Results 1 to 15 of 33
-
01-11-2023, 09:11 #1
Η Επικοινωνία μου με τη Διαχείριση αυτού του ψηφιακού τόπου.
(Θα σας παρακαλούσα χρήστες αν επιθυμείτε να καταθέσετε την άποψη σας να το κάνετε με σεβασμό και ευγένεια. Ή είμαστε πολιτισμένοι ή επιλέγουμε να είμαστε εχθροί χωρίς λόγο αφού όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε εκτός από τους κατέχοντες που φυσικά δεν βρίσκεται κανείς τους εδώ.)
Όταν ανακάλυψα την ύπαρξη αυτής της Πύλης χάρηκα πάρα πολύ και διάβασα πολλά καθώς και προσπάθησα να συνεισφέρω με απαντήσεις και άλλα. Δεύτερη μέρα ήδη συνειδητοποιώ πως δεν υπάρχουν και ούτε εφαρμόζονται στο ελάχιστο από πολλούς, η ευγένεια, η διάθεση να γίνει διάλογος, να υπάρξει εποικοδομητική επικοινωνία. Αντίθετα δεν υπάρχει κανένας έλεγχος αλλά ούτε και ποινή για τους ουκ ολίγους που με υπέρμετρο εγώ, αλαζονεία, αγένεια, υπεροψία, το μόνο που κάνουν είναι να το παίζουν ειδήμονες, να προσβάλουν και να μειώνουν με λέξεις και κατάρες που συναντάμε στο λιμάνι, εκείνους που τους θεωρούν υποδεέστερους και τους θεωρούν ανόητα μιάσματα. Είδα παρεμπιπτόντως πως στην αρχή είχατε εξαιρετικά μεγάλη επισκεψιμότητα ενώ τώρα είναι πενιχρή όσο το και ήθος αλά καρτ που νομίζει πως εδώ αυτοί κατέχουν αυτόνομα και παρουσιάζονται σαν να είναι οι επιστήμονες αλλά και οι τσιφλικάδες του τόπου τούτου διώχνοντας σοβαρά άτομα και υποβιβάζοντας αβυσσαλέα το επίπεδο που αντιπροσωπεύει αυτή η προσπάθεια που κάνατε εσείς οι γονείς του. Απέναντι στην αμφίβολη ποσότητα θα πρότεινα μετρημένη ποιότητα. Τώρα πείτε μου. Τι θα μου προτείνατε να κάνω; Να φύγω ή αν μείνω για ποιο λόγο να μείνω. Να τρώω όλο αυτό τον τοξικό εμετό του κόμπλεξ και του υπέρμετρου εγωισμού'; .
- 01-11-2023, 09:26 #2
γιατι περιμενεις προτασεις, για το τι θα κανεις σε αυτον , αλλα και στον οποιονδηποτε ιστοτοπο;
ο,τι νομιζεις πρεπει να κανεις. για εμας ουτε υπαρχει, ουτε δεν υπαρχει λογος να μεινεις η να φυγεις, γιατι ουτε σε ξερουμε, ουτε εχουμε δειγμα γραφης σου... ειναι δικο σου θεμα και δικη σου αποφαση.
01-11-2023, 09:38 #3
Ευχαριστώ πολύ για το στίγμα σου. Κατάλαβα απόλυτα τι συμβαίνει εδώ μέσα και βίωσα το ενδιαφέρον αλλά και την απαξίωση του στιλ της απάντησης σου. Όλα πηγαίνουν ρολόι δηλαδή και δεν υπάρχει καν ψήγμα αλήθειας σε αυτά που αναφέρω. Με άλλα λόγια λες φύγω δε φύγω στα απόκρυφα σου. Ωχαδελφισμός και όπου μας βγάλει. Ευχαριστώ και πάλι. Όλοι για όλους αλλά στην ουσία ο καθένας για τον εαυτό του. Παρακαλώ δεν επιθυμώ συνέχεια με σχόλιο από εσάς.
01-11-2023, 10:01 #4
Είναι φόρουμ ΑΥΤΟΒΟΗΘΕΙΑΣ εάν διάβασες καλά στην κίτρινη ταμπέλα. Πράγμα που σημαίνει πως μας αφήνουν να έχουμε κάποιου είδους αυτοοργάνωση, χωρίς να επεμβαίνουν αυστηρά, και ναι, θα υπάρξουν και προσβλητικά, κακεντρεχή, ειρωνικά σχόλια ανάλογα με το θέμα και το μέλος. Αν σου αρέσει κάθεσαι. Αν όχι, αποχωρείς. Δοκιμάζεις και βλέπεις.
01-11-2023, 10:09 #5
Δεν είναι λιγο περίεργο που δημιούργησες άποψη για το φόρουμ ενώ χθες μπήκες; Εκτός και αν είσαι παλιό μέλος που μπήκε με νέο όνομα. Αυτό είναι ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα του φόρουμ, να κάνουν εγγραφή παλιά μέλη με άλλο nickname. Δεν θεωρώ κακο να αλλάξει κάποιος το nickname του αλλά είναι δίκαιο να το αναφέρει στα υπόλοιπα μέλη.
01-11-2023, 10:11 #6
Στο Κίτρινο Πλαίσιο στο οποίο ουσιαστικά είναι οι κανόνες γράφει πρώτο - πρώτο: Συζητήστε με ευγένεια και σεβασμό, αποφύγετε τα greeklish, τις μονολεκτικές απαντήσεις. Δε χρειάζεται να επεκταθώ παρά μόνο να διακρίνω και στη δεύτερη αυτή απόκριση πως η κατακλείδα είναι βρε δε πας να φύγεις αν θες, δε μας καίγεται καρφί, τα ελέγχουμε όλα και ΄τίποτα δεν υπάρχει αθέμιτο, χυδαίο, ρατσιστικό, προσβλητικό, Όλοι με το σεις και με το σας είναι. Ευχαριστώ πάραυτα που απάντησες. Επιφυλάσσομαι να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για αυτό που βλέπω εδώ.
01-11-2023, 10:13 #7
Δε το ήξερα, συγνώμη. Αν θες δημοσιεύω φώτο και ταυτότητα. Είμαι ένας ασήμαντός πολίτης. Όσο αφορά τα υπόλοιπα όταν παραβιάζονται παράφορα και παράνομα οι δομικοί κανόνες τότε τίθεται θέμα θεσμικό.
01-11-2023, 10:16 #8
01-11-2023, 10:24 #9
Καπιτάνο Λόκο, τι απάντηση περιμένεις όταν ρωτας τους άλλους αν είναι να φύγεις ή να μείνεις? Να πέσουν στα γόνατα να σε παρακαλέσουν?
Να πούνε όχι στάσου μη φεύγεις, θα αλλάξουμε για να έχουμε τη συντροφιά σου?
Να σε κρατήσουν με το ζόρι και να σου απαγορεύσουν να φύγεις?
Μπήκες στον χώρο με τη διάθεση να αστυνομεύσεις πως θα μιλάνε τα μέλη?
01-11-2023, 10:26 #10
01-11-2023, 10:30 #11
01-11-2023, 10:33 #12
01-11-2023, 10:35 #13
01-11-2023, 10:44 #14
Τώρα σοβαρά, αυτά κατάλαβες από την προσπάθεια μου να επικοινωνήσω τις σκέψεις μου; Σοβαρά;;; Πραγματικά η ειρωνεία που υποβόσκει στην απάντηση σου, ενισχύει αυτά που υποκειμενικά τουλάχιστον θεωρώ εγώ λάθος. Ο περιπαιχτικός σαρκασμός για δήθεν μεγαλομανία μου είναι το αποκορύφωμα της καχυποψίας ότι όλοι γύρω μας αν κάνουν ή γράψουν κάτι διαφορετικό υπάρχει πάντα ωφελιμιστική σκοπιμότητα. Ε λοιπόν θα σε στεναχωρήσω. Νιώθω τόσο μικρός και ασήμαντος όσο ένας κόκκος άμμου στην παραλία του Σύμπαντος. Δεν διεκδικώ και μάλιστα μισώ κάθε είδους επιβολής εξουσίας από μένα ούτε σε συνανθρώπους μου ούτε σε ζωντανά, ούτε καν σε φυτά. Κάθε είδους εξουσία όπως και ο πραγματικός θεός, το χρήμα, τα μάχομαι και τα απεχθάνομαι γιατί θέλω να προσπαθήσω να γίνω σωστός άνθρωπος έστω και πριν κλείσω τα μάτια μου. Αυτά. Ευχαριστώ που απάντησες όμως, αλήθεια.
01-11-2023, 11:13 #15