Απιστευτος ερωτας για την καθηγητρια μου! - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast
Results 136 to 150 of 176
    Banned
    χμμμ τι να σου πω ρε συ πανο,
    δεν γελασα ακριβως....

:P

Senior Member
    Sho πηγαινε σπιτι της ,πες της οτι την σκεφτοσουν κ περασες να δεις τι κανει.Απο την αντιδραση της κ αν δεν εμφανιστει απο μεσα καποιος συντροφος ζητησε της να βγειτε για να την ευχαριστησεις για την βοηθεια της .Αν αρνηθει σηκωνεσαι κ φευγεις.Αν δεχτει σημαινει οτι εισαι σε πολυ καλο δρομο
    .Κυριως μην της ζητησεις να γερασετε μαζι[αδυνατο εκ των πραγματων],ουτε να της υποσχεθεις αιωνια πιστη κ αφοσιωση{Δεν μπορεις να προδιαγραψεις το μελλον].Μιλησε της για τα αισθηματα σου απλα κ ειλικρινα.Μην προσποιηθεις κατι που δεν εισαι.
    Μονο μην καθυστερεις.Αν αφησεις αλλα 3 η 4 χρονια θα αρχισω να υποψιαζομαι οτι ο ερωτας για την καθηγητρια σου ειναι μια δικαιολογια για να αποφυγεις να κοιταξεις την ζωη σου καταματα.

Originally posted by krino
    χμμμ τι να σου πω ρε συ πανο,
    δεν γελασα ακριβως....

:P
    η προσπαθεια μετραει...

Originally posted by mariafound82
    Sho πηγαινε σπιτι της ,πες της οτι την σκεφτοσουν κ περασες να δεις τι κανει.Απο την αντιδραση της κ αν δεν εμφανιστει απο μεσα καποιος συντροφος ζητησε της να βγειτε για να την ευχαριστησεις για την βοηθεια της .Αν αρνηθει σηκωνεσαι κ φευγεις.Αν δεχτει σημαινει οτι εισαι σε πολυ καλο δρομο
    .Κυριως μην της ζητησεις να γερασετε μαζι[αδυνατο εκ των πραγματων],ουτε να της υποσχεθεις αιωνια πιστη κ αφοσιωση{Δεν μπορεις να προδιαγραψεις το μελλον].Μιλησε της για τα αισθηματα σου απλα κ ειλικρινα.Μην προσποιηθεις κατι που δεν εισαι.
    Μονο μην καθυστερεις.Αν αφησεις αλλα 3 η 4 χρονια θα αρχισω να υποψιαζομαι οτι ο ερωτας για την καθηγητρια σου ειναι μια δικαιολογια για να αποφυγεις να κοιταξεις την ζωη σου καταματα.
    εγω θα το εκανα απο τα γενεθλια και μια μερα...
    αληθια γιατι ειναι εκ των πραγματων αδυνατον μαρια να γερασουν μαζι ?
    ξερεις ποσα χρονια περισσοτερα απο τους ανδρες ζουν οι γυναικες ?
    10 χρονια ....
    τωρα αν ειναι και ερωτευμενες μεγαλωνει πολυ η διαφορα ..
    η γιαγια που φερνω σαν παραδειγμα ειναι 89 ετων και εχει στελει ηδη στον ταφο 2 καθηγητες πανεπιστημιων της ιατρικης που την αφησαν σαν βασιλισσα μονη της ...
    το μυαλο δουλευει ξυραφι..διαβαζει καθε μερα ολα τα σοβαρα ιατρικα περιοδικα του πλανητη και η κορη της που ειναι και η ιδια γιατρος κοντευει να τρελαθει με την μανα της που την βαγζει συνεχεια ανικανη να βρει τον δρομο της ευτχιας της ..
    φαντασου η κορη 63 ετων μολις καταφερε να βρει φιλο και να ξαναρχισει με αισιοδοξια την ζωη της ενω ο εγγονος της εχει ηδη 2 παιδια ...

στις ΗΠΑ η διαφορα αναμεσα στον πλουτο γυναικων ανδρων κοντευει να φτασει στο 2/1
    Γιατι οι γυναικες κληρονομουν τους ανδρες τους και ξαναρχιζουν την ζωη τους [πολλες φορες ερωτικη , μετα τα 60-70 χρονια]....

Senior Member
    Πανο τι λες τωρα στον φιλο μας?οτι δεν θα φορεσει αυτος το μαυρο πουκαμισο?Μακαβρια συζητηση!!!.Εδω ετοιμαζομαστε για χαρες κ πανηγυρια

Λοιπον κατ\'αρχην ας αφησουμε αυτο το παραδειγμα με την 89αρα γιαγια,ακυρο.Δευτερον,χτες σας ειπα οτι αν μαθαινα πως θα παντρευτει θα με ποναγε απιστευτα.Σαν ιδεα δεν με σκοτωνει αλλα αν το ακουσω στα αυτια μου καποια στιγμη θα με εκνευρισει αφορητα.Για αυτο και τωρα που αναφερατε οτι σε 2 χρονια θα εχει κανει παιδια,πραγματικα με εκνευρισε!!Ας μην ξαναναφερθει.Το ξερω,ετσι μπορει να γινει,αλλα,ενταξει.Φιλικα!Τ ωρα για το θεμα χρονου,ε,τι να κανω δεν αισθανομαι απολυτα προετοιμασμενος να δρασω αμεσως,το νωριτερο θα ηταν φετος.Η γιορτη της μαλιστα δεν απεχει και πολυ...

@krino:Εγω πιστευω οτι δεν εχει καταλαβει κατι.Δεν γινεται κιολας,αφου εγω μολις τελειωσαμε 4 χρονια πριν τα μαθηματα,χαθηκα απο μπροστα της πιστευοντας οτι ετσι θα ξεκολλησω.Δεν της εχω δειξει σημαδια δηλαδη!

Originally posted by mariafound82
    Πανο τι λες τωρα στον φιλο μας?οτι δεν θα φορεσει αυτος το μαυρο πουκαμισο?Μακαβρια συζητηση!!!.Εδω ετοιμαζομαστε για χαρες κ πανηγυρια
    οχι ρε συ μαρια ....
    αλλα μια και κανα δυο πεταχτηκαν και ειπαν οτι ειναι ασυμβιβαστο να γερασουνε μαζι , ειπα και γω να φερω και κανενα επισημο στοιχειο για να ξερουμε που παμε δηλαδη....
    αλλα σαν ιδεα δεν θα επεφτε ασχημα και για την δασκαλα τωρα που το καλοσκεφτομαι να δενανε οικογενειακα την επιχειρηση...
    ειμαστε πρωταθηλητες σε ολη την ευρωπη σε αυτης της μορφης την οικονομια και ο φιλς μας ειναι φοιτητης καπου...
    ασχημα θα ητανε δηλαδη , να επαιρνε και λιγο μοντερνα οψη η ερωτικη τους συνομιλια?
    εννοω αντι για πανυγηρια για τον ερωτα ασχημα θα ητανε αν αυριο μπορουσαν μαζι να λειτουργησουν ας πουμε το φροντιστηριο? δεν ξερω τι σπουδαζει ο φιλος μας αλλα μια υποθεση κανω απλα για να του δωσω διαφορετικα κινητρα αν το γηρας ουκ ερχεται μονον εννοωντας την σοφια ....

listen to your love.................................
    αλλα να μην αφησουμε και το τραινο να φυγει χωρις εμας μεσα ....
    να κανω μια προταση τελικη?
    αφου παραγγειλεις τα λουλουδια , πιες και κανα μπουκαλακι αμστελ η παραπανω εν αναγκη
    μπας και λυθει η γλωσσα σου.....την ευθυνη για τον εθισμο την παιρνω πανω μου γιατι ερωτας ο ρημαδης ειναι χειροτερος και απο το οπιο ακομα...

