Πρώτο ραντεβού - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 13 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 182
    Senior Member
    Quote Originally Posted by alex942023 View Post
    Έτσι την πατάω κάθε μα κάθε φορά δυστυχώς. Είμαι ανεπίδεκτος μαθήσεως χαχα. Ειδικά άμα η κοπέλα είναι κούκλα τα χάνω εντελώς χαχα
    Θα πρέπει όμως να της δώσεις ένα λόγο να διαλέξει εσένα. Λιγουρια πολλά. Δεν θες να φανείς σαν αυτούς. Ούτε απελπισμένος. Δεν θα δώσεις ποτέ κάτι έτοιμο στο πιάτο χωρίς να είσαι σίγουρος. Ρίχνεις λίγο "τυρί" αν τσιμπήσει θα ρίξει κι αυτή, αν όχι σημαίνει δεν ενδιαφέρεται. Που δεν είναι κακό. Δεν αρέσουμε σε όλους. Έτσι δεν θα πληγωθείς, ούτε θα την φέρεις σε δύσκολη θέση.

Banned
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Θα πρέπει όμως να της δώσεις ένα λόγο να διαλέξει εσένα. Λιγουρια πολλά. Δεν θες να φανείς σαν αυτούς. Ούτε απελπισμένος. Δεν θα δώσεις ποτέ κάτι έτοιμο στο πιάτο χωρίς να είσαι σίγουρος. Ρίχνεις λίγο "τυρί" αν τσιμπήσει θα ρίξει κι αυτή, αν όχι σημαίνει δεν ενδιαφέρεται. Που δεν είναι κακό. Δεν αρέσουμε σε όλους. Έτσι δεν θα πληγωθείς, ούτε θα την φέρεις σε δύσκολη θέση.
    Το πρόβλημά μου είναι ακριβώς εκεί. Αν είχα την απάντηση έτοιμη θα είχα κοπέλα τώρα. Το μόνο που μπορώ να σου πώ καθώς το έχω ζήσει σε συζητήσεις μου με κοπέλες ήταν ότι πάντα μου έλεγαν ότι φαίνομαι καλό παιδί και μετά το περήφημο αλλά δηλαδή εισιτήριο για friendzone. Χωρίς να είμαι εντελώς σίγουρος πώς κάθε φορά κατέληγα εκεί ήταν ενδεχομένως γιατί περισσότερο εστίαζα στο να μην της πώ κάτι που θα την ενοχλήσει και λόγω της ευγένειας κατέληγε στο φιλικό. Ίσως η υπερβολική ευγένεια να θεωρείται αδυναμία καθώς δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι λειτουργώ. Σαν άνθρωπος δεν μου αρέσουν οι εντάσεις και η απόρριψη από μια κοπέλα είναι πολύ επίπονη για εμένα. Κάτι που δεν θα έπρεπε να με επηρεάζει τόσο πολύ καθώς πρόκειται για άγνωστη κοπέλα. Απλώς με κάθε άκυρο είναι σαν μπουνιά στην ψυχολογία μου. Γνωστοί μου λένε ότι δεν πρέπει να είμαι τόσο ευαίσθητος και να είμαι πιο αλήτης γιατί τα καλα παιδιά δεν πηδανε ποτε. Τους ειπα απλα να κοιτανε την ζωη τους και να με αφησουν ησυχο. Εγω λατρευω το γυναικειο φυλο και πιστεψτε με οτι θα εδινα τα παντα για την κοπελα μου

Θεωρείτε ότι μια επιτυχημένη προσέγγιση βάζει γερά θεμέλια στην επιτυχία ενός ραντεβού? Επίσης πιστεύετε ότι πρέπει να φιληθεί κάποιος/κάποια από το πρώτο ραντεβού προκειμένου να μην καταλήξει καφές - γνωριμία φιλενάδων?
    Αρχικά να πω ότι δεν εχω βγει ΠΟΤΕ πρωτο ραντεβού όπως το θέτεις. Συνήθως βγαίνω ραντεβού όταν ήδη τα έχουμε ή έχει δρομολογηθεί σε μεγάλο βαθμό το να κάνω κάτι. Οπότε ναι, η πετυχημένη προσέγγιση για μενα είναι το Α και το Ω.

Βασικά, ξέρω αν με έχει κάποιος ερωτικά από την αρχή. Από τον τρόπο που κινείται στο χώρο, βλέμμα και πως μιλάει με αλλους. Αν αρχίσουμε τη συζήτηση μπορεί να μου το χαλάσει ή να το φτιάξει περισσότερο. Ανάλογα πόσα φαουλ θα πάρει στη συζήτηση, θα γίνουμε φίλοι ή θα ξεκόψουμε τελείως. Αν δηλαδή τα παμε καλά στο χιούμορ και στις απόψεις τα βρίσκουμε αλλά δω 1-2 πραγματα που ξέρω ότι θα με έκαναν να χωρίσω , το παω φιλικό.

Αν δεν ταιριάζουμε πουθενά για πουθενά και δεν έχουμε κατι να πουμε, ξεκόβω τελείως.

Επίσης, θα αποφύγω το φιλί στο "πρώτο ραντεβου ", ή στη πρωτη ξεμοναχιασμένη συζήτηση τελος πάντων...δε θα μου χαλάσω εγω τη μισή χαρά του φλερτ για να περάσω επόμενη πίστα . Θα περιμένει.

Κάπου εδώ ίσως να σου πω, μη γενικεύσεις τα δικα μου γιατί με οσες γυναίκες μιλησα καμια δεν συμφωνεί μαζί μου ε? :p

. Για εσένα σπουργίτι ποια θα ήταν τα red flags σε άνδρα στο πρώτο ραντεβού? Προτιμάς κάποιο ξεχωριστό μέρος ή σε καφετέρια? Θέλω να πώ ότι μετράει τόσο πολύ το μέρος που θα γίνει το ραντεβού ή αν υπάρχει αυτή η περιβόητη έλξη?
    Προτιμάω να έχει γίνει η προσέγγιση σε κοινή δραστηριότητα , για λιγες εβδομάδες , και μετά να παμε για περπάτημα με καφε στο χέρι. Ή για φαγητό. Η καφετέρια μου είναι ψιλοάβολη.

Ρεντ φλαγκς δεν εχω λιστα έτοιμη, τα αναγνωρίζω όταν τα δω.

Banned
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Αρχικά να πω ότι δεν εχω βγει ΠΟΤΕ πρωτο ραντεβού όπως το θέτεις. Συνήθως βγαίνω ραντεβού όταν ήδη τα έχουμε ή έχει δρομολογηθεί σε μεγάλο βαθμό το να κάνω κάτι. Οπότε ναι, η πετυχημένη προσέγγιση για μενα είναι το Α και το Ω.

Βασικά, ξέρω αν με έχει κάποιος ερωτικά από την αρχή. Από τον τρόπο που κινείται στο χώρο, βλέμμα και πως μιλάει με αλλους. Αν αρχίσουμε τη συζήτηση μπορεί να μου το χαλάσει ή να το φτιάξει περισσότερο. Ανάλογα πόσα φαουλ θα πάρει στη συζήτηση, θα γίνουμε φίλοι ή θα ξεκόψουμε τελείως. Αν δηλαδή τα παμε καλά στο χιούμορ και στις απόψεις τα βρίσκουμε αλλά δω 1-2 πραγματα που ξέρω ότι θα με έκαναν να χωρίσω , το παω φιλικό.

Αν δεν ταιριάζουμε πουθενά για πουθενά και δεν έχουμε κατι να πουμε, ξεκόβω τελείως.

Επίσης, θα αποφύγω το φιλί στο "πρώτο ραντεβου ", ή στη πρωτη ξεμοναχιασμένη συζήτηση τελος πάντων...δε θα μου χαλάσω εγω τη μισή χαρά του φλερτ για να περάσω επόμενη πίστα . Θα περιμένει.

Κάπου εδώ ίσως να σου πω, μη γενικεύσεις τα δικα μου γιατί με οσες γυναίκες μιλησα καμια δεν συμφωνεί μαζί μου ε? :p

Προτιμάω να έχει γίνει η προσέγγιση σε κοινή δραστηριότητα , για λιγες εβδομάδες , και μετά να παμε για περπάτημα με καφε στο χέρι. Ή για φαγητό. Η καφετέρια μου είναι ψιλοάβολη.

Ρεντ φλαγκς δεν εχω λιστα έτοιμη, τα αναγνωρίζω όταν τα δω.
    Όπως βλέπω όσα ισχύουν για σένα μπορεί για μια άλλη κοπέλα να ισχύουν εντελώς άλλα. Μου φαίνεται πολύ βουνό η όλη διαδικασία. Όχι ότι δεν θέλω να το ζήσω αυτό απλά για κάποιον που από τα 20 του μέχρι τα 29 δεν έβγαινε ποτέ με κοπέλες τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Τουλάχιστον εσύ σαν κοπέλα έχεις το προτέρημα ότι όλο και κάποιος θα σε προσεγγίσει και το βλέπεις πιο χαλαρά. Όταν επί χρόνια ολόκληρα δεν έχω βγει ούτε ένα ραντεβού νομίζω είναι λογικό να έχω αυτές τις ανησυχίες. Και όλο αυτό γιατί ήμουν αφελής και με επηρέαζαν γνωστοί και φίλοι να προτιμώ την εύκολη λύση. Δυστυχώς ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω και προσπαθώ να μην το αφήνω να με παίρνει από κάτω. Απλώς ότι και να κάνω και να σκέφτομαι άλλα πράγματα για να ξεχνιέμαι με επηρεάζει ψυχολογικά να βγαίνω και να βλέπω παντού ζευγάρια και να λέω μέσα μου τι κάνουν άλλοι άνδρες και τους φαίνεται τόσο εύκολο ενώ για εμένα μου φαίνεται κατόρθωμα ακόμα και να ρωτήσω κάποια για καφέ.

Όπως βλέπω όσα ισχύουν για σένα μπορεί για μια άλλη κοπέλα να ισχύουν εντελώς άλλα. Μου φαίνεται πολύ βουνό η όλη διαδικασία.
    Εμ γι αυτό σου λεω ότι μόνο κουτσομπολιό θα κάναμε έτσι ! Αποψη μου είναι ότι πρέπει να ξεχάσεις τα χρόνια που περασαν. Διαγραφή τελείως. Είσαι νεότατος και έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου. Ξεκινας τώρα να γνωρίζεις κοπέλες, πηγαινε να σου δημιουργήσεις εμπειρίες χωρίς πίεση

Επικεντρώσου στη προσέγγιση πιο πολύ, μετά το πρωτο ραντεβου θα το προσαρμόσεις ανάλογα τη κοπέλα.

Banned
    Εμ γι αυτό σου λεω ότι μόνο κουτσομπολιό θα κάναμε έτσι ! Αποψη μου είναι ότι πρέπει να ξεχάσεις τα χρόνια που περασαν. Διαγραφή τελείως. Είσαι νεότατος και έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου. Ξεκινας τώρα να γνωρίζεις κοπέλες, πηγαινε να σου δημιουργήσεις εμπειρίες χωρίς πίεση

Επικεντρώσου στη προσέγγιση πιο πολύ, μετά το πρωτο ραντεβου θα το προσαρμόσεις ανάλογα τη κοπέλα.
    Για κάποιο ανεξήγητο λόγο κάτι πάει στραβά και ενώ αρχικά δέχεται κάποια να βγει για καφέ μαζί μου δεν απαντάει ποτέ σε μηνύματα απλώς εξαφανίζεται. Αυτό έγινε όλες τις φορές με μοναδική εξαίρεση την 20αρα κοπελιά τότε η οποία η ίδια μου την είχε πέσει τότε καθώς ήταν αρκετά διαχυτική. Προσωπικά ζητάω πάντα το ινστα και όχι τηλέφωνο καθώς θεωρώ πώς το τηλέφωνο είναι προσωπικό δεδομένο και θα το δώσει σε κάποιον που νοιώθει μια οικειότητα. Κατά την γνώμη σου τι κάνω λάθος και με βλέπουν απλά σαν ,, καλό παιδί,,? Ίσως να μην είμαι αρκετά ενθουσιώδης ή να μην κάνω κομπλιμέντα καθώς δεν θέλω να φανώ ότι ψάχνομαι?

Banned
    Για κάποιο ανεξήγητο λόγο κάτι πάει στραβά και ενώ αρχικά δέχεται κάποια να βγει για καφέ μαζί μου δεν απαντάει ποτέ σε μηνύματα απλώς εξαφανίζεται. Αυτό έγινε όλες τις φορές με μοναδική εξαίρεση την 20αρα κοπελιά τότε η οποία η ίδια μου την είχε πέσει τότε καθώς ήταν αρκετά διαχυτική. Προσωπικά ζητάω πάντα το ινστα και όχι τηλέφωνο καθώς θεωρώ πώς το τηλέφωνο είναι προσωπικό δεδομένο και θα το δώσει σε κάποιον που νοιώθει μια οικειότητα. Κατά την γνώμη σου τι κάνω λάθος και με βλέπουν απλά σαν ,, καλό παιδί,,? Ίσως να μην είμαι αρκετά ενθουσιώδης ή να μην κάνω κομπλιμέντα καθώς δεν θέλω να φανώ ότι ψάχνομαι?
    Επίσης φέτος γνώρισα μια κοπέλα στο βενζινάδικο το αεροδρομίου η οποία μου άρεσε πολύ και πιάναμε συζήτηση για αρκετό καιρό. Έλα που όμως είχε αγόρι και παρολίγω να μπλέξω. Είναι και αυτό ένα θέμα ότι δεν ξέρεις αν έχει σχέση επειδή κάποιες σκέφτονται ναι έχω αγόρι αλλά γιατί να μην πάρω και λίγη επιβεβαίωση από άλλον

Senior Member
    Μήπως την πέφτεις σε όλες όσες είναι ευγενικές μαζί σου επειδή το ερμηνεύεις αλλιώς; Ότι σου την πέφτουν;

Banned
    Μήπως την πέφτεις σε όλες όσες είναι ευγενικές μαζί σου επειδή το ερμηνεύεις αλλιώς; Ότι σου την πέφτουν;
    Ναι αυτό συμβαίνει αλλά λέω στον εαυτό μου αν δεν της μιλήσω δεν θα μάθω ποτέ τι έχασα. Είναι ο νόμος των πιθανοτήτων.

Κοιτα , όλα θέλουν το μέτρο τους.

Δεν γίνεται να της δώσεις να καταλάβει ότι δεν ψαχνεσαι καθολου, ή να μην κανεις ούτε ένα κοπλιμέντο. Εξίσου κακό είναι να της πεις με το καλημέρα , θέλω σχέση ή να της κάνεις 15 κοπλιμέντα.

Banned
    Όταν μιλάς σε έναν άγνωστο πάντα υπάρχει ρίσκος.

Senior Member
    Ναι αυτό συμβαίνει αλλά λέω στον εαυτό μου αν δεν της μιλήσω δεν θα μάθω ποτέ τι έχασα. Είναι ο νόμος των πιθανοτήτων.
    Το να είναι όμως μια γυναίκα ευγενική, ναι είναι ωραίο αλλά δεν σημαίνει ότι μας θέλει. Ίσως είναι αυτό το λάθος σου. Που την πέφτεις σε όποια σου φερθεί καλά. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι πραγματικά θες από μια γυναίκα, τι σου αρέσει. Αλλιώς θα την πέφτεις σε ότι κινείται για να κάνεις απλά σχέση. Αυτό δείχνει απελπισία και δεν είναι καθόλου γοητευτικό. Πριν σε ρώτησα τι θες να έχει μια γυναίκα και έπρεπε να κάνω εγώ τις ερωτήσεις. Σκέψου μόνος σου και πες. Εγώ πχ τα δύο βασικά πράγματα που κοιτάζω είναι να έχει χιούμορ (άρα είναι εξυπνη) και να αγαπάει τα ζωα. Εσύ;

Banned
    Κοιτα , όλα θέλουν το μέτρο τους.

Δεν γίνεται να της δώσεις να καταλάβει ότι δεν ψαχνεσαι καθολου, ή να μην κανεις ούτε ένα κοπλιμέντο. Εξίσου κακό είναι να της πεις με το καλημέρα , θέλω σχέση ή να της κάνεις 15 κοπλιμέντα.
    Όχι δεν κάνω κάτι τέτοιο δεν αναφέρω απολύτως τίποτα για σχέση θα ήταν φουλ ξενέρα καταρχάς. Εγώ κρατούσα μυστήριο στις συζητήσεις μου και άκουγα εκείνη τι είχε να μου πει. Τα κομπλιμέντα θεωρώ πώς δεν χρειάζονται εκτός από τα πολύ βασικά. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι όσο περισσότερο ενθουσιάζομαι τόσο θα φάω και τα μούτρα μου οπότε δεν ενθουσιάζομαι ή τουλάχιστον δεν αφήνω να φανεί ο ενθουσιασμός μου.

Senior Member
    Άσε ρε 30αρεσ 40αρεσ 50αρεσ σαραβαλάκια είναι εγώ που είμαι 50 παίρνω 6 χάπια για να είμαι καλά κι αυτές παίρνουν

Banned
    Το να είναι όμως μια γυναίκα ευγενική, ναι είναι ωραίο αλλά δεν σημαίνει ότι μας θέλει. Ίσως είναι αυτό το λάθος σου. Που την πέφτεις σε όποια σου φερθεί καλά. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι πραγματικά θες από μια γυναίκα, τι σου αρέσει. Αλλιώς θα την πέφτεις σε ότι κινείται για να κάνεις απλά σχέση. Αυτό δείχνει απελπισία και δεν είναι καθόλου γοητευτικό. Πριν σε ρώτησα τι θες να έχει μια γυναίκα και έπρεπε να κάνω εγώ τις ερωτήσεις. Σκέψου μόνος σου και πες. Εγώ πχ τα δύο βασικά πράγματα που κοιτάζω είναι να έχει χιούμορ (άρα είναι εξυπνη) και να αγαπάει τα ζωα. Εσύ;
    Κοίτα δεν την πέφτω σε όποια να'ναι είπαμε δα. Αν δω ότι έχω λάβει κάποιο σημάδι θα πάω να μιλήσω και μόνο αν το θέλω πραγματικά. Το έχω ξαναπεί ότι δεν έχω συγκεκριμένο τύπο γυναίκας είναι ότι μου βγάλει κάποια εκείνη τη στιγμή.

Page 2 of 13 FirstFirst 123412 ... LastLast