βρεχει!!γιατι τετοια αντιδραση? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 48
    Banned
    αυτην την στιγμη βρεχει και θα με πειτε τρελη αλλα γενικα μου βγαζει μια μικρη μελαγχολια..και κατι αλλο δενε ιχα σκεφτει αυτο που ειπε οτι φβαται την βροχη μην τυχον και δεν μπορει να παει σε νοσοκομειο και αγχωθηκα και εγω τωρα ουφ

Senior Member
    τι εννοεις με το νοσοκομειο;...δεν καταλαβα...ειναι ομορφη η αποψινη βροχη..τι νιωθεις;
    "...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."

Banned
    να μην μπορω να κανω τιποτα!γενικα οταν βρεχει κλεινομαι λιγο ...και σκεφτηκα αυτο που εγραψε εκεινη που ανοιξε το θεμα οτι ισως φιβαται την βροχη γιατι ανα παθαινε κατι δεν θα μπορουσε να παει στο νοσοκομειο και αγχωθηκα και εγω!

Senior Member
    Φυσικα και θα μπορουσε...ειναι απλα βροχες..ειναι απλα νερο.Νερο που ερχεται απο πανΩ.Δεν νιωθεις δεος γιαυτο;Γιατι οι ανθρωποι νιωθουν τοσο μικροι μπροστα στην φυση;
    "...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."

Banned
    εχει συσκοτιση εξω ..ο φιλος μου ειναι ταξιδι για λιγο στους δικους του γενικα νιωθω καπως τωρα κλεισμενη στον ευατο μου τωρα..

Senior Member
    Γιαυτο...μην χαλιεσαι ομως...Θα περασουν οι μερες.Εχει καλη παρεα παντως εδω.Μην νιωθεις μονη..

Senior Member
    τωρα πια ομως δεν το νιωθω..βγηκα εξω με την ομπρελιτσα μου και τραγουδουσα το I\'m singing in the rain...........what a glorious feeling and I\'m happy again!!!!
    οταν δεν εχει μπουμπουνητα ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα.τωρα ηρθα σπιτι μιας φιλης καθομαστε στον καναπε και ακουμε τη βροχη εξω βλεποντας χαζα βιντεακια στο youtube.ολα μια ιδεα ειναι τελικα..ελα ρε συ sunset επειδη ενιωθα εγω ετσι δεν σημαινει οτι ισυει και για εσενα το ιδιο..μου φαινεται εχεις το συνδρομο του πρωτοετη φοιτητη....

Senior Member
    χαλαρωστε...ολα ειναι μια χαρα..μια ιδεα ειναι ολα οντως.
    Να περνατε καλα..

Banned
    μου φαινεται εχεις το συνδρομο του πρωτοετη φοιτητη....

της ψαρουκλας εεε?μαλλον τι να πω!απλα ειμαι μονη στο σπιτι και γενικα η βροχη μου φαινεται σαν θλιψη καμια φορα!αλλα θα μου περασει!λεω να δω ακι εγω αστεια βιντεακια μετα.....αυριο δεν δουλευω και επειδη εχω δουλειες ακομα!θα κατσω μεχρι αργα!

Junior Member
    η σημερινη βροχη ηταν απολαυση!αν και αρχικα ειχα τις επιφυλαξεις μου για το αν θα ακολουθησει καταιγιδα!αν κ εχω προβλημα με τα μπουμπουνητα σκεφτηκα εναν τροπο που το κανει λιγοτερο τρομακτικο:οταν μπουμπουνιζει ο κεραυνος εχει ηδη πεσει!αρα δεν υπαρχει λογος να πολυφοβομαστε!ετσι νομιζω τουλαχιστον!

Senior Member
    οχι!του φοιτητη της ιατρικης η της ψυχολογιας που ο,τι διαβαζει νομιζει πως το εχει κιολας

Senior Member
    Απολαυστε την βροχη..κανει καλο

Senior Member
    Μέρα και σημερινή ψιχοπλακώνεσαι τι να απολαύσεις

Senior Member
    παιδια ειμαι χαλια μουρχεται να τρελαθω δεν ειμαι καλα θα παθω πανικο μετα απο τοσο καιρο....ολα χαλια δεν αντεχο αλλο....κ εγω σημερα απο τον καιρο νιωθω τελιως χαλια ολα με πανε στραβα απο το πρωι...πριν λιγο μαλωσα κ νιωθω αναγουλα ταχυκαρδιες ενα κομπο στο λαιμο δυσπνια κ ζαλη....μουρχεται να παω να πιω να ηρεμησω αλλα πηρα κ χαναχ δεν κανει...εδν μπορω να ηρεμησω...τι να κανω..ουτε να κοιμηθω....την παλαιυω παρα πολυ ασχημα..τι να κανω...

Senior Member
    ηρεμησε λιγακι,εδω ειμαστε,λεμε να το ξενυχτησουμε σημερα ...

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast