Πρώτο ραντεβού - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 13 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 182
    Senior Member
    Quote Originally Posted by alex942023 View Post
    Κοιταξτε δεν ειμαι μονος απο επιλογη. Δηλαδη οι αλλοι ανδρες ειναι ανωτεροι επειδη εχουν κοπελα? Και ποιος μου εγγυαται οτι μια κοπελα θα με κανει ευτυχισμενο?
    Εσύ νομίζεις ότι το παν είναι να έχεις κοπέλα! Και εσύ σκέφτεσαι ότι οι άλλοι είναι σε σχέση, άρα είναι ανώτεροι! Έχεις εξαρτήσει όλη την ευτυχία σου από μια κοπέλα. Εμείς δεν είπαμε τίποτα τέτοιο, ειδικά εγώ σου είπα το αντίθετο! και ναι, μπορεί να κάνεις σχέση και να πάει άσχημα. Σε πρώτη φάση, πιστεύω χρειάζεσαι καινούριους φίλους να βγαίνετε και να νιώθετε ωραία μαζί, και μετά κοπέλα

Banned
    Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    Εσύ νομίζεις ότι το παν είναι να έχεις κοπέλα! Και εσύ σκέφτεσαι ότι οι άλλοι είναι σε σχέση, άρα είναι ανώτεροι! Έχεις εξαρτήσει όλη την ευτυχία σου από μια κοπέλα. Εμείς δεν είπαμε τίποτα τέτοιο, ειδικά εγώ σου είπα το αντίθετο! και ναι, μπορεί να κάνεις σχέση και να πάει άσχημα. Σε πρώτη φάση, πιστεύω χρειάζεσαι καινούριους φίλους να βγαίνετε και να νιώθετε ωραία μαζί, και μετά κοπέλα
    Επιτελους μια σωστη συμβουλη διχως ατελειωτα κατεβατα. Ουτε χημικη αναλυση να μου εκανε η Remedy

Senior Member
    γυναικες δεν εχετε στην δουλεια; που δουλευεις; οικοδομη;
    και πως φτασατε να σε τρολαρουν τοσο οι συναδερφοι σου; γιατι καθεσαι και λες τα προσωπικα σου στον καθε μαλακα;. πρεπει να εισαι βαρυς απεναντι σε καφρους. να μην λες πολλα πολλα για να μην παιρνουν τετοιον αερα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    να σχολιασω επισης, οτι εμενα οι περισσοτερες προτασεις που ειχα ποτε, και μερικες συντομες σχεσεις, προεκυπταν παντα απο την δουλεια μου. και γενικα η δουλεια που σπαταλαμε τοσο χρονο καθημερινα εκει, ειναι τελειος χωρος για να βρεις ζετεμ (αρκει να μην ειναι το αφεντικο).
    εσυ, γιατι δεν αξιοποιεις τον χωρο αυτο, αφου δουλευεις; λυνει επισης πολλες αμηχανιες, γιατι θα υπαρχει ενα κοινο θεμα ενδιαφεροντος και συζητησης, απο οποια μερια κι αν ειναι ο αλλος (του πελατη, του συναδερφου κλπ). εγω οταν ημουν ελευθερη εχω κανει πολυ σκανδαλιστικα πραγματα με συνεργατες..
    για τι ειδους δουλεια μιλαμε; Εγω εχω παρατηρησει (και διαβασει) οτι κανεις δεν θελει απο την δουλεια και σου την πεφτουν μονο λιγο πριν παραιτηθούν !

Senior Member
    Quote Originally Posted by little View Post
    για τι ειδους δουλεια μιλαμε; Εγω εχω παρατηρησει (και διαβασει) οτι κανεις δεν θελει απο την δουλεια και σου την πεφτουν μονο λιγο πριν παραιτηθούν !
    δεν το καταλαβαινω αυτο. γιατι να στην πεσουν πριν παραιτηθουν; σε ολες τις δουλειες που εχει και ανδρες και γυναικες υπαρχει φλερτ, εκτος αν ειναι καμια υπερεταιρια του εξωτερικου που το απαγορευει. στην ελλαδα, συμβαινει φουλ..

Banned
    Σε γραφειο ενοικιαζομενων αμαξιων δουλευω και με απελυσαν σημερα επειδη στουκαρα με ενα καινουργιο αμαξι και εκανα μεγαλη ζημια

Banned
    δεν το καταλαβαινω αυτο. γιατι να στην πεσουν πριν παραιτηθουν; σε ολες τις δουλειες που εχει και ανδρες και γυναικες υπαρχει φλερτ, εκτος αν ειναι καμια υπερεταιρια του εξωτερικου που το απαγορευει. στην ελλαδα, συμβαινει φουλ..
    Μια μικρη εταιρεια ειναι δεν εχουμε γυναικες εκει. Και για δουλεια πηγα να ζησω οχι για να την πεφτω σαν λιγουρης. Ασε εχω μπλεξει ασχημα και θα μου κοψουν το μισο μισθο απο το τρακαρισμα και θα εχω οικονομικο προβλημα το χειμωνα

Senior Member
    Ουτε χημικη αναλυση να μου εκανε η Remedy
    Ναι, αλλά είχε δίκιο σε αυτό που σου είπε για το τραύμα. Είσαι σαν ένα σκυλί που το χτυπούσαν άνθρωποι μικρό, και όταν μεγάλωσε το καλούν κάποιοι να το χαϊδέψουν και αυτό συνεχίζει και φαβάται! Και στο λέω γιατί κι εγώ κάπως έτσι είμαι, συνεχώς αμυντική στάση και μη αποδοχή του εαυτού. Μου είχε πει μια ψυχολόγος παλιότερα ότι πρέπει να έχω τραύμα κι από τις κοροιδίες των άλλων, εγώ τότε νόμιζα ότι δεν είχα επηρεαστεί, αλλά αργότερα κατάλαβα ότι είχε δίκιο. Κι εσύ μπορεί να μην καταλαβαίνεις ότι επηρεάζεσαι, αλλά υποσυνείδητα σε έχει ρίξει αυτό

Senior Member
    Μια μικρη εταιρεια ειναι δεν εχουμε γυναικες εκει. Και για δουλεια πηγα να ζησω οχι για να την πεφτω σαν λιγουρης. Ασε εχω μπλεξει ασχημα και θα μου κοψουν το μισο μισθο απο το τρακαρισμα και θα εχω οικονομικο προβλημα το χειμωνα
    βρε αλεξ... οταν φλερταρεις και ειδικα στην δουλεια, δεν την πεφτεις σαν λιγουρης, ουτε ξεφτιλιζεσαι δημοσιως. υπογεια γινονται αυτα.

Banned
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Απαντήστε στις παρακάτω ερωτήσεις.

1. βλεπεις αγώνες μπάλα, ή μπασκετ?
    2. Κολυμβητήριο είπες πήγαινες, τι στυλ ?
    3. Βλέπεις σειρές? Ταινίες? Ελληνικές ή ξένες? Τι είδος?
    4. Τι μουσική ακους, ελληνικά ξένα?
    5. Έχεις κατοικίδια? Θα ήθελες να έχεις?
    6. Σου αρέσει το φαγητό έξω? Ο καφές? Κάνεις διατροφή?
    7. Διαβάζεις βιβλία? Ακούς podcast?
    8. Έκανες ταξίδια? Θέλεις να κάνεις ταξίδια ? Αν τα χρήματα και ο χρόνος δεν ήταν θέμα , που θα ήθελες να πας.
    9. Έχεις ασχοληθεί με το gaming σε υπολογιστή, κονσόλες?
    10. Όταν θα βγεις από το σπίτι σου προτιμας να πας στη φύση ή στη πόλη?
    Αν σου πω οτι διαβαζω μονο ξενογλωσσα βιβλια και παω για τρεξιμο? Ταξιδια εχω παει μονο Γερμανια σε συγγενεις που εχω αλλα εχουν περασει πολλα χρονια. Ζω στα Χανια που ναι μεν ειναι τουριστικη πολη αλλα το χειμωνα ειναι νεκρα απολυτη. Σε κλαμπ δεν πηγαινω γιατι οι φιλοι μου δεν τα θελουν. Μουσικη ακουω και ξενα και ελληνικα. Παλια επαιζα και ποδοσφαιρο αλλα πλεον δεν ασχολουμαι με αυτο. Μου στοιχισε που εχασα τη δουλεια μου απο μαλακια δικη μου

Senior Member
    στους αουγκανους τους κρητικους μενεις;;;; καλα ξεμπερδεματα...

Banned
    βρε αλεξ... οταν φλερταρεις και ειδικα στην δουλεια, δεν την πεφτεις σαν λιγουρης, ουτε ξεφτιλιζεσαι δημοσιως. υπογεια γινονται αυτα.
    Φλερταρα με αλλες κοπελες που εργσζοταν σε αλλη εταιρεια το καλοκαιρι

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Θα πρέπει όμως να της δώσεις ένα λόγο να διαλέξει εσένα. Λιγουρια πολλά. Δεν θες να φανείς σαν αυτούς. Ούτε απελπισμένος. Δεν θα δώσεις ποτέ κάτι έτοιμο στο πιάτο χωρίς να είσαι σίγουρος. Ρίχνεις λίγο "τυρί" αν τσιμπήσει θα ρίξει κι αυτή, αν όχι σημαίνει δεν ενδιαφέρεται. Που δεν είναι κακό. Δεν αρέσουμε σε όλους. Έτσι δεν θα πληγωθείς, ούτε θα την φέρεις σε δύσκολη θέση.
    Καμια δεν θα τσιμπήσει με λιγο τυρι. Ειδικα οταν υπαρχουν τοσοι γκει/μπαι ή δεσμευμένοι που απλα φλερτάρουν για επιβεβαίωση. Κάτι τρομερα σύνηθες δηλαδη και μετα απορείτε γιατι ειναι απομακρες και ντιβες οι γυναικες. Αν τις δουλεύετε προφανως δεν θα δωσουν τον χρονο τους σε καποιον που τους ριχνει τυρακι.

Senior Member
    Καμια δεν θα τσιμπήσει με λιγο τυρι. Ειδικα οταν υπαρχουν τοσο γκει/μπαι ή δεσμευμένοι που απλα φλερτάρουν για επιβεβαίωση. Κάτι τρομερα σύνηθες δηλαδη και μετα απορείτε γιατι ειναι απομακρες και ντιβες οι γυναικες. Αν τις δουλεύετε προφανως δεν θα δωσουν τον χρονο τους σε καποιον που τους ριχνει τυρακι.

Εγώ δεν είχα ποτέ τέτοιες απορίες. Εσύ ψάξε να βρεις τους λόγους που έχεις τόσο θυμό απέναντι στους ανθρώπους και μην ανησυχείς για εμάς, θα τα καταφέρουμε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Εγώ δεν είχα ποτέ τέτοιες απορίες. Εσύ ψάξε να βρεις τους λόγους που έχεις τόσο θυμό απέναντι στους ανθρώπους και μην ανησυχείς για εμάς, θα τα καταφέρουμε.
    Εχω θυμο επειδη λεω αληθειες ; Προσφατα διαβαζα καποιες ιστοριες γυναικων που τις δουλευαν χυδαια τις φλερταραν απροκάλυπτα και οταν αυτες ανταποκρίθηκαν καναν τους κινεζους.
    Και ειπαν και εκεινες πως κριμα που τους δωσαμε και αξια τελικα.
    Εσυ ψαξε βρες μια να τρεχει πισω απο τον κωλο σου γιατι αυτο θες. Αν βρεις το θυμα ελα πες το μας.

Page 5 of 13 FirstFirst ... 34567 ... LastLast