Πρώτο ραντεβού - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 13 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 182
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τα μπλεξιματα απο την δουλεια εχουν ρισκο. αυτο, ισχυει. αλλα συμβαινουν και πολλες φορες βγαινουν καλα. οχι παντα, ομως..
    αν εισαι μονος/η και δουλευεις 10 ωρες την ημερα και βλεπεις καποιον γοητευτικο ολη μερα και σου κανει ματακια, και την υπολοιπη μερα εισαι ημιλιποθυμη στο σπιτι, τρως πλενεσαι, κοιμασαι, ποτε θα γνωρισεις κοσμο;; την κυριακη στην εκκλησια; ή τις 40- 50 ωρες που βλεπεις τον γοητευτικο στην δουλεια; εξαιρουνται τα αφεντικα, γιατι εκει μπορει απ τα παρατραγουδα να χασεις την δουλεια σου πολυ πιο ευκολα απ οτι με εναν συναδελφο.
    ειναι πολυ λογικο και πιθανο να κανεις κατι στην δουλεια και προκυπτει κι απο μονο του, χωρις να το κυνηγησεις.
    αυτη ειναι η αληθεια...
    Ναι αλλά το μετά; Αν δεν πάνε καλά τα πράγματα μεταξύ σας; Δεν θα είναι γενικά πολύ άβολο; Ή αν την πέσει κάποιος σε μια συνάδελφο του και αυτή δεν ανταποκριθεί, τι γίνεται μετά; Ίσως είναι πιο εύκολο μέσα από ένα χόμπι με άλλους ανθρώπους, που και αν δεν πάει καλά η όλη φάση δεν θα επιρρεασει τη καθημερινότητα τους.

Banned
    Quote Originally Posted by little View Post
    Ειπα πως ειναι ΑΝΗΘΙΚΟ να τρεχετε στα μπουρδέλα και να το παίζετε παπαδάκια μετα και να κολλάτε τις κοπέλες αρρωστιες. Δεν μιλησα ΠΟΥΘΕΝΑ για μένα δεν ανοιξα ποτε κανενα θεμα να σας ζητησω συμβουλή σε κάτι ή να σας πω τα προσωπικά μου οποτε δεν σου εχω δώσει προσωπικές πληροφορίες τις συμβουλες κρατα τες για οποιον στις ζητάει και μην γινεσαι ανάγωγος. Κρινε πρώτα τον εαυτό σου που εχεις σοβαρα θέματα και μετα τους αλλους.
    Δεν εχεις τι να απαντησεις σε οσα σου πα και κανεις επιθεση επι προσωπικου για να ξεφυγεις. Σου πα βρες αλλο κοροιδο.
    Επισης βγηκες εκτος θεματος με τις προσωπικες επιθεσεις που κανεις. Εγω απλα ειπα πως καμια δεν θα τρεξει πισω απο κανεναν που τις εριξε τυρακι. Και εσυ εβγαλες μισος χωρις λόγο και τα ψυχολογικά σου.
    Και προς τον θεματοθέτη: προσωπικη μου άποψη πως σε καμία γυναίκα που πραγματικά αξίζει δεν θα πιάσουν αυτά τα κόλπα.
    Ενω εσυ εισαι ηθικη ας πουμε. Γεματη μισος και τοξικοτητα εισαι που κρινεις ανθρωπους πισω απο μια οθονη. Αν δεν σου αρεσει οπως λειτουργω κατανοητο μην γινεσαι ανυποφορη τουλαχιστον. Και σταματα να γραφεις μαλακιες

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ναι αλλά το μετά; Αν δεν πάνε καλά τα πράγματα μεταξύ σας; Δεν θα είναι γενικά πολύ άβολο; Ή αν την πέσει κάποιος σε μια συνάδελφο του και αυτή δεν ανταποκριθεί, τι γίνεται μετά; Ίσως είναι πιο εύκολο μέσα από ένα χόμπι με άλλους ανθρώπους, που και αν δεν πάει καλά η όλη φάση δεν θα επιρρεασει τη καθημερινότητα τους.
    το "μετα", σου ειπα οτι ειναι ρισκο.
    συνηθως τα προβληματα προκυπτουν οταν μπλεκουν παντρεμενοι/ δεσμευμενοι.
    ας κατσουν στ αυγα τους. εγω δεν ειπα να μπλεκετε με παντρεμενους...
    και με ελευθερους μπορει να προκυψει προβλημα αλλα οχι σιγουρα και οχι τοσο επικινδυνο οσο με παντρεμενους....
    αν ειναι "πιο ευκολο" μεσα απο ενα χομπι, καντε το.
    εγω σου λεω οτι προκυπτει ενδιαφερον.
    δλδ, θα βλεπεις 8 ωρες την μερα καποιον που σε γοητευει και του αρεσεις, θα ειναι ελευθερος και θα πεις "μπα, αστο μωρε μηπως μετα τα χαλασουμε και δεν θελω να τον βλεπω, ας κανω κανενα χομπι"; εγω δεν θα το πω , παντως. αν ειμαι ελευθερη κι ειναι ελευθερος και βλεπω οτι με γουσταρει, θα παιξω...

Ε αν ξανά διαβάσεις το μήνυμα είπα Θα δώσεις λίγο "τυρακι" και αν ενδιαφέρεται θα δώσει και αυτή (τυρακι). Και οι δύο θα δωσουν. Οτι εκεί θα καταλάβει αν ενδιαφέρεται. Να μην της δώσει όλα στο πιάτο επειδή θα την φέρει σε δύσκολη θέση και θα πληγωθεί κι αυτός. Ότι όλα γίνονται σιγά σιγά.
    Ίσως και εγώ να μη το έγραψα σωστά. Αλλά και τώρα που το ξαναδιαβάζω δεν βλέπω κάτι κακό. Το τυρακι είναι έκφραση, που την έβαλα στα εισαγωγικά και εννοούσα ότι δεν είναι ωραίο να πέφτουμε με τα μούτρα χωρίς πρώτα να σιγουρευτουμε ότι ενδιαφέρεται. Άσε που θα την τρομάξει..
    Έκφραση είναι το τυράκι και υπάρχουμε και εμείς που δεν τη παρεξηγούμε. Βηματάκι ο ένας, βηματάκι ο άλλος. Αυτό καταλαβαίνουμε. Αλλά βέβαια , αν κάποιος θέλει να παρεξηγήσει, βρίσκει!

Banned
    Ξερω οτι θα με μισεισετε για αυτο που θα πω αλλα τα ειχα 6 χρονια κανονικα σχεση με κοπελα απο τα 22 μου εως τα 28 μου. Το ποστ περι οικων ανοχης προφανως ειναι ακυρο καθως δεν απατησα ποτε την κοπελα μου. Εκει πηγαινα πριν γνωρισω την κοπελα φυσικα. Ο λογος του χωρισμου ηταν λογω οικονομικων και δυσκολια δυνατοτητας για συγκατοικηση

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Έκφραση είναι το τυράκι και υπάρχουμε και εμείς που δεν τη παρεξηγούμε. Βηματάκι ο ένας, βηματάκι ο άλλος. Αυτό καταλαβαίνουμε. Αλλά βέβαια , αν κάποιος θέλει να παρεξηγήσει, βρίσκει!
    Τι τραβάμε και εμείς οι χορεύτριες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by alex942023 View Post
    Ξερω οτι θα με μισεισετε για αυτο που θα πω αλλα τα ειχα 6 χρονια κανονικα σχεση με κοπελα απο τα 22 μου εως τα 28 μου. Το ποστ περι οικων ανοχης προφανως ειναι ακυρο καθως δεν απατησα ποτε την κοπελα μου. Εκει πηγαινα πριν γνωρισω την κοπελα φυσικα. Ο λογος του χωρισμου ηταν λογω οικονομικων και δυσκολια δυνατοτητας για συγκατοικηση
    Δεν σε βοηθάει αυτό που κάνεις.

Banned
    Δεν την εχω ξεπερασει ακομα την σκεφτομαι την αγαπουσα τοσο πολυ

Το είδα πριν που σε ρώτησα για τα ενδιαφέροντα σου Αλεξ. Μια μου λες εχω ενδιαφέροντα, σε ρωτάμε ποια, μας λες δεν έχω τιποτα, μετά λες πάλι έχω.

Αποφάσισε βασικά και μην κλέβεις τον εαυτό σου αλλάζοντας την ιστορια καθε λίγο.

Senior Member
    Δεν την εχω ξεπερασει ακομα την σκεφτομαι την αγαπουσα τοσο πολυ
    Με αυτόν τον τρόπο δεν κερδίζεις σημασία..

Banned
    Το είδα πριν που σε ρώτησα για τα ενδιαφέροντα σου Αλεξ. Μια μου λες εχω ενδιαφέροντα, σε ρωτάμε ποια, μας λες δεν έχω τιποτα, μετά λες πάλι έχω.

Αποφάσισε βασικά και μην κλέβεις τον εαυτό σου αλλάζοντας την ιστορια καθε λίγο.
    Η πραγματικοτητα ειναι οτι ειχα σχεση ολα αυτα τα χρονια και ημουν ευτυχισμενος. Ο χωρισμος μου με επηρεασε τοσο πολυ επειδη την λατρευα αυτην την κοπελα και εκανα τα παντα να σωσω την σχεση αλλα δεν τα καταφερα.

Senior Member
    Η πραγματικοτητα ειναι οτι ειχα σχεση ολα αυτα τα χρονια και ημουν ευτυχισμενος. Ο χωρισμος μου με επηρεασε τοσο πολυ επειδη την λατρευα αυτην την κοπελα και εκανα τα παντα να σωσω την σχεση αλλα δεν τα καταφερα.
    Για να τραβήξεις την προσοχή των υπολοίπων πλάθεις συνεχώς ιστορίες (η πρώτη παίζει να έχεις μια δόση αλήθειας) και δεν σκέφτεσαι τον χρόνο και την ενέργεια που θα σπαταλησουν οι υπόλοιποι για να σου απαντήσουν.

Και ο λογος να κρύψεις την ύπαρξη 6χρονης σχέσης και να την εμφανίσεις τώρα ποιος είναι? Τι κερδίζεις απο όλο αυτο?

Banned
    Και ο λογος να κρύψεις την ύπαρξη 6χρονης σχέσης και να την εμφανίσεις τώρα ποιος είναι? Τι κερδίζεις απο όλο αυτο?
    Απλα συνειδητοποιησα οτι εκανα τεραστιο λαθος που δεν ειπα εξ'αρχης την αληθεια

Senior Member
    Απλα συνειδητοποιησα οτι εκανα τεραστιο λαθος που δεν ειπα εξ'αρχης την αληθεια
    Το ίδιο λάθος φαίνεται να έκανες και τέλη του Αυγούστου που είχες ανοίξει παρόμοιο θέμα. Όλο λάθη κάνεις ατιμουτσικο.

Ε αν αλλάζεις την ιστορία σου επειδη είπε όλα αυτά η little, δεν θα σε βοηθήσει να ξεκολλήσει και να πας μπροστά.

Page 7 of 13 FirstFirst ... 56789 ... LastLast