Results 91 to 105 of 176
-
30-08-2009, 23:36 #91
Ας γίνει μια αρχική επαφή και 2-3 συναντήσεις για άσχετα θέματα και βλέπεις από πού θα μπορούσες να πιαστείς για να μιλήσεις και για έρωτα. Νομίζω πως από τώρα δεν μπορείς να ξέρεις πώς να κάνεις τη μετάβαση από το ένα θέμα στο άλλο, αφού μάλιστα έχουν περάσει και κάποια χρόνια. Ενώ αν έχετε κάποιες συζητήσεις, μπορείς να δεις αν υπάρχουν κάποια κοινά ενδιαφέροντα, κοινές απόψεις, να μάθεις κάποια πράγματα για εκείνη, να της μιλήσεις για εσένα κλπ.
Στη δική μου περίπτωση, όχι δεν τον θεώρησα βλάκα...ίσα-ίσα που το βρήκα πολύ γλυκό, μου άρεσε και σαν άντρας, αλλά δεν έγινε τίποτα τελικά, δηλαδή υπήρξε μια ευγενική απόρριψη από την πλευρά μου. Καταρχήν να διευκρινίσω πως όταν μου μίλησε ήταν ήδη προ πολλού πρώην φοιτητής μου. Αν μου είχε μιλήσει όσο ήμουν καθηγήτρια του δεν θα είχε καμία ελπίδα, για λόγους δεοντολογίας καθαρά. Μετά, δεν υπήρχε τέτοιο θέμα, αλλά επειδή υπήρχαν οικογενειακές σχέσεις και πολλοί κοινοί γνωστοί, επειδή γενικά δεν προτιμούσα νεότερους άντρες (άλλοι στόχοι, άλλες προτεραιότητες, άλλος τρόπος σκέψης συνήθως), αλλά και επειδή είχα άλλη σχέση εκείνη την εποχή, τελικά δεν έγινε τίποτα, αν και μια χαλαρή σχέση μαζί του δεν θα με χάλαγε! :)
Πάντως η προσέγγιση του ήταν πολύ καλή, γιατί με πέτυχε σε κατάλληλη στιγμή, είχα κάποια μικροπροβλήματα και έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον να με βοηθήσει. Το πώς γύρισε την κουβέντα...χμ, ίσως βοήθησε η ειδικότητα, γιατί βλέπεις είμαι ψυχολόγος (απλά δίδασκα ψυχολογία σε πανεπιστήμιο) και έτσι μιλώντας για κάποιο ψυχολογικό θέμα, μίλησε για τον εαυτό του.
Α, και κάτι άλλο: είπες κάπου πως γνωρίζεις ότι η κοπέλα δεν έχει σχέση. Αυτό, θα σου έλεγα μην το δένεις κιόλας, κράτα μια επιφύλαξη. Γιατί κι εκείνος νόμιζε πως εγώ ήμουν μόνη, αλλά δεν ήταν έτσι. Είχα σχέση πάνω από χρόνο με κάποιον, αλλά δεν το γνώριζε κανείς, ούτε οι κοινοί μας γνωστοί!
- 30-08-2009, 23:58 #92
Ναι,οντως δεν το δενω βιολι κορδονι οτι δεν εχει καποιον,απλως ενταξει κακα τα ψεματα ειναι το πιθανοτερο κατα 90% τουλαχιστον!Παντως εξακολουθει να μου φαινεται κουφο το πως θα μπορουσα απο το πουθενα να αρχισω να βγαινω μαζι της ετσι ξεκαρφωτα και να συζηταμε περι ανεμων και υδατων!Εγω πιστευω οτι απο την αρχη θα μου το ξεκοβε και με ευγενικο τροπο θα ξεγλιστρουσε παλι οπως παλια κι ετσι δεν θα προλαβαινα να κανω τιποτα!
31-08-2009, 00:04 #93
Ξερετε,στη ζωη μου δεν εχω συνηθισει να κανω τετοιου ειδους κινησεις.Φανταστειτε οτι μεχρι να την γνωρισω,και πιο μετα μεχρι σημερα,ακολουθουσα μια ηρεμη-ευθυγραμμη ζωη.Δεν κατειχε ο ερωτας θεση στη ζωη μου.Ασχολουμουν με αλλα πραγματα!Ξαφνικα πριν 4 χρονια πεταχτηκε αυτο το εμποδιο μπροστα μου και με αναγκασε να λοξοδρομησω.Τωρα εχω επανελθει αλλα δεν το εχω εξουδετερωσει πληρως!Εχω παλεψει σκληρα μαζι του αλλα τιποτα!Καμια προοδος.Θα προτιμουσα να μην ειχε υπαρξει στη ζωη μου!Και τωρα αν γνωριζα μια γυναικα δεν θα το χειριζομουν ετσι το θεμα!
31-08-2009, 00:05 #94
shos σου εστειλα u2u
31-08-2009, 00:13 #95
Όχι να μιλάς περί ανέμων και υδάτων, να ζητήσεις επικοινωνία αρχικά για κάτι πολύ συγκεκριμένο, που χρειάζεται συνάντηση, όπως π.χ. βοήθεια σε κάποια εργασία. Γιατί για το ιδιαίτερο που ανέφερες, ε ΟΚ το πολύ-πολύ να σου πει ευχαριστώ και να μη δοθεί μια καλύτερη ευκαιρία για κουβέντα από κοντά. Βέβαια, αυτό είναι απλά μια ιδέα, μπορείς να δοκιμάσεις και την ευθεία προσέγγιση, αλλά όπως λες δεν έχεις συνηθίσει σε τέτοιες κινήσεις.
Αυτό βέβαια είναι ένα θέμα, η έλλειψη σχετικής εμπειρίας δηλαδή. Κανείς όμως δεν γεννήθηκε γνωρίζοντας ιδανικούς χειρισμούς, οπότε από κάπου πρέπει να ξεκινήσεις δοκιμάζοντας και μαθαίνοντας...
31-08-2009, 00:21 #96
Ναι.Παντως τωρα που το αναφερατε,να σας εξομολογηθω και κατι ακομα!Φυσικα και ειπα οτι θα το δεχομουν να εχει συνεχισει τη ζωη της και να εχει καποιον αλλον και φυσικα ειναι κατι το οποιο μπορει συντομα να ακουσω.Ωστοσο,ειλικρινα μιλωντας,θα ενιωθα πολυ ασχημα αν το εβλεπα αυτο με τα ιδια μου τα ματια!Ναι,θα με ενοχλουσε παρα πολυ.Θα με εκνευριζε και γιατι δεν θα ειχα το δικαιωμα να κανω κατι και γιατι θα ηξερα πως την αγγιζει καποιος αλλος!Με πιανει μανια οταν το σκεφτομαι αυτο.Αν καποιος μου εγγυηθει οτι δεν προκειται να κανει κατι με καποιον,ενταξει,ποναει λιγοτερο,αλλα το αναποδο...με χτυπαει ασχημα στα νευρα!!!!
31-08-2009, 00:23 #97
Και ειδικα αν το μαθαινα τωρα που ειμαι σχεδον πεπεισμενος για το αντιθετο.Αν υπηρχε καποιος φανερος που εκανε αισθητη την παρουσια του,ενταξει θα το χωνευα πιο συντομα.Αλλα αλλιως ειναι να το ακους ξαφνικα χωρις να το περιμενεις!Θα με πονουσε πολυ περισσοτερο.Μακαρι να μην το ακουσω ποτε!!!
31-08-2009, 06:13 #98
Νομίζω ένα σημαντικό εμπόδιο είναι ότι είναι συνάδελφος του πατέρα σου και δεν θα της άρεσε στο επαγγελματικό της περιβάλλον να μαθευτεί κάτι τέτοιο. (εννοώ μια ενδεχόμενη σχέση).
Καλό θα ήταν να της αναφέρεις στην κουβέντα που θα κάνετε και πριν ανοίξεις τα χαρτιά σου ότι δεν μιλάς ποτέ με τους γονείς σου για τα προσωπικά σου. Κάτι τέτοιο θα την \"ελευθερώσει\".
31-08-2009, 06:52 #99
Originally posted by shostakovichthewarrior
Επανηλθα και συγγνωμη που αργησα.Βλεπετε επεσα και χτυπησα ασχημα απο το ποδηλατο και μαλιστα,εδω ειναι το τραγικο,την στιγμη που περνουσα κατω απο το σπιτι της!Πω!Ουτε στημενο για ταινια να ηταν,τραγικο.
Νομίζω ότι και ο Θεός σου είπε την άποψή του!
Τι μου φέρνει αυτή η σκηνή στο μυαλό. Μήπως την ταινία Μιλένα? Ένας πιτσιρικάς που γουστάρει μια ώριμη γυναίκα? την Μόνικα Μπελούτσι? Για θυμίστε μου...
31-08-2009, 08:17 #100
Σο, η άποψή μου είναι να προτιμήσεις την ευθεία προσέγγιση. Δικαιολογίες του τύπου \"ένας φίλος μου σκέφτεται να κάνει μαθήματα ιδιαίτερα\" ή \"αποφάσισα να δώσω πάλι πανελλήνιες\" κτλ...δεν μου αρέσουν, παρόλο που όπως σου είπα παραπάνω δεν έχει τόση μεγάλη σημασία ο τρόπος που θα προσεγγίσης μια γυναίκα όσον αφορά το αποτέλεσμα.
Θα σου πρότεινα λοιπόν να την συναντήσεις \"τυχαία\" έξω από το σπίτι της, και να την ρωτήσεις ευθέως αν θα ήθελε μια μέρα να βγείτε μαζί. Θα ήταν καλύτερα να προτείνης πρωί ή απόγευμα. Πιστεύω ότι δύσκολα θα σου αρνηθεί. Να την ρωτήσεις αν ισχύει το κινητό της και να της πεις να περιμένει τηλέφωνο.
31-08-2009, 08:24 #101
Υπάρχει και μια σοφή παροιμία που ταιριάζει γάντι για τις ερωτικές σχέσεις:
\"Στην βράση κολάει το σίδερο...\"
Μη περιμένεις να έρθει κάποια καλύτερη στιγμή για να την προσεγγίσης.
Σήμερα νομίζω είναι καλά.
31-08-2009, 09:28 #102
Originally posted by shostakovichthewarrior
Επανηλθα και συγγνωμη που αργησα.Βλεπετε επεσα και χτυπησα ασχημα απο το ποδηλατο και μαλιστα,εδω ειναι το τραγικο,την στιγμη που περνουσα κατω απο το σπιτι της!Πω!Ουτε στημενο για ταινια να ηταν,τραγικο.Τελος παντων!Εν ολιγοις μεσα απο την κουβεντα και την παρεμβαση του Πανου καταλαβα πως θεωρειτε σωστο να παω να της μιλησω,ε?Εχει καλως!Ας πουμε λοιπον οτι καποια στιγμη το αποφασιζω στο αμεσο μελλον.Πως θα ξεκινουσατε εσεις στη θεση μου?Ποια θα ηταν μια καλη αρχη?Ρωταω γιατι οπως καταλαβατε ειμαι λιγο \"απειρος\" σε τετοιου ειδους πρακτικα θεματα.
τι νομιζεις οτι ειναι αυτο που με κανει να σε σκεφτομαι ολη την ωρα τοσα πολλα χρονια? τι ειναι για σενα ο ερωτας ? για μενα ειναι αυτο που μολις σου περιεγραψα...θελω να γερασουμε μαζι...εισαι η γυναικα των ονειρων μου και σου ζητω να κανεις κατι που να με πεισει οτι κανω λαθος ....να μου πεις ενα οχι και να μην σε ξαναενοχλησω ερωτικα ποτε , αλλα να μπορω να συνεχισω αμεριμνος την ζωη μου η να μου πεις ενα ναι και να αφησουμε την ζωη μονη της να μας μιλησει ...
31-08-2009, 09:35 #103
Originally posted by dreamer
Νομίζω ένα σημαντικό εμπόδιο είναι ότι είναι συνάδελφος του πατέρα σου και δεν θα της άρεσε στο επαγγελματικό της περιβάλλον να μαθευτεί κάτι τέτοιο. (εννοώ μια ενδεχόμενη σχέση).
Καλό θα ήταν να της αναφέρεις στην κουβέντα που θα κάνετε και πριν ανοίξεις τα χαρτιά σου ότι δεν μιλάς ποτέ με τους γονείς σου για τα προσωπικά σου. Κάτι τέτοιο θα την \"ελευθερώσει\".
πρωτα βγαζεις την ψυχη σου σε αυτην που αγαπας και μετα συμπληρωνεις οτι ο ερωτας σας ειναι μονο για σας και για κανενα αλλον..ουτε γονεις , ουτε φιλους , ουτε την παρεα μεχρι να θεριωσει και να γινουν οι δυο ενα...
31-08-2009, 12:18 #104
Originally posted by πανος12345
να ξεκινησω με το ατυχημα με το ποδηλατο κατω απο το σπιτι της ....αυτο θα της ελεγα! καθε φορα που σε σκεφτομαι , χανω την ψυχραιμια μου....ξερω οτι ειμαι σχετικα μικρος για σενα , αλλα ειναι τοσο εντονο αυτο που νοιωθω και τοσο ομορφο που θελω να το μοιραστω μαζι σου...θαθελα μια μερα να γερασουμε μαζι και να περπαταμε στον δρομο χερι-χερι....μου μαθες πολλα μεχρι σημερα...αλλα το πιο ομορφο, το πιο σημαντικο απο ολα τα μαθηματα , μου το χρωστας και δεν μπορω να κλεισω ματι ολο το βραδι οταν το σκεφτομαι...
τι νομιζεις οτι ειναι αυτο που με κανει να σε σκεφτομαι ολη την ωρα τοσα πολλα χρονια? τι ειναι για σενα ο ερωτας ? για μενα ειναι αυτο που μολις σου περιεγραψα...θελω να γερασουμε μαζι...εισαι η γυναικα των ονειρων μου και σου ζητω να κανεις κατι που να με πεισει οτι κανω λαθος ....να μου πεις ενα οχι και να μην σε ξαναενοχλησω ερωτικα ποτε , αλλα να μπορω να συνεχισω αμεριμνος την ζωη μου η να μου πεις ενα ναι και να αφησουμε την ζωη μονη της να μας μιλησει ...
31-08-2009, 12:25 #105
Καλη σας μερα,γραφω με το ενα χερι γι\'αυτο θα αργω λιγο!Οχι,προσωπικα δεν θεωρω οτι αυτα που ειπε ο Πανος ειναι μαλακιες!Μου αρεσαν αρκετα,απλως ενταξει καλο θα ειναι οταν θες να κανεις ερωτικη εξομολογηση να μη μαθαινεις κειμενο απ\'εξω!Αυτο που σκεφτηκα εγω να κανω ειναι να την παρω ας πουμε στα γενεθλια της(φυσικα τα θυμαμαι) για ευχες και ετσι να ξεκινησω την κουβεντα για επανασυνδεση.Ισως αν ετσι της ελεγα οτι την απεθυμησα και θελω να την δω,να μη μου αρνουταν!Τωρα,απο τη στιγμη που θα βγουμε,ε,εκει θα το σκεφτω λιγο καλυτερα το πραγμα!
Ο διαβήτης είναι μια καταδίκη.
14-06-2025, 23:29 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή