Πρώτο ραντεβού - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 13 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 182
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Απαντήστε στις παρακάτω ερωτήσεις.

1. βλεπεις αγώνες μπάλα, ή μπασκετ?
    2. Κολυμβητήριο είπες πήγαινες, τι στυλ ?
    3. Βλέπεις σειρές? Ταινίες? Ελληνικές ή ξένες? Τι είδος?
    4. Τι μουσική ακους, ελληνικά ξένα?
    5. Έχεις κατοικίδια? Θα ήθελες να έχεις?
    6. Σου αρέσει το φαγητό έξω? Ο καφές? Κάνεις διατροφή?
    7. Διαβάζεις βιβλία? Ακούς podcast?
    8. Έκανες ταξίδια? Θέλεις να κάνεις ταξίδια ? Αν τα χρήματα και ο χρόνος δεν ήταν θέμα , που θα ήθελες να πας.
    9. Έχεις ασχοληθεί με το gaming σε υπολογιστή, κονσόλες?
    10. Όταν θα βγεις από το σπίτι σου προτιμας να πας στη φύση ή στη πόλη?

Φίλε εγώ αγχώθηκα μόνο που τα είδα. Σου εύχομαι καλή επιτυχία

Senior Member
    Quote Originally Posted by alex942023 View Post
    Δεν είσαι κοπέλα και δεν με ενδιαφέρει να σε γοητεύσω..σορρυ george
    Τώρα το είδα αυτό. Εγώ πάω πάσο..

Senior Member
    Σε συνέχεια αυτών που είπε η ρέμεντυ, θα ρωτήσω κάτι. Πώς και, ενώ έχεις μόνιμη δουλειά εδώ και χρόνια, οπότε έχεις ανεξαρτησία και προοπτικές για μεγαλύτερη καριέρα στο μέλλον, δεν έχει βελτιωθεί η αυτοπεποίθησή σου? Δηλαδή, πιστεύεις ότι μια κοπέλα μέτριας εμφάνισης θα σου κάνει χάρη αν τα φτιάξει μαζί σου?

Banned
    Αυτος ηταν και ο λογος που τοσα χρονια πηγαινα στους οικους ανοχης. Για να ξεδωσω και να νιωσω ανδρας γιατι αν δεν εκανα ουτε σεξ θα τα ειχα παιξει εντελως. Δεν εχω ζωη να γοητευσω καποια. Δουλευω σκληρα απο μικρος δεν εχω κανει κανενα ταξιδι πουθενα.

Αυτος ηταν και ο λογος που τοσα χρονια πηγαινα στους οικους ανοχης. Για να ξεδωσω και να νιωσω ανδρας γιατι αν δεν εκανα ουτε σεξ θα τα ειχα παιξει εντελως. Δεν εχω ζωη να γοητευσω καποια. Δουλευω σκληρα απο μικρος δεν εχω κανει κανενα ταξιδι πουθενα.
    Στο αλλο θεμα είχες πει ότι έχεις ενδιαφέροντα και χόμπι, γι αυτό ρώτησα. Οπότε εκτός από αυτά που σωστά σου αναφερει η Ρέμεντυ, πρέπει να διαλέξεις και κάποια ενδιαφέροντα, οχι μόνο για να έχεις θέματα συζήτησης. Αλλά και για να βελτιώσεις τη ζωή σου

Banned
    Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    Σε συνέχεια αυτών που είπε η ρέμεντυ, θα ρωτήσω κάτι. Πώς και, ενώ έχεις μόνιμη δουλειά εδώ και χρόνια, οπότε έχεις ανεξαρτησία και προοπτικές για μεγαλύτερη καριέρα στο μέλλον, δεν έχει βελτιωθεί η αυτοπεποίθησή σου? Δηλαδή, πιστεύεις ότι μια κοπέλα μέτριας εμφάνισης θα σου κάνει χάρη αν τα φτιάξει μαζί σου?
    Ειμαι ασχετος απο γυναικες γι'αυτο και παω στους οικους γιατι αν στερηθω και το σεξ τελειωσαν ολα. Υπηρχαν χρονια που δεχομουν απο συναδελφους τοσο bullying που παρολιγο να εβαζα τελος στη ζωη μου. Καθε μερα που ξυπναω υποφερω απο μοναξια. Δεν εχω κανεναν να μιλησω εκτος απο εσας εδω μεσα. Δεν τρολλαρω αληθεια λεω

Banned
    Στο αλλο θεμα είχες πει ότι έχεις ενδιαφέροντα και χόμπι, γι αυτό ρώτησα. Οπότε εκτός από αυτά που σωστά σου αναφερει η Ρέμεντυ, πρέπει να διαλέξεις και κάποια ενδιαφέροντα, οχι μόνο για να έχεις θέματα συζήτησης. Αλλά και για να βελτιώσεις τη ζωή σου
    Αυτο προσπαθω. Ο λογος που δεν απανταω σε καθε μηνυμα ειναι επειδη νιωθω τοσο χαλια σαν ανδρας που δεν εχω αγαπηθει ποτε μου απο καποια. Οταν ημουν μικροτερος ελεγα δεν βαριεσαι θα ερθει καποια στιγμη..αλλα τζιφος.

Senior Member
    οσο για το πρωτο φιλι.
    αυτο το δινεις οταν υπαρχει μεγαλη επιθυμια και απο τους δυο.
    δεν υπαρχει πιο ξενερωτο πραγμα απο ενα αμηχανο φιλι που το κανεις γιατι ετσι νομιζεις οτι θα επρεπε να κανεις.
    κι εγω προτιμω την δευτερη η την τριτη φορα, παρα την πρωτη. αλλα αν η καλη φαση κατσει σ την πρωτη, και ειναι τοσο ομορφη και φλογερη η φαση, δεν θα κανω την δυσκολη..

Banned
    Και περιμενεις να διαβασω ολο αυτο το κατεβατο που μου εγραψε?

Αυτο προσπαθω. Ο λογος που δεν απανταω σε καθε μηνυμα ειναι επειδη νιωθω τοσο χαλια σαν ανδρας που δεν εχω αγαπηθει ποτε μου απο καποια. Οταν ημουν μικροτερος ελεγα δεν βαριεσαι θα ερθει καποια στιγμη..αλλα τζιφος.
    Ναι , αλλά καταληγουμε στο ότι έχεις διαγράψει τελείως τον Αλεξανδρο σαν άνθρωπο. Θεωρείς ότι το μόνο που σε χαρακτηρίζει είναι ότι δεν σε αγαπάει καμια κοπέλα.

Μπράβο που γράφτηκες γυμναστήριο και καλή αρχή, θα σου κάνει πολύ καλο. Και αν μπορεις να ξεκινήσεις και με εναν ψυχολόγο να του μιλας όπως σου είπαν η Ρεμεντι και ο Τζωρτζ. Αυτα :)

Και περιμενεις να διαβασω ολο αυτο το κατεβατο που μου εγραψε?
    Προφανώς και περιμένω να το διαβάσεις? Γιατί εδωσε χρόνο απο τη ζωη της για να στο γράψει? Αλλά αν βαριέσαι οκ, παω πάσο

Banned
    Ναι , αλλά καταληγουμε στο ότι έχεις διαγράψει τελείως τον Αλεξανδρο σαν άνθρωπο. Θεωρείς ότι το μόνο που σε χαρακτηρίζει είναι ότι δεν σε αγαπάει καμια κοπέλα.

Μπράβο που γράφτηκες γυμναστήριο και καλή αρχή, θα σου κάνει πολύ καλο. Και αν μπορεις να ξεκινήσεις και με εναν ψυχολόγο να του μιλας όπως σου είπαν η Ρεμεντι και ο Τζωρτζ. Αυτα :)
    Ισα ισα βγαζω καποια χρηματα μεσ'στην σεζον. Με κυνηγανε οι υποχρεωσεις και δεν μου μενει χρονος να κανω οσα θελω. Εσυ το λες ευκολα σαν κοπελα επειδη απλα περιμενεις καποιος να στην πεσει και διαλεγεις. Εσεις οι κοπελες εχετε αυτο το προσον εμεις οχι

Banned
    Κοιταξτε δεν ειμαι μονος απο επιλογη. Δηλαδη οι αλλοι ανδρες ειναι ανωτεροι επειδη εχουν κοπελα? Και ποιος μου εγγυαται οτι μια κοπελα θα με κανει ευτυχισμενο?

Banned
    Αν δεν βρω ποτε καποια τι εμπειριες θα χασω κατα την γνωμη σας?

Banned
    Προφανώς και περιμένω να το διαβάσεις? Γιατί εδωσε χρόνο απο τη ζωη της για να στο γράψει? Αλλά αν βαριέσαι οκ, παω πάσο
    Το διαβασα αλλα δεν ισχυουν αυτα για μενα

Page 4 of 13 FirstFirst ... 23456 ... LastLast