Results 211 to 222 of 222
-
07-09-2024, 18:27 #211
- 07-09-2024, 18:40 #212
Σου λέω πίστευε κιόλας στα ζώδια , βέβαια παντειοαναρχα δήλωνε , αλλά την είχα πιάσει ότι το ρίχνε ΣΥΡΙΖΑ . Τεσπά με ξενέρωσε με τα πολιτικά , γιατί είμαι πιο open-minded από εκείνη . Η αλήθεια είναι ότι είναι ωραία γυναίκα , εντυπωσιακή , τα βρίσκαμε σε πολλά ,αλλά αυτό το πολιτικοποιημένο ήταν τελείως ντεκαυλε . Την επόμενη φορά θα σου γράψω για μια άλλη μέλος ΜΚΟ , πολύ κοκκινοφασιστρια . Αυτή είχε βίτσιο να το κάνουμε μπροστά στην γάτα της . Δεν έχω θέμα βέβαια, έχω περάσει από μπόλικες διαστροφές γυναικών ...είπαμε open-minded . Έτρεχε να σώσει μετανάστες, ναι οκ δεν έχω θέμα ,αλλά ρε φίλε κάθομαι καναπέ να πιω έναν γαμωκαφε , δεν φταίω εγώ για τον πόλεμο στην Συρία ...με χώρισε γιατί δεν ήθελα γάμο ....έλεος δλδ ...μιλάμε θέλετε τουλάχιστον 200 χρόνια να ξεφύγετε από τα μητροκτονικα ένστικτα και τα στερεότυπα της εποχής . Απελευθερωμένες στην δήλωση , αλλά στην ουσία πατριαρχικές όσο δεν πάει !
Υγ. Σε έπεισα δεν σε έπεισα , έχω τεράστιο βιβλίο γνωριμιών ...είπαμε μέλι ΠΕΥΚΟΥ , για γνωστες
07-09-2024, 19:06 #213
Εγώ σε πιστεύω. Αν έβλεπα ερωτική ταινία, λιγότερες λεπτομέρειες θα παρατηρούσα.. Αν μας έλεγες και τι χρώμα βρακι φορούσες εκεινη την ημέρα θα είχαμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.
Εντωμεταξύ ο θεματοθετης προσπαθεί να ελέγξει τις ορμές του και εσύ μόνο βίντεο δεν ανέβασες.
07-09-2024, 19:14 #214
Έλεγα στον εαυτό μου θέλω την αγνότητα και η ψυχή μου ήθελα να καθαρίσει από τα σκουπίδια του κόσμου. Αλλά ήταν κούφια λόγια, δεν μπορούσα να στρίψω το τιμόνι. Δυο μέρες αν έκοβα τον αυνανισμό μετά τη τρίτη μέρα έκανα σαν να μην υπήρχε αύριο. Δεν ήταν από ενοχές, ήταν απελπισία ότι έφτασα πάτο, παρακάτω δεν είχε. Δεν μπορούσα να νιώσω αγάπη, ούτε έρωτα, ούτε καν αντάλλαζα φιλικές κουβέντες. η ηδονή ήταν αυτοσκοπός με μπόλικη φιλαρέσκεια.
Ώσπου έσκασε η αφορμή, η ψύχωση. Άλλωστε γι αυτο γράφω εδώ έχω ιατρικό ιστορικό. Το βίωμα ήταν συγκεκριμένο.. Πολιορκία αρχικά και έπειτα αιχμαλωσία του νου από κάτι απάνθρωπο και μισάνθρωπο κάτι που δεν μπορούσα να το σταματήσω. Ήταν τρομερό. Δεν όριζα τις σκέψεις μου απλά στεκόμουν ανήμπορος ουδέτερος παρατηρητής να παρακολουθώ έναν κυκεώνα να αλωνίζει στα άπειρα βάθη μου.
Η άρρωστη ψυχή έκανε αντανάκλαση στη νόηση και η νόηση τραυματίζονταν από από αισχρές ιδέες, ποταπές βωμολοχίες, εικόνες αναίσχυντες. Δηλητηριαζόμουν 24 ώρες το 24ωρο και στον ύπνο ακόμα και ο ψυχικός πόνος ήταν ανυπόφορος. Η συνείδησή μου δεν μπορούσε να το αντέξει, ήταν ένα μαρτύριο χωρίς τέλος. Κανένας δε θα το αντέχε. Συνηθίζουμε να λέμε ότι πετάμε στο ασυνείδητο μπόλικο πράγμα και εξαιτίας ενος φιλτρου δεν βγαίνει ποτέ στην επιφάνεια. Σε μένα πήραν σάρκα και οστά όλα τα κακώς κείμενα της ανθρωπότητας και με ταλαιπωρούσαν. Ήταν σαν μια δύναμη ένα πνεύμα να τραβούσε με μαθηματική ακρίβεια από τη βάση δεδομένων μου το ο,τιδήποτε, ακόμα και αυτά που ξέχασα ακόμα και αυτά που απλά άκουσα να γίνονται και έπειτα να δημιουργείται ένας κουρνιαχτός και να καθίσταμαι εγώ υπεύθυνος για όλα. Γιατί τη σκέψη μου δεν την όριζα εγώ αλλά η σκέψη μου αξιολογούσε καταστάσεις φαινόμενα ιστορίες εικόνες κτλ με τρόπο ξεδιάντροπο και απαράδεκτο για τη συνείδηση μου.
Δυστυχώς ο άνθρωπος έχει εγωισμό και από εγωισμό δεν μπορεί να κάνει σωστή ενδοσκόπηση γιατί τυφλώνεται από την πεποίθηση ότι σε όλα είναι εντάξει και δικαιολογεί τον εαυτό του. Ευτυχώς αρρώστησα!!! Ευτυχώς ο Θεός το επέτρεψε, τσαλαπατήθηκε ο εγωισμός μου και είδα κάτι το αθέατο.
07-09-2024, 19:17 #215
Άσε Σπουργίτι κι εσύ, είπαμε, ο άνθρωπος είναι ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΣ από σεξ. Φαίνεται από χιλιόμετρα. χα χα
Ας μιλήσουμε στον Sah, έχω μια ερώτηση Sah, ζεις σε πόλη ή στην επαρχία; Κι αν ακόμη είσαι κοντά στους γονείς σου. Αν απαντήσεις, θα σου πω γιατί το ρωτάω, για να σου προτείνουν τα μέλη λύσεις. Αν ζητάς ανακούφιση, δε θα τη βρεις στις εμμονικές αυτοτιμωρίες και στις αυτοθυσιαστικές απαγορεύσεις πάντως.
07-09-2024, 19:26 #216
Ευτυχώς αρρώστησες. Μάλιστα. Και αυτό το...επέτρεψε ο θεός. Τσαλαπατήθηκες. Και αυτό το επέτρεψε ο θεός. Ρε φίλε, τι θεός είναι αυτός που αρρωσταίνει, τσαλαπατάει, αφαιρεί την υγιή αίσθηση του εαυτού από τον άνθρωπο; Όλα όσα γράφεις προέρχονται από παλιά ενοχικά σύνδρομα, που με τη σειρά τους προκλήθηκαν από έναν κύκλο περιοριστικό και τιμωρητικό, στον οποίο η "αποκλίνουσα" σεξουαλικότητα είναι καταδικαστέα.
Τίποτε από όλα τα άλλα που έπλασε ο νους σου δεν ισχύει. Τα πλάθουν οι Ερινύες σου και τα δικαιολογείς μέσω της θρησκείας, που έχει βρει τόσα και τόσα θύματα να κυλήσει τα ηθικά δικαστήρια της "παραβατικής" σεξουαλικότητας. Ή θα ξεφύγεις και θα ελευθερωθείς ή θα κάτσεις να τις τρως ψυχικά, μπουνίδι και μαστίγιο. Προτείνω να ελευθερωθείς. Όχι από το σεξ, από τη θρησκεία.
08-09-2024, 00:35 #217
Καλοκαίρακι ήτανε και είχα πάει να την πάρω με σορτσάκι κ t-shirt ( γενικά είμαι άνετο αγοράκι και δεν μασάω πως κ τι θα βάλω , δεν πά να φοράει η άλλη όλο τον Ζάρα πάνω της και υπερπαραγωγή , χέστηκα κιόλας τι θα φορέσω να κεντρισω ενδυματολογικά την κάθε μια ) άρα με σορτσάκι από μέσα δεν φοράω τπτ . Θέλω μια άνεση γενικά στα γεννητικά, να είναι αέρατα .
08-09-2024, 00:44 #218
Εντάξει ,νομίζω ότι είναι φόρουμ ενηλίκων . δεν φημίζομαι γενικά για την πολιτική μου ορθότητα . Δεν ζητάω την ψήφο σας , δεν πουλάω βιβλία , coaching ! Οπότε λέω τα πράγματα όπως τα συζητάω με φίλους κ φίλες ,που οι φίλες είναι τελείως βρώμικες εγκεφαλικά . Άρα μου βγαίνει γενικά μια άνεση να λέω τα πράγματα όπως έχουν η' διαδραματίζονται . Βέβαια κάποια στιγμή θα αναγνωριστει η αυθεντικότητα. Συνήθως όταν στους ανθρώπους μιλάς την γλώσσα που δεν τους πουλάς κάτι σε εκτιμούν για την αμεσότητα ...όπως κ εδώ ξέρω ότι εκτός από μερικά ακαουντ ( σκύλες κ ζηλιαρες ) δεν παρεξηγεί κάνεις τα γραφόμενα μου ...
08-09-2024, 00:47 #219
08-09-2024, 04:57 #220
[QUOTE=WildHoney;1254556]Ευτυχώς αρρώστησες. Μάλιστα. Και αυτό το...επέτρεψε ο θεός. Τσαλαπατήθηκες. Και αυτό το επέτρεψε ο θεός. Ρε φίλε, τι θεός είναι αυτός που αρρωσταίνει, τσαλαπατάει, αφαιρεί την υγιή αίσθηση του εαυτού από τον άνθρωπο; Όλα όσα γράφεις προέρχονται από παλιά ενοχικά σύνδρομα, που με τη σειρά τους προκλήθηκαν από έναν κύκλο περιοριστικό και τιμωρητικό, στον οποίο η "αποκλίνουσα" σεξουαλικότητα είναι καταδικαστέα.
Τίποτε από όλα τα άλλα που έπλασε ο νους σου δεν ισχύει. Τα πλάθουν οι Ερινύες σου και τα δικαιολογείς μέσω της θρησκείας, που έχει βρει τόσα και τόσα θύματα να κυλήσει τα ηθικά δικαστήρια της "παραβατικής" σεξουαλικότητας. Ή θα ξεφύγεις και θα ελευθερωθείς ή θα κάτσεις να τις τρως ψυχικά, μπουνίδι και μαστίγιο. Προτείνω να ελευθερωθείς. Όχι από το σεξ, από τη θρησκεία.[/QUOTE]
Ακριβώς wildhoney έπεσες μέσα ως προς το υπογραμμισμένο. Το ξέρω καλά ότι αν σταματήσω την ανάβαση μου όλα θα περάσουν και το πράγμα θα καταλαγιάσει. Το ξέρω γιατί αυτό συνέβη παλαιότερα. το 2017 που αρρώστησα πρώτη φορά ξεκίνησα δειλά να ζω διαφορετικά και όταν γύρισα πίσω στη παλιά ζωή και άρχισα τα ίδια τότε μόνο πέρασε η φάση εντελώς και βρήκα την υγειά μου.
Το 2022 όταν υποτροπίασα όμως μετά από πολύ προσεκτική σταδιακή διακοπή της αγωγής - αφου ήμουν εντελώς καλά για 5,5 χρόνια χωρίς καμιά ένδειξη- θυμήθηκα ότι κάτι είχα αφήσει στη μέση τότε, κάτι είχα αθετήσει σε κάτι είχα γυρίσει τη πλάτη και όντως έρχονταν διάφορες πειρασμικές φωνές που δεν τις άκουγα ακριβώς αλλά τις αντιλαμβανόμουν διαισθητικά σαν μια ενέργεια στην αναπνοή ή στα μάτια που μου έλεγαν '' Κάνε το ίδιο όπως τότε, γύρνα στα παλιά και θα φύγουμε και θα σωθείς και θα ηρεμήσεις''
όμως τώρα κατανόησα ότι η ζωή δεν είναι διεκδικήσεις, ειδικά όταν αυτές έχουν σχέση με το κοσμικό αυτό φρόνημα. Δεν είναι επίσης λύση, η λύση που δίνεται με το μαγικό ραβδάκι, γιατί και ο ίδιος ο Χριστός έτσι μας δίδαξε. Πήγε αυτοβούλως στο σταυρό ενώ μπορούσε όλους να τους κατατροπώσει και να αγναντεύει τη φθορά μας από τη δόξα της θεότητάς του μακριά και αγαπημένοι. Αρνήθηκε το δέλεαρ του διαβόλου στην έρημο να γίνει ο άρχοντας της φθοράς. Επέλεξε το πάθος και με συγχωρείς δεν θελώ να κάνω κήρυγμα αλλα το συνδέω με τα δικά μου γιατί αφού ως Θεός πήρε ανθρώπινη σάρκα, ο θάνατος αυτής και η ανάστασή της μέσω εκείνου θα σήμανε τον αγιασμό και τη θέωση όλης της ανθρώπινης φύσης. όσοι αξίως προσέρχονται και τον κοινωνούν το αντιλαμβάνονται αυτό. Αυτός είναι ο χριστιανικός Θεός που αν τον εμπιστευτείς και τον κατανοήσεις ανυπόκριτα και άδολα θα σου φανερωθεί και θα σου αποκαλύψει πολλά μυστήρια.Last edited by Sah; 08-09-2024 at 05:28.
08-09-2024, 10:11 #221
Η πιθανότητα της "θρησκευτικής ψύχωσης" πέρασε ποτέ από το νου του γιατρού σου; (είχε συγγενής μου). Δεν σου ανέφερε ο γιατρός κάτι ανάλογο; Ψύχωση με θρησκευτικά στοιχεία;
08-09-2024, 12:11 #222
Ο γιατρος μου ειναι σε δημοσια δομη δεν εχει κανενα οφελος οικονομικο απο μενα. Με παρακολουθει 8 χρονια. Μπορω να πω οτι επικοινωνουμε πολυ καλα κ καταλαβαινομαστε. φυσικα κ ειμαι σε αγωγη που αν δεν την παρω να στο πω ξεκαθαρα ακουω κακο πνευμα και τοτε αισθανομαι οτι δεν ειμαι τοσο ικανος να εχω αυτη τη ρητορικη δεινοτητα κ την εννοιολογικη τελειοτητα που εχει αυτο που συμβαινει στο κεφαλι μου ουτε ειμαι τοσο εξυπνος να παγιδευω τον εαυτο μου με τον περιτεχνο αυτο τροπο που παγιδευεται σε αυτη την αχρειοτητα. Ουτε εχω καμια διαθεση να βριζω κ να βλασφημω τα θεια συστηματικα οπως μου συμβαινει. Επειδη ομως κ με τα φαρμακα δεν ειμαι απολυτως καλα απλα εχω τον ελεγχο χωρις να εκλειπουν οι πειρασμικες οχλησεις ο γιατρος δεν μπορει ουτε δογματικος να ειναι ουτε μπορει να κανει ταξινομηση τοσο ευκολα τι ανηκει στην ασθενεια κ τι οχι.