Ιδιαίτερα ενδιαφέροντα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
    Senior Member
    Μέχρι στιγμης, μόνο 5 διαφορετικά ατομα εχουν απαντήσει. Πολυ λίγα... για ολοκληρο thread με αυτό το αντικείμενο. Εγω έχω εμμονή με πολυ συγκεκριμενα "ειδικά ενδιαφεροντα" τα οποια δημιουργουν προβλημα σε συνθηκες τηλεργασίας, ή σε συνθηκες δουλειας γραφείου οπου το internet ειναι ελευθερο... Η κοσμολογία και η σωματιδιακη φυσική ειναι αντικειμενα εμμονής μου. Επισης οι κινητηρες εσωτερικης καυσης και τα αυτοκίνητα - αεροσκάφη. Πολυ συγκεκριμενα ειδη μουσικης καθως και συγκεκριμενα (αν και παρα πολλα) αλμπουμ/μπαντες/καλλιτεχνες γινονται αντικειμενα μονομανίας αλλά περιοδικά γινονται μεταβολες, καθως ορισμενα συγκροτηματα αντικαθιστανται με άλλα. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι κανεις ως τωρα δεν ανεφερε video games με τα οποια εχει εμμονές... οχι γενικά αλλά πολυ συγκεκριμένα παιχνιδια, για πολυ συγκεκριμενους λογους και σε υπερβολικο βαθμο (πανω απο χιλιες ωρες ενασχολησης με το καθε ενα).

Senior Member
    Οι συλλογές μου είναι αυτές που μου δίνουν μεγάλη ευχαρίστηση. Κι έχω κι ένα στίμινγκ σε σχέση με αυτές, που είναι tactile. Δηλαδή, όταν έχω άγχος, βάζω μπροστά μου κομμάτια κάποιας συλλογής και τα επεξεργάζομαι με κάποιον τρόπο με τα δάχτυλά μου, πχ τα γυαλίζω, αλλά μιλάμε για διαδικασία που μπορεί να κρατήσει ώρες.
    Για ποιο λόγο ποτέ κανένας δε θεώρησε αυτές μου τις συμπεριφορές λίγο χου, δεν το καταλαβαίνω ακόμη, θεωρώ ότι ο ένας λόγος ήταν το κοινωνικό μάσκινγκ και ο άλλος, ο κύριος, το φύλο.
    Δηλαδή από πολύ μικρή, έβαζαπάντα σε σειρά και σε κατηγορίες χρωμάτων, μεγεθών, ιδιαιτεροτήτων που έβλεπα πάνω τους, πράγματα, μικροαντιμείμενα, κι ακόμη αυτό είναι κάτι που μου δίνει χαρά και περνάω τρελά όταν το κάνω, ιδιαίτερα σε πράγματα που αγαπάω. Αντικείμενα που μπορεί και να μην λένε τίποτε για άλλον, και να έχουν αξία μόνο για μένα.

Page 2 of 2 FirstFirst 12