Results 16 to 30 of 48
Thread: βρεχει!!γιατι τετοια αντιδραση?
-
04-09-2009, 20:33 #16
να σας πω κατι δνε μαρεσει η βροχη αλλα δεν την φοβαμαι ισως να σκεφτομουν οτι θα με απεκλειε το χιονι αλλα μοθ λετε μια φοβια που εχω με τα γρηγορα αμαξια και μηχναες ρε σεις μπαινω σ εταξι και γινομαι ρομπα λεω στον ταξιτζη να παει πιο αργα χαλια θα ανοιηω θεμα
- 05-09-2009, 17:28 #17
Ακριβως το ιδιο προβλημα εχω κι εγω:απιστευτη και παραλογη φοβια για τις καταιγιδες.περισσοτερο για τον κροτο.καποιες στιγμες καταφερα να μη δωσω σημασια αλλα απλα το προσπερασα ,δεν το ξεπερασα! και το κακο ειναι οτι γνωριζω και τα αιτια του φοβου μου αυτου
05-09-2009, 17:36 #18
ω στον κροτο κανω οπως και το σκυλι μου βγαινω εξω και ουρλιαζω...ενταξεει αυτο γαβγιζει..
αν οντως ειχες βρει την αιτια που σου το προκαλουσε μαλλον δεν θα το φοβοσουν πια...κατι λειπει κατι δεν εχεις συνειδητοποιησει για αυτο και σε ταλαιπωρει ακομα...
καλως μας ηρθες!!
05-09-2009, 17:56 #19
Μου αρεσουν οι μπορες με μπουμπουνητα,αστραπες αρκει να μη γινονται διακοπες ρευματος και μου χαλαει τους υπολογιστες
Mε επιασε μια βροχη και το κατευχαριστηθηκα τις προαλλες...εγινα μουσκεμα
Δεν παω καλα:P[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
05-09-2009, 17:58 #20
αυτο ειναι τοφυσιολογικο...εγω παλια πηγαινα στην ταρατσα μου ακουγα ενα συγκεκριμενο κομματι ανοιγα τα χερια και κατω απο τη βροχη εκανα κυκλους γυρω απο τον εαυτο μου με το προσωπο στραμενο προς τον ουρανο...τωρα φοβαμαι μη με χτυπησει κεραυνος..
05-09-2009, 18:01 #21
Κι εγώ λατρεύω τις καταιγίδες αν και σιχαίνομαι τη μίζερη βερσιόν της βροχής (με ήλιο είναι επίσης τέλεια)
Επίσης, τι να την κάνεις την αντικεραυνική όταν τα περισσότερα σπίτια δεν έχουν γείωση... Εδώ είναι ελλάδα."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
05-09-2009, 18:04 #22
Originally posted by melene
ακουω τα μπουμπουνιτα και φοβαμαι τοσο πολυ...με εχει πιασει δυσπνοια και νιωθω τρομερη κλειστοφοβια οτι θελω να φυγω,να τρεξω να παω καπου μακρια και δεν μπορω..
καθε φορα που μπουμπουνιζει η χτυποι της καρδιας εκτοξευονται σαν να μολις με εφεραν αντιμετωπη με τη μεγαλυτερη μου φοβια..
σκεφτομαι ομως και λεω,μηπως φταιει η υγρασια και εγω ως υποχονδρια ερμηνευω την δυσκολια στην αναπνοη ως μια επερχομενη κριση?
δεν ξερω τι να πω..γιατι με ταραζει τοσο?παντα την απολαμβανα τοσο πολυ...
τα μπουμπουνητα κανεις δεν τα αγαπαει εκτος απο αυτους που αγαπουν τις κροτιδες , τα οπλα και γενικα ολα οσα προξενουν κροτους!
το ιδιο παθαινω και εγω μολις τα ακουω!
Παλια , οταν ζουσα σε ενα νησι που ειναι χτισμενο στην βουνοκορφη , ολομοναχος μεσα στο αγριοχειμωνο , με τις πορτες να τριζουν απο τον αερα , αντι να φοβομουνα γελαγα!
Ελεγα απο μεσα μου ...θελες τα και παθεστα !
Μαζευα το νερο που εμπαινε καθε βραδυ κατω απο την πορτα και πολλεςφορες κοιμομουνα μεσας στανερα οταν η βροχη ηταν δυνατη και με πολυ αερα....
Την αλλη μερα ομως οταν εβλεπα τον ηλιο να ζεσταινει στο καταχειμωνο τα παντα ελεγα οτι ολα αυτα θα μεινουν στο τελος σαν μια σκετη αναμνηση...
καθε φορα που σε ενοχλουν τα μπουμπουνητα , να λες απο μεσασου οτι ειναι για να φερουν την πολυποθητη βροχη και αυτο πιστευω θα σε ηρεμει....
05-09-2009, 18:12 #23
Originally posted by melene
και εγω μαλιστα επαιρνα και θεση στο δωματιο μου φτιαχνοντας ενα ζεστο ροφημα ακουγοντας μουσικη με το τσιγαρο μου στο χερι και ενα βιβλιαρακι!η καλυτερη μου ηταν!
τωρα γιατι ετσι ξαφνικα ακινητοποιουμαι?τι εγινε απο τη μια στιγμη στην αλλη?
παντως μια αλλαγη διαθεσης εχει ενδιαφερον, στο να δεις πώς προκυπτει.
(λατρευω τη βροχη)
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
05-09-2009, 18:13 #24
καλως σας βρηκα
αν οντως ειχες βρει την αιτια που σου το προκαλουσε μαλλον δεν θα το φοβοσουν πια...κατι λειπει κατι δεν εχεις συνειδητοποιησει για αυτο και σε ταλαιπωρει ακομα...
η αιτια που μου προκαλεσε αυτη τη φοβια ειναι οτι επεσε κεραυνος σε μια κολωνα της δεη ακριβως απεναντι απο το σπιτι μου την ωρα που βρισκομουνα στο μπαλκονι.εκτοτε εχω την εντυπωση οτι καθε φορα που εχει καταιγιδα και ακριβως την ωρα που μπουμπουνιζει ο κεραυνος θα πεσει κατευθειαν πανω μου.και το χειροτερο ειναι οτι το ξερω οτι ειναι λιγο(ισως και πολυ) παραλογο! αυτη η φοβια μου για του κεραυνους και μια ακομη ( ισως πιο παραλογη) μου κανει τη ζωη δυσκολη!
05-09-2009, 18:16 #25
πριν απο αυτο το περιστατικο δεν υπηρχε τιποτα?
05-09-2009, 18:22 #26
οχι απολαμβανα την βροχη -μου εδινε μια αισθηση ελευθεριας-κι απο παιδι ακομη θυμαμαι να περπαταω μεσα στη βροχη,με καταιγιδα η χωρις.Τωρα ενημερωνομαι για τις ημερες τις κακοκαιριας απο την εμυ για να προτεοιμαστω ψυχολογικα για την επερχομενη καταιγιδα ¨-με βρισκω τραγικη αλλα καθε φορα που λεω τελος δεν θα φοβηθεις παρτο αποφαση ,απλα διαψευδω τον εαυτο μου.
05-09-2009, 18:24 #27
μπαινεις στην εμυ λες...γιατι πιστευεις οτι χρειαζεσαι προετοιμασια?μηπως εσυ το εχεις μεγενθυνει τοσο στο μυαλο σου?
05-09-2009, 18:51 #28
Φυσικα και το εχω μεγενθυνει(και το κατανοω πληρως) - αλλιως δεν εξηγειται αυτη η αντιδραση-το θεμα ειναι πως θα ξεθωριασει!
05-09-2009, 18:52 #29
εσυ θα το κανεις να ξεθωριασει..σταματα την προετοιμασια καταρχας!!
07-09-2009, 11:08 #30
Originally posted by sacredspirits
καλως σας βρηκα
η αιτια που μου προκαλεσε αυτη τη φοβια ειναι οτι επεσε κεραυνος σε μια κολωνα της δεη ακριβως απεναντι απο το σπιτι μου την ωρα που βρισκομουνα στο μπαλκονι.εκτοτε εχω την εντυπωση οτι καθε φορα που εχει καταιγιδα και ακριβως την ωρα που μπουμπουνιζει ο κεραυνος θα πεσει κατευθειαν πανω μου.και το χειροτερο ειναι οτι το ξερω οτι ειναι λιγο(ισως και πολυ) παραλογο! αυτη η φοβια μου για του κεραυνους και μια ακομη ( ισως πιο παραλογη) μου κανει τη ζωη δυσκολη!
η κολονα της ΔΕΗ ειναι γνωστος στοχος των κεραυνων γιαυτο συνιστουν οι ειδικοι να βγαζουμε τις πριζες για να μην καψει τις ηλεκτρικες μας συσκευες !
καθε φορα που ακους μπουμπουνητα βγαλε τις πριζες και πες στον εαυτο σου οτι ακολουθει η αγαπημενη σου βροχη για να ξεπερασεςι την φοβια ενος δυσαρεστου γεγονοτος που ειναι ο προαγγελος ενος ευχαριστου
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή