Results 1 to 15 of 21
Thread: Eξ αποστάσεως κ χωρίς παθος
-
28-10-2023, 16:26 #1
Eξ αποστάσεως κ χωρίς παθος
Γνωριστήκαμε πριν 1,5 μηνα σ ένα 3ημερο φεστιβάλ. Μενουμε σε πολεις που απεχουν γυρω στις 2.5 ωρες. Περάσαμε ένα ομορφο 3ημερο μαζί τοτε, οπότε για 1η φορά είπα να δοκιμάσω εξ αποστάσεως σχεση.
Συναντηθηκαμε από τότε 3 φορες για σ/κ, όπου περάσαμε εξίσου ομορφα.
Το θέμα είναι ότι όταν είμαστε μακριά γίνεται πιεστικη με τα τηλέφωνα της, ζηλεύει, γίνεται καχύποπτη ενώ κάνει κ πολλά σχεδια για μας. Συγκεκριμένα θέλει να περάσουμε γιορτές Χριστουγεννων μαζί, ενώ μ έπεισε να κλείσουμε κ εισιτήρια για Παρίσι.. Ειναι φανερό ότι με θελει τρέλα... Ένα βασικο αρνητικό είναι το σεξ είναι απ τα χειρότερα που χω κάνει. Νοιώθω ελάχιστο ως καθόλου πάθος... Έχει νόημα να προσπαθήσω για μια τέτοια σχέση? Φοβάμαι ότι έπρεπε εξ αρχής να το κρατήσω στο φιλικό . Πως της το φέρνω τώρα άραγε?
- 28-10-2023, 17:11 #2
Πρώτον οι σχέσεις από απόσταση δεν λειτουργούν, να το πω καλύτερα ΥΠΟλειτουργουν , εκτός αν υπάρχει προοπτική να έρθουν στην ίδια περιοχή , λόγω δουλειάς κλπ ....στο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ τώρα ! Σχέση χωρίς κορυφαίο σεξ και από τις δύο μεριές δεν λέγεται σχέση !!!! ...αισθάνεσαι ενοχές ...ίσως γιατί το προχωρήσες με 3μερα κλπ ...συνήθως το κόβουμε στην 2- Μαξ 3ηφορά να μην δίνουμε ελπίδες για κάτι περστρο ...και το κορυφαίο ερώτημα ...πως πέρασες φανταστικά μαζί της 3μερακια χωρίς πάθος κ μάπα σεξ ? Μάλλον έχεις θεματακι εσύ και όχι η κοπέλα ....
28-10-2023, 17:48 #3
Καταρχάς πες της ότι δεν έχεις ούτε ευρώ....σε περίπτωση που Λακηςει μόνη της γλίτωσες από όλα
σε περίπτωση που δεν φύγει και σου πει ότι θέλει να είναι μαζί σου ...και δεν τον ενδιαφέρει το μέρος και τα χρήματα...σημαίνει ότι ίσως μπορεί να ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων...ίσως και των ανθρώπων με α κεφαλαίο..οπότε επαναπροσδιόρισε Γιατί οι άνθρωποι σπανίζουν...
28-10-2023, 17:51 #4
28-10-2023, 18:16 #5
28-10-2023, 18:20 #6
28-10-2023, 18:23 #7
Φίλε δεν είσαι ξεκάθαρος με την κοπέλα. Αφού υπάρχουν πράγματα που σε ενοχλούν θα ήταν καλό να τα αναφέρεις. Το "με έπεισε" για να κλείσω τα εισιτήρια είναι μεγάλη κουβέντα. Ενήλικας είσαι. Μπορούσες να αρνηθείς.
Όσο για τις γιορτές. Αγχώνεσαι επειδή δεν μιλάς. Δεν λες αυτά που σκέφτεσαι και αφήνεις έναν άνθρωπο να ονειρεύεται ενώ εσύ δεν θες τα ίδια. Μιλά. Θα σου κάνει καλό και εσένα αλλά και την ίδια που ζει στον δικό της κόσμο (που εσύ της επιτρέπεις να ζει εκεί).
28-10-2023, 18:31 #8
28-10-2023, 20:33 #9
...χμ , περα απο οτι περασες καλα με κλαμπινγκ , εξοδους κλπ ( βρεθηκε μια στον δρομο μας , ας καλυψουμε μερικα κενα ) ας παμε και κανα ταξιδακι να δουμε το παρισι . η αλλη το παει σφαιρα , εχει βαλει τον αυτοματο και παει . τετοια γκαζια .....anyway , κατι σημαντικο σου βγαινει να την χαμουρεψεις ? οταν εισαστε με κοσμο εισαι εκδηλωτικος ? ρε παιδι μου ντρεπεσαι με την τυπισσα ?
υγ. δλδ οταν λες πολυ χαλια το σεξ ? μηπως το βρειτε αργοτερα ξερω γω
28-10-2023, 21:00 #10
Όμορφη αλλά με κιλά... Παντα με αδύνατες πηγαινα... Μ είχε πει θα ξεκινήσει δίαιτες, θα κάνει, θα ρανει κ λέω αντε ας δώσω μια ευκαιρία αφου είναι καλή στα άλλα... Δυστυχώς δεν τα καταφέρνει κ τόσο καλά ως τωρα... Είμαι διακριτικός έξω, συνήθως κάνει αυτή κίνηση να με φιλήσει κτλ.
Όσο για το Παρίσι δεν ήθελα στην αρχή, αλλά μ έλεγε ότι είναι απλά ένα μέρος για να αλλάξουμε παραστάσεις, ότι έχει βρει καλα εισιτηρια, καλό ξενοδοχείο κτλ κ ενέδωσα...
28-10-2023, 21:20 #11
28-10-2023, 22:03 #12
τρολοθεμα μου φαινεται, εκτος αν εισαι τερμα απελπισμενος...
πως γινεται να περνας "ομορφα" με μια που μολις γνωρισες οταν ειναι χαλια το σεξ, και μαλιστα το χειροτερο που εχεις κανει (!!) δεν την γουσταρεις εμφανισιακα και μενετε και 3 ωρες μακρια.;; δεν ειναι οτι δεν ε χεις τι να κανεις μια μερα και βγαινεις μια βολτα μαζι της. υπαρχει αποσταση. χρειαζεται κοπος και εξοδα.
δεν πολυκολλανε αυτα που λες.
σε καθε περιπτωση, αν ειναι αληθεια αυτη η παπαρια που περιγραφεις, πες της οτι δεν σου βγαινει για να συνεχισετε και πρεπει να φυγεις....
συγνωμη δηλαδη, αλλα ΚΑΤΙ πρεπει να σου αρεσει για να συνεχιζεις μια γνωριμια περα απο τις 3 φορες...
οπως λενε και απο πανω. οταν δεν σου αρεσει μια γνωριμια, την τριτη φορα το πολυ, την κοβεις.
εσυ τι περιμενεις; να σε παει στην ντισνειλαντ;
28-10-2023, 22:15 #13
Για μένα λέει τέτοια όμορφα δα καιρό είχε να δει
28-10-2023, 22:52 #14
κατσε περιμενε . αν το θελει θα χασει κιλα . τους ανθρωπους τους θελουμε στην ζωη μας , οπως μας ερχονται . αν ειναι να αλλαζουμε αυτο που εχουμε απεναντι μας , εχουμε θεμα οι ιδιοι . οποτε αν το θελει η κοπελα και μονο . θα σου πω μια ιστορια . μια φορα και ενα καιρο ηταν μια κοπελα η οποια τα ειχε ΟΛΑ , φοβερο παιδι , ξηγημενο κοριτσι , απιθανη , ηξερε να στεκεται κλπ , μεσα σε ολα . ενας πανεμορφος ανθρωπος απο ολες τις μεριες . φοβερο σεξ ( πρωι , μετα την δουλεια , σε παρκινγκ , σε καραβια , πηγαινες καπου και λες οχι σεξ σημερα και εξαφανιζοσουν για σεξ , αφηνες κοσμο να περιμενει κλπ , φοβερο ερωτικο ταιρισμα και οχι μονο ) , αντιληψη πραγματων , φωναρα , στυλαρα κλπ .....μετα απο 2 χρονια σχεσης , χτυπησαν κατι ορμονικα τρελα και χρειαστηκε να παρει θεραπεια και καπακι θυροειδης με αποτελεσμα να μπουν κιλα στο σωμα της . δεν με πειραξε καθολου που πηρε κιλα , δεν ειχα θεμα . το θεμα προεκυψε μετα , οπου εγω δεν μπορουσα να ανταποκριθω ερωτικα ( σχεση με κατι σαν σεξ ,δεν ειναι σχεση ) , οπως πριν . η κοπελα επειδη οπως προειπα ηταν πανεξυπνη , το πιανει ....μου λεει ....ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ....! της το εφερα απ εξω απ εξω , δεν ηθελα να την πληγωσω ( νομιζε οτι εβλεπα αλλη ) και της εξηγουσα οτι κατι εχω εγω και οχι εκεινη , δεν ηξερα πως να της πω κατι τετοιο , την σεβομουν φουλ και την εκτιμουσα ...την ειχα και την εχω πολυ ψηλα , δεν ηθελα να της πω παχυνες , χασε και τετοια γιατι δεν εχω τις ιδιες ορμες ... . μετα απο κανα δυο μηνες χωρισαμε (χωρις αστερατο σεξ , ακομα και οι καλυτερες σχεσεις διαλυονται ) βεβαια υπαρχουν και αλλοι που το σεξ το εχουν για τις γιορτες και τα χριστουγεννα, αλλα αυτο ειναι πως το βλεπει ο καθενας . ακομα εχουμε επαφες , οχι ερωτικες , αραια και που εναν καφε θα τον πιουμε . ( εχουμε χωρισει εδω και 10 χρονια και ακομα μιλαμε ) ....αρα το προβλημα φιλε μου το εχεις εσυ ....οπως το ειχα και εγω απο την αναποδη .....
υγ, μετα απο τοσα χρονια ακομα να της πω , τι ειχε συμβει τοτε ! σιγουρα ξερει δεν υπηρχε αλλη και οντως δεν υπηρχε ...αυτα
29-10-2023, 11:55 #15