Results 1 to 15 of 18
-
05-11-2023, 22:42 #1
εχω δει τον θανατο σου η΄την ζωη σου ....
...αληθεια σε ποσους απο εσας , εχει συμβει να εχετε δει στον υπνο σας , θανατους αγαπημενων σας προσωπων ? και την επομενη μερα να χτυπαει το τηλεφωνο για το δυσαρεστο γεγονος ? αλλες φορες να βλεπεις χαρμοσυνα γεγονοτα και την επομενη μερα να γινονται πραγματικοτητα ...?
δεν ειναι θεμα μακαβριο , ουτε σκοτεινο . ειναι μια μορφης επικοινωνιας η οποια δεν εξηγειται με βαση τις επιστημες ...ισως ανηκει στα λεγομενα παρανορμαλ φαινομενα . καποιοι μενταλιστ θεωρουν οτι για να δεις πραγματα , πρεπει να εισαι 5καθαρος μεσα σου , καποιoι αλλοι οτι εχεις την 6η αισθηση ( psi abilities ) και καποιοι αλλοι θεωρουν οτι αν το εχεις πρεπει να το εξελιξεις ...αν δεν το εξελιξεις θα εξαφανιστει .....
πριν απο χρονια εβλεπα στον υπνο μου <<πραγματα >> , και την επομενη μερα χωρις να εχω επαφη , απλα γινοντουσαν . σε μια γνωριμια που ειχα με καποιες κοπελες μενταλιστ μεξικανοαγγλιδες ( μεξικανες με σπουδες στο αντικειμενο στην αγγλια , μου τονισαν να το εξελιξω ,γιατι αν δεν το κανω θα χαθει ...οπως και χαθηκε ) . ημουν και ειμαι πολυ ορθολογιστης και βαζω την λογικη , αλλα δεν μπορω να μην δωσω σημασια σε πραγματα τα οποια ειναι εκτος λογικης εξηγησης ... ακομα και η στατιστικη - μαθηματικα λειτουργει με τον παραγοντα του διαστηματος εμπιστοσυνης . δλδ δεχομαι οτι θα συμβει στο 95% της προβλεψης ,αλλα αφηνω και ενα 5% ως απροσδιοριστο .....που θα μου ανατρεψει την εξισωση ....
- 06-11-2023, 13:29 #2
Τα όσα δυσάρεστα, όπως θανάτους, έχω δει στον ύπνο μου, συνέβησαν επειδή ο θάνατος ήταν το αναμένόμενο και επειδή η σκέψη της κατάστασης του προσφιλούς προσώπου ήταν έντονη τις προηγηθείσες μέρες του ονείρου. Το ίδιο ισχύει και για γεγονότα ευχάριστα ή άλλα δυσάρεστα που αναμένεται να συμβούν. Μόνο κάποια όνειρα, για τα οποία εντοπίζω την πηγή τους στο υποσυνείδητο, έτυχε να τα βιώσω στον ύπνο μου τόσο έντονα που θα θυμάμαι χρόνια μετά όπως και για τα πρώτα και πάλι λόγω της έντασης βίωσης τους.
γιάννης
08-11-2023, 01:27 #3
Μμμμ, όχι εγώ δεν είχα επικοινωνία με αυτά τα άτομα , ούτε αναμενόταν το δυσάρεστο γεγονός . Απλά τα γνώριζα , θυμάμαι ένα άτομο από αυτά είχα να το δω 5-6 χρόνια , καμία επικοινωνία. Το προηγούμενο βράδυ στον ύπνο μου τον είδα , σε διαφορετική πόλη εγώ κ σε διαφορετική πόλη αυτός ! Τον είδα με μωβ ρούχα , γυαλί μαύρο κ καθόταν σε ένα μεγάλο τραπέζι , όρθιος κ χαμογελαστός ! Την επόμενη μέρα χτύπησε το τηλ κ με ενημέρωσαν για τον θάνατο του . Έβλεπα πολλά , αλλά με τα χρόνια χάθηκε αυτό το " χάρισμα" να το πω ....ίσως είχαν δίκιο ότι αν δεν το εξελίξω , το δουλέψω ...θα χαθεί . Βασικά γίνεται μια πάλη μεταξύ του καλού κ του κακού , έχω κ τα δυο στοιχεία σε υπερμετρο βαθμό ...αυτό μου το έχουν βρει σε ρέικι ....είχα μια δυσκολη εμπειρία κατά την συνεδρια κ ακόμα η ίδια η κοπέλα μου τότε που μου έκανε την συνεδρία , φοβήθηκε . Και εγώ ο ίδιος φοβήθηκα , δεν ήμουν εγώ , ήταν κάτι άλλο ....
08-11-2023, 16:38 #4
Δεν πιστεύω σ' αυτά. Κι αν μου συμβεί κάτι που θα με βάλει σε κάποιο τριπάκι,
φροντίζω να του κόβω το βήχα υπενθυμίζοντας στον εαυτό μου ότι ο εγκέφαλός μου
μπορεί να πλάθει ιστορίες και ό,τι του καπνίσει, αυτό δε σημαίνει ότι είναι και αλήθεια.
Τα εκτός λογικής εξήγησης δηλαδή, τα ερμηνεύω ως κάτι που έχει λογική εξήγηση,
αλλά δεν την ξέρω εγώ για τον τάδε ή δείνα λόγο.
Θέλω να βρεις τον επόμενο μεγάλο σεισμό, με επίκεντρο. Για να σώσουμε και κάναν κακομοίρη. :D
08-11-2023, 18:21 #5
Να είστε ανοιχτοί στα πράγματα που έχουν να κάνουν με την συνείδηση και την προέλευση του κόσμου...Μην είστε κοντόθωροι και δογματικοί...Υπάρχουν πράγματα και δυνάμεις έξω απο τον φυσικό κόσμο που δεν μπορούμε καν να συλλάβουμε.
Είναι μεγα μυστήριο από που προέρχονται τα όνειρα...Ενας φρουδικός θα έλεγε ότι είναι απλά τα κατάλοιπα της καθημερινής ζωής,αλλά είναι πιο πολύπλοκα τα πράγματα...Βλέπω συχνά γεγονότα στο όνειρο τα οποία πραγματοποιούνται τις επόμενες μέρες.''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa
08-11-2023, 18:30 #6
το εζησα κι εγω αυτο σα φλασια μια εικονα νεκροταφείο να δω μπρος μου οτι αφορα θανατικο μιας γνωστης μου . το βράδυ με τηλεφωνησαν κι μου το ειπαν ε σκεψου να δεις κατι τετοιο σα φλασια κι να συμβει.
αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα
08-11-2023, 20:20 #7
ειμαι αρκετα λογικος και ορθολογιστης , παιζω και με στατιστικες κλπ . απο την αλλη ομως δεν φυλακιζω το μυαλο σε πραγματα που δεν μπορω να κατανοησω και καποιες φορες μου δινοντουσαν απλοχερα . ειμαι αρκετα ανοιχτομυαλος να δεχθω οτι προκυψει . δεν ειμαι δογματικος .....τωρα για σεισμους ...δεν εχω τετοιες μαντικες ικανοτητες ( αχαχ )
παντως υπαρχουν ανθρωποι που βλεπουν πραγματα ...δεν μιλαμε για μελλοντολογους και αστρολογια ....μιλαμε αν μπορεις να αισθανθεις κατι , να το δεις στον υπνο σου , χωρις να εχεις επαφη . vibes whatever
08-11-2023, 20:23 #8
συμφωνω σε οτι γραφεις . αυτο που μου ειχαν πει , για να δεις πρεπει να εισαι καθαρος εσωτερικα , να εχεις ενα λευκο φως ...δεν ξερω ισως καποια στιγμη πεταχτω μια στο νεπαλ , και γενικα διαφοροι πολιτισμοι δεν λειτουργουν με τον δυτικο τροπο ζωης μας . εξαλλου ειμαστε 10 δις πληθυσμος και πολιτισμοι με διαφορετικες γλωσσες , ηθη και εθιμα
08-11-2023, 20:38 #9
08-11-2023, 21:11 #10
ναι φιλαρακι μου πολλα ατομα εχουν ματια ψυχης ερμητικά κλειστα κι ετσι χανονται εμπειρίες που αξιζουν απλα ειν κι τρομακτικές συχνα οπως αυτες με θανατους κι τετοια που βγαινουν μετα. ο καθενας να λεει τι νιωθει μα φυσικα μην κρινει μην κοροιδευει μην χλευαζει. ας λενε ολοι οτι πιστευουν με σεβασμο στους αλλους ομως . :)
09-11-2023, 02:07 #11
09-11-2023, 03:38 #12
Ωχ, αυτό που φοβόμουν, φτάσαμε στα λευκά φώτα και τα τσάκρα. :P
Δε μπορώ καν να φανταστώ τι σημαίνει αυτό το εσωτερική καθαρότητα και λευκό φως.
Έχω κάτι που τα περιγράφει όμως. BS (bullshit).
09-11-2023, 09:16 #13
Μμμμ, εσωτερική καθαρότητα κ λευκές ψυχές εννοούνται οι σκεψεις οι οποίες είναι ανοιχτές κ ελεύθερες νοητικά , χωρίς δεύτερες κ τρίτες σκεψεις . Το open-minded ,δεν είναι μια εφεύρεση του mindset κ του μάρκετινγκ . Είναι ένα άνοιγμα ! Αλήθεια ποια είναι η γρηγορότερη ταχύτητα , του φωτός η' της σκέψης ( για το bullshit που έγραψες ) . Ποιος αρνείται ότι υπάρχουν φωτισμένοι άνθρωποι ? Ποιος ορίζει την κανονικότητα? Τι είναι κανονικότητα ? Το κυνήγι υλικών αγαθών , ο καταναλωτισμός , η κοινωνική αποδοχή , η ρομποτοποιηση της ύπαρξης , η συμβατότητα στον καθημερινό δυτικό τρόπο ζωής ? Ποιος εννοείται εσωτερικά καθαρός αυτός που αναμένει την blackfriday να σούπερκαταναλωσει , να αποκτήσει το σουπερουαου σελφι γκατζετ για τα κοινωνικά???? του δίκτυα !!!! Πόσο smart είναι μια smart tv ? Μάλλον είναι κανονικότητα να στοιβάζονται καθημερινά 200 άτομα σε ένα βαγόνι στα 10 μέτρα κάτω από την γη να πηγαίνουν στην παραγωγή .......
09-11-2023, 13:55 #14
αυτα ειναι παραπολυ δυνατα ως εμπειρίες πράγματι ο ανθρωπος εχει πολλα χαρίσματα που αν τα ξεκλειδώσει θα δει θαυματα γυρο του. θελει προσοχη στη πλανη πρεπει να ενεργουμε οπως ο θεος εχει δειξει τον δρομο ξερει εκεινος πως θα γινει η μεταβαση σωστα. αυτα πρεπει να ειναι απ τον θεο με αδεια δικη του εκεινος να μας οδηγει μην δουμε κατι που μπορει αντι για καλο κακο να κανει, θελει πολυ προσοχη πως θα πλησιάσουμε αυτα τα χαρισματα μην γινουν με λαθος τροπο. υπάρχουν ασφαλιστικές δικλίδες να προσέχουμε πολυ κι να ακολουθούμε τον πνευματικο μας που θα ειναι θεόπνευστος.
09-11-2023, 18:24 #15
Η αθεία θεραπεύεται με 50mg διμεθυλοτρυπταμίνης.
''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa