Απιστευτος ερωτας για την καθηγητρια μου! - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 176
    @dreamer:Καλα,απο τη στιγμη που ειναι να γινει κατι θα γινει κρυφα!Για μενα δεν ειναι και τοσο δυσκολο να το κρατησω κρυφο.Επισης στην ταινια που ανεφερες,το παιδι νομιζω δεν ειχε πεσει απο ποδηλατο!

Originally posted by dreamer
    Originally posted by πανος12345

να ξεκινησω με το ατυχημα με το ποδηλατο κατω απο το σπιτι της ....αυτο θα της ελεγα! καθε φορα που σε σκεφτομαι , χανω την ψυχραιμια μου....ξερω οτι ειμαι σχετικα μικρος για σενα , αλλα ειναι τοσο εντονο αυτο που νοιωθω και τοσο ομορφο που θελω να το μοιραστω μαζι σου...θαθελα μια μερα να γερασουμε μαζι και να περπαταμε στον δρομο χερι-χερι....μου μαθες πολλα μεχρι σημερα...αλλα το πιο ομορφο, το πιο σημαντικο απο ολα τα μαθηματα , μου το χρωστας και δεν μπορω να κλεισω ματι ολο το βραδι οταν το σκεφτομαι...
    τι νομιζεις οτι ειναι αυτο που με κανει να σε σκεφτομαι ολη την ωρα τοσα πολλα χρονια? τι ειναι για σενα ο ερωτας ? για μενα ειναι αυτο που μολις σου περιεγραψα...θελω να γερασουμε μαζι...εισαι η γυναικα των ονειρων μου και σου ζητω να κανεις κατι που να με πεισει οτι κανω λαθος ....να μου πεις ενα οχι και να μην σε ξαναενοχλησω ερωτικα ποτε , αλλα να μπορω να συνεχισω αμεριμνος την ζωη μου η να μου πεις ενα ναι και να αφησουμε την ζωη μονη της να μας μιλησει ...
    Εύχομαι να μη πεις τέτοιες μαλακίες!
    ισως αλλα για 35 χρονια ερωτικη ζωη μετραω 3 αρραβωνες
    1 γαμο και πανω απο 100 γυναικες σε τοσο καλου επιπεδου σχεση που ολες μια μερα γυρισαν μονες τους πισω ειτε εφυγα μονος μου ειτε αποφασισαν να με χωρισουν για δικους τους λογους...

Originally posted by shostakovichthewarrior
    Καλη σας μερα,γραφω με το ενα χερι γι\'αυτο θα αργω λιγο!Οχι,προσωπικα δεν θεωρω οτι αυτα που ειπε ο Πανος ειναι μαλακιες!Μου αρεσαν αρκετα,απλως ενταξει καλο θα ειναι οταν θες να κανεις ερωτικη εξομολογηση να μη μαθαινεις κειμενο απ\'εξω!Αυτο που σκεφτηκα εγω να κανω ειναι να την παρω ας πουμε στα γενεθλια της(φυσικα τα θυμαμαι) για ευχες και ετσι να ξεκινησω την κουβεντα για επανασυνδεση.Ισως αν ετσι της ελεγα οτι την απεθυμησα και θελω να την δω,να μη μου αρνουταν!Τωρα,απο τη στιγμη που θα βγουμε,ε,εκει θα το σκεφτω λιγο καλυτερα το πραγμα!
    μια που μιλησες για γενεθλια να ριξω μια αλλη ιδεα? πολυ πιο ρομαντικη? πηγαινε στην ινερφλορα και αγορασε της ενα ωραιο μουκετο τριανταφυλα και γραψε της ενα ερωτικο μηνυμα χωρις να βαλεις το ονομα σου πανω αλλα απλα ενα κινητο τηλεφωνο....[που να μην το ξερει φυσικα] αν σε παρει , εχει τελειωσει το 50% της δουλιας σου..αν δεν σε παρει κανεις οτι θες ξεχνωντας το τι εγινε η ακομα καλυτερα κανεις αυτο που σποπευες να κανεις αφου φροντισεις να εισαι στο σπιτι της την ωρα που θα εχεις κανονισει να γινει η παραδοση των λουλουδιων για να κοψεις αντιδρασεις...

Senior Member
    Καλά πάνο, περί ορέξεως κολοκυθόπιττα....

Πάντως αν σε 100 γυναίκες είπες για να τις ρίξεις ότι θα ήθελες να γεράσεις μαζί τους, φαντάζομαι ότι στην γυναίκα που παντρεύτηκες όταν της έδωσες το δακτυλίδι της πρότεινες να την θάψετε στον οικογενειακό σας τάφο!

Senior Member
    μουσικη υποκρουση:\"μαραμενα τα γιουλια κι οι βιολες\".......

Originally posted by dreamer
    Καλά πάνο, περί ορέξεως κολοκυθόπιττα....

Πάντως αν σε 100 γυναίκες είπες για να τις ρίξεις ότι θα ήθελες να γεράσεις μαζί τους, φαντάζομαι ότι στην γυναίκα που παντρεύτηκες όταν της έδωσες το δακτυλίδι της πρότεινες να την θάψετε στον οικογενειακό σας τάφο!
    οχι ντρεαμερ ..δεν εχουμε οικογενειακο ταφο..ι ιδια μου ζητησε να καει και εγω θα ζητησω να με πεταξουν στην θαλασσα να με φανε τα ψαρια....
    βλεπεις και στον θανατο μου ακομα σκεφτομαι πως θα μπορουσαν να φανω χρησιμος στους αλλους...γιαυτο ξαναγυρισαν ολες
    μονο αυτο ζητανε ολες ...να τους εισαι πιστος
    τιποτε αλλο...
    γιατι ειναι πιο εξυπνες απο σενα για να μπορεις να τις ξεγελασεις
    επειδη δεν εχω λεφτα να την παω εξω ντρεαμερ ξερεις τι κανω για να θεραπευσω το αγχος και την ανασφαλεια της γυναικας μου? καθομαι ολη την ημερα στο σπιτι και γραφω αυτα που διαβαζεις στο φορουμ....
    αμα δεν σου αρεσουν συγχωρα με ....
    για μενα και την γυναικα μου το κανω και για οποιον μπορει να αρπαξει κατι που να του φανει χρησιμο

Παρακαλω παιδια μην ξεφυγει η τοσο ωραια συζητηση που κανουμε!Ενταξει,ο καθενας εχει τον τροπο του.Τι να πω κι εγω που δεν εχω τροπο ε!

Συγγνωμη,απαντησα ταυτοχρονα!Οντως η πιστη ειναι βασικο!

Παρακαλω παιδια μην ξεφυγει η τοσο ωραια συζητηση που κανουμε!Ενταξει,ο καθενας εχει τον τροπο του.Τι να πω κι εγω που δεν εχω τροπο ε!
    ακουω τα παντα και κανε αυτο που νομιζεις σωστοτερο...
    αυτος ειναι ο σκοπος ολων μας εδω

Συγγνωμη,απαντησα ταυτοχρονα!Οντως η πιστη ειναι βασικο!
    αυτο βεβαι δεν σημαινει οτι η δασκαλ δεν ξερει οτι μπορει να μιαλει μονο η καψουρα....
    αλλα οσο και να σου φανει παραξενο , μετραει φιλε μου , γιατι απευθυνεται στο ασυνειδητο και οχι στην συνειδηση της...
    απο κει βγαινουν ολα τα αγχη και οι φοβιες ...
    πες το και ας πεσει χαμω που λεει και το τραγουδι...

Θεωρεις δηλαδη οτι θα εκτιμησει αν μη τι αλλο τον \"πιστο και αφοσιωμενο\" μου ερωτα προς αυτην?Θα το εκτιμησει στ\'αληθεια?