@Πανος.Τωρα εθιξες αλλο ενα σοβαρο ζητημα που με απασχολει καιρο τωρα,αλλα δεν το ανεφερα!Οπως σας ειπα,ο πατερας μου ειναι μετοχος σε ενα φροντιστηριο οποτε οπως φανταζεστε η πρωτη μου σιγουρη δουλεια θα ηταν εκει ως καθηγητης ισως.Ο μονος λογος που το εχω απορριψει αυτο,ειναι η υπαρξη της.Δεν μπορω να δουλευω στον ιδιο χωρο με εκεινη,με αποπροσανατολιζει.Για αυτο εχω αποφασισει μολις συντομα τελειωσω τις σπουδες μου,να αλλαξω οριστικα κεφαλαιο στη ζωη μου(επαγγελματικα εννοω).Δεν μπορω να την βλεπω διπλα μου ολη μερα.

@Πανος.Δεν πινω ποτε αλκοολ ουτε τιποτα αλλο.

στο πρωτο μου ραντεβου με την κοπελα μου κρινε και φιλε , ειχα πιει 19διπλα ουζα χωρις μεζε και χωρις νερο και εγινα τοσο πολυ στουπι στο μεθυσι , που με βαλανε οι συμμαθητες μου σε ενα τηλεφωνικο θαλαμο ορθιο μεσα για να μην πεσω , ενω περιμανα το σχολικο να μου φερει το κοριτσι για να του τα πω!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Αυτη ομως ηταν τοσο πολυ αγαθη , που ουτε κοιταξε καν να δει ποιος ηταν ενα μετρο διπλα στον τηλεφωνικο θαλαμο και εφυγε για το σπιτι της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    οταν ομως καταφερα να φτασω στο δικο μου μετα απο πολυυυυυυυυυυ ωρα με την συγκοινωνια σκνυπα στο μεθυσι, οσα δεν μπορουσα να της πω απο κοντα της ταπα απο το τηλεφωνο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μην με ρωτησετε τι ακριβως τις ειχα πει γιατι ουτε την επομενη μερα δεν θα το θυμομουνα...
    ομως ηξερα οτι θα παρακαλαγε το σχολικο να την φερει κοντα μου οσο πιο γρηγορα γινοτανε...

το ουζο μαλλον ηταν μυτιληνης ,,δεν μπορω να το επιβεβαιωσω παντως ...

Originally posted by shostakovichthewarrior
    @Πανος.Τωρα εθιξες αλλο ενα σοβαρο ζητημα που με απασχολει καιρο τωρα,αλλα δεν το ανεφερα!Οπως σας ειπα,ο πατερας μου ειναι μετοχος σε ενα φροντιστηριο οποτε οπως φανταζεστε η πρωτη μου σιγουρη δουλεια θα ηταν εκει ως καθηγητης ισως.Ο μονος λογος που το εχω απορριψει αυτο,ειναι η υπαρξη της.Δεν μπορω να δουλευω στον ιδιο χωρο με εκεινη,με αποπροσανατολιζει.Για αυτο εχω αποφασισει μολις συντομα τελειωσω τις σπουδες μου,να αλλαξω οριστικα κεφαλαιο στη ζωη μου(επαγγελματικα εννοω).Δεν μπορω να την βλεπω διπλα μου ολη μερα.
    φιλαρακο..τωρα αλλαζω ολα το προηγουμενο σκηνικο γιτι εβγαλες μονος σου το λαβρακι..
    αυτο ακριβως θα πας να της πεις στα γενεθλια της .....
    σε παρακαλω βοηθησε με σε αυτο μου το προβλημα με το φροντιστηριο.....πες με χαζο πες με ανωριμο , αλλα οταν σε βλεπω με αποσυντονιζει τοσο πολυ που αντι για αλγεβρα θα παρεδιδα σεξολογια στα παιδια πες της ....
    Ειμια συφκροτημενος ανθρωπος , θελω να μπορω να ελεγχω το συναισθημα μου , αλλα οταν σε βλεπω καω οπως ενα φλιπερακι
    οταν το κουνησης ...φλιπαρω που λενε...

Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast