Results 1 to 15 of 18
Thread: Χασίς και σεξ
-
04-11-2023, 17:26 #1
Χασίς και σεξ
Καλησπέρα σας,
Θα ήθελα να ρωτήσω την γνώμη χρόνιων χρηστών χασίς ποια ειναι η επίδραση που έχουν παρατηρήσει σχετικά με την σεξουαλική τους διάθεση. Επιρρεαζει με κάποιον τρόπο αυτόν τον τομέα; και αν ναι πως; Ο σύντροφος μου κάνει καθημερινή χρήση περιπου 5 τσιγάρα την ημέρα. Εχω διαπιστώσει ότι έχουμε προβληματα σε αυτό τον τομέα, τον νιώθω απόμακρο και σαν να το αποφευγει. Ισχυρίζεται ότι ίσως φταίει το χόρτο. Θελω πραγματικα να καταλάβω αν όντως μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο...
- 04-11-2023, 19:42 #2
Βαριέται ο φίλος σου από τη μαστούρα πρέπει να κοπεί μαχαιρι επινα 5 χρόνια και το κόψα
04-11-2023, 21:50 #3
05-11-2023, 00:41 #4
Να του ζητήσεις να σταματήσει να αυνανίζεται στα κρυφά, μόνο!!!
Η ερωτική πράξη υπό την επήρεια είναι μια μυσταγωγία!
Για οδηγίες στον έρωτα,
Να διαβάσετε το Ερωτικό Ταό
Αν δεν το σταματήσει, δεν πρόκειται να προκόψει, καλύτερα να βρεις άλλον, θα είναι και για αυτόν ένα μάθημα! Σε έχασε από αυτήν τη κακή συνήθεια!
Βέβαια τώρα που και οι Γερμανοί ακόμα έχουν επιτρέψει την χρήση για διασκέδαση, ένα δύο τσιγάρα την εβδομάδα σε συνδυασμό με συχνή άσκηση πρέπει να είναι οκ.Last edited by homebod; 05-11-2023 at 00:59.
Υπάρχει μόνο το Αέναο Νυν
05-11-2023, 14:52 #5
05-11-2023, 17:43 #6
Σε άλλους τομείς είναι εντάξει! Είμαι καλά μαζί του σχετικά με πράγματα που αφορούν εμένα. Το πως μιλάει, το πως φέρεται ακούει αυτα που του λέω. Απλά δεν ειναι δραστήριος βαριέται αρκετά να κάνει πράγματα αλλά παραλληλα δείχνει και ότι δεν ειναι καλά με αυτό. Τι να πω.. Παρόλα αυτά δυστυχώς επιρρεαζουν το μεταξύ μας και ειλικρινά δεν ξέρω πως να το επικοινωνήσω χωρίς να τον μειώσω
05-11-2023, 17:47 #7
Ισχυρίζεται πως με θέλει και ξέρει τι θέλει. Απλά εμένα δεν μπορεί να χωρέσει στο κεφάλι μου πως γίνεται καποιος να μην έχει όρεξη να κάνει σεξ με τον/ην συντροφό του και να λέει ότι τον θέλει πολυ... Επίσης φοβάμαι πολυ πως αν του πω να κόψει το χόρτο απλά θα τα κάνω χειρότερα..
05-11-2023, 18:01 #8
Δεν έχω άποψη για το χασίς και που επηρεάζει. Αλλά και εγώ όταν δεν είμαι καλά ψυχολογικά, δεν έχω όρεξη για σεξ, όσο και να θέλω τη σύντροφό μου, οπότε θα καταλάβω και τη σύντροφό μου αν της συμβεί το ίδιο. Το θέμα είναι αν αυτό συνεχιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, εκεί χτυπάει το καμπανάκι και σκέφτομαι ότι μάλλον παίζει και κάτι άλλο που εγώ δεν γνωρίζω. Σε μια σχέση καλό είναι να είμαστε ειλικρινείς, αφού αισθάνεσαι έτσι μίλησε το μαζί του. Εξηγήσετε του τι σε προβληματίζει. Δεν νομίζω να τον προσβάλεις. Είστε ζευγάρι, θα θέλει να ακούσει τους προβληματισμούς σου. Μιλήσατε ποτέ για το τι μπορεί να περνάει ή να πέρασε για να βρίσκει διέξοδο στο χόρτο; Αν έχει σκεφτεί από μόνος του να κάνει προσπάθεια να σταματήσει; Γενικά είναι ανοιχτός; Συζητάει;
05-11-2023, 18:51 #9
Το πολύ και συχνό χόρτο , μπορεί να μειώσει και την επιθυμία, καθώς και να προκαλέσει στυτική δυσλειτουργία ή να αναστείλει την εκσπερμάτιση. Ωστόσο υπάρχει και το ακριβώς αντίθετο, να βελτιώνεται η σεξουαλική ζωή από το χόρτο.
Ένας πρώην μου, έκανε 1-2 τσιγάρα πριν το σεξ, αλλά σπάνια. Απ'ότι μου είχε πει τα ένιωθε όλα πολύ έντονα και ήταν ιδιαίτερη εμπειρία. Βέβαια επέλεγε να μη κουνιέται κ πολύ, ήταν σε φάση μεταξύ ύπνου-ξύπνιου όταν έκανε.
Με 5 τσιγάρα την ημέρα, ειναι σε θέση να επικοινωνεί ο συντροφος σου?
Εργάζεται?
Τον βοηθάς οικονομικά ?
05-11-2023, 21:00 #10
Το ξέρω ότι μπορεί να βελτιώσει αλλά και να χειροτερεύσει το σεξ. Στην περιπτωση μου ίσως ισχύει το δευτερο.. Ο σύντροφος μ εργάζεται ναι, είναι άνετα οικονομικά, γενικά την ώρα της εργασίας του δεν ξέρω ακριβώς τι κάνει αλλά ειναι πολυ φοκους εκει και αποδίδει. Στην επικοινωνία μας έχω αρχίσει πλεον και βλέπω καποια πραγματα π παλιοτερα δεν παρατηρουσα.. Στην όρεξη του να κανει δραστηριότητες επίσης.. Το πρόβλημα μου ειναι πως φοβαμαι να του εκφράσω ότι έχω θεμα με το χόρτο γιατι όλες του οι παρεες συνδέονται με αυτό.. Θα το πω αλλά φοβάμαι πολυ να αντιμετωπίσω το να βαλει αυτό πανω απο εμένα και στο τέλος να χωρίσουμε.
05-11-2023, 22:03 #11
Σκέψου εσύ ποσο πίσω είσαι διατεθειμένη να κάνεις και τι θα ήθελες για να εισαι ευχαριστημένη. Θες να το κόψει? Να το μειώσει? Να αλλάξει παρέες? Ή απλά να διορθώσει το σεξουαλικό κομμάτι?
Αν εσύ θέλεις να μείνεις μαζί του και να το παλέψετε, ξεκινήστε από εκεί που σου είπε και ο george πιο πάνω. Κάτι υπάρχει πίσω απο το χορτο, κάτι προσπαθεί να αποφύγει. Ίσως είναι άγχος, ίσως κάτι άλλο.
Προσπάθησε να μη φανεί ότι του κάνεις επίθεση αλλά ότι είσαι με το μέρος του και τον ακους. Αν θυμώσει και προτιμήσει το χόρτο απο εσένα, θα ελευθερωθεις και εσυ για να πας παρακάτω και να βρεις κάτι που σου ταιριάζει καλύτερα
05-11-2023, 22:30 #12
Θα σου πω τι έχω καταλάβει και αν κανω λάθος διόρθωσε με. Αυτό που στην ουσία έχεις ανάγκη είναι να σου αποδείξει ότι σε θέλει.. Που το καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά είναι σε σημείο που σε ρίχνει. Δεν μπήκες στο φόρουμ για να ρωτήσεις πχ "πως μπορώ να βοηθήσω τον φίλο μου να κόψει το χασίς" (έχεις αναφέρει ότι θες να το κόψει), αλλά μπήκες να μιλήσεις για τη σεξουαλικη σας ζωή. Μήπως και ο λόγος που σκέφτεσαι να κάνεις συζήτηση για αυτό το θέμα είναι επειδή θεωρείς ότι αυτό φταίει και όχι επειδή θες ο φίλος σου να σταθεί στα πόδια του; Μήπως όλα έχουν να κανουν με την ανάγκη σου για επιβεβαίωση; Ακόμα και η σκέψη, το να συζητήσεις μαζί του σε τρομάζει, μην τον χάσεις. Έτσι φεύγουν οι άνθρωποι από τη ζωή μας; Τόσο εύκολα; Και αν ναι, γιατί να σπαταλάμε τόση ενέργεια; Τόσο επιφανειακή είναι η σχέση σας; Ή εσύ νιώθεις λίγη δίπλα του; Δεν ξέρω αν το διατύπωσα σωστά. Να σε προβληματισω θέλω.
06-11-2023, 09:46 #13
Το μηνυμά σου με βοήθησε πολύ να δω μια άλλη οπτική της καταστασης και ευχαριστώ! Ναι ξεκινάει όντως από την αναγκη μου για επιβεβαίωση και ναι μεσα σε ολο αυτο δεν εστιάζω να βοηθησω τον άνθρωπό μου. Από την αλλη ίσως και να ήταν μια αφορμή να καταλάβω πόσο κακό κάνει αυτο το πράγμα στην σχέση αλλά κυρίως στον ίδιο. Επειδή η σχέση ξεκίνησε με εμένα να μην έχω πρόβλημα με το να κάνει χόρτο (γίνανε και σχετικές κουβέντες από την αρχή) και τώρα ξαφνικά θα του πω ότι έχω, φοβάμαι μην φανεί ανειλικρινές από πλευράς μου. Ότι δλδ είχα θέμα και τώρα του το ξεφουρνίζω. Θα προσπαθησω να εξομαλύνω τα πραγματα όσο γίνεται..
06-11-2023, 09:51 #14
Ναι έχω σκεφτει ήδη πως θέλω να βοηθήσω. Ίσως είναι το καλύτερο που μπορώ να κάνω σε πρώτη φάση... Καταλαβαίνω πως όταν νιωθεις μόνος σε όλο αυτό γίνεσαι επιθετικός αμυντικός και στην τελική καταλήγεις στον ενα και μοναδικό σου φίλο.. την εξάρτησή σου... Το γνωρίζω καλά. Θα τολμήσω να το παλεψω γιατί μόνο έτσι θα καταλάβω και εγώ τι πραγματικά συμβαίνει.
06-11-2023, 10:23 #15
Καλημέρα. Δεν στο είπα για να τον βοηθήσεις. Αυτό είναι θέμα που θα αποφασίσεις εσύ. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος εδώ. Σχολίασα αυτά που έγραψες για να δεις τον εαυτό σου πως συμπεριφέρεται μέσα στη σχέση. Ότι έχεις ανάγκη να επιβεβαιωθείς πρώτα σαν γυναίκα (δεν κάνουμε σεξ άρα δεν με θέλει), που το βρίσκω λογικό και σαν άνθρωπο. Το δεύτερο κομμάτι είναι αυτό που πρέπει να ψάξεις. Το αλλο που παρατήρησα είναι ενώ αναφέρεις ότι σε όλα τα άλλα ειναι μια χαρά, φοβάσαι να του κάνει συζήτηση και να του πεις αυτά που σε απασχολούν. Το ότι γνώριζες από την αρχή ότι κάνει χόρτο, δεν σου απαγορεύει να μιλήσεις, να ακούσεις τι έχει και αυτός να σου πει.Εκτός και αν συμβαίνει κάτι άλλο που δεν το έχεις αναφέρει.
Last edited by george1520; 06-11-2023 at 11:46.