Θεωρεις δηλαδη οτι θα εκτιμησει αν μη τι αλλο τον \"πιστο και αφοσιωμενο\" μου ερωτα προς αυτην?Θα το εκτιμησει στ\'αληθεια?
    ακομα και παντρεμενη η καψουρα να ηταν με καποιν αλλο
    πιστεψε με σε αυτο που θα σου γραψω το καλυτερο δωρο που θα παρει φετος στα γενεθλια της θα ηταν αυτο ακριβως που σου εγραψα ! το μουκετο της ινερφλορα με το ερωτικο σημειωμα ,
    εσυ στο σπιτι με την αιτιολογια της πρωην καθηγητριας και συνεργατιδας του πατερας σου σαν το γερο οδησσεα στην ιθακη
    και ντρινννννννννννννννη ινερφλορα με τα λουλουδια και το σημειωμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ελπιζω να εχει το κοπιραιτ ο νικος μην το δουμε καμμια μερα σε σηριαλ στην τηλεοραση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ολα τα χαρτια ανοιχτα μπροστα σου...
    δεν λες κουβεντα μερι να σιγουρευθεις οτι η γυναικα μπροστα σου θα παρει το καλυτερο δωρο που θα μπορουσε να της κανει ο αγιο-shostakovichthewarrior!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    αν σε παιρνει συνεχιζεις ..αν οχι κουνας το κεφαλι σου και της λες .....ειδατε κυρια ταδε....που ζουμε ...υπαρχουν ακομα ερωτευμενοι στην εποχη μας και μετα τις λες για τις σπουδες σου κλπ παιρνεις το καπελακι σου και ξεκινας την ζωη σου απο την αρχη ηρεμος γιατι εφαγες τον πιο ομορφο χυλο της ζωης σου..σαν να ησουνα στο ιντερνετ σε ενα σαιτ γνωριμιων η καλυτερα στο θεατρο με πρωταγωνιστη τον εαυτο σου

Banned
    εγω θα σου πω οτι τσαμπα την παλευεις, (ενεκα πολλων διαφορων)
    αλλα δεν ειναι εκει η ουσια.....
    Η ουσια ειναι να την παλεψεις και ας αποδειχτει μια τρυπα στο νερο.
    Οποτε αντι να μελετας σχεδιαγραμματα,
    γιατι δεν πας να κανεις το κεφι σου και να εκφρασεις αυτα που νιωθεις?

Ναι εχεις πολλες πιθανοτητες να μην εχεις επιτυχια,
    αλλα αυτο σε ενδιαφερει η να κανεις γνωστο αυτα που σκεφτεσαι?
    Οι πολλοι σχεδιασμοι μπλοκαρουν την υποθεση και τελικα πολυ πιθανον να
    μην ολοκληρωσεις κανενα σχεδιο....

Μην ασχολεισαι με συμβουλες και μην ακους κανενα.
    Βγες μπροστα και φροντισε να εισαι ο εαυτος σου.
    Αν οντως κολλας στο πως θα κανεις προσεγγιση......
    Κανε το οσο πιο απλα μπορεις χωρις σεναρια επιστημονικης φαντασιας.

τωρα για πιστο και αφοσιωμενο , θα ελεγα μονο στο βαθος του ασυνειδητου της ....
    γιατι δεν ειναι 80 χρονων γιαγια αν και στην γαλλια ξερω μια 89 χρονη γυναικα που ενω μπαινοβγαινει στα νοσοκομεια γιατι εχει ζαχαρο , μαλλον ειναι ακομα καψουρα με ενα 25 χρονο καμποτζιανο που ειναι ο οδηγος του αυτοκινητου της , μια που οταν της πηρανε λογω γηρατος το διπλωμα , το εκανε δωρο στον καλυτερο της φιλο , ο οποιος πιο εξυπνος
    προσελαβε τον καμποτιζιανο για οδηγο! τωρα ποιον ακριβως αγαπα αναμεσα στον ανθρωπο και στο αυτοκινητο δεν μπορω να το ξερω.... παντως δεν α ηθελα να ημουνα στην θεση του καμποτζιανου αν μια μερα του ανοιξει τον ερωτα της γιατι εδω οι γυναικες δεν γερνανε ποτε αν εχουν χρηματα ......και εχουν μαθει απο μικρες να παιρνουν μονες τους αυτο που θελουν...

χμ.Καλη η ιδεα με το τριανταφυλλο!Ολα τα υπολοιπα δεν ταιριαζουν σε εμενα,δεν μπορω να τα πραξω,πιστευω φαινεται οτι ειναι στημενο.Πρεπει αρχικα να της κεντρισω την περιεργεια οτι υπαρχει καποιος παραφορα ερωτευμενος μαζι της και σιγα σιγα σε καποια αλλη στιγμη να επανεμφανιστω πλεον για την συναντηση.Αλλα το πρωτο πρεπει να γινει με μυστικο τροπο.Ισως να χρειαστουν και χρονια για να γινουν αυτα.Δεν πειραζει.Ας περιμενω αλλα 2-3 χρονια.Δεν θα χασω τιποτα.Ουτως η αλλως αυτη ειναι η μοναδικη γυναικα που με εκανε να νιωσω ετσι.Αξιζει λιγη υπομονη ακομα,συνηθισα τωρα!Τι 4 τι 7 χρονια!

Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast