Θα ήθελα τη γνώμη σας..είμαι τελείως απελπισμένη... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 50
    Quote Originally Posted by απογοητευμένη View Post
    με τις 'αλλες δεν έκανε σχέσεις όπως έκανε με εμένα σχεδόν ένα χρόνο...και αν ήθελε απλά να περνάει καλά και με μένα δε θα ξέκοβε με τις άλλες...θα συνέχιζε να κάνει αυτό που έκανε, και μάλιστα από την πρώτη στιγμή που του είχα δείξει το ενδιαφέρον μου...στο κρεβάτι πάντως δε μου έβγαζε ότι δε με γούσταρε σα γυναίκα
    Φιλενάδα? Σταμάτα να παραμυθιάζεις τον εαυτό σου.
    Είναι εξευτελιστικό για μια γυναίκα να της φέρονται όπως σου φέρθηκε.

Ξύπνα.

Banned
    η πρώην σύζυγος είχε αναλάβει εκείνη τα οικονομικά... δειχειριζόταν τα χρήματα του...το ξέρω μεγάλο του λάθος αλλά την εμπιστευόταν... όταν τον έδιωξε από το σίτι του έδωσε την κάρτα του με 19 ευρώ μέσα... ούτε καν 20 να μπορούσε να τα τραβήξει...εκείνη δεν εργαζόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα και ξαφνικά μέσα στα τρία χρόνια που είναι σε διάσταση, ενώ πρίν τον διώξει έφτιαξαν μία μεζονέτα σε δικό της οικόπεδο, αγόρασε δύο διαμερίσματα αξίας 160000 από τα οποία παίρνει ενοίκιο 500 ευρώ από το καθένα και τώρα ψάχνει να κάνει αγορά άλλο διαμέρισμα αξίας 150.000... όταν παντρεύτηκαν δεν είχα τίποτα στην άκρη...Η κυρία είναι φοβερά τσιγγούνα, να φανταστείς δεν εβγαιναν ποτέ έξω για φαγητό, διακοπές και τα σχετικά... πριν λίγο καιρό ανακάλυψε αυτός ότι αυτή διατηρούσε κρυφό λογαριασμό σε όλη τη διάρκεια του γάμου τους... είνι δυνατόν να μην είναι πεσμένος ψυχολογικά;;;; όταν μάλιστα αυτή ισχυρίζεται ότι χρήματα δεν υπάρχουν;;;; όσο για την αγωγή του ζητάει πλήρη επιμέλεια, διατροφή 1000 ευρώ ( τα δικά της φανερά έσοδα είναι 3000 ενώ εκείνος έχει μόνο το μισθό του 1500) και φυσικά ότι δε του ανήκει τίποτα όσο αφορά τα οικονομικά γιατί απλούστατα δεν υπάρχουν χρήματα

