Εξαρτημενος με τα βιντεοπαιχνιδια αλλα...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28
    Junior Member

Εξαρτημενος με τα βιντεοπαιχνιδια αλλα...

Καλησπερα σε ολους οσους διαβασουν αυτο το ποστ. παλια οταν ημουν παιδακι ακομη και στην εφηβεια, επαιζα σχεδον ολη μερα, το ειχα μανια να ξυπναω και να κοιμαμαι με playstation pc και xbox. πλεον ως ενηλικας υπαρχει ενα θεμα, ενω εχω χασει το ενδιαφερον μου, δηλαδη δεν με ενδιαφερει καθολου να παιξω για καποιον περιεργο λογο παντα το ανοιγω και ασχετα αν ειμαι ξενερωμενος καθομαι και παιζω για λιγο μεχρι που θα βαρεθω. δεν εχω το συναισθημα που ειχα παλια και ισως ο λογος που με τραβαει να το ανοιξω ειναι αυτες οι ωραιες αναμνησεις που ειχα. συμβαινει και σε καποιον αλλον αυτο που εχει μεγαλωσει ετσι και το ανοιγει ασχετως αν δεν ενδιαφερεται ή ειναι ενα προσωπικο προβληματακι? καποιος θα πει απλα βγαλτα απο την πριζα, αλλα εδω μιλαμε για pc που το χω για μουσικη ταινιες και σοσιαλ :(

Quote Originally Posted by Giaxmantir View Post
    Καλησπερα σε ολους οσους διαβασουν αυτο το ποστ. παλια οταν ημουν παιδακι ακομη και στην εφηβεια, επαιζα σχεδον ολη μερα, το ειχα μανια να ξυπναω και να κοιμαμαι με playstation pc και xbox. πλεον ως ενηλικας υπαρχει ενα θεμα, ενω εχω χασει το ενδιαφερον μου, δηλαδη δεν με ενδιαφερει καθολου να παιξω για καποιον περιεργο λογο παντα το ανοιγω και ασχετα αν ειμαι ξενερωμενος καθομαι και παιζω για λιγο μεχρι που θα βαρεθω. δεν εχω το συναισθημα που ειχα παλια και ισως ο λογος που με τραβαει να το ανοιξω ειναι αυτες οι ωραιες αναμνησεις που ειχα. συμβαινει και σε καποιον αλλον αυτο που εχει μεγαλωσει ετσι και το ανοιγει ασχετως αν δεν ενδιαφερεται ή ειναι ενα προσωπικο προβληματακι? καποιος θα πει απλα βγαλτα απο την πριζα, αλλα εδω μιλαμε για pc που το χω για μουσικη ταινιες και σοσιαλ :(
    Εξάρτηση είναι , γι αυτό συνεχίζεις να το κάνεις. Ίσως για να αποφύγεις- καθυστερήσεις τις άλλες υποχρεώσεις σου, να ξεφύγεις από τη πραγματικότητα.

Όσο έπαιζα mmorpg στο pc , ασυναίσθητα ήταν το πρώτο που άνοιγα.
    Με έτρωγε κιολας ότι θα μείνω πίσω στο παιχνίδι αν δεν προλάβαινα να παιξω μια μερα. Ωσπου κατάλαβα τι παίζει έκανα απεγκατάσταση και τελείωσε.

Δυστυχώς αν έχεις εθιστεί δύσκολο να υπάρξει μέτρο. Ακόμη κ αν όπως λες σε ξενέρωσε

Senior Member
    Αφου ειχες ωραιες αναμνησεις. Εγω εχω τα αγαπημενα μου παλια παιχνιδια παντα εγκαταστημενα και ας μην τα παιζω. Ειναι σαν παλιες φωτογραφιες. Οποτε με πιασει νοσταλγια τα ανοιγω και παιζω. Επισης αγαπιμενες σειρες και ταινιες.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Εξάρτηση είναι , γι αυτό συνεχίζεις να το κάνεις. Ίσως για να αποφύγεις- καθυστερήσεις τις άλλες υποχρεώσεις σου, να ξεφύγεις από τη πραγματικότητα.

Όσο έπαιζα mmorpg στο pc , ασυναίσθητα ήταν το πρώτο που άνοιγα.
    Με έτρωγε κιολας ότι θα μείνω πίσω στο παιχνίδι αν δεν προλάβαινα να παιξω μια μερα. Ωσπου κατάλαβα τι παίζει έκανα απεγκατάσταση και τελείωσε.

Δυστυχώς αν έχεις εθιστεί δύσκολο να υπάρξει μέτρο. Ακόμη κ αν όπως λες σε ξενέρωσε
    ευτυχως πλεον παιζω μονο κανα 2ωρο στην χειροτερη. οποτε δεν το λεω και τοσο κακο, αλλα με ενοχλει αυτο που λες και συ, οτι το κανω ασυναισθητα κιολας, ειναι φουλ ασχημο. πλεον δεν παιζουν καν οι φιλοι που ειχα, φαντασου κιολας τι αισθανομαι παιζοντας μονος, ισα ισα μονο κακο μου κανει και αισθανομαι σαν καταθλιπτικος οσο παιζω..

ευτυχως πλεον παιζω μονο κανα 2ωρο στην χειροτερη. οποτε δεν το λεω και τοσο κακο, αλλα με ενοχλει αυτο που λες και συ, οτι το κανω ασυναισθητα κιολας, ειναι φουλ ασχημο. πλεον δεν παιζουν καν οι φιλοι που ειχα, φαντασου κιολας τι αισθανομαι παιζοντας μονος, ισα ισα μονο κακο μου κανει και αισθανομαι σαν καταθλιπτικος οσο παιζω..
    Εντάξει ένα δίωρο για χαλάρωση δεν είναι τραγικό όντως. Το κακό είναι ότι δεν σου δίνει χαρά.

Δες το μόνος σου, ειδικά αν σε ρίχνει ψυχολογικά , απεγκατασταση απο pc, playstation/xbox τα βάζεις στη ντουλάπα να μη τα βλεπεις και τελος

Senior Member
    κάποιο άλλο χόμπι παίζει;
    συμφωνώ με τ@ τελευταί@, κρύφτα και ασχολήσου με κάτι άλλο στον ελεύθερο χρόνο σου, ή μίλησε με κάποιον σε κέντρο απεξάρτησης, ανώνυμα, με μέηλ, εγώ αυτό θα έκανα πχ.

Προσωπικα δεν παιζω παιχνίδια οπως παλιοτερα. Αραια και που. Παρακολουθω τον χωρο ειδησεις, βιντεο, κτλ αλλα απο αποσταση.

Senior Member
    Δεν το έχω αντιμετωπίσει, γιατί δεν παίζω ποτέ βιντεοπαιχνίδια, αλλά σκέφτομαι μήπως αν όταν θέλεις να παίξεις, πηγαίνεις έξω, σε κάποιο ίντερνετ καφέ πχ, και θέσεις ένα όριο στο πόσο χρόνο θα ξοδέψεις εκεί παίζοντας, να είναι ευκολότερο απ' ό,τι μέσα στο σπίτι.

Senior Member
    Μπορείς να το μειώσεις σιγά σιγά και να το κάνεις συνειδητά. Έτσι αλλάζουμε κάτι στη ζωή μας. Μην πιέζεις τον εαυτό σου. Θα πεις "σήμερα θα παίξω μιάμιση ώρα" και αυτό κάνε. Κράτησε το αυτό 2-3 μέρες και μείωσε παλι. Αν καμια φορά ξεφύγεις από τον χρόνο που "όρισες", δεν πειράζει. Το άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να κάνεις κάποια άλλη δραστηριότητα ή χόμπι, για να ξεγελάς κάπως το μυαλό σ.

Senior Member
    Σε καταλαβαίνω κ εγώ το έχω παρακάνει με το gta online έχω γύρω στης 5.000 ώρες, βάζω αθόρυβο το κινητό για να μην με ενοχλεί κανείς κ παίζω με της ώρες

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nightshark View Post
    Σε καταλαβαίνω κ εγώ το έχω παρακάνει με το gta online έχω γύρω στης 5.000 ώρες, βάζω αθόρυβο το κινητό για να μην με ενοχλεί κανείς κ παίζω με της ώρες
    Το 6 πότε θα βγει τελικά?

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Τίτλος θέματος «εξαρτημένος από τα βιντεοπαιχνίδια»..
    Τελευταίο σχόλιο αυτό :D
    Επ, μεσολαβησηηηη χαχαχαχα xD
    Να στε καλά ρε παιδιά γέλασα και το είχα ανάγκη, γεια σου ρε Γιώργη κουμπάρεεε :)

Senior Member
    Για να δώσω και μια πιο σοβαρή απάντηση στο φίλο θεματοθέτη, ισχύει αυτό που λες κι εγώ το παθαίνω. Μπορεί να ανοίξω ένα παλιό παιχνίδι που έπαιζα με φίλους και αυτό έχει μέσα του και τη νοσταλγία αλλά και λίγο θλίψη όπως είπες. Γνώμη μου είναι ναι, να καταπολεμήσεις την εξάρτηση βέβαια αλλά απενοχοποιησε το κομμάτι του να μπορείς να ανοίγεις για λίγο μια στο τόσο ένα παιχνιδάκι αν αυτό σε χαλαρώνει. Είναι ένας τρόπος χαλάρωσης και αυτό τι να κάνουμε, όσοι μεγάλωσαν παίζοντας παιχνίδια ξέρουν.. Αλλά να το οριοθετήσεις σε αυστηρά χρονικά πλαίσια για να μην ξεφεύγει και νικάει το εξαρτητικό κομμάτι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Τίτλος θέματος «εξαρτημένος από τα βιντεοπαιχνίδια»..
    Τελευταίο σχόλιο αυτό :D
    Επ, μεσολαβησηηηη χαχαχαχα xD
    Να στε καλά ρε παιδιά γέλασα και το είχα ανάγκη, γεια σου ρε Γιώργη κουμπάρεεε :)
    Ναι έχεις δίκιο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Αν δεν υπάρξει κάποια καθυστέρηση Σεπτέμβριος του 2025 δεν ξέρω αν είδες το trailer

https://m.youtube.com/watch?v=QdBZY2fkU-0

Page 1 of 2 12 LastLast