Πρώτο ραντεβού - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 13 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 182
    Ναι, ποια είναι αυτά τα κοινά που θες να έχετε .... Αυτό σε ρωτάει ο Γιώργος

Senior Member
    Quote Originally Posted by alex942023 View Post
    Κοίτα δεν την πέφτω σε όποια να'ναι είπαμε δα. Αν δω ότι έχω λάβει κάποιο σημάδι θα πάω να μιλήσω και μόνο αν το θέλω πραγματικά. Το έχω ξαναπεί ότι δεν έχω συγκεκριμένο τύπο γυναίκας αρκεί να είναι εντάξει μαζί μου, να υπάρχουν κοινά και να μην είναι από αυτές που ρίχνουν κέρατο
    Ρε φίλε θα μιλάς μαζί της. Θα βγαίνετε. Κάπου πρέπει να συμφωνείτε. Αποκλείεται να μην σε γοητεύει κάτι περισσότερο σε μια γυναίκα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Σε ευχαριστώ παιδί μου.

Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Σε ευχαριστώ παιδί μου.
    Ναι, αλλά και εσύ όμως είσαι πολύ επιλεκτικός , χιουμορ και αγάπη για τα ζώα εχει μόνο ο μισός γυναικείος πληθυσμός της Ελλάδας. Στενεύουν οι επιλογές σου, καταλαβαίνεις

Senior Member
    Το πίσω πρόσωπο να είναι καλό κι όλα τα άλλα τα βρίσκουμε

Senior Member
    Ναι, αλλά και εσύ όμως είσαι πολύ επιλεκτικός , χιουμορ και αγάπη για τα ζώα εχει μόνο ο μισός γυναικείος πληθυσμός της Ελλάδας. Στενεύουν οι επιλογές σου, καταλαβαίνεις
    Είναι τα μόνα που δεν διαπραγματευομαι γιαυτό

Banned
    Το να είναι όμως μια γυναίκα ευγενική, ναι είναι ωραίο αλλά δεν σημαίνει ότι μας θέλει. Ίσως είναι αυτό το λάθος σου. Που την πέφτεις σε όποια σου φερθεί καλά. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι πραγματικά θες από μια γυναίκα, τι σου αρέσει. Αλλιώς θα την πέφτεις σε ότι κινείται για να κάνεις απλά σχέση. Αυτό δείχνει απελπισία και δεν είναι καθόλου γοητευτικό. Πριν σε ρώτησα τι θες να έχει μια γυναίκα και έπρεπε να κάνω εγώ τις ερωτήσεις. Σκέψου μόνος σου και πες. Εγώ πχ τα δύο βασικά πράγματα που κοιτάζω είναι να έχει χιούμορ (άρα είναι εξυπνη) και να αγαπάει τα ζωα. Εσύ;
    Από που και ως που συμπεραίνεις ότι το χιουμορ συνδέεται με εξυπνάδα?

Quote Originally Posted by elis View Post
    Το πίσω πρόσωπο να είναι καλό κι όλα τα άλλα τα βρίσκουμε
    Γειά σου ρε Έλις, ποιητή!

Banned
    Το κατάλαβα τι εννοεί αλλά δεν έχω απάντηση σ'αυτό. Εδώ ακόμα παλεύω να βγω ένα καφέ πώς να ξέρω τι σοι ανθρωπος θα ειναι η κοπελα και αν θα έχουμε κοινά αν δεν μου δώσει την ευκαιρία να την γνωρίσω?

Senior Member
    Από που και ως που συμπεραίνεις ότι το χιουμορ συνδέεται με εξυπνάδα? Δηλαδή εγώ που δεν έχω χιουμορ θεωρούμαι μη έξυπνος?

Εννοώ ότι όσοι έχουν χιούμορ είναι έξυπνοι. Το να είσαι έτοιμος να ρίξεις σε οποιαδήποτε στιγμή μια αστεία ατάκα είναι ένδειξη ευστροφιας. Δεν είπα κάτι για αυτούς που δεν έχουν χιούμορ. Κάποιοι είναι έξυπνοι, άλλοι δεν είναι. Που δεν είναι ούτε αυτό κακό. Απλα σε εμένα δεν θα ταίριαζε.
    Αλλά είδες πάλι βρήκες κάτι για να "πληγωθεις". Σε στάση άμυνας-επιθεσης συνέχεια. Κι αυτό δεν είναι καθόλου γοητευτικό. Εμένα πάντως αν ήμουν κοπέλα, αυτό θα με ξενέρωνε.

Banned
    Εννοώ ότι όσοι έχουν χιούμορ είναι έξυπνοι. Το να είσαι έτοιμος να ρίξεις σε οποιαδήποτε στιγμή μια αστεία ατάκα είναι ένδειξη ευστροφιας. Δεν είπα κάτι για αυτούς που δεν έχουν χιούμορ. Κάποιοι είναι έξυπνοι, άλλοι δεν είναι. Που δεν είναι ούτε αυτό κακό. Απλα σε εμένα δεν θα ταίριαζε.
    Αλλά είδες πάλι βρήκες κάτι για να "πληγωθεις". Σε στάση άμυνας-επιθεσης συνέχεια. Κι αυτό δεν είναι καθόλου γοητευτικό. Εμένα πάντως αν ήμουν κοπέλα, αυτό θα με ξενέρωνε.
    Δεν είσαι κοπέλα και δεν με ενδιαφέρει να σε γοητεύσω..σορρυ george

Το κατάλαβα τι εννοεί αλλά δεν έχω απάντηση σ'αυτό
    Απαντήστε στις παρακάτω ερωτήσεις.

1. βλεπεις αγώνες μπάλα, ή μπασκετ?
    2. Κολυμβητήριο είπες πήγαινες, τι στυλ ?
    3. Βλέπεις σειρές? Ταινίες? Ελληνικές ή ξένες? Τι είδος?
    4. Τι μουσική ακους, ελληνικά ξένα?
    5. Έχεις κατοικίδια? Θα ήθελες να έχεις?
    6. Σου αρέσει το φαγητό έξω? Ο καφές? Κάνεις διατροφή?
    7. Διαβάζεις βιβλία? Ακούς podcast?
    8. Έκανες ταξίδια? Θέλεις να κάνεις ταξίδια ? Αν τα χρήματα και ο χρόνος δεν ήταν θέμα , που θα ήθελες να πας.
    9. Έχεις ασχοληθεί με το gaming σε υπολογιστή, κονσόλες?
    10. Όταν θα βγεις από το σπίτι σου προτιμας να πας στη φύση ή στη πόλη?

Κανόνισε να μου πεις , δεν ξερω , δε με νοιαζει, δεν έχω άποψη. :p

Senior Member
    Έτσι την πατάω κάθε μα κάθε φορά δυστυχώς. Είμαι ανεπίδεκτος μαθήσεως χαχα. Αλλά ότι έπαθα το έπαθα επειδή έκανα μοιραία λάθη στο παρελθόν και δεν έχω εξασκηθεί στο φλερτ στον βαθμό που θα έπρεπε. Οι γνώμες που ζήτησα από τις κοπελιές εδώ είναι ακριβώς για να μπορέσω να μπω καλύτερα στην ψυχοσύνθεση μιας κοπέλας και ποια είναι τα λεπτά σημάδια που θα μου δώσει να καταλάβω αν ενδιαφέρεται απλά φιλικά ή για κάτι παραπάνω. Και έχεις απόλυτο δίκιο ότι αυτά θέλουν τον χρόνο τους και θέλει υπομονή
    Καταρχήν θέλω να σε ευχαριστήσω θερμά για την υποστήριξή σου μέχρι τώρα στο προηγούμενο thread. Ναι θα με βοηθήσει αρκετά καθώς με ενδιαφέρει πολύ η γνώμη μιας κοπέλας. Για εσένα σπουργίτι ποια θα ήταν τα red flags σε άνδρα στο πρώτο ραντεβού? Προτιμάς κάποιο ξεχωριστό μέρος ή σε καφετέρια? Θέλω να πώ ότι μετράει τόσο πολύ το μέρος που θα γίνει το ραντεβού ή αν υπάρχει αυτή η περιβόητη έλξη? Επίσης θα ήθελα να προσθέσω ότι δεν είμαι από τους άνδρες που θα κάνει τα γλυκά μάτια σε κάποια με σκοπό να την ρίξει στο κρεβάτι με την πρώτη ευκαιρία.
    απο οσα μας εχεις πει στα θεματα, θα σου πω που πιστευω οτι πασχεις και τι πιστευω οτι δεν πρεπει να κανεις.
    αυτα ειναι τα καλα νεα.
    τα κακα νεα ειναι οτι δεν ξερω αν μπορεις να το κανεις μονος σου χωρις να χασεις κι αλλα χρονια. πιστευω οτι χρειαζεσαι βοηθεια .
    και εξηγουμαι:

ΔΕΝ εισαι ανεπιδεκτος μαθησεως. ουτε χαζος εισαι ουτε μικρος. εχεις ΤΡΑΥΜΑ. τραυμα που βαθαινει με τα χρονια. δεν εισαι τυχαια μονος σου. αυτο που συμβαινει ειναι αποτελεσμα της εφηβικης- μετεφηβικης σου συστολης και απειριας, αλλα και του περιβαλλοντος που ελς οτι μεχρι τωρα σου κανει μπουλινγκ... μπουλιγκ που δενε χεις κοπελα, 30 χρονων ανδρας;;; πως τους επιτρεπεις;
    αρα, δεν ειναι μονο οτι δεν ξερεις πως να προσεγγισεις φιλε μου. δεν ξερεις και να βαζεις ΟΡΙΑ στους κακοπροαιρετους.
    αντιδρας, δεν τους κανεις τα κεφια, αλλα σε πληγωνουν, σε βαζουνσ την γωνια και με καθε χτυπημα ειτε απο απορριψη, ειτε απο τους ωραιους φιλους/ γνωστους πουε χεις, πας ακομα πιο κατω....

νομιζω θελεις δουλεια ψυχουποστηριξης απο εναν ειδικο.
    να σταθεις στα ποδια σου συναισθηματικα, να διεκδικεις σαν ισος και οχι σαν σκυλι που θα φαει κλωτσια.
    να καταλαβεις οτι για καποια εισαι μεγαλο κελεπουρι κι οχι αυτος που ζηταει και μαλλον δεν τον θελουν..

περα απο αυτα (ψυχοθεραπεια ΧΘΕΣ), να σου πω μερικα πραγματα για αυτα που ρωτας.
    red flag για μενα, απο θεμα προσωπικοτητας, ειναι αν δω αποψεις μισογυνικες, ομοφοβικες, κλπ.
    απο αποψη συμπεριφορας, περα απο τα βασικα, καφριλα κλπ, ειναι προβλημα αν τον δω να ειναι needy. αυτο, εσυ δυσκολα θα το αποφυγεις με το ζορι που εχεις και την λαχταρα να τα καταφερεις να βρεις την σχεση που ονειρευεσαι. αυτο πρεπει να το δουλεψεις να το διαχειριζεσαι. συνοπτικα, ο τροπος ειναι αυτο που σου ειπαν κι αλλοι εδω. μην της πετας στα μουτρα ολη την χαρα σου και κυριως την λαχταρα σου να τα πατε καλα. να κανεις ενα βημα και να περιμενεις ανταποκριση. μην δινεσαι με το κιλο. μην κανεις ολα τα τηλεφωνηματα εσυ ενω δεν ανταποδιδει, μην αρχισεις να εξιστορεις πως φανταζεσαι να εισαι με την μελλοντικη κοπελα η να της λες για το προβλημα με τις σχεσεις.
    να προσπαθεις να τα ελεγχεις αυτα, χωρις να εισαι ουτε φορτικος, αλλα ουτε και μουγγος και φοβισμενος για να μην κανεις κανενα λαθος..

δεν ειναι σπορ το φλερτ για να "εξασκηθεις". το φλερτ ειναι το να ταιριαξεις με καποια που να συναντησεις. δεν εκπαιδευεσαι , ουτε μαθαινεται.
    και ναι, εχει μεγαλη σημασια το αν υπαρχει σωματικη ελξη, χημεια, οπως και να το λεμε αυτο, ακομα κι αν δεν γινεται τπτ σωματικο. αν δεν δουλεψει αυτο, δεν προχωραει τπτ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    απο οσα μας εχεις πει στα θεματα, θα σου πω που πιστευω οτι πασχεις και τι πιστευω οτι δεν πρεπει να κανεις.
    αυτα ειναι τα καλα νεα.
    τα κακα νεα ειναι οτι δεν ξερω αν μπορεις να το κανεις μονος σου χωρις να χασεις κι αλλα χρονια. πιστευω οτι χρειαζεσαι βοηθεια .
    και εξηγουμαι:

ΔΕΝ εισαι ανεπιδεκτος μαθησεως. ουτε χαζος εισαι ουτε μικρος. εχεις ΤΡΑΥΜΑ. τραυμα που βαθαινει με τα χρονια. δεν εισαι τυχαια μονος σου. αυτο που συμβαινει ειναι αποτελεσμα της εφηβικης- μετεφηβικης σου συστολης και απειριας, αλλα και του περιβαλλοντος που ελς οτι μεχρι τωρα σου κανει μπουλινγκ... μπουλιγκ που δενε χεις κοπελα, 30 χρονων ανδρας;;; πως τους επιτρεπεις;
    αρα, δεν ειναι μονο οτι δεν ξερεις πως να προσεγγισεις φιλε μου. δεν ξερεις και να βαζεις ΟΡΙΑ στους κακοπροαιρετους.
    αντιδρας, δεν τους κανεις τα κεφια, αλλα σε πληγωνουν, σε βαζουνσ την γωνια και με καθε χτυπημα ειτε απο απορριψη, ειτε απο τους ωραιους φιλους/ γνωστους πουε χεις, πας ακομα πιο κατω....

νομιζω θελεις δουλεια ψυχουποστηριξης απο εναν ειδικο.
    να σταθεις στα ποδια σου συναισθηματικα, να διεκδικεις σαν ισος και οχι σαν σκυλι που θα φαει κλωτσια.
    να καταλαβεις οτι για καποια εισαι μεγαλο κελεπουρι κι οχι αυτος που ζηταει και μαλλον δεν τον θελουν..

περα απο αυτα (ψυχοθεραπεια ΧΘΕΣ), να σου πω μερικα πραγματα για αυτα που ρωτας.
    red flag για μενα, απο θεμα προσωπικοτητας, ειναι αν δω αποψεις μισογυνικες, ομοφοβικες, κλπ.
    απο αποψη συμπεριφορας, περα απο τα βασικα, καφριλα κλπ, ειναι προβλημα αν τον δω να ειναι needy. αυτο, εσυ δυσκολα θα το αποφυγεις με το ζορι που εχεις και την λαχταρα να τα καταφερεις να βρεις την σχεση που ονειρευεσαι. αυτο πρεπει να το δουλεψεις να το διαχειριζεσαι. συνοπτικα, ο τροπος ειναι αυτο που σου ειπαν κι αλλοι εδω. μην της πετας στα μουτρα ολη την χαρα σου και κυριως την λαχταρα σου να τα πατε καλα. να κανεις ενα βημα και να περιμενεις ανταποκριση. μην δινεσαι με το κιλο. μην κανεις ολα τα τηλεφωνηματα εσυ ενω δεν ανταποδιδει, μην αρχισεις να εξιστορεις πως φανταζεσαι να εισαι με την μελλοντικη κοπελα η να της λες για το προβλημα με τις σχεσεις.
    να προσπαθεις να τα ελεγχεις αυτα, χωρις να εισαι ουτε φορτικος, αλλα ουτε και μουγγος και φοβισμενος για να μην κανεις κανενα λαθος..

δεν ειναι σπορ το φλερτ για να "εξασκηθεις". το φλερτ ειναι το να ταιριαξεις με καποια που να συναντησεις. δεν εκπαιδευεσαι , ουτε μαθαινεται.
    και ναι, εχει μεγαλη σημασια το αν υπαρχει σωματικη ελξη, χημεια, οπως και να το λεμε αυτο, ακομα κι αν δεν γινεται τπτ σωματικο. αν δεν δουλεψει αυτο, δεν προχωραει τπτ...
    Να συμπληρώσω πως εξαιτίας του τραύματος του, είναι αρκετά επιθετικός. Πιστεύει πως οι περισσότεροι θέλουν να του κάνουν κακό και αυτό δεν τον βοηθάει να προχωρήσει.

Σου είχα πει και εγώ για ψυχοθεραπεία. Θα βοηθήσει

Page 3 of 13 FirstFirst 12345 ... LastLast