χμμμμμμμμμ, θα στοχευσω στο οικονομικο κομματι πρωτα .....βασικα αφου η κυρια δεν δουλευε πως μπορει να δικαιολογησει αγορα κατοικιων , εννοω καπου χτυπαει ενα ποθεν εσχες απο την εφορια , με την εννοια που βρηκες τα λεφτα και ειδικα με εναν συζυγο με 1500 ευρω μισθα ? κατι αλλο συμβαινει με την τεως .....κατι δεν μας λες η΄δεν σου εχει πει ο <<διευθυντης >> καπου χτυπανε τεκμηρια . απο την αλλη πως μεγαλωνουν παιδια με 1500 τον μηνα ? ( εχω θελω 100 ευρω την μερα προσωπικα εξοδα - που λεει ο λογος )....η΄καποιες αλλες δουλειες γινοντουσαν κλπ τις οποιες δεν γνωριζεις ????? κατι συμβαινει εδω , λιγο μπερδεμενα τα γραφεις η΄στα λενε . απο την αλλη ναι ειναι φυσιολογικο ενας ανδρας να πεσει ψυχολογικα οταν μπλεκονται τα δικαστηρια με αιτηση διαζυγιου, επιμελεια παιδιων και βαρβατες διατροφες ...βεβαια η διατροφη παει με το εισοδημα (δηλωμενο )....δεν ζηταει ο καθενας οτι θελει . ειναι λογικο να λαλησει ο τυπος (ακομα περστρο ) , τωρα αν εσυ διαθετεις τον εαυτο σου στον ρολο του θυματος , οκ εχεις και εσυ τα δικα σου θεματα αφου ειχες γραψει οτι εισαι και εσυ χωρισμενη κλπ ....καπου ολα αυτα συνδεονται .... θυματοποιουνται , βγαινουν συναισθηματα διαφορα που δεν ελεγχονται . σιγουρα ειναι μια δυσκολη περιπτωση σχεσεων που εχει πολλα δεδομενα και παραμετρους με μπολικες αμφιπλευρες διαταραχες .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    χμμμμμμμμμ, θα στοχευσω στο οικονομικο κομματι πρωτα .....βασικα αφου η κυρια δεν δουλευε πως μπορει να δικαιολογησει αγορα κατοικιων , εννοω καπου χτυπαει ενα ποθεν εσχες απο την εφορια , με την εννοια που βρηκες τα λεφτα και ειδικα με εναν συζυγο με 1500 ευρω μισθα ? κατι αλλο συμβαινει με την τεως .....κατι δεν μας λες η΄δεν σου εχει πει ο <<διευθυντης >> καπου χτυπανε τεκμηρια . απο την αλλη πως μεγαλωνουν παιδια με 1500 τον μηνα ? ( εχω θελω 100 ευρω την μερα προσωπικα εξοδα - που λεει ο λογος )....η΄καποιες αλλες δουλειες γινοντουσαν κλπ τις οποιες δεν γνωριζεις ????? κατι συμβαινει εδω , λιγο μπερδεμενα τα γραφεις η΄στα λενε . απο την αλλη ναι ειναι φυσιολογικο ενας ανδρας να πεσει ψυχολογικα οταν μπλεκονται τα δικαστηρια με αιτηση διαζυγιου, επιμελεια παιδιων και βαρβατες διατροφες ...βεβαια η διατροφη παει με το εισοδημα (δηλωμενο )....δεν ζηταει ο καθενας οτι θελει . ειναι λογικο να λαλησει ο τυπος (ακομα περστρο ) , τωρα αν εσυ διαθετεις τον εαυτο σου στον ρολο του θυματος , οκ εχεις και εσυ τα δικα σου θεματα αφου ειχες γραψει οτι εισαι και εσυ χωρισμενη κλπ ....καπου ολα αυτα συνδεονται .... θυματοποιουνται , βγαινουν συναισθηματα διαφορα που δεν ελεγχονται . σιγουρα ειναι μια δυσκολη περιπτωση σχεσεων που εχει πολλα δεδομενα και παραμετρους με μπολικες αμφιπλευρες διαταραχες .....
    Α Γεια σου ρε παιχτούρα Συμφωνώ μαζί σου
    Giovanni Αν και είσαι νεοπας Είσαι τρομερό παιχτάκι μετά το Ντέταρι

Senior Member
    Οταν αυτη εχει φανερα εσοδα 3000 κι εκεινος 1500, οπως λεει, το δικαστηριο δινει σε εκεινον την διατροφη οχι σε αυτην. Σε ολο το οικονομικο κομματι δεν κολλανε οι πληροφοριες. Και η κυρια απογοητευμενη τι κανει τωρα; την λογιστρια του ζευγους; οι πληροφοριες που εχει, σιγουρα δεν ειναι σωστες παντως..

Senior Member
    Συμφωνώ με Remedy. Θες να του σταθείς σαν φίλη επειδή πιστεύεις ότι αν είσαι δίπλα του θα σε ερωτευτεί. Δεν είναι έτσι όμως ο έρωτας. Θες να θαυμάζεις τον άλλον. Αυτός δεν σε θαυμάζει. Βοήθησε τον εαυτό σου πρώτα που περιμένει ένα ψιχουλο από κάποιον μπας και νιώσει ζωντανή... Και μετά βοηθάς τους άλλους.Κάπου ανάφερες ότι μας κουράζεις και τέτοια. Το φορουμ για αυτό τον λόγο είναι. Μιλά όσο θες, πες ότι θες..

Senior Member
    εχω και μια απορια.
    δεδομενου του μικρου εισοδηματος του και των πολλων υποχρεωσεων του, μηπως μεσα σε ολες τις βοηθειες που του προσφερεις, τον βοηθας και οικονομικα;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Συμφωνώ με Remedy. Θες να του σταθείς σαν φίλη επειδή πιστεύεις ότι αν είσαι δίπλα του θα σε ερωτευτεί. Δεν είναι έτσι όμως ο έρωτας. Θες να θαυμάζεις τον άλλον. Αυτός δεν σε θαυμάζει. Βοήθησε τον εαυτό σου πρώτα που περιμένει ένα ψιχουλο από κάποιον μπας και νιώσει ζωντανή... Και μετά βοηθάς τους άλλους.Κάπου ανάφερες ότι μας κουράζεις και τέτοια. Το φορουμ για αυτό τον λόγο είναι. Μιλά όσο θες, πες ότι θες..
    και οχι μονο να τον θαυμαζεις. ο ερωτας ειναι και σεξουαλικη χημεια. αν δεν σε ελκυει ο αλλος ιδιαιτερα σεξουαλικα και κουκλος να ειναι (φαντασου να μην ειναι, κιολας), ΔΕΝ ερωτευεσαι επειδη ειναι καλο παιδι, εχει καλες σχεσεις με τα παιδια σου, σου καθαριζει το σπιτι, σου κανει την νοσοκομα και την ψυχολογο και σου δινει και χαρτζηλικι. για ολα τα παραπανω σου ειναι ΧΡΗΣΙΜΟΣ και μπορει και να σου γινει απαραιτητος.
    ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΡΩΤΕΥΕΣΑΙ ομως, αν δεν χτυπαει η καρδουλα σου γι αυτον...

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Οταν αυτη εχει φανερα εσοδα 3000 κι εκεινος 1500, οπως λεει, το δικαστηριο δινει σε εκεινον την διατροφη οχι σε αυτην. Σε ολο το οικονομικο κομματι δεν κολλανε οι πληροφοριες. Και η κυρια απογοητευμενη τι κανει τωρα; την λογιστρια του ζευγους; οι πληροφοριες που εχει, σιγουρα δεν ειναι σωστες παντως..

οι χρονικες αλληλουχιες μεταξυ εισοδηματων - μισθων ( φανερων και κρυφων ) οπως μας γραφει , η τεως συζυγος δεν εργαζοταν για μεγαλο χρονικο διαστημα .....στην αρχη της συζυγικης τους σχεσης , οπως μας γραφει ξεκινησαν οικονομικα απο το μηδεν ( ας υποθεσουμε το 2000 εναρξη εγγαμου βιου ) . με την παροδο των ετων χτιστηκε μια μεζονετα κατα την διαρκεια του εγγαμου βιου και μετα την διασταση αγοραστηκαν δυο ακινητα με 160Κ και στα σκαρια ειναι αλλο ενα για αγορα 150Κ ( μιλαμε για 450.000 χιλιαρικα με μισθο εκπαιδευτικου ???? )....σε ολα αυτα τα κοστη να υποθεσω οτι υπαρουν κοστη ανατροφης παιδιων ..... , που οντως πριν τις μνημονιακες υποχρεωσεις και τις περικοπες μισθων , δωρων ειχε μεγαλυτερο εισοδημα απο το σημερινο ....δλδ για μια δεκαετια αμοιβοταν ικανοποιητικα ενω εδω και μια δεκαετια με 1500 συν-πλην ......να το παμε λιγο περτστρο σε ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ ( με αρεσουν αυτα )ισως η τεως συζυγος λοιπον ειχε χρηματα , μεσα απο την πατρικη της οικογενεια που δεν θα ειχε ανεφερει και της εκαναν δωρεα οι δικοι της γονεις αφου τον σουταρε , και εκανε τις αγορες .....( χτυπαω φλεβα ) ....εκτος αν επαιζε τυχερα παιχνιδια η κυρια και το 100ρικο στο καζινο - χρηματιστηριο - whatever γινοτανε χιλιαρικο ( ευθυμω )...
    υγ. δεν κρινω την σχεση τους , απλα προσπαθω με λογικη και οχι συναισθημα μια αναλυση ....
    υγ2. μας γραφει οτι μαζι του , με τα παιδια και γενικα κανανε ψιλοζωαρα , με ταξιδια εξωτερικο κλπ ...ενω αυτος που τον αφησε η τεως πριν 3 χρονια με 19 ευρω , ξεκινησε με 1500 ζωαρα με <<αλλες >> ....αληθεια που μενει ο διεθυντης αφου τον σουταρε η αλλη απο την μεζονετα ? αααα και υπαρχουν και 2 παιδια που εχουν τα εξοδα τους ....συνολο 4 ??? 2 και 2 ?

Τι ψάχνεις και εσυ να βρειςΤζιοβάνιε.

Banned
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Τι ψάχνεις και εσυ να βρειςΤζιοβάνιε.
    the truth ....
    οι ασκησεις λογικης , αναλυσης , μαθηματικων , στατιστικης μου διευρυνουν τον εγκεφαλο . οπως ασκω το σωμα μου , θελω και το μυαλο να στροφαρει . ολοι εχουμε δει το << a beautiful mind >> ...βεβαια δεν παω για νομπελ , προσπαθω να κερδισω τα δικα μου προσωπικα νομπελ :)

the truth ....
    οι ασκησεις λογικης , αναλυσης , μαθηματικων , στατιστικης μου διευρυνουν τον εγκεφαλο . οπως ασκω το σωμα μου , θελω και το μυαλο να στροφαρει . ολοι εχουμε δει το << a beautiful mind >> ...βεβαια δεν παω για νομπελ , προσπαθω να κερδισω τα δικα μου προσωπικα νομπελ :)
    Καλά αν έπασχε μονο το οικονομικό από αλήθεια θα ήσουν καλά. Εδώ της είπε σε βλέπω σοβαρά δε θα παίξω μαζί σου γιατί δεν είσαι για παιχνιδια ενώ ταυτόχρονα πηδουσε άλλη...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    και οχι μονο να τον θαυμαζεις. ο ερωτας ειναι και σεξουαλικη χημεια. αν δεν σε ελκυει ο αλλος ιδιαιτερα σεξουαλικα και κουκλος να ειναι (φαντασου να μην ειναι, κιολας), ΔΕΝ ερωτευεσαι επειδη ειναι καλο παιδι, εχει καλες σχεσεις με τα παιδια σου, σου καθαριζει το σπιτι, σου κανει την νοσοκομα και την ψυχολογο και σου δινει και χαρτζηλικι. για ολα τα παραπανω σου ειναι ΧΡΗΣΙΜΟΣ και μπορει και να σου γινει απαραιτητος.ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΡΩΤΕΥΕΣΑΙ ομως, αν δεν χτυπαει η καρδουλα σου γι αυτον...
    Ούτε αυτή είναι ερωτευμένη.. Προσπαθεί να κερδίσει κάτι που ποτέ δεν ήταν δικό της. Σαν ανάγκη είναι, κόλλημα.. Δεν ξέρω αν διαβάζει όλα αυτά που λέμε, αλλά χρειάζεται να δουλέψει πολύ με τον εαυτό της για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο και όχι να είναι σε ένα συνεχή αγωνα για το πότε επιτέλους θα την δει σαν σύντροφο και όχι ως φίλη. Έναν αγώνα που τρέχει μόνη της.

Banned
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Καλά αν έπασχε μονο το οικονομικό από αλήθεια θα ήσουν καλά. Εδώ της είπε σε βλέπω σοβαρά δε θα παίξω μαζί σου γιατί δεν είσαι για παιχνιδια ενώ ταυτόχρονα πηδουσε άλλη...
    βασικα εστιασα αρχικα στο οικονομικο κομματι αφου η θεματογραφος το αναφερει εκτενεστατα ! την σχεση δεν ανελυσα , ειναι το μεταβατικο σταδιο δυο χωρισμενων με παιδια . αναφερει οτι την στηριξε στον χωρισμο της και γενικα οτι εκαναν πραγματα ! εχει συναισθηματα για εκεινη , απλα εχει πολλα εσωτερικα θεματα να λυσει ο ιδιος . μας αναφερει η ιδια , οτι ειχαν γνωριστει οικογενειακως με διακοπες κλπ , ολοι μαζι με τα παιδια τους και εκαναν πραγματα . δεν ηταν για εκεινον ενα απλο σεξιστικο οχημα . σιγουρα το θεμα το εχει ο ιδιος , μας αναφερε κιολας οταν στον εγγαμο βιο αυτος ειχε δωσει λευκη επιταγη στην διαχειριση των χρηματων ! υπαρχουν πολλες συνισταμενες ...ανασφαλειας γενικα ...μιλαμε για φουλ ψυχοθεραπεια . αυτος εικαζω εβρισκε την ασφαλεια στην ιδια και στις <<αλλες >> καλυπτε την ανασφαλεια ....

Senior Member
    βασικα εστιασα αρχικα στο οικονομικο κομματι αφου η θεματογραφος το αναφερει εκτενεστατα ! την σχεση δεν ανελυσα , ειναι το μεταβατικο σταδιο δυο χωρισμενων με παιδια . αναφερει οτι την στηριξε στον χωρισμο της και γενικα οτι εκαναν πραγματα ! εχει συναισθηματα για εκεινη , απλα εχει πολλα εσωτερικα θεματα να λυσει ο ιδιος . μας αναφερει η ιδια , οτι ειχαν γνωριστει οικογενειακως με διακοπες κλπ , ολοι μαζι με τα παιδια τους και εκαναν πραγματα . δεν ηταν για εκεινον ενα απλο σεξιστικο οχημα . σιγουρα το θεμα το εχει ο ιδιος , μας αναφερε κιολας οταν στον εγγαμο βιο αυτος ειχε δωσει λευκη επιταγη στην διαχειριση των χρηματων ! υπαρχουν πολλες συνισταμενες ...ανασφαλειας γενικα ...μιλαμε για φουλ ψυχοθεραπεια . αυτος εικαζω εβρισκε την ασφαλεια στην ιδια και στις <<αλλες >> καλυπτε την ανασφαλεια ....
    δεν ηταν ΚΑΝ σεξουαλικο θεμα για εκεινον.
    προσεξες οτι επι δυο χρονια, τον γιατροπορευε, εκανε παρεα στα παιδια του, αλλα σεξουαλικες σχεσεις ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ, ενω ειχε με αλλες;
    για μενα, την χρησιμοποιησε επειδη τον ειχε ερωτευθει και του εκανε ολες τις δουλειες και τον στηριζε. πιθανολογω οτι τον χαρτζηλικωνε κιολας...

στις "αλλες", μαλλον καλυπτε την ερωτικη επιθυμια..

την σχεση δεν ανελυσα , ειναι το μεταβατικο σταδιο δυο χωρισμενων με παιδια . αναφερει οτι την στηριξε στον χωρισμο της και γενικα οτι εκαναν πραγματα ! εχει συναισθηματα για εκεινη , απλα εχει πολλα εσωτερικα θεματα να λυσει ο ιδιος . μας αναφερει η ιδια , οτι ειχαν γνωριστει οικογενειακως με διακοπες κλπ , ολοι μαζι με τα παιδια τους και εκαναν πραγματα . δεν ηταν για εκεινον ενα απλο σεξιστικο οχημα . σιγουρα το θεμα το εχει ο ιδιος , μας αναφερε κιολας οταν στον εγγαμο βιο αυτος ειχε δωσει λευκη επιταγη στην διαχειριση των χρηματων ! υπαρχουν πολλες συνισταμενες ...ανασφαλειας γενικα ...μιλαμε για φουλ ψυχοθεραπεια . αυτος εικαζω εβρισκε την ασφαλεια στην ιδια και στις <<αλλες >> καλυπτε την ανασφαλεια ....
    Πες και για τη σχέση , γιατί εκεί ειναι το ΖΟΥΜΙ. Άσχετα που η πρώην εμφάνισε 400 χιλιάρικα απο το πουθενά.

Εγω γιατί δεν βλέπω να έχει αυτός συναισθήματα?
    Της ελεγε να κάνει ΥΠΟΜΟΝΗ , όσο είχε άλλη παράλληλα και τελικά της έδωσε την αποκλειστικότητα για 1 χρονο.

σε αυτά τα τρία χρόνια που είναι χωρισμένοι τον κατέστρεψε ψυχολογικά, οικονομικά....εγώ ήμουν δίπλα του σε όλη αυτή τη φάση.. μιλούσαμε 20 ώρες το 24ωρο....ήξερα τα πάντα για εκείνον....είχα αισθήματα από την πρώτη κιόλας στιγμή τα οποία μετά από ένα χρόνο του τα έδειξα...γύρισε και μου είπε ότι με εμένα συγκεκριμένα δεν ήθελε να παίξει...εννοείται πως σχεδόν δύο χρόνια έπαιζε με διάφορες.. εγώ ήξερα τα πάντα και αυτός ήξερε πως ένιωθα για εκείνον...κάποια στιγμή μετά από δύο χρόνια άρχισε να κάνει κινήσεις... ξαφνικά ήμασταν μαζί και δεν ήμασταν....τον μοιραζόμουν με άλλη, η οποία δε το ήξερε φυσικά...του έλεγα πως δε θέλω να ήμαστε έτσι.. μου έλεγε να κάνω υπομονή μέχρι να ξεκαθαρίσει μέσα του τι ακριβώς θέλει....μέχρι που πριν ένα χρόνο περίπου γίναμε ζευγάρι..
    Υπάρχει άντρας που να έχει συναισθήματα, και να της πει, κάτσε, περίμενε 3 χρόνια λίγο να δω κάτι? Εσύ αν την είχες πατήσει με μια, Τζιοβάνι, την ήθελες, θα της έλεγες περίμενε να βγάλω τα ψυχολογικά μου γιατί παίρνω διαζύγιο?
    Και το χειρότερο είναι της ζήτησε και διάλειμμα τώρα ( άρα πάλι την έβαλε στο ψυγείο). Και η κοπέλα, η απογοητευμένη, ΚΑΘΕΤΑΙ.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast