους κανόνες του τις δικες του αξιες αρκει να ειναι με γνώμονα το σωστο το καλο να μην πατα σε χναρια αλλων .
αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα