Results 91 to 93 of 93
Thread: wind of change .....
-
15-09-2009, 01:30 #91
Εσύ πολύ καλά τα λες, αλλά για να διακρίνεις το ένστικτο από την παρόρμηση, μια ψυχαναλυσούλα τη θες, ή όχι? :) Έπειτα είναι και αυτό που είπες πριν, πώς να τα ξεχωρίσει κανείς μέσα σε όλες τις σκέψεις και τη βοή των καιρών. Συμφωνώ όμως πάρα πολύ, ότι το \'σταμάτα\' ή \'προχώρα\' που νιώθεις πολύ πριν \'μιλήσουν\' τα γεγονότα, είναι και το σωστό για εσένα τη δεδομένη στιγμή. Βέβαια μπορεί οι άλλοι να διαφωνούν...
Η ολοκλήρωση, ναι κι εγώ τη βλέπω αναφορικά με εμένα κι όχι με αυτά που αναλαμβάνω. Αλλά ως προς τις σχέσεις που ανέφερες πώς το βλέπεις?
- 15-09-2009, 01:41 #92
Τις σχέσεις τις ανέφερα απο παρόρμηση! Δεν έχω ιδέα γιατί! \'Ενιωσα κάτι να μου τραβάει λίγο το μανίκι αμέσως αφου ξεκαθάρισα ας πούμε οτι με ενδιαφέρει πρωτίστως η ολοκλήρωση του εαυτου μου... Τσουπ, να η παρόρμηση. \"Πες κάτι και για τις σχέσεις. Ναι, θα φανει περίεργο. Πάψε τωρα και γραφτο\" :P
Κατι μου κάνει αυτό το θρεντ, δε ξέρω. Α, οσο για την ψυχαναλυσούλα εεεε ναι κανοντας μια αυτοαναλυση την κατάλαβα τη διαφορά μεταξύ ενστίκτων και παρορμήσεων. Αλλα και πάλι το ένα το έχω (είναι πιο ζωωδες) ενω παρορμητικός δεν είμαι οπότε πρέπει να \"στήνω αυτί\" γενικά... Αν δε θέλω να με προσπερνάνε οι ίδιες μου οι επιθυμίες. Πάντως ναι, οι άλλοι διαφωνούν συχνά όταν με βλέπουν να αποφασίζω και να δρω ενστικτωδώς. Ξέρουν οτι \"μιλάει\" το ένστικτο εκείνη την ώρα και απλώς αγριέυονται. Δεν ξέρω κατά πόσο έιμαστε όλοι κατά βάθως πρωτόγονοι, αλλα κάθε ένδειξη πρωτόγονης συμπεριφοράς απο τον άλλον πάντα μας ξενίζει..."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
15-09-2009, 01:49 #93
Αχαχα...ούτε εγώ έχω ιδέα γιατί μου κέντρισε το ενδιαφέρον αυτή σου η αναφορά στις σχέσεις και ρώτησα! :Ρ
Originally posted by oboro
Πάντως ναι, οι άλλοι διαφωνούν συχνά όταν με βλέπουν να αποφασίζω και να δρω ενστικτωδώς. Ξέρουν οτι \"μιλάει\" το ένστικτο εκείνη την ώρα και απλώς αγριέυονται.
